Bulgária - Sozopol Bulgária

 • Repülési menetidő

  01:35

 • Leírás

  A város görög neve Apollonia Pontica, ahol a híres antik filozófus, Anaximandros vendégeskedett. Eredetileg csak görögök lakták, mai napig él itt görög kisebbség. Erről tanúskodik az épületek karaktere is, amelyek a 19.századból származnak. A házak fával vannak díszítve, legfelső szintjükig pedig szőlőfürtök vannak felfuttatva. Az óvárost szűk utcák szelik át. A város érdekes építményei közé tartoznak a számunkra meglepően egyszerű és szerény díszítésű templomok. Amennyiben egy nyugodt estére vágyunk, elsétálhatunk a helyi parkba, amelyet szökőkutak, fügefák és ciprusok díszítenek. Itt szuveníreket is vásárolhatunk, de olyan amfiteátert is láthatunk , amely eredetileg könyvtárnak készült, jelenleg azonban kulturális programok és kiállítások színhelyéül szolgál. A turistaközpont igen kiépült, szórakozási lehetőségek hosszú sorát kínálja. A legnagyobb strand az óváros tőszomszédságában található, így egyedülálló atmoszférával rendelkezik. A közeli park és az ódon épületek kombinációja, háttérben a türkizkék tengerrel, már már exotikus látványt nyújt.

Szállásértékelések - Bulgária - Sozopol

Összesen: 5.8 A csaknem három napig tartó gyomorpanasz miatt, amikor a száraz rizsen kívül szinte semmit nem tudtam enni, lehetetlennek tartom az All...

 • 6 Elhelyezés
 • 5 Ellátás
 • 6 Környék
 • 6 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A csaknem három napig tartó gyomorpanasz miatt, amikor a száraz rizsen kívül szinte semmit nem tudtam enni, lehetetlennek tartom az All Inclusive szolgáltatások igénybevételét. Egyébként a szállodakomplexum egy szép helyen, a strand közelében található, ahol sajnos nagy mennyiségű cigarettacsikkek vannak és a fotelek is láttak már szebb napokat. Nagyon szépek a medencék és a környezet a komplexumban, általában, ha nem lennének a gyomorproblémák, amiket a szállodához kell kötni, mert máshol nem voltunk, és csak palackozott vizet ittunk, gyönyörű lett volna. vakáció. Teljes leírás

Elhelyezés
A hirdetettnél kisebb szobában kaptam szállást. Két felnőtt és két gyerek voltunk, de a szoba csak egy franciaágy és egy kanapé volt, a szálloda szerint összecsukható lehetőség nélkül, és külön fizetnünk kellett egy kiságyért a gyereknek (amit nem igazán akartunk , a gyerekünk nem alszik kiságyban), szerencsére a kanapét valahogy ki tudtam használni, pedig utána már csak minimális hely volt a szobában és a kiságyra ezért nem volt szükség. A probléma a fürdőszobában eltömődött lefolyókkal volt, jobb takarítás is megfelelő lenne (néhány pók, rosszul mosott poharak, por az üres szekrényekben)

Ellátás
Nagyon szép ránézésre, részben ismétlődő, de ez logikus. Rengeteg zöldség, kevés hal, túl édes édességek, valamint minden alkoholos és alkoholmentes ital. Itt is lenne elégedettség, ha nem lennének gyomorproblémák.

Szállás szolgáltatások
Minden megjegyzés nélkül, amikor új törölközőt vagy ágyneműcserét kértem, késedelem nélkül megkaptam. Taxit szerveztek egy közeli városba.

Tengerpart
A strand viszonylag jó, kivéve a cigarettacsikk és a sérült székek mennyiségét, de egyébként a tengerhez való hozzáférés rendben van.

Petr J., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.13., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.02 - 09.09.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Laguna Beach

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.4 Jó hely a történelmi központ meglátogatásához, szép kilátás nyílik a tengerre és az óvárosra, sok bódé kézműves termékekkel, sekély víz...

 • 6.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 6 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Jó hely a történelmi központ meglátogatásához, szép kilátás nyílik a tengerre és az óvárosra, sok bódé kézműves termékekkel, sekély víz gyerekeknek, strand közvetlenül a szálloda előtt, a legjobb apollónia étterem (tiszta, ízletes ételek népszerű áron) az utolsó napon fedeztük fel. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba tiszta, viszonylag kicsi, különösen a fürdőszoba

Ellátás
reggeli jó, minden friss - zöldség, gyümölcs, dinnye, őszibarack stb., sajtok, kolbász, tojás, saláták stb. jó kávé

Szállás szolgáltatások
zökkenőmentesen

Tengerpart
a strandok tisztasága nem túl jó - sok cigarettacsikk a homokban, műanyagdarabok. Ez jelentősen rontja az összbenyomást.

Pavel H., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.13., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.03 - 09.10.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Villa List

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9 A szálloda területe, épülete, az udvar a medencével és a kert nagyon kellemes hatást kelt.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 6 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A szálloda területe, épülete, az udvar a medencével és a kert nagyon kellemes hatást kelt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba nagyon tágas volt, szépen berendezett, sok tárolóhellyel.

Ellátás
Az étrend nagyon változatos és változatos volt, sok zöldséggel és gyümölccsel. Voltak a helyi konyhában megszokott péksütemények is. Bizonyára mindenkinek lehetősége volt kedve szerint választani. Megcsodáltuk a sokféle ételt, amit alkalmunk volt megkóstolni.

Szállás szolgáltatások
A szálloda személyzete nagyon kedves volt. A recepciósok igyekeztek minden instrukciót megértetni velünk, még akkor is, ha cseh-bolgár nyelven kommunikáltunk. A takarítás tökéletesen működött.

Tengerpart
A strand a közelben volt, kellemes volt az ösvény hozzá, a szálloda kertjén és a szomszédos homokdűnéken keresztül vezetett. A napozóágyak és a napernyők ingyenesen elérhetőek voltak. A strandot azonban jobban karbantarthatták volna. Összemosott füvek voltak, és sajnos egy üvegszilánkot is találtam.

Jaromíra V., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.12., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.01 - 09.08.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Laguna Beach

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 6.9 Kiváló nyaralás, mint amikor a tenger mellett vagyunk. Az időjárás rosszabb volt – két napig esett az eső. Szeptemberben valószínűleg nem...

 • 8.5 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 5 Környék
 • 5 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Kiváló nyaralás, mint amikor a tenger mellett vagyunk. Az időjárás rosszabb volt – két napig esett az eső. Szeptemberben valószínűleg nem mennénk. Szeles Szozopolban. Hiányzott a bolgár kultúra - ahogy azt régen megszokhattuk, nem hallottunk bolgár dallamokat - ez hiányzott. Csak angol - amerikai - zajos. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás jó. Volt egy szobánk a főúton, ahol nagy volt a forgalom. Talán figyelmeztethetett volna minket, külön fizettünk volna egy tengerre néző szobáért.

Ellátás
A választék nagyon jó. Az étel nagyon finom.

Szállás szolgáltatások
A személyzet kedves, segítőkész. Nagyon fiatal személyzet, mosolygós, segítőkész. Végső évesek vagyunk, így problémáink vannak az angollal – de ez a mi hibánk. Ha a fiatalok megpróbálnának velünk bolgárul beszélni, jobban megértenénk.

Tengerpart
Strand - egyszerűen bolgár.

Vlasta P., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.12., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.02 - 09.09.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Selena Beach

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.5 Nagyon elégedett voltam az utazással. Finom ételek és italok voltak. A személyzet is nagyon kellemes volt. Számomra csak az első számú...

 • 9 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nagyon elégedett voltam az utazással. Finom ételek és italok voltak. A személyzet is nagyon kellemes volt. Számomra csak az első számú csillaggal. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás megfelelt az ajánlatnak, így meg voltam vele elégedve, csak a nyikorgó pótágyban volt egy kis baj.

Ellátás
Az étrend tökéletes volt - kiváló, változatos és nagyon finom ételek!

Szállás szolgáltatások
Meg voltam elégedve a szálloda szolgáltatásaival.

Tengerpart
A strand szép volt, közel a szállodához. A napozóágyak és a napernyők szabadon elérhetőek voltak. A tenger tiszta volt, kellemes hullámokkal.

Jana, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.12., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.03 - 09.09.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Laguna Beach

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

1 fénykép

Összes szállásértékelés Bulgária - Sozopol