Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

First Minute India

India egy igazán sokszínű ország, melyet nehéz pár szóval jellemezni. Rengeteg ókori látnivalókkal, banán és kókuszpálma-ligetekkel rendelkezik és mindemellett csodálatos tengerpartjai vannak, ahol jobbnál jobb hotelekben szállhat meg az ember. Valamint az ételeket is muszáj megemlíteni, hiszen igen sokfélék és jellegzetesek. 

Legjobb értékelést kapott indiai szállodák

További szállások

Melyik régió érdekli?

A tökéletes szállást keresi?

A látnivalókkal teli Indiába megéri ellátogatni, hiszen az a hír járja, hogy az ide látogató teljesen szabad lehet és megtalálhatja önmagát. Megismerheti közelebbről is a buddhizmus vallást, a hagyományokat, a kultúrát, az indiai ételeket és fűszereket valamint gyönyörű tengerpartokon fürödhet. A remek élményekhez remek szállásokat kínálnak, ezért érdemes megtekinteni a First Minute ajánlatainkat.

Térkép

Térkép Megtekintés a térképen

Időjárás Indiában

India éghajlatát, mint tudjuk, a monszun határozza meg. Lényegében három ciklusra osztható az éves időjárás. Október végétől márciusig terjedő időszak száraz és ilyenkor van a leghűvösebb. Áprilistól június végéig terjedő időszakban van a legnagyobb forróság és szárazság. Majd megérkezik a monszun, amely hatalmas esőzésekkel jár és nagyjából októberig tart. Ilyenkor meleg és fülledt az időjárás.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből