Egyesült Arab Emírségek - Abu Dhabi Egyesült Arab Emírségek

 • Repülési menetidő

  07:00

 • Leírás

  Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek fővárosa és egyben egyik emírsége is. Abu Dhabi a hét emirátus legnagyobb és leggazdagabb állama, a Perzsa-öböl délnyugati részén található. A fővárosban, amely modern világváros 1,5 millió ember él.

  Abu Dhabi városa sok mindent megőrzött a régmúltból.-csodás palotákat, mecseteket, látogassunk el a régi Al-Husn palotába, és ne hagyjuk ki Abu Dhabi legöregebb városrészét sem, amelyet Batinnak hívnak. A városhoz hozzátartozik a piac (súky), amely szinte minden sarkon megtalálható. Legismertebb az Arany-piac, ami leginkább azc arab bazárhoz hasonlít.

  A város modern mecsetekkel, múzeumokkal, széles bulvárutakkal, és empír stílusban épült palotákkal büszkélkedhet. Abu Dhabiban a természet sem hiányzik.A fárasztó városlátogatás után pálmaligetekben, hűsítő szökőkutak árnyékában, vagy a homokos tengerparton pihenhetünk.

  A városban tartózkodva látogassunk el a festői Corniche városrészbe, ahol csodás kertek találhatók.Itt található a mesterséges sziget, Lulu, amelyet lagúna és vörös homokkal borított mesterséges strand övez. A Perzsa-öbölben halászbárkák ringatóznak, amelyek az aznapi zsákmányt szállítják.

  Abu Dhabiban sok kőolajforgalmazó vállalat székel. A kőolajfeldolgozásból származó pénz az üzleti szférát és a turizmust támogatja. A városokban csodás parkok és kertek, zöld ligetek, magas épületek, luxusszállodák, kulturális, bevásárló és szórakoztatóközpontok épülnek. A kőolajból befolyó pénz segítségével tartják karban a régi műemlékeket is a következő generációk számára.

  Abu Dhabi emirátusban az ember akaratlanul is rácsodálkozik a nagy kontrasztra, habár a terület nagy részét homoksivatag borítja a jellegzetes dűnékkel, a főváros életteli és sosem alszik.
  A város közelében fekszik a nemzetközi repülőtér, így az ideutazásnak semmi sem szab határt.

Legújabb értékelések Egyesült Arab Emírségek - Abu Dhabi

Összesen: 4.8 A szálloda mellett építkezés folyt napi 24 órában ezáltal éjszaka nem tudtunk pihenni, por zaj egyebek miatt ha ezt tudjuk nem választjuk...

 • 5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 5 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés:
A szálloda mellett építkezés folyt napi 24 órában ezáltal éjszaka nem tudtunk pihenni, por zaj egyebek miatt ha ezt tudjuk nem választjuk ezt a hotelt!!!! Teljes leírás

Ellátás
A 19 fokra lehűtött étteremben sokszor minőségen aluli kiszolgálás nem volt evőeszköz, édesítő a gyümölcsök jéggé hűtve és ízetlenek (eper dinnye)

Tengerpart
A part tiszta de a víz elég koszos volt!

Lapu Zoltán, 2017.04.17., Tartózkodás időpontja: 2017.04.06 - 04.14.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Abu Dhabi, Szállás: Beach Rotana Hotel & Tower

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (5)

Összesen: 10 Fantasztikus nyaralás volt, rengeteg látnivaló, nagy forróság és páratartalom.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Fantasztikus nyaralás volt, rengeteg látnivaló, nagy forróság és páratartalom. Teljes leírás

Elhelyezés
A hotel nagyon felkészült. Tisztaság, figyelmesség, kényelem magas fokon.

Ellátás
Az ételek finomak, frissek, választék bőséges.

Tengerpart
A part (öböl) meglehetősen keskeny, de tiszta, rendezett.

László G., 2016.08.22., Tartózkodás időpontja: 2016.08.11 - 08.19.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Abu Dhabi, Szállás: Khalidiya Palace Rayhaan

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (2)

összes ajánlás Egyesült Arab Emírségek - Abu Dhabi