Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

First Minute Románia

Keleti szomszédunk, Románia természeti kincsekkel és történelmi látnivalókkal teli ország. Találhatóak itt szépséges magas hegyek, hatalmas erdők, híres tavak, valamint a Vörös-tenger által nyújtott kellemes tengerpartok is. Leghíresebb városai Bukarest, Brassó, Segesvár és Temesvár, melyek számos történelmi emlék nyomait őrzik.

Legjobb értékelést kapott romániai szállodák

További szállások

Melyik régió érdekli?

A tökéletes szállást keresi?

Romániába kirándulásokat és üdüléseket is előszeretettel szerveznek. Hiszen csodaszép tájak, fürdőzési lehetőség, remek városok és számos látnivaló várja a turistákat évről évre.  Akár a hegyekben szeretne pihenni, akár tengerparti üdülőhelyek egyikében, Románia megfelelő úti cél lehet az Ön számára is. Most az oldalunkon számos kedvező szállásajánlattal találkozhat, melyet érdemes megtekintenie.

Térkép

Térkép Megtekintés a térképen

Időjárás Romániában

Románia időjárása területenként változó. Az ország nyugati részeit, így Erdélyt is nedvesebb időjárás jellemzi, gyakran fordul elő csapadék. Ezzel szemben a középső tájakon száraz kontinentális éghajlat uralkodik, vagyis gyakori az aszály ezeken a területeken. A hegyvidékekben a hőmérséklet és a csapadék a magasságnak megfelelően változik. Legkevésbé csapadékosnak a tengerparti részek mondhatók.

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből