Magyar állampolgároknak Törökországba történő utazás esetén személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges. A személyi igazolványnak legalább 180 napig érvényesnek kell lennie, vagy útlevél esetében a visszaérkezéstől számított legalább 6 hónapi érvényességgel kell rendelkeznie.

További információval kapcsolatban, kérjük keresse fel a Konzuli Szolgálat oldalát.

Sokszínű Törökország változatos kedvezményekkel

A legszebb török tengerpartok és a legnépszerűbb üdülőhelyek nyáron sokszor szinte teltházasak, de a Török és az Égei Riviéra nem csak a legmelegebb hónapokban csodás helyszín! Itt a téli fáradtságot is nyári élményekre cserélhetjük, látnivalói pedig egy tavaszi vagy őszi hétvégére is ideális kikapcsolódást és élményeket nyújthatnak.

Napfényes strandok, világhírű műemlékek és nyüzsgő bazárok – Törökországban a tengerparti nyaralást kedvelők és a kulturális látnivalók szerelmesei egyaránt megtalálják számításukat! Épp úgy, ahogy válogatott, kedvezményes ajánlatainkat is!

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése
Contact person

Tervezze meg álmai utazását a legjobb utazási szakértők segítségével!

Az elképzelésének megfelelő úticéloktól a legjobb szállásokon át a személyre szabott ajánlatokig, örömmel válaszolok minden kérdésére. Hívjon most a személyre szabott támogatásért, hogy segíthessek a költségvetésének és igényeinek minden szempontból megfelelő, legjobb ajánlat megtalálásában.

+36 1 501 5600 (H-V: 8-20)

Vagy csevegjen utazási szakértőnkkel.

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.

Törökország - Török Riviéra - Kizilot

Közvetlenül a tengerparton Minőségi wellness szolgáltatások 6 csúszdás Aquapark Miniklub Tovább a szállásra > Seaden Sea Planet Resort & Spa

Már 205 083 Ft /fő‑től

Már 410 165 Ft teljes ártól

Megnézem