Bulgária - Primorsko Bulgária

 • Repülési menetidő

  01:35

 • Leírás

  A hely remek lehetőséget nyújt egy gondtalan nyaralás eltöltéséhez. A központi parkban kulturális programok sokasága kerül megrendezésre, ezen kívül az aquaparkba is ellátogathatunk. A szállodák a tengerpart közvetlen közelében fekszenek, innen kilátás nyílik a környező mezőkre is, amelyeken a lovak szabadon vágtáznak. A természetbarátok örömére két természetvédelmi rezervátum is található a közelben.

  A Perla természetvédelmi rezervátumban homokdűnéket és exotikus növényzetet láthatunk, nem messze innen található a Ropotamo folyó. A folyótorkolat szintén a rezervátum részét képezi, a sűrű növényzet természetes kerítést alkot a folyó mentén. Egész napos kirándulást tervezhetünk Kiten városába, ahol csodaszép és tiszta strandokat találunk.

Legújabb értékelések Bulgária - Primorsko

Összesen: 9.4 ok.

 • 10 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
ok. Teljes leírás

Elhelyezés
ok.

Ellátás
ok.

Hotel szolgáltatások
ok.

Tengerpart
super

Kuniček Peter, 2018.08.27., Tartózkodás időpontja: 2018.08.10 - 08.17.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Orios

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 4 Az utazási irodában az ügyintéző hölgy, egy rendkívül kedvelt szállodának nevezte a Forest Beach hotelt, amire eddig még nem volt...

 • 6.5 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 3 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Az utazási irodában az ügyintéző hölgy, egy rendkívül kedvelt szállodának nevezte a Forest Beach hotelt, amire eddig még nem volt panasz.

Ezért úgy döntöttem, hogy a magas foglalási díj ellenére elutazok a párommal.

Nagyon csalódottak vagyunk és a holnapi napon megtesszük a megfelelő lépéseket mert megtévesztettek bennünket, amikor ezt a szállodát egy 4+-os besorolásúnak adták el nekünk 300.000Ft-ért.

Az Invia honlapján látható medencés képektől 100m-re olyan üdülőközpont található, amelyet én még életemben nem láttam.

A brazilliai nyomor negyed ehhez képest nulla.

Holnap küldöm a képeket, ha esetleg azt gondolják, hogy túlzásba estem. Teljes leírás

Elhelyezés
Az épület közel sem teljesen felújított.

Talán 1970-ben volt ez igaz.

A szoba viszont 10 pontos. Nagyon igényes.

Ellátás
Az étterem higiéniailag a nulla szintet hozza.

Folyik a retek az asztalokról, üveg felületekről és a kihelyezett italautomatákról. Az asztalt nekem kellett valamelyest rendbe hoznom, hogy legyen hol vacsoráznunk.

A személyzet mással volt elfoglalva.

Mellékelten küldöm a fotót, hogy érzékeltessem a viszonyokat.

A sülthúsk készítő szakács az orrában turkált, majd a tenyerébe fújta az orrát, majd tovább készítette a vacsorát.

Nem ezért utaztam 1200km-t, és fizettem 300000Ft-ot.

Hotel szolgáltatások
Nem is szeretnék többet tudni. Eleget láttam!

Tengerpart
A tengerpartra a kora esti órákban sétáltam ki a párommal.

Összességében rendezett, de egy minősíthetetlen, tető nélküli illemhely található a sétány közvetlen közelébem, ami nem felel meg annak az állításnak, hogy ez egy 4+-os szálloda.

Névtelen, 2016.08.13.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Forest Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (2)

Étterem 1 fénykép

Összesen: 9.6 Nagyon szuper nyaralás volt

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon szuper nyaralás volt Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta mindennap takaritottak kényelmes kellemesen csalodtunk

Ellátás
szuper elsö osztályu egy 4 csillagos ellátás volt

Hotel szolgáltatások
jok voltak a szolgáltatások

Tengerpart
egykicsit koszos a part zsufolt de mind ezeket le számitva nagyon jó volt a viz

Névtelen, 2015.08.14.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Zefir

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

5 fénykép

Összesen: 9 Rendben volt, a bolgár nem túl kedves nép azonban. Angolul nem beszél senki szinte, de a tengerpart kárpótolt és a jó árak.

 • 9 Szállás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Rendben volt, a bolgár nem túl kedves nép azonban. Angolul nem beszél senki szinte, de a tengerpart kárpótolt és a jó árak. Teljes leírás

Elhelyezés
Korrekt tiszta, a vendéglátók sajátosan bájosak.

Ellátás
-

Hotel szolgáltatások
-

Tengerpart
Kicsit szemetes, de alapvetően kellemes, nem túl zavaró a szemét.

Csaba D. V., 2014.09.12., Tartózkodás időpontja: 2014.09.02 - 09.09.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Penzion Laguna Zara

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (1)

Összesen: 9 Összességében kellemes 10 napot töltöttünk el . A személyzet kedves volt , angolul lehetett velük kommunikálni . A strand 60-80 méterre...

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 9 Alapár

Összegzés:
Összességében kellemes 10 napot töltöttünk el . A személyzet kedves volt , angolul lehetett velük kommunikálni . A strand 60-80 méterre volt , a víz minősége , tisztasága kifogástalan . Természetesen semmi nem lehet tökéletes , de aki ennél többet szeretne szolgáltatásban , ételekben kapni az menjen egy 28 csillagos szállodába többszörös árért . Szállásfoglaló oldalon foglaltuk le a szállást még év elején , így hozzá jutottunk némi kedvezményhez . Költség : Négy felnőtt , 10 éjszaka , AI ellátással 372000.- ft . 93000.-/ fő . Primosko központja 1 km -re volt , gyalogosan tettük meg az utat , de a vacsora után még jól is esett ez a séta . A városkában bankok és ATM-ek üzemelnek ( OTP : pénz kivét 1 leva = 160.- ft , egyszeri díjként kb 500.-ft vontak le itthon , független attól , hogy mekorra összeget vettem ki ) . Rengeteg butik , kifőzde , étterem van .A főút elején egy nagy supermarket található ( kártyát elfogadnak ) . Kártyával fizetni nem sok helyen lehet , érdemes megkérdezni a vásárlás előtt a használatot , így elkerülhetőek a problémák .Konkrét árakról nem igen tudok nyilatkozni , de kb 2000.-ft értékben meglehet kajálni és inni egy embernek . Az adagok igencsak bőségesek . Mi nem ettünk a városban az hotel ellátása miatt . Teljes leírás

Elhelyezés
Négyszemélyes apartmant foglaltunk ( két hálószoba , plussz nappali-konyha ) A szobák tisztasága , berendezése számunkra tökéletesen megfelelt . Naponta takarítottak, a meleg vizet ,saját boylerböl lehetett használni , így mindig volt meleg víz . Az apartmanban két zuhanyzó , illetve két darab wc állt rendelkezésünkre . A tágas erkélyen , napozó ágy székek , napernyők tették kényelmesebbé az ott eltöltött napjainkat .

Ellátás
AI ellátást kértünk , ami a következő felosztásban üzemelt : Reggeli 8-10 h . 10-12h lobby bárban helyi alkoholos és üdítők( gépi ) fogyasztása . Ebéd 12-14h . 14-18h lobby bár ,ez időn belül 16-18h pizza szelet , sütemény , szendvics és a fent említett italokat lehetett fogyasztani. Vacsora 18-20h. Lobby bár 20-22h . Minden étkezés svédasztalos rendszerben történt . Változatos ételeket ettünk : sajtok , gyümölcsök , felvágottak , édességek , levesek , különböző hús ételek , tojás stb. Aki nem tudott választani ezekből , azok már túl válogatósak , vagy finnyásak lehettek .

Hotel szolgáltatások
Fodrászat , manikűr , masszázs , pénzváltó ( ritkán van nyitva ) internet elérhetőség csak a recepciónál , lobby bárnál és a külsö medence környékén volt elérhető . A minősége nagyon gyenge volt . Ezen még jócskán kellene javítaniuk a szálloda tulajdonosának . Gyerekeknek kis játszótér , naponta animátorok szórakoztattak minket ( kisebb-nagyobb sikerrel , egy két nap után már unalmas volt )

Edzések, sportlehetőségek, órák tartalma
Kerékpárokat lehet kölcsönözni ( 4 leva / h ).

Névtelen, 2014.08.25., Tartózkodás időpontja: 2014.08.04 - 08.14.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Prestige City II

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (10) Nem (1)

4 fénykép

összes ajánlás Bulgária - Primorsko