First Minute Grúzia

Az egzotikus ország Ázsia és Európa találkozásánál fekszik. Gyönyörű vidékek, csodás tengerpart és kulturális látnivalók jellemzi. Fantasztikus szőlővel borított hegyes tájak, rengeteg ókori templom és épület található a szigeten. Fővárosa, Tbiliszi igazán hangulatos helynek mondható, aranyos utcákkal és fürdőkkel rendelkezik. 

Legjobb értékelést kapott szállodák Grúziában

Különleges, egzotikus ország érdekes látnivalóval és szépséges tájakkal várja látogatóit. Grúzia a természetkedvelőknek igazán kedvez, hiszen szőlős hegyvidékei bámulatos szépségűek és barangolásra alkalmasak. Számos kisebb-nagyobb, de csodás városka található itt. Ha ez a kedves kis ország felkeltette az érdeklődését, nézzen rá First Minute ajánlatainkra és válogasson a kitűnő szállások közül.

Térségek és városok a környéken

Összes térség és város

Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?

Hívjon minket és segítünk álmai utazásásának megtalálásában!

Az alábbi időpontban állunk rendelkezésére: H-V: 8-20.

+36 1 501 5600

Térkép

Időjárás Grúziában

Grúzia éghajlata olykor szélsőségesen változatos. Keleti és nyugati részein egymástól elkülönülő éghajlat van.  Nyugaton viszonylag nagy mennyiségű csapadék hullik egész évben egyenletesen. Az ország magasabban fekvő területein természetesen hűvösebb van, míg az alacsonyan fekvő részeken viszonylag meleg az időjárás.  Utazásra csapadékosság szempontjából a nyári és téli időszak a legkiválóbb.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből