Bulgária - St. Konstantin Bulgária

 • Repülési idő

  01:35

 • Leírás

  Eredetileg természeti park becses fákkal, Varnatól északra10 km és az Arany homktól 7-km délre. Itt építették a legrégibb tenger menti üdülőközpontot. Homokos part szegélyezi. Éredekessége a  46°C - os természeti ásványvíz forrása, amelyet egyenesen a medencékbe engednek. Játszóterek, sportpályák, medencék, kertmozi található itt, ezenkívül esti programok, folklór és egyéb stílusos rendezvények várják az idelátogatókat. Helyi autóbusz közlekedik Varna és a többi nyaralóhely között. Nagy előnye ennek a helynek Vrana közelsége és hogy öszzelehet kapcsolni a tenger melletti ottlétet a relaxálassal vagy különbözö terápiákkal. Utazás a Vranai reptérről kb. 20 perc.

Szállásértékelések - Bulgária - St. Konstantin

Összesen: 9.8 Minden szuper, csak a bőröndöm nem érkezett meg Várnába, bécsi átszállással 25 perc. Valószínűleg ezt kellett volna feltételeznem ????de...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Minden szuper, csak a bőröndöm nem érkezett meg Várnába, bécsi átszállással 25 perc. Valószínűleg ezt kellett volna feltételeznem ????de egyébként én is úsztam a tengerben, elkaptam a szép időt, a szállodában van egy kültéri fűtött medence, ami remek, és egy szépen berendezett gyógyfürdő. Teljes leírás

Irena S., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.30., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.19 - 10.26.
Régió: Bulgária Bulgária, St. Konstantin, Szállás: The Palace

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9 Kiváló szálloda és vendéglátó, gondozatlan szállodai strand.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 6 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Kiváló szálloda és vendéglátó, gondozatlan szállodai strand. Teljes leírás

Tomáš, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.02., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.21 - 09.28.
Régió: Bulgária Bulgária, St. Konstantin, Szállás: Ensana Aquahouse Health Spa

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.6 Elégedettség. Élveztük a nyaralást és csak ajánlani tudjuk.

 • 9.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Elégedettség. Élveztük a nyaralást és csak ajánlani tudjuk. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba tágas, kilátással a strandra és a tengerre, kellően felszerelt, minden rendben van.

Ellátás
Változatos a kínálat, összességében tetszett.

Szállás szolgáltatások
Barátságos személyzet, kielégítő kiszolgálás.

Tengerpart
A strand nagyon közel van a szállodához, a tisztaság elfogadható. A medencék tisztasága is rendben van. A medencében hidegebb volt a víz, de nekünk megfelelt. Ottlétünk alatt hullámok voltak, így eleget használtuk a medencét. A tenger tiszta, néha láttunk medúzát.

Vladislav J., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.28., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.15 - 09.22.
Régió: Bulgária Bulgária, St. Konstantin, Szállás: Azalia

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

3 fénykép

Összesen: 9.3 Négy ünnepi résztvevővel folytatott konzultációt követően beszélek, és nagyon elégedettek voltunk az Invie mindkét szolgáltatásával, és...

 • 9 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Négy ünnepi résztvevővel folytatott konzultációt követően beszélek, és nagyon elégedettek voltunk az Invie mindkét szolgáltatásával, és biztosan igénybe fogjuk venni még az Ön szolgáltatásait Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda kellemes, a személyzet hajlandósága teljesen nagy, valamint a szálloda tisztasága.A szálloda elhelyezkedése és a strand bárral ellátott strandhasználata kiváló. Egyetlen hiányosságot érdemes megemlíteni, ez pedig a lift megfelelő működése és az ajtók zárása.

Ellátás
semmi sem kifogásolható, és dicséretünket fejeztük ki a nagyon rugalmas fiatal személyzetért a tartózkodás alatt

Szállás szolgáltatások
zökkenőmentesen

Tengerpart
a strand nagyszerű, és izgatottak voltunk a közelsége miatt

Ivana M., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.19., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.02 - 09.09.
Régió: Bulgária Bulgária, St. Konstantin, Szállás: Marina Sunny Day

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Az összbenyomás szép, pozitívan értékeljük. Minden 1*-on, kivéve a nagy hullámokat, ami nekünk nem jött be.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Az összbenyomás szép, pozitívan értékeljük. Minden 1*-on, kivéve a nagy hullámokat, ami nekünk nem jött be. Teljes leírás

Elhelyezés
Kérésünket, két egymás melletti szobát teljesítettünk - ami nagyszerű volt. Vízforraló nem volt a szobában - csak a kisgyerek miatt vettük a sajátunkat, egyébként valószínűleg nem kellett, hűtő volt a szobában, volt egy pótágyunk így kevesebb hely, de elfértünk (2+ 1), a klíma működött, nem használtuk a tv-t, csak a wifi - jól működött, minden nap takarítás, törölközőcsere, wc papír pótlása, hét közben új ágynemű. Tengerre néző szobáink voltak, ami nagyon szép volt, de a másik oldalra néző szobákból is szép és békés kilátás nyílt a kertre és az erdőre. Zuhanyzás után szokott lenni egy kicsit több víz a fürdőszobában, mert a zuhanysaroknál nem volt függöny, mindig megtörölgettük magunkat és nem is zavart, a fürdőszobában is volt hajszárító, szappan és sampon az adagolóban - nem használtuk. 2 szék, 1 asztal, hamutartó és szárító az erkélyeken. A szállodában két lift van - nem használtuk, az első emeleten volt egy szobánk, ami nagyszerű és jobb idő volt sétálni. A repülőtérről a szállodába (vissza) néhány percre a repülőtértől, körülbelül 15 perc - nagyszerű. A szállodától a kisvárosig, Sv. Konastantin kb 20 perc gyalog - emléktárgyak stb.-re elegendő város, Várnába taxival mentünk kb 15 percre - visszafelé drága volt, annyit hajtanak :-D vigyázz a helyi taxisokkal - jobb vedd fel a számot a szállodában, és menj vissza vele.

Ellátás
Nekünk nagyon ízlett, mindenki választotta a magáét, nagy volt a választék, reggelire friss palacsinta vagy tojás is volt. omlett, stb, gyümölcs, desszertek, 2 leves ebédre és vacsorára és sokféle főétel... Automaták gyümölcslé, víz, fanta stb., automaták kávéhoz, csokihoz stb., sör és alkohol A bárban. Az ebédlőben a személyzet gondoskodott az edények letakarításáról az asztalról. Az elsőtől az utolsóig kiváló fagylalt, amit magunk rakunk kúpokba vagy poharakba - tökéletes. Ebédlő és terasz az étkező mellett, kilátással a tengerre - szépség.

Szállás szolgáltatások
A recepción lehetett intézni AJ-t, RJ-t, kezet-lábat :-D Delegált - elégedett, nagyon készséges, elmagyarázott és tanácsolt (taxi, valuta, bankautomaták, kirándulások...)

Tengerpart
Lépcső a strandra. Utunk során nagyon nagy hullámok voltak, amelyek nagyon gyakoriak, ezért nem volt ajánlott a tengerbe menni úszni, 2 vízimentő volt a tengernél és egy másik a medencénél. Szép strand, nagyszerű homok - szórakozás gyerekeknek egész napra. Persze lesz cigicsikk stb.-mindig mindent feltakarítottunk magunk után és kidobtuk a kukába ami útban volt a partról. Öltöző, zuhany és lábkefe - minden rendben. Egy bár terasszal a tengerparton. Napágyak és napernyők a strandon és a medence mellett ingyenesen, valamint törölköző kártya ellenében. A nagy hullámok miatt a gyerekeknek jobb volt az uszodát használni - nagyot, kicsiket és közvetlenül a szuper játszótér mellett. Este 20 óra után rövidebb animációs program gyerekeknek.

Eva K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.18., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.03 - 09.09.
Régió: Bulgária Bulgária, St. Konstantin, Szállás: Marina Sunny Day

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Bulgária - St. Konstantin