Bulgária - Napospart (Sunny Beach) Bulgária

 • Repülési menetidő

  01:35

 • Leírás

  A Napos part remek helyszín arra, hogy komfortosan, szinte luxuskörülmények között nyaralhassunk. Észak-déli irányban húzódik, Sveti Vlastól Nesebarig. A hely a legfőbb bolgár rekreációs központok közé tartozik, és igencsak modern arculattal rendelkezik. A városközpontban sok éjjeli klub, étterem és szuvenírbolt található. A vízisportok szerelmesei számára a partmenti központok a legkülönfélébb sportolási lehetőségeket kínálják, a vízisíkölcsönzéstől a hajókirándulásig.

Legújabb értékelések Bulgária - Napospart (Sunny Beach)

Összesen: 10 Repülővel utaztunk, kicsit több, mint egy óra alatt ott voltunk. Transzfer várt bennünket, így zökkenőmentesen találtuk meg a szállodát.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Repülővel utaztunk, kicsit több, mint egy óra alatt ott voltunk. Transzfer várt bennünket, így zökkenőmentesen találtuk meg a szállodát. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálláson kedvesen fogadtak bennünket. Minden szobába külön - külön bekísértek bennünket mutatva az utat és a bejutás lehetőségét. A szállás a központban, de csendes helyen a tengerhez nem túl messze volt. A szoba és a szálloda is tiszta, rendezett volt.

Ellátás
Az étteremben kellő létszámú személyzet volt alkalmazva, akik gyorsan, figyelmesen, ügyesen végezték a dolgukat.

Az ételek változatosak voltak és finom, jó ízű volt minden.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatása magasan ütötte a 3 csillagot.

Tengerpart
A tengerpart könnyen megközelíthető, bár mi sokszor voltunk már a Naposparton.

A vízparton kicsit zsúfoltan voltunk, de a tengerben talán a vörös, majd a sárga jelzés miatt nem volt zsúfoltság. Szépen hullámzott a tenger, egy nap volt amikor zöld zászló volt, de ez nem vette a kedvünket el. A hullámzás ellenére nem volt most hínáros, zavaros a tenger vize.

Stier Annamária, 2022.09.19., Tartózkodás időpontja: 2022.09.03 - 09.14.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Szállás: Bajkal

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9.8 A repülő indulása, érkezése és a transfer pontosan történt.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
A repülő indulása, érkezése és a transfer pontosan történt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás 4 csillagnak megfelelt,a szobánk tiszta volt, a környezet szintén. A víz partot 5-10 perc alatt lehetett elérni.

Ellátás
Tiszta volt, az ételek változatosak és finomak.

Hotel szolgáltatások
Nem vettem igénybe.

Tengerpart
Gyalog (5-10 perc) mentünk odáig.A tengerpart tiszta, nem túl zsúfolt, úszómesterek gondoskodtak a szabályok betartásáról.

Magyar Margitta, 2022.09.19., Tartózkodás időpontja: 2022.09.08 - 09.15.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Szállás: Yavor Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8.2 A szállodába a 14.00 check in helyett jóval korábban érkeztünk. Ennek ellenére megkaptuk a szobát, nyugodt csendes részén a szállodának....

 • 9 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
A szállodába a 14.00 check in helyett jóval korábban érkeztünk. Ennek ellenére megkaptuk a szobát, nyugodt csendes részén a szállodának. Karszalagot 14.00 kor adtak, pontosan betartották a check in időpontot. A 3 csillagos szállás szerepelt a foglalásunkban, de a Hotel Riva Park részében helyeztek el ami 4 csillagos. ( Szerintük ) A bolgár tengerparon kissé másképp értelmezik a csillagokat.A szobánk az étterem konyhája fölött volt, de a reggeli kukásautón kívül nem volt zavaró hang. A szállás nagyjából arányban van a befizetett összeggel. A szálloda belső tere nagyon hangulatos. Rossz idő esetén is szélvédett. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba mérete felszereltsége megfelelő. Semmi extra dizájn de minden ami bent van jól működik. Pl . hűtő, klíma, TV,. A foglaláskor ingyenes Wi-Fi-t csak a közösségi helységek területére hirdettek. valójában a közös helyeken a jelszó nélküli ingyenes Wi-Fi van. Mi a hirdetőtábláról a jelszavast töltöttük le, és láss csodát a szobánkban is működött. Rádadásul ez is ingyenes volt. A szálloda udvara, a park rész és a belső medencék szépek. Mellette ott a 10.00-tól működő "minibár". Kellemesen lehet pihenni. Kijárat- bejárat hiába van 3-4 db, akkor is csak a főbejáratot lehet használni, a többi folyamatosan zárva van.

Ellátás
Mi, all inclusive foglalással nyaraltunk, meglátásunk szerint ezen időpontban nem is lehetett másképp. Hosszú reggeli ebéd és vacsora idő, tehát rugalmasan lehet ütemezni. Az étkezés svédasztalos rendszerű praktikus , és soha nem volt tömeg és tolongás a pultoknál, nem kel vadászni a szabad asztalra, nagy az ebédlő. A kinti részben sokan dohányoznak. Az ételek egysíkúak nincs változatosság, és nem is a legfinomabb az ízesítésük. Viszont mindenből van bőven. Az italok csapnivalóak. A sört 2dl-s műanyagpohárban adják ki ,vízízű kb 1-2 % alkohol. A fehérbor savanyú, gyenge minőségű. A gépi üdítők pocsékok. A víz ..na az jó és hideg ! A süteménynek tűnő készítmény, nem sütemény hanem valamiféle száraz tésztába töltött "egyenkrém".

Hotel szolgáltatások
A kiszolgálással nem volt gond, a személyzet között vannak kedves és mogorva alkalmazottak is. A szolgáltatásokról nem sok tapasztalatot gyűjtöttünk mivel az étkezés, a saját medence, és a helyi bárpult kivételével , mást nem vettünk igénybe.

Tengerpart
A tengerpart, szabadstrand része kb 300 m re van a szállodától. Légvonalban és a hátsó kapun sokkal közelebb lenne. De így nem lehet menni a partra , mert a part egy részét a másik szállodakompexum elzárja. Az út egy csendes "utcában" egy koszos parkoló egy lovashintós megállóhely, és gyermek lunapark ( vurstli ) mellet vezet a parti útra. A strand homok nagyon tiszta és takarított. A víz szeptember elején, kiváló kb 25 fokos volt. A víz tiszta lassan mélyül . Majdnem mindig viszonylag erős a szél emiatt nem érezni annyira a meleget de a nap attól még éget. A hullámok általában nagyok, de nem zavaróan.

Sándor K., 2022.09.12., Tartózkodás időpontja: 2022.09.01 - 09.08.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Szállás: Riva

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9.2 Minden zökkenőmentesen ment, nyugodt szívvel ajánlom az utazásszervezőt és a szállodát is bárkinek.

 • 9 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Minden zökkenőmentesen ment, nyugodt szívvel ajánlom az utazásszervezőt és a szállodát is bárkinek. Teljes leírás

Tengerpart
A víz folyamatosan hullámzott (egész napos szélcsendben is) és tele volt hínárral.

Névtelen, 2022.09.08., Tartózkodás időpontja: 2022.08.28 - 09.04.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Szállás: Bellevue

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon jól éreztük magunkat ezen a pár nap alatt, a tengerpart és a szálloda is kifogástalan volt. Köszönjük.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jól éreztük magunkat ezen a pár nap alatt, a tengerpart és a szálloda is kifogástalan volt. Köszönjük. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda tiszta, felszerelt volt. Szép a kilátás a tengerre.

Ellátás
Az ellátás nagyon sokrétű volt, senki sem maradt éhen egy étkezés alkalmával sem.

Hotel szolgáltatások
Minden nagyon szuper volt.

Tengerpart
A tenger nagyon szép, tiszta és szokatlanul meleg volt számunkra. Könnyen megközelíthető, kb 50 m a szállodától.

Juhász Roland, 2022.09.02., Tartózkodás időpontja: 2022.08.21 - 08.25.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Szállás: Burgas Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Bulgária - Napospart (Sunny Beach)