Bulgária - Obzor Bulgária

 • Repülési menetidő

  01:35

 • Leírás

  Varnatól 60 km délre és Burgasztól 60 km északra. A városhoz nagyon közeli hegyeket borította erdőket gyönyörű partok váltsák fel. A nyaralóhelyhez közel a római Kozjak vár romjai találhatók. A várat a 14. században Dobrotica fejedelem építette.

  Part: homokos
  Sport és szórakozás: vízi sportok-banán, vízi bicikli, vízisí, windsurfing stb
  Folklór  esték és diszkó szórakoztatja az idelátogatót
  Kirándulások: lehetséges csoportos kirándulások Varna, Szozpol, Neszebar, Burgasz és Isztanbul városokba

Legújabb értékelések Bulgária - Obzor

Összesen: 2,4 A szállás magyar viszonylatbab max3*-os .és egyálltalán nem magyar barát. senkinek nem ajánlom.

 • 3,5 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 1 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
A szállás magyar viszonylatbab max3*-os .és egyálltalán nem magyar barát. senkinek nem ajánlom. Teljes leírás

Elhelyezés
Fürdö vastagon penészes, klima kigyulad oltári füst a szobában,erre a megoldás ki kell kapcsolni, másik szoba nem jár klimát javitani nem tudják.

Ellátás
A bárban lévő pincérek minden este illuminált állapodban vannak kiszolgálásra várni kell mert ők beszélgetnek, a Bulgár vendégnek visszont azonnal ugranak és ők bármit megtehetnek.

Hotel szolgáltatások
A bárban csak vízezett üditő kapható, fittnes teremben a klima 19C-ra állitva és nem lehet változtatni. Medence víze NAGYON hideg. Egy hét alatt három külsös rendezvény a szállodában születésnap óriási hangerővel hajnali 2-ig aludni lehetettlen,éjfélkor 15perces tüzijáték ami az autoparkoloban történik.

Tengerpart
Szemetes homokos part, de oda a szállotól az ut 150-200m de az végig orfacsaró büzell.

Névtelen, 2012.08.16., Tartózkodás időpontja: 2012.08.11 - 08.18.
Régió: Bulgária Bulgária, Obzor, Szállás: Casablanca

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Környék 1 fénykép

Összesen: 7,5 Ajánlom ezt a nyaralóhelyet, ez egy kisváros, ahol nagyon előzékenyek, kellemesek az emberek. A szálloda megfelelő színvonalú, a strandok...

 • 6,6 Szállás
 • 8,2 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Ajánlom ezt a nyaralóhelyet, ez egy kisváros, ahol nagyon előzékenyek, kellemesek az emberek. A szálloda megfelelő színvonalú, a strandok homokosak, csak hiányzott róluk a zuhany és a WC. Teljes leírás

Elhelyezés
Megfelelő színvonalú.

Ellátás
Étkezés nélküli nyaralás volt, de helyben kitűnő a választék és előnyösek az árak.

Hotel szolgáltatások
Megfelelő színvonalú.

Tengerpart
Homokos, de elég sok volt a cigarettacsikk.

Összegzés
A benyomásom nagyon jó.

Švadlenka Michal, 2008.09.02., Tartózkodás időpontja: 2008.08.24 - 08.31.
Régió: Bulgária Bulgária, Obzor, Szállás: Penzion Favorit

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: A panzió kitűnő fekvésű, a strand és a városközpont is csak pár lépésnyire van. Csak közvetlenül a panzióval szemben volt egy étterem,...

Elhelyezés
A panzió kitűnő fekvésű, a strand és a városközpont is csak pár lépésnyire van. Csak közvetlenül a panzióval szemben volt egy étterem, ami kicsit zajos volt. Volt egy kis szobánk szociális helyiséggel és erkéllyel. A mi kétágyas szobánk egyszerűen berendezett volt, a bútor régi, de működőképes, volt TV, volt hűtőszekrény is, nem tudom, annak nevezhető-e, kompresszor néküli, nem nagyon hűtött. Állítólag hűtőszekrény is volt, de erről nem informáltak. A fürdőszobában volt a mosdó, WC, zuhany, de a zuhany nincs lerekesztve, zuhanyozás alkalmával minden vizes lesz. Éjszaka nem folyott a meleg víz, a helyiséget nem lehetett szellőztetni, bűzlött a lefolyó és nálunk még a csapok is csepegtek. A dohos, nedves szagot az ember 2 napon belül megszokja. Volt valami szolgáltatás is. A takarítónő délelőtt kivitte a szemetet és néha felmosott. Ha ez alatt az idő alatt a szobán tartózkodik, pechje van, nem takarítanak. Teljes leírás

Ellátás
Nem a panzióban étkeztünk. Obzor sok lehetőséget kínál, az éttermek többnyire jók, az árak kb. a miénkhez hasonlóak. Csak egyetlen éttermet nem ajánlanék -a panziótól jobbra az elsőt - nem minőséges az étel. Vigyázat a helyi ételkülönlegességekkel, többnyire nagyon hasonlóak, mégha más is az elnevezésük .

Hotel szolgáltatások
Volt valami szolgáltatás. A takarítónő délelőtt kivitte a szemetet és néha felmosott. Ha viszont a szobán voltunk, ez elmaradt.

Tengerpart
Hosszú, homokosak a strandok...a strand zsúfolt és rengeteg rajta a cigarettacsikk.

Összegzés
Obzorban sok lehetőség van...ha eltekintünk a hatalmas, giccses szállodakomplexumoktól, elég szép hely. A strandok hosszúak, zsúfoltak és tele vannak cigarettacsikkel...a szálláshoz nem volt szerencsénk...így a benyomásom negatív.

Névtelen, 2008.08.11., Tartózkodás időpontja: 2008.08.03 - 08.10.
Régió: Bulgária Bulgária, Obzor, Szállás: Penzion Veska

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: Jó benyomást kelt.

Bevezetés
Jó benyomást kelt. Teljes leírás

Elhelyezés
A panzió egy nyugodt negyedben fekszik, egy enyhe dombon. Kellemes, tiszta hely, a tulajdonosnő készséges, előzékeny, csak nem beszél angolul. Kicsit hiányzott egy polcos szekrény a ruháknak és a szék az asztal mellé. Az 1-es számú szoba erkélye, ami a földszinten van, a szomszéd panzióra nézett, sajnos nem lehetett bezárni és bárki bejuthatott az erkélyre. Az is előfordult, hogy a szomszéd szoba lakói ott szárították a ruháikat, holott volt saját erkélyük. A többi erkély izolált volt.

Ellátás
Étkezés nélküli nyaralásunk volt, de a városközpontban gond nélkül étkezhet, sokféle fast food, étterem van és az árak a cseh árakhoz hasonlóak, vagy alacsonyabbak.

Hotel szolgáltatások
A napi takarítás a beágyazásból, seprésből, a padló felmosásából és a szemétkosár kiürítéséből állt.

Tengerpart
A strand a panziótól kb. 1 km-re fekszik, nem pedig 500 m-re, ahogy az utazási iroda említi. A panziótól legközelebbre is 1 km. A vízbe jutás akadálymentes, a tenger elég tiszta, a strand homokos, de néhol cigarettacsikk is előfordult.

Összegzés
Jó benyomást kelt, de inkább igénytelen vendégeknek való.

Švejda Martin, 2008.08.07., Tartózkodás időpontja: 2008.08.05 - 07.26.
Régió: Bulgária Bulgária, Obzor, Szállás: Penzion Žikata

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

3 fénykép

Összesen: 7,9 Olcsóbb kategóriájú nyaralás volt, de a színvonala nagyon jó . Az ajánlatnak teljes mértékben megfelelt, kellemetlen meglepetés nem várt...

 • 6,8 Szállás
 • 8,8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Olcsóbb kategóriájú nyaralás volt, de a színvonala nagyon jó . Az ajánlatnak teljes mértékben megfelelt, kellemetlen meglepetés nem várt ránk. Az utazási iroda reális információkat nyújtott. Kitűnő volt a szervezés. Kitűnő volt az idegenvezető. Jó benyomást keltett. Ajánlom‼ Teljes leírás

Elhelyezés
Egy magántulajdonban lévő panzió. A szállás szerényebb, az árnak - 12 napra 3990 korona - megfelelő. Étkezést nem rendeltünk, Last Minute nyaralásunk volt. Volt egy előszobánk, fürdőszoba+WC, egy szoba ágyakkal és erkély. A fürdőszobában volt a mosdó, zuhany, WC. A zuhany szabadon van, a talaj a lefolyóhoz alakított. A padlót padlócsempe, a falakat csempe borítja. Nehezen lehetett beállítani a meleg vizet és ha sikerült, mintha elfogyott volna. A szobán volt egy duplaágy és két különálló ágy, minden masszív fából készült. 2 gyerek és 2 felnőtt nyaraltunk, 6 és 4 éves gyerekekkel, egy kicsit nagyonbb helyünk is lehetett volna. Különben egész nap a szabadban voltunk és alvásra ez is megfelelt. Az erkélyen műanyagszékek és asztal volt. Kellemesen lehetett ott üldögélni, ott reggeliztünk, vacsoráztunk, stb.

Ellátás
Étkezés nélküli nyaralás volt, amit ajánlok‼ Így legalább szabad lesz. Ha éhesek voltunk, elmentünk étkezni. Nagyon sok étterem, büfék vannak , ahol gyrost, pizzát, palacsintát, perecet, sokféle péksüteményt, sült virslit, sajtot, stb. kínáltak. Nagyon előnyösek az árak, kb. 10-20 %-kal alacsonyabb mint nálunk. Az étteremben a leves 18 korona, a főfogás 50 korona. Ajánlom a közvetlenül a panziónál fekvő Raj éttermet, kitűnő a konyhájuk, alacsonyak az árak, ráadásul még 8 %-os kedvezményt is kapnak a panzió lakói. Jó a vásárlási lehetőség - Sparm szupermarket és sátrak. Nagyon kevés gyümölcsöt és zöldséget kínáltak , ami gyenge minőségű is volt, ez meglepett.

Hotel szolgáltatások
A nyaralás közepe táján cseréltek ágyneműt. A szobát nem takarították. Volt egy biliárdasztal, a zseton 12 koronába került és csocsó.

Tengerpart
A szép, homokos strand a panziótól kb. 300 m-re fekszik. A tenger gyönyörű, tiszta. Valamennyien élveztük a hullámokat. Ez egy nagyon nyugodt hely. Rovarok alig voltak, sokkal kevesebb mint otthon. Gyönyörű a park, ahol a gyerkek számára különféle attrakciók vannak, volt szökőkút. Szép az esti kivilágítás , a szökőkút is szépen színesen megvilágított. A fák koronája is színes megvilágítású. A tengerparton is volt szórakozási lehetőség a gyerekek számára, volt 2 vidámpark.

Összegzés
Nagyon jó. Kellemes nyaralás volt, főleg gyermekes családoknak való hely.

Matyščák Jiří, 2008.08.06., Tartózkodás időpontja: 2008.07.17 - 07.06.
Régió: Bulgária Bulgária, Obzor, Szállás: Ráj

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

összes ajánlás Bulgária - Obzor