Caribbean World szállodalánc Tunéziában

CARIBBEAN WORLD SZÁLLODALÁNC TUNÉZIÁBAN!

A Caribbean World szállodalánc garancia a kiváló minőségre és színvonalas ellátásra Tunéziában. Mára már 4 városban élvezhetik a 3 és 4 csillagos szállodák kényelmét utasaink. A legtöbb szálloda több étteremmel, bárral, csúszdákkal és animációval várja kedves vendégeit.

Caribbean World Skanes Aqua****

A szálloda Monastir – Skanes régióban található, kb. 10 km-re Sousse belvárosától, kb. 6 km-re Monastir repülőterétől, közvetlenül a finomhomokos tengerparton fekszik. A szálloda számos szolgáltatása miatt kiváló választás a pihenni és a sportolni vágyó utasoknak, illetve a családosoknak egyaránt.

Caribbean World Nabeul****

A szálloda kb. 120 km-re található Monastir repülőterétől, Hammamet óvárosától kb. 15 km-re, 40 méterre a saját homokos tengerpartjától mely főépületből és kisebb bungalókból áll. A tengerpartot egy nem forgalmas úton át lehet megközelíteni. A szálloda számos szolgáltatása miatt kiváló választás fiatalok illetve családosok számára.

Caribbean World Mahdia****

Komfortos hotel, mely közvetlenül Mahdia hosszú, széles homokos tengerpartján épült. A hotel a Caribbean szállodalánc tagja, mely garancia a kiváló minőségre és a színvonalas ellátásra. A szálloda 1 főépületből és 5 kisebb épületből áll. Főként a nyugodt pihenésre vágyó Utasoknak ajánljuk.

Caribbean World Hammamet****

A szálloda kb. 95 km-re található Monastir repülőterétől, Hammamet óvárosától kb. 7 km-re, közvetlenül a finomhomokos tengerparton fekszik. A szálloda közelében (10 perces autóútra) egy 18 lyukú és két 9 lyukú golfpálya található. A szálloda számos szolgáltatása miatt kiváló választás a családosok számára. A szállodában a nyári szünetben magyar nyelvű gyermekanimáció van!

Caribbean World Hammamet Village***

A vendégek a Caribbean World Hammamet tengerpartját használhatják, amely egy rövid sétával elérhető, vagy shuttle busszal közelíthető meg. A szálloda közelében (10 perces autóútra) egy 18 lyukú és két 9 lyukú golfpálya található. Vélemény: A szálloda számos szolgáltatása miatt kiváló választás fiatalok illetve családosok számára.

Caribbean World Venus Beach****

Közvetlenül a homokos tengerparton fekszik, egy 6 hektáros kertben. Modern és arab stílus keverékében épült, 2011-ben teljesen felújították. A hotelben gazdag animációs program várja főként a gyermekes családokat. Nem messze néhány golfpálya is található.

Tekintse meg ajánlatainkat a CARIBBEAN WORLD SZÁLLODÁKBA!

Megjelent: 2013.07.15.

összes újdonság