Maldív-szigetek - Atol Ari Maldív-szigetek

 • Repülési menetidő

  11:40

 • Leírás

  Az Ari-atollt két kisebb atoll alkotja, a Déli- és az Északi- atoll. South Male-atolltól nyugatra feszik, amelytől egy 40 km széles csatorna választja el. A sziget észak-déli irányban 80 km hosszú és 30 km széles.

  A Déli Ari-atoll szigetei közül csupán Maamigili szigete lakott. Az itteni lakosok többsége a közeli turistaközpontokban dolgozik. A nyaralóhelyről csónakkal, hidroplánnal, esetleg helikopterrel juthatunk el Ari-atollra, az út csupán néhány órát vesz igénybe.

  A Déli Ari-atollt fehér homokos partszakasz határolja, partjait türkizkék tenger mossa. A hely kitűnő búvárlehetőséget kínál, tarka halak és korallok színes víz alatti karneválját csodálhatjuk itt meg.

  A terület kis szigetei a tapasztalt búvárok körében nagyon ismertek. Ilyenek Maayafushi Thilla-itt fehér korallcápák élnek, Halaveli Wreck-itt rájákat láthatunk, Fesdu Top-ez a zátony főként  kezdő búvárok számára alkalmas, Orimas Thilla-ahol több barlang található és ahol gömbkorallok is élnek. Ezen kívül említésre méltó Fish Head, a világ egyik legismertebb búvárhelye, ahol szürke korallcápával találkozhatunk. Manta Reef-nél manta ráját láthatunk, amik azért úsznak ide, hogy megtisztítsák magukat. A zátony tapasztalt búvároknak való hely. Kudahrah Thilla környékén fekete korallokat, a nyílt tengerre jellemző cápafajokat és egyéb halfajokat láthatunk.

Szállásértékelések - Maldív-szigetek - Atol Ari

Összesen: 8.4 nagyon szép nyaralás

 • 7.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 7 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
nagyon szép nyaralás Teljes leírás

Elhelyezés
szállás régebbi, de nagyon tiszta

Ellátás
kiváló, változatos

Szállás szolgáltatások
nagyon kedves személyzet

Tengerpart
kisebb napozóterület

Milana H., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.02.22., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.01 - 02.11.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Atol Ari, Szállás: Lily Beach Resort & Spa

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 5.8 Mivel Maléba érkezés után még mindig van belföldi járat, majd egy hajó, ezt az információt jobban értékeltem volna a menüben, mivel ez...

 • 5 Elhelyezés
 • 4 Ellátás
 • 9 Környék
 • 5 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Mivel Maléba érkezés után még mindig van belföldi járat, majd egy hajó, ezt az információt jobban értékeltem volna a menüben, mivel ez egy nagy időpazarlás, ami nálunk nem volt. Tehát legalább 20 óra utazásra számítson. A szállás és az étkezés elfogadható volt, a strandok szépek, tiszták, snorkelezni sajnos csak egy helyen van lehetőség, így elég szűkös a választék. Összességében átlagon felülire értékelem a nyaralást. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás szép, tiszta, a vizet néha elfelejtették utántölteni, de nem probléma, hogy pótolják. Legyen óvatos a papírfalakkal, ha hangos szomszédai vannak.

Ellátás
nagyon jó, a desszertek sok, de legalább nem hízol annyit.

Mario B., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.02.21., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.10 - 02.18.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Atol Ari, Szállás: Villa Park Sun Island

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 3.8 Tavaly a Rio Palace-ban voltunk, szóval valami hasonlóra számítottunk, és ez hiba volt. Biztosan nem megyünk többet.

 • 4 Elhelyezés
 • 2 Ellátás
 • 6 Környék
 • 3 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Tavaly a Rio Palace-ban voltunk, szóval valami hasonlóra számítottunk, és ez hiba volt. Biztosan nem megyünk többet. Teljes leírás

Elhelyezés
Petihvezdick üdülőhelye felnőtteknek? Még tévedésből is. Ha mindkét szemét becsukja, üres 4. Volt egy "felújított deluxe" tengerparti villánk. Néhány napig volt egy kabinunk is a vízen, és jobb volt, de rettenetesen unalmas. A tengerparton mindenképpen érdekesebb, ha szereted a remeteket, denevéreket, tücsköket, homokot, pár lépésre a tengert... De mindkét szállás minősége tragikus volt.

Ellátás
Ha a vízen lévő kabinokban marad, az étel nagyszerű. Van saját éttermed, néhány vendég, kellemes személyzet, sokféle friss étel, amit közvetlenül előtted készítek. Tragédia a tengerparti kunyhóknak, 90% az indiai konyha, ennyi, kicsi a választék, tele emberekkel, egzotikus gyümölcsök helyett alma, grapefruit, narancs... Két étkezés után abbahagyod a süteményvásárlást.

Szállás szolgáltatások
Szerettünk volna sperma bálnákat látni, ezért választottam ezt a szállodát. 6 alkalommal mondták le nekünk, és nem láttuk őket.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.02.19., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.08 - 02.16.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Atol Ari, Szállás: Villa Park Sun Island

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8 Teljesen rendben volt minden, bár valójában legfeljebb 4*-ba sorolnám inkább. Egyértelműen látszik, hogy olasz a management és a...

 • 8 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Teljesen rendben volt minden, bár valójában legfeljebb 4*-ba sorolnám inkább. Egyértelműen látszik, hogy olasz a management és a személyzet nagy része, az olasz vendégek érezhetően kúlön figyelmet kaptak másokkal szemben. Teljes leírás

Elhelyezés
Szép, tiszta, egyszerű, de nagyon messze van az 5*-tól... lyukas függöny, korhadt napozóágyak (inkább csak az alja, a merevítésnél, kényelmi szempontbóĺ nincs igazán jelentősége), néhány beach bungalló előtt kisebb akrobata mutatvány kell, h lejussunk a vízhez.

Ellátás
Nem 5* szintű, de azért volt valaszték m8nden étkezésnél, az ételek finomak, a személyzet kedves, közvetlen, de nem tolakodó. A 3. nap mar tudták mikor mit kérünk (pl. reggeli kv) és az asztalunkra volt készítve

Szállás szolgáltatások
Water sport és búvárközpont, masszázs, csak ajánlani tudom, kedvesek, jófejek, ügyesek.

Tengerpart
A part tiszta, rendezett, csodás növényzettel, egyáltalán nem volt zsúfot még teltház esetén sem, a víz is csodaszép és meleg.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2024.02.14., Tartózkodás időpontja:: 2024.01.29 - 02.07.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Atol Ari, Szállás: Diamonds Athuruga Island Resort

Összesen: 9.4 Gyönyörű üdülőhely, nagy, sok sportolási lehetőség.

 • 9.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Gyönyörű üdülőhely, nagy, sok sportolási lehetőség. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállásunk a tengerparton volt, kilátással az óceánra a naplementével. melegen ajánlom. Normál szállás, minden tiszta, italokkal feltöltött hűtőszekrény, mindez mesterséges intelligencián belül. Az ágy kényelmes, sok párna. Fürdőszoba elegendő tárolóhellyel. A létesítmények nem a legújabbak voltak, de tisztaak és meglehetősen megfelelőek. A szállással kapcsolatban nincsenek fenntartásaink. Székek és asztal a teraszon, napozóágyak a bungaló előtt.

Ellátás
Ételek nagy választéka, többféle hús, hal, tenger gyümölcsei, vegetáriánus konyha, levesek, mártogatósok, indiai ételek....Teljes asztal desszertekkel, fagylaltokkal. Szerintem mindenki választ, a gyerekek is. Lehetőség ételt bevinni a szobába, pl. ha nem lehet elmenni vacsorázni. Reggelire többféle péksütemény, köztük édes fánk, dán sütemény, stb. Az étkező nagy, kilátással az óceánra, és a teraszon is ki lehet ülni.

Szállás szolgáltatások
A szálloda számos tevékenységet kínál. Az üdülőhely elég nagy, futni, sétálni, snorkelezni, vízi sportokat, tollaslabdát, fallabda, asztalitenisz, darts, biliárd... Esténként több bár is várja élőzenével. Gazdag animációs program gyerekeknek és felnőtteknek. 2 a la carte étterem, kipróbáltuk a thai-t, közvetlenül az óceán felett, beleértve az AI-t is, az étel kiváló. Kirándulások lehetősége. Szerintem ezen az üdülőhelyen egyszerűen lehetetlen unatkozni!

Tengerpart
Gyönyörű homok, tisztán tartott, fokozatos belépés a tengerbe, gazdag víz alatti élet. A strandszolgáltatás kiváló, beleértve az italok közvetlenül a napozóágyba vitelét is.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.01.23., Tartózkodás időpontja:: 2023.12.07 - 12.15.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Atol Ari, Szállás: Villa Park Sun Island

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Maldív-szigetek - Atol Ari