Egyesült Arab Emírségek - Dubai Egyesült Arab Emírségek

 • Repülési menetidő

  07:00

 • Leírás

  Dubai városának napjainkban körülbelül 1 millió lakosa van. Dubait egy mesterségesen kialakított folyó két részre választja. A város központjában van a Dubai ? öböl, ahol állandó hajó és komp forgalom működik. Az öböl generációkon át napjainkig a virágzó üzletek és árúforgalom színhelye. A látogatók olcsón vásárolhatnak itt leginkább ruhákat, elektromos cikkeket és aranyat. Ez azonban nem a fő indok, amiért a turisták Dubait választják üdülésük célpontjául, melyet másnéven ?Az arab világ Párizsának? neveznek. Dubai nem csupám az üzletek, de a sportok városa is. A modern sportközpontok hálózata, a helyi lakosok játék szenvedélye, az erős tőkés társadalom, az atraktív szálláshelyek, a gyönyörű strandok és a tiszta tenger mind - mind egy kellemes üdüléshez járulhatnak hozzá. Az említettek annyira atraktív csalógatók a legismertebb sportolók számára is, hogy minél több híres sport klub Dubait választja, akár bajnokságok, versenyek, sport öszpontosítások vagy kondíciós kirándulások helyszínéről is legyen szó. Dubai természetesen az amatőr sportolók városa is ? a helyi golfpályákat az egész világon ismerik.

Legújabb értékelések Egyesült Arab Emírségek - Dubai

Összesen: 9.4 Szuper családi nyaralás volt. A legjobb, hogy a szigeten csak két szálloda van, így adottak a nyugott körülmények, amennyiben mégis a...

 • 10 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Szuper családi nyaralás volt. A legjobb, hogy a szigeten csak két szálloda van, így adottak a nyugott körülmények, amennyiben mégis a városi látnivalóra vágytunk a szálloda shuttle buszai rendelkezésre álltak. A repülőn visszafele sajnos nem kaptunk ételt, mert állítólag a csekkolásnál kellett volna jelezni, de mi nem találkoztunk az online csekknél ilyen funkcióval, úgy ahogy odafele sem kellett semmit bejelölni mégis szó nélkül kiosztották a vacsorát. Kicsit értetlenül ültünk, amikor körülöttünk mindenki falatozott, türelmesen vártunk egy darabig, aztán gyanús lett amikor már az utolsó sorban is megkapták, rákérdeztünk, hogy mi miért nem kapunk és ekkor a légiutas kísérő egy mondatban elrebegte, majd tovább állt. Majd miután összeszedték mindenki elöl a szemetet, egyszer csak jött egy hölgy aki a duzzogó fiam elé rakott egy adag ételt, hogy fogyassza el nyugodtan. :) Teljes leírás

Elhelyezés
Tengerre néző szobát kaptunk, ugyan nem francia ággyal, hanem két külön ággyal. Amit foglaltunk, az olcsóbb kategóriás városra néző volt. Teltház volt és az érkezésünk időpontjában nem állt rendelkezésre másik. A tisztaság kifogástalan volt, amikor kértük takarítottak, nagyon szimpatikus, hogy lehetett jelezni a modern digitális ajtó mellett elhelyezett monitoron, hogy kérsz vagy sem aznapra takarítást...Sajnos az emberek olyanok amilyenek, szemetelnek, piszkot hagynak maguk után, mert majd úgyis jön a takarító :( Nem volt hangos esti program, csak olyan helyen ami távol esett a szobáktól, így nyugodtan lehetett pihenni.

Ellátás
Az éttermek változatos, bőséges választékkal vártak bennünket a nap bármely szakaszában. A pincérek, takarítók sürögtek forogtak, hogy minél gyorsabb legyen a kiszolgálás és makulátlan legyen a tisztaság. Azért érezhető volt, hogy a helyiek előnyben részesültek és az erőszakos, hangos emberek is, hamarabb jutottak italhoz, ételhez...Nagyon hangos a gyerekek ricsajától az összes zárt helyiség és a zenétől is, beszélgetni nem lehet. Nem vették szigorúan a maszk használatot, a személyzeten mindenkin volt, a vendégeken szinte senkin. A tengerparton nincs bár rész, csak jóval távolabb, inkább a szállodához közel és a bárban sem tartózkodott állandóan személyzet. A medence bároknál lassú volt a kiszolgálás, kevés volt egy ember erre a feladatra, pl.10-ből egyszer tudtunk jégkását inni, mert vagy épp elfogyott vagy nem volt még kész...Váratlanul ért, hogy az all inclusive szolgáltatás csak a csekkolás után 15 óra után élt, mi már hét órakor megérkeztünk, saját költségen lehetett fogyasztani, ami horror áron volt, pl egy kóla 2000 ft egy pizza 7-8000 ft. Ugyanígy kicsekkolásnál 12 óra után sem vehettük igénybe a szolgáltatást, amit kicsit furcsának tartottunk, hiszen egész napra szól elméletileg, utazásaink során egyiptom, tunézia... még nem fordult elő ez velünk, ott bármikor érkeztünk, jöttünk el addig fogyaszthattunk. Hacsak felnőttek lettünk volna ez nem is probléma, de volt velünk egy 8 éves kisfiú is és nem készültünk étellel, csak vízzel. Nem beszélve arról a pazarlásról, amivel nap, mint nap találkoztunk, de ez sajnos minden allin helyen így van, ahogy a szemetelésnél is olyanok amilyenek...én úgy reformálnám meg az ilyen helyeken, hogy azt kell kifizetni amit a tányéron hagy :)

Hotel szolgáltatások
Nem vettük igénybe, csak a buszjáratot, azzal maximálisan elégedettek voltunk. Recepción kedvesek segítőkészek.

Tengerpart
A szállodától gyalogosan könnyen megközelíthető volt, mindig volt szabad napernyő, napozóágy, nem volt tömeg, sőt, itt-ott voltak napozók a tengerben is csak kevesen fürdőztek. A part homokos, apró köves, kagylókkal teli, de még mezítláb simán bírható, a víz kristálytiszta inkább hullámzó, mint csendes, lassan mélyülő, a part szép tiszta volt, nagyon figyelmesen takarították

Zsédely Adrián, 2022.08.31., Tartózkodás időpontja: 2022.08.21 - 08.27.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Dubai, Szállás: Centara Mirage Beach Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9.6 Emlékezetes 6 napot töltőttünk el ebben a szállodában!

 • 9 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Emlékezetes 6 napot töltőttünk el ebben a szállodában! Teljes leírás

Elhelyezés
Minden a legnagyobb rendben volt, a klimát kivéve! Sajnos a klima tisztitására nem figyelnek! Bár tökéletesen müködött ,annyira bűdős volt, hogy többször kénytelenek voltunk kikapcsolni( mellesleg kint 38 fok volt)!

Ellátás
Tökéletes! Hatalmas választék! Finom ízek! Nem lehet éhesen maradni!

Tengerpart
Tengerpart tiszta,napágyak, napernyők bőven foglalhatóak! tökéletes hely a lazításra!!!

György Ferencné M., 2022.08.03., Tartózkodás időpontja: 2022.07.23 - 07.29.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Dubai, Szállás: Riu Dubai

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 10 minden szempontból jó

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
minden szempontból jó Teljes leírás

Elhelyezés
minden szempontból jó

Ellátás
minden szempontból jó

Hotel szolgáltatások
minden szempontból jó

Tengerpart
minden szempontból jó

Verebélyi Kálmán, 2022.07.12., Tartózkodás időpontja: 2022.06.19 - 06.25.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Dubai, Szállás: Dukes The Palm Royal Hideaway

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (2)

Összesen: 10 Álom út volt. Már a repülőgépen való út csodálatos volt. A szállodában a kiszolgálás,tisztasága a szoba tisztasága felső fokú volt....

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Álom út volt. Már a repülőgépen való út csodálatos volt. A szállodában a kiszolgálás,tisztasága a szoba tisztasága felső fokú volt.

Étkezés sokoldalú és nemzetközi volt, a kiszolgálás öt csillagos volt. A svédasztal sokoldalú és finom volt. Mindent elkövettek, hogy jól érezzük magunkat. A városba való bejutáshoz minden segítséget megadtak.

A város elvarázsolja az embert. Teljes leírás

Elhelyezés
Előző leírásra vissza utalvs, ötcsillagos volt.

Ellátás
Sokoldalú svédasztalos rendszer, ízletes ételek, a kiszolgálásban résztvevők kedvessége felső fokú volt.

Hotel szolgáltatások
Igényeiknek maximálisan megfelelt.

Tengerpart
Lassan mélyülő, tiszta vizű tenger. Az ott levő dolgozok kedvesek, és figyelmesek. A parton levő ágyak és ernyők tiszták, a part tisztaságára is maximálisan odafigyelnek.

Eördögh Zoltánné, 2022.06.08., Tartózkodás időpontja: 2022.05.27 - 06.03.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Dubai, Szállás: Riu Dubai

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

összes ajánlás Egyesült Arab Emírségek - Dubai