First Minute Burma

Burma egy barátságos, ázsiai ország, melyet egyre inkább látogatnak a turisták. A több szász kilométer hosszú tengerpartok és a klíma sokakat a szigetre csábítanak. A fürdőzésen, pihenésen kívül kirándulásra és városnéző túrákra is van lehetőség. Rengeteg történelmi műemlékkel rendelkezik, ezért aranyországként is nevezik.

Legjobb értékelést kapott burmai szállodák

Burma évről évre egyre több látogatót vonz kellemes légkörének, gyönyörű tájainak és számtalan látnivalójának köszönhetően. Felfedezheti a hegyvidéki tájakat, sütkérezhet a partokon és műemlékeket csodálhat. Igazán pihentető heteket tölthet az országban és rengeteg élménnyel gazdagodhat, ha ide látogat. Tekintse meg First Minute ajánlatainkat és válogasson a jobbnál jobb ajánlatok között!

Időjárás Burmában

Trópusi éghajlat jellemzi a térséget. Összesen három évszakot különböztetnek meg. Létezik egy esős, azaz monszun évszak május közepétől október közepéig, ilyenkor gyakoriak az árvizek az országban. Október közepétől február közepéig terjedő időszak a leghidegebb. Nyaralásra a február közepén kezdődő és május közepével véget érő időszak a legalkalmasabb, ugyanis ilyenkor van a legmelegebb.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből