Mauritius - Blue Bay Mauritius

  • Leírás

    A egyik legszebb tengerparti rész a szigeten. Ideális úszásra, snorkelezésre, búvárkodásra. Ezen a területen alakult ki az első tengeri park Mauritiuson. Kristálytiszta víz és lenyűgöző élővilág várja az ide látogatókat.

Legújabb értékelések Mauritius - Blue Bay

Összesen: Terjedelmes szállodakomplexum, közvetlenül a strandnál, az egyik oldalról a természetes strand veszi körül, a másik oldalról a lagúna.

Bevezetés
Terjedelmes szállodakomplexum, közvetlenül a strandnál, az egyik oldalról a természetes strand veszi körül, a másik oldalról a lagúna. Teljes leírás

Elhelyezés
Kétemeletes villák komplexuma - mindegyikben több szoba van, valemennyi erkélyes ill. tersazos. Mindegyik pár méterre helyezkedik el a strandtól - lagúnától, a tengerbe jutás akadálymentes. A légkondícionált szobáknak fürdőszobájuk van káddal és zuhannyal, hajszárítóval, a szobán SAT TV, telefon és ingyenes széf.... A szálloda klasszikus , kétágyas szobákat és delux ill. superior szobákat is kínál. Vannak ún. családi szobák is. Nagyon kellemes...

Ellátás
Igazán nagy a választék mind a 4 étteremben. Gazdag a kínálat a központi étteremben, ahol svédasztalok vannak a reggelinél és a vacsoránál is. Az étterem a kreol, ázsiai, görög és a nemzetközi konyha ételeit kínálja.

Hotel szolgáltatások
A szállodában mindenféle szolgáltatás van, nagyon jó a sportolási lehetőség - tenisz, fitness, windsurfing, vizisí és főleg a golf - a golfpálya a szálloda részét képezi. Vannak még masszázsok, fodrászat, kozmetika és gyereksarok.

Tengerpart
Fehér a homok, a víz meleg - a lagúnában és a nyílt tengeren is, a golpálya felőli részen.

Összegzés
Nagyon kellemes szállodakomplexum+superiror szervíz+gyönyörű strand - egy csodálatos nyaralás volt.

Safarik Radek, 2005.11.12.
Régió: Mauritius Mauritius, Blue Bay, Szállás: BeachcomberShandrani Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (4)

6 fénykép

összes ajánlás Mauritius - Blue Bay