Bulgária - Kranevo Bulgária

 • Repülési menetidő

  01:35

 • Leírás

  Ideális fekvésű nyaralóhely, még a könnyű turisztika szempontjából is. Az Aranyhomok és Albena között terül el. Gyalog is eljuthatunk e városokba a széles part mentén, ahol közben napozhatunk is. Hidegebb időben ellátogathatunk a Batova temészetvédelmi rezervátumba, ahol különleges fákat és védett növényeket is láthatunk. Az Arany homok irányába haladva, kis ízelítőt kaphatunk a történelemből, ahogy a partmenti sziklák árnyékot vetnek az öreg mólóra.

Legújabb értékelések Bulgária - Kranevo

Összesen: 7.1 Nekünk Kranevo nagyon tetszett.

 • 9.4 Szállás
 • 2.8 Ellátás
 • 7.8 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Nekünk Kranevo nagyon tetszett. Teljes leírás

Elhelyezés
Az első éjszaka - minden bejelentés nélkül - egy másik szállodában szállásoltak el bennünket. Ez egy kategóriával alacsonyabb színvonalú szálloda volt - borzalmas. Az általunk rendelt szálloda viszont nagyon szép volt, tiszták voltak a szobák és az egész terület karbantartott.

Ellátás
Reggelit rendeletünk de az árnak, amit fizettünk érte egyáltalán nem felelt meg. Csak egyféle lekvárt, pástétomot és egy szinte ehetetlen sajtot, sonkát kínáltak. Kávét, teát a barmantól kellett kérnünk. Nagyobb választékra számítottunk.

Hotel szolgáltatások
A takarítónő minden reggel felmosott és kitakarított. A nyaralás alatt 2x cseréltek törölközőt és 1x ágyneműt. A szolgáltatásokkal nagyon elégedettek voltunk. A szálloda területéről 2 alkalmazott gondoskodott, akik alapos munkát végeztek. Naponta kitakarították a medencét és összetakarították a szálloda környékét. A karbantartást, javításokat is ők végezték.

Tengerpart
A strand homokos és viszonylag tiszta.

Összegzés
Az első napot és az idegenvezetőt kivéve, a nyaralással elégedettek voltunk.

Svobodová Petra, 2008.09.01., Tartózkodás időpontja: 2008.08.19 - 08.30.
Régió: Bulgária Bulgária, Kranevo, Szállás: Bungalovy Interpark

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 7.6 Az alacsony árnak megfeleleőek a szolgáltatások, legközelebb azonban egy színvonalasabb szállodát választanék.

 • 4.6 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8.7 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Az alacsony árnak megfeleleőek a szolgáltatások, legközelebb azonban egy színvonalasabb szállodát választanék. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobákra már ráferne a felújítás, rozogák az ágyak és bűzlött a fördőszoba - a zuhanyból mellé folyott a víz, a padlón volt a lefolyó. Pozitívum, hogy volt a szobán hűtőszekrény.

Ellátás
Büfé formájú reggelink volt, igaz mindig egyforma volt, de mindig jóllaktunk. A kiszolgálás kellemes.

Hotel szolgáltatások
A szállodának van egy kisebb medencéje és programok is voltak a gyerekek számára. Éjszaka a szálloda környéke nagyon zajos - a hajnali órákig tart a zaj.

Tengerpart
Hosszú, karbantartott, kb. 300 m-re van a szállodától, volt elég napernyő, amiért fizetni kellett, voltak frissítők és WC is a strandon.

Összegzés
Kranevo egy kisebb, olcsó nyaralóhely, nagyon sok étteremmel és üzlettel. Sétaképp elérhető az Albena-i strand, kb. 2 km-re fekszik, de ott minden sokkal drágább. Autóbusszal eljuthat az Aranyhomokra és Várnába.

Sovadinová Jitka, 2007.08.23., Tartózkodás időpontja: 2007.07.12 - 07.02.
Régió: Bulgária Bulgária, Kranevo, Szállás: Vedren

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 2007.8.11-én, szombaton este tértünk haza Kranevből, a Rila szállodából - soha többé‼

Bevezetés
2007.8.11-én, szombaton este tértünk haza Kranevből, a Rila szállodából - soha többé‼ Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák piszkosak, a fürdőszobában minden szét volt törve, az ablak és az erkélyajtó is rossz volt, a bejárati ajtó is csak "jelszóra" működött, katasztrofális volt.

Ellátás
Svédasztalos reggelink volt - nem volt nagy választék, a 10 nap alatt mindig egyforma volt a kínálat. Az asztalokon piszkosak voltak a terítők.

Hotel szolgáltatások
Szinte semmilyen‼ Nem takarítottak, nem vitték ki a szemétkosarat csak akkor, ha már púpozva volt benne a szemét, toalettpapírt csak kérésre kaptunk, nem cseréltek törölközőt.

Tengerpart
Ez volt a nyaralás egyetlen pozitívuma.

Összegzés
A Rila szállodát senkinek sem ajánlom‼ Mellékelem a fotókat.

Solčanská Katarína, 2007.08.13., Tartózkodás időpontja: 2007.07.31 - 08.11.
Régió: Bulgária Bulgária, Kranevo, Szállás: Rila

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

4 fénykép

Összesen: Kellemes környezetben fekvő, kisebb nyaralóhely, a szálloda lakályos, családi típusú...

Bevezetés
Kellemes környezetben fekvő, kisebb nyaralóhely, a szálloda lakályos, családi típusú... Teljes leírás

Elhelyezés
Az Aranyhomok szállodáihoz képest, egy kisebb, családi típusú szállodában laktunk. Kétágyas szobánk volt éjjeliszekrényekkel, toalettasztalkával, hűtőszekrénnyel és TV-vel, volt ott egy ülőgarnitúra is dohányzóasztallal. A tisztaságra ügyelnek - a nap 24 órájában takarítottak. A szobák vagy a forgalmas utcára, vagy a nyugodtabb oldalra néznek. A légkondícionálóért fizetni kellett, mi júliusban nyaraltunk és anélkül is kibírtuk.

Ellátás
Svédasztalos reggelink volt, ami nem volt túl változatos, de panaszra nincs okom. Főleg, ha az ember egy szupe, környékbeli étteremben ebédelhet ill. vacsorázhat.

Hotel szolgáltatások
A szállodában voltak masszázsok, amit ki kell próbálni, egy masszázs ingyenes. Volt pénzváltó, különben mindegy hol vált be pénzt, az utcán ill. a szállodában, az árfolyam mindenütt egyforma.

Tengerpart
A strand egy kellemes, kb. 8 perces sétával érhető el. A strand nagy része fizetett, a nyugágy 5 levába, a napernyő 4 levába kerül. A strand tiszta, csak a vihar után volt hínáros, de reggelre eltakarították.

Összegzés
A benyomásom kitűnő, egy szuper nyaralás volt...ajánlom az utca végében fekvő éttermet, a szupermarket után a főútról jobbra kell letérni és a jobb oldalon az első étterem a mexikói étterem volt, ahol minden kitűnő, minden este oda jártunk. Ajánlom Kranevót, szebb és nyugodtabb hely, mint az Aranyhomok.

Zuzi Zuzi, 2007.07.24., Tartózkodás időpontja: 2007.07.08 - 07.19.
Régió: Bulgária Bulgária, Kranevo, Szállás: Kristel Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: A szálloda a forgalmas sétányon fekszik. Ha nem lesz szerencséje, ahogy nekünk, utcára néző szobát kap, ahol este 22 től reggel 6-ig...

Bevezetés
A szálloda a forgalmas sétányon fekszik. Ha nem lesz szerencséje, ahogy nekünk, utcára néző szobát kap, ahol este 22 től reggel 6-ig tombol a diszkózene a techno, autók startolnak és részeg fiatalok ordítoznak. A panasz nem segít, a polgármester állítólag tolerálja ezt. Teljes leírás

Elhelyezés
A színvonal eléggé szolíd, a 3 csillagos kategóriának megfelelő. A légkondícionálóért külön kell fizetni.

Ellátás
Csak reggelink volt, amit egy jobb standardnak neveznék - volt elég gyümölcs, többféle sajt , szalámi, italok, stb.

Hotel szolgáltatások
Van edzőterem és a szálloda medencéje mellett bár, valamint kínai étterem, de a helyi viszonyokhoz képest,elég drága. Nagyszerű a gyerekmedence.

Tengerpart
A strand az úton át, gyalog kb. 15-20 percnyire volt. A strand homokos, tiszta, itt-ott hínáros. Egyetlen gondot csak a tengerfenéken lévő sziklák jelentettek, mivel a víz alatt volt, nem látható és ha rálép, nem túl kellemes.

Összegzés
Ha valaki diszkóra, olcsó borra és temperamentumos fiatalságra vágyik - ez megfelelő hely. Gyermekes családoknak azonban semmiképp sem ajánlanám.

Franc Tomáš, 2007.06.05., Tartózkodás időpontja: 2006.08.19 - 08.26.
Régió: Bulgária Bulgária, Kranevo, Szállás: Kristel Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

összes ajánlás Bulgária - Kranevo