First Miute Ukrajna

Ukrajna igen nagy területű, Európa második legnagyobb országa. Turisták által még kevésbé felfedezett világ. Fővárosa Kijev, amit Dnyeper folyó szel ketté és ahol az ismert Szent-Szófia székesegyház található. Az országon húzódik keresztül a hatalmas Kárpátok, mely csodálatos természeti értékekkel bír.

Legjobb értékelést kapott ukrajnai szállodák

Keleti szomszédunk, Ukrajna nagy vendégszeretettel várja látogatóit. Híres fővárosáról, Kijevről és történelmi emlékeiről. Kárpátoknak köszönhetően szép, hegyvidékes tájakat tudhat a magáénak. Ukrajnához fűződik a Csernobili atomkatasztrófa, mely napjainkban a katasztrófaturistákat hozza lázba igazán. Remek ukrajnai szállásajánlatokkal rendelkezünk, melyet érdemes megtekinteni!

Időjárás Ukrajnában

Az országot általában nagy forróság jellemzi. Ez attól függ, hogy az ország mely részén tartózkodunk. A magas hegyekben ugyanis hideg van, a hegycsúcsok hóval fedettek. Az északi és keleti részeken sivatagi éghajlat uralkodik 30 C ° feletti hőmérséklettel. Itt jellemzőek a homokviharok. A legkellemesebb időjárás a tengerpartok közelében van. Az északnyugati részeket gyakran jellemzi csapadékosság.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből