Bulgária - Djuni Bulgária

  • Repülési menetidő

    01:35

  • Leírás

    Djuni egy modern, kényelmes és látványos nyaralóhely, 40 km délre Burgasztól és 7 km Szopoztól. Különösen nagy öbölből és homokos partból áll. Djunin nagyon tiszta és biztonságos a tenger a napsütéses napok száma meghaladja az évi 250-et. Az arany homokos strand több mint 4,5 km hosszú és átlagosan 100 m széles. A tenger itt viszonylag sekély ezért ajánlott elsősorban gyerekek számára. Számos étterem, kávéház, bár, teniszpálya, bazén gyerekeknek és felnőteknek egyaránt található itt. Ezenkívül iskola és pár játszótér a gyerekeknek.

Legújabb értékelések Bulgária - Djuni

Összesen: 10 Tökéletes környezet, maximális kiszolgálás! Nem a balkáni, hanem 5*-os színvonal. Mindenkinek ajánlani tudom.

  • 10 Szállás
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Összegzés:
Tökéletes környezet, maximális kiszolgálás! Nem a balkáni, hanem 5*-os színvonal. Mindenkinek ajánlani tudom. Teljes leírás

Elhelyezés
Tökéletes szoba, naponta cserélt törülközők.

Ellátás
Kitűnő ellátás, nagyon jó választék.

Hotel szolgáltatások
Teljesen jó!

Tengerpart
Kicsit hosszabb (200 m ) a tengerpart megközelítése, de megoldható.

Csaba Miklós B., 2015.08.04., Tartózkodás időpontja: 2015.07.25 - 08.01.
Régió: Bulgária Bulgária, Djuni, Szállás: Marina Royal Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 18 év után szerettük volna újra meglátogatni Sozopol ismert helyeit és mivel láttuk a Djunában lévő gyönyörű strandot, elhatároztuk, hogy...

Bevezetés
18 év után szerettük volna újra meglátogatni Sozopol ismert helyeit és mivel láttuk a Djunában lévő gyönyörű strandot, elhatároztuk, hogy a Djunában fekvő Royal Resort szállodát választjuk. Ezzel az utazási irodával először utaztunk és minden szempontból nagyon elégedettek voltunk, kellemes meglepetést okozott az idegenvezető godoskodása, a szállás, a szállodai szolgáltatások - 3 környékbeli szálloda szolgáltatásai vehetők igénybe. Gondozottak a parkok, takarítják a környéket és a személyzet előzékeny. Ráadásul a strand is gyönyörű, a tenger meleg és csodálatos időnk volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A Pelikán szállodában laktunk, ami egy bolgár kolostorhoz hasonló. A szobák tágasak, nagy erkéllyel, a mi szobánk a parkra és a tengerre nézett. Mindenütt rend és nyugalom van, kitűnő az All Inclusive, volt 2 medence, 4 bár, egyszerűen csodálatos, szép volt. A vendégkör főleg németekből, franciákból és oroszokból áll. Naponta cseréltek törölközőt, tökéletes volt a takarítás, a medence melletti napernyők, nyugágyak és törölközők ingyenesek. A strandon is van bár és étterem, ahol érvényes az All Inclusive.

Ellátás
Egyszerűen minden szempontból kitűnő volt?. A gyerekeknek is kitűnő ételt kínáltak, volt egy diétás sarok. Naponta 8 féle gyümölcsöt kaptunk, rengeteg gyümölcs- és zöldségsalátát, sokféle előételt, kétféle kitűnő levest, min. 10 féle főtt ételt, édességeket, tenger gyümölcseit, zöldséges és húsos ételeket, helyi specialitásokat, de számunkra ismert ételeket is, mint rántott szelet, csirke, párolt hús mártásokkal, mesés volt? Csak olajbogyóból 5 félét kínáltak. Mindenféle köret volt. Velünk nyaralt az 5 éves kisunokánk, aki mindig tudott választani és nagyon elégedett volt. A gyerekeknek általában nagyon ízlett az étel? Minden délben és este kitűnő grillezett ételeket - húst, halat, hentesárut kínáltak, volt olasz konyha, bor, üdítő, víz, helyi alkohol, sör és többféle kávé, tea, stb. Naponta 6-8 féle süteményt kínáltak, ami kitűnő volt. Nem is emlékszem, mi minden finomat kaptunk. Délelőtt volt tízórai és délután uzsonna, ami szintén gazdag volt, de arra nem jártunk.

Hotel szolgáltatások
Nagyon színvonalas, hibátlan volt.

Tengerpart
A híres strand 4 km-re volt, először takarították, a strand 500 m, finomszemcsés rajta a homok, homokdűnék vannak, kagylók, csigák, halak. Kisgyerekeknek nagyon jó. A strandon kölcsönöztek csónakot, szörföt, lehetett banánozni, vizisízni. A strandon van egy All Inclusive bár, frissítőkkel és étterem is. A nyugágyak, napernyők, törölközők ingyenesek. A törölközőért zálogot szednek.

Összegzés
Kitűnő. Ez egy 4 csillagos szálloda volt és Bulgáriában nem vártunk ilyen színvonalat.

Skoupá Marcela, 2008.06.24., Tartózkodás időpontja: 2008.06.15 - 08.22.
Régió: Bulgária Bulgária, Djuni, Szállás: Pelican

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: A Pelikán szálloda a Djuni Royal Resort része, a Marina Royalon kívül, ami egy 5 csillagos szálloda, a terület valamennyi szállodájának a...

Bevezetés
A Pelikán szálloda a Djuni Royal Resort része, a Marina Royalon kívül, ami egy 5 csillagos szálloda, a terület valamennyi szállodájának a szolgáltatásait igénybe vehettük.
Sportolási lehetőség: teniszpályák, futballpálya, íjászat, röplabda. Teljes leírás

Elhelyezés
4 csillagos szálloda.
Kétágyas szobában laktunk pótággyal, amelyen kényelmesen kialudta magát egy felnőtt is.
Naponta cseréltek törölközőt és takarítottak.

Ellátás
All Inclusive - nagy választék volt különféle ételekből, gyümöcsből és zöldségből.
A főétkezésen kívül egész nap rendelkezésre állt az étel.
Délután volt kávé süteménnyel.

Hotel szolgáltatások
A Marina Royal programjain valamennyi szálloda vendége részt vehetett. Volt röplabda a strandon, aerobic, jóga, kerámiafestés a gyerekek részére. Van néhány üzlet és taxiszolgálat.

Tengerpart
A strand homokos, a homok finomszemcsés.
Sok kagyló volt.
A tengerbe jutás akadálymentes.
Gyermekes családoknak ideális.

Összegzés
A szálloda színvonalas, a Djuni Royal Resort részét képezi, a Pelikán szálloda nyugodt helyen fekszik.
Közvetlenül a szállodánál volt a medence.
A Marina Royalmelletti homokos strandra kb.5 perces az út.
A személyet készséges, az étel jó, minden szempontból nagyon elégedettek voltunk.

Böhmová Gabriela, 2006.09.16., Tartózkodás időpontja: 2006.07.30 - 08.06.
Régió: Bulgária Bulgária, Djuni, Szállás: Pelican

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

összes ajánlás Bulgária - Djuni