Bulgária - Sinemorec Bulgária

  • Repülési menetidő

    01:35

  • Leírás

    Sinemorec egy csendes kisváros, amely remek konyhájával és homokos strandjaival várja az odaérkezőket. Az ínyencek megkóstolhatják a bolgár specialitásokat is. Ezek egyike a különféleképpen elkészített hal, amelyet bolgár teával, vagy sörrel fogyasztanak. A Strandža természetvédelmi rezervátum közelében fekvő, viszonylag modern kisváros, közel fekszik az exotikus Törökország határához. Több stranddal rendelkezik. Az északi partszakaszt hosszú és széles sávban finom homok borítja, amelyet a Veleka folyó torkolata határol. Ezzel szemben a tengert sziklák szegélyezik. A turisztika kedvelői ellátogathatnak a közelben fekvő Silistar strandra, amely fehér homokja által vált híressé. Sinemorec ideális hely az egész napos sütkérezésre a homokban, vagy a sétára a természetvédelmi területen, amely szinte az egész környéket magába foglalja. A város fekvése ideális, mivel összeköttetésben áll az atraktív üdülőhelyekkel, Achtopollal és Cerevával.

Legújabb értékelések Bulgária - Sinemorec

Összesen: A szobák nagyon szépek és tiszták. Naponta takarítottak. A nyaralás alatt párszor ágyneműt is cseréltek, törölközőt minden nap. Minden...

Elhelyezés
A szobák nagyon szépek és tiszták. Naponta takarítottak. A nyaralás alatt párszor ágyneműt is cseréltek, törölközőt minden nap. Minden szoba erkélyes volt. Mi a szálloda udvarára és a tengerre láttunk. Annak ellenére, hogy közvetlenül alattunk volt a lobby bár és a medence melletti bár, este nem volt zaj. Teljes leírás

Ellátás
Az étkezés svédasztalos volt. A melegkonyha egyhangú ,de sokféle salátát, friss gyümölcsöt, süteményt kínáltak.

Hotel szolgáltatások
Mivel a szálloda főleg gyermekes családokra specializálódott, a recepción minden szükséges dolog kölcsönözhető - cumisüveg-melegítő, babakocsi, stb. Vannak mászókák, gyerekklub és gyerekmedence. Minden nagyon tiszta volt.

Tengerpart
Sinemorecban 2 strand van. Mi a déli strandra jártunk, ami a szálloda előtt terült el. A strand tiszta volt, a vízbe jutás akadálymentes, gyerekeknek ideális. A nyugágy és a napernyő a strandon napi 2-2 levába került.

Összegzés
A szálloda közvetlenül a strandon fekszik. Nagyon szép, a személyzet kellemes, készséges. A legközelebbi város, Sinemorec egy nagyon nyugodt hely és 13 km-re van a szállodától. A recepción gond nélkül rendelhet autót. Az ára egy napra 70 leva, ez jó árnak számít. Legjobban németül érteti meg magát, némelyik recepciós és barman oroszul is beszél.

Nováková Jana, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2005.09.26., Tartózkodás időpontja:: 2005.09.17 - 09.24.
Régió: Bulgária Bulgária, Sinemorec, Szállás: Bella Vista Beach Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (14) Nem (1)

összes ajánlás Bulgária - Sinemorec