Bulgária - Burgasz Bulgária

  • Repülési menetidő

    01:30

Legújabb értékelések Bulgária - Burgasz

Összesen: 6 A nyaralás jó volt, de túl korán érkezett meg a busz és így 5-6 órát kellett várni, amíg elfoglalhattuk a szobát!!

  • 5 Elhelyezés
  • 7 Ellátás
  • 8 Környék
  • 5 Alapár

Összegzés:
A nyaralás jó volt, de túl korán érkezett meg a busz és így 5-6 órát kellett várni, amíg elfoglalhattuk a szobát!! Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba elfogadható volt, pár hiányosságot leszámítva, szoruló ajtók, látni az illesztéseknél a purhabot, koszos vécék, rosszindulatú nem segítőkész személyzet, csak az Oroszokkal foglalkoznak inkább, tisztelet a kivételnek. Reklamáltam az internet szolgáltatás miatt, amit 2 órára kértem elég magas árral, és még a recepciósnak állt feljebb, hogy 1 óra 20 perc után megszakadt a kapcsolat, nagy rábeszélés árán adott újabb 2 órát, aminek az árát természetesen újra elkérte. Csináltattam a parton egy CD-t egy ernyőzésről, aminek az ára 21 leva volt. Megbeszéltük, hogy a recepcióra viszik a CD-t, ott átvehetem, ami úy is volt, de ott már 25 leva volt az ár!!! Ez is érdekes volt!! Estefelé a medence partján a takarítónő szinte rádobta a napozóágyra a napernyőt, hogy menjünk már el onnan, mert ő össze akarja rakni azokat, nem tudom ki van kiért!!!! Ez a pár apróság borzolt bennünket!!!

Ellátás
Megfelelő volt, az ital és az ételek tekintetében is!! Ami megdöbbentett, hogy még egy szelet kenyeret sem lehetett kivinni az étkezdéből, holott kilószámra dobták a moslékba az Oroszok által az asztalon hagyott kenyeret, gyümölcsöt ételmaradékokat, süteményeket, amikhez hozzá sem nyúltak!!!!

Hotel szolgáltatások
Nevetséges, hogy egy 4 csillagos szállodában 8 órai wifi használatért, nálunk itthon egy havi internethasználatot kapunk!! Az internet elérésének egy ilyen szállodában alap szolgáltatásnak kéne lenni és mellette ingyenesnek!!! A belső medence melletti szolgáltatások is nagyon drágák, szinte senki nem használta őket/ szauna, konditerem, masszázs/!!

Tengerpart
Megfelelő volt!

Ifjovics Ferenc, Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2014.07.02., Tartózkodás időpontja:: 2014.06.19 - 06.28.
Régió: Bulgária Bulgária, Burgasz, Szállás: Primasol Strandja

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (3)

összes ajánlás Bulgária - Burgasz