First Minute India

India egy igazán sokszínű ország, melyet nehéz pár szóval jellemezni. Rengeteg ókori látnivalókkal, banán és kókuszpálma-ligetekkel rendelkezik és mindemellett csodálatos tengerpartjai vannak, ahol jobbnál jobb hotelekben szállhat meg az ember. Valamint az ételeket is muszáj megemlíteni, hiszen igen sokfélék és jellegzetesek. 

Legjobb értékelést kapott indiai szállodák

A látnivalókkal teli Indiába megéri ellátogatni, hiszen az a hír járja, hogy az ide látogató teljesen szabad lehet és megtalálhatja önmagát. Megismerheti közelebbről is a buddhizmus vallást, a hagyományokat, a kultúrát, az indiai ételeket és fűszereket valamint gyönyörű tengerpartokon fürödhet. A remek élményekhez remek szállásokat kínálnak, ezért érdemes megtekinteni a First Minute ajánlatainkat.

Időjárás Indiában

India éghajlatát, mint tudjuk, a monszun határozza meg. Lényegében három ciklusra osztható az éves időjárás. Október végétől márciusig terjedő időszak száraz és ilyenkor van a leghűvösebb. Áprilistól június végéig terjedő időszakban van a legnagyobb forróság és szárazság. Majd megérkezik a monszun, amely hatalmas esőzésekkel jár és nagyjából októberig tart. Ilyenkor meleg és fülledt az időjárás.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből