Magyar állampolgároknak Törökországba történő utazás esetén személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges. A személyi igazolványnak legalább 180 napig érvényesnek kell lennie, vagy útlevél esetében a visszaérkezéstől számított legalább 6 hónapi érvényességgel kell rendelkeznie.

További információval kapcsolatban, kérjük keresse fel a Konzuli Szolgálat oldalát.

Sokszínű Törökország változatos kedvezményekkel

A legszebb török tengerpartok és a legnépszerűbb üdülőhelyek nyáron sokszor szinte teltházasak, de a Török és az Égei Riviéra nem csak a legmelegebb hónapokban csodás helyszín! Itt a téli fáradtságot is nyári élményekre cserélhetjük, látnivalói pedig egy tavaszi vagy őszi hétvégére is ideális kikapcsolódást és élményeket nyújthatnak.

Napfényes strandok, világhírű műemlékek és nyüzsgő bazárok – Törökországban a tengerparti nyaralást kedvelők és a kulturális látnivalók szerelmesei egyaránt megtalálják számításukat! Épp úgy, ahogy válogatott, kedvezményes ajánlatainkat is!

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése

Utazási tanácsra vagy segítségre lenne szüksége?

Keresse tapasztalt utazási szakértőinket, akik mindent megtesznek, hogy Önnel közösen megtalálják azt az utat, ami legjobban megfelel az igényeinek. - A boldogság itt kezdődik! Akár egy telefonhívással.

+36 1 501 5600 (H-V: 8-20)

Vagy csevegjen utazási szakértőnkkel.

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.