Egyesült Arab Emírségek - Fujairah Egyesült Arab Emírségek

  • Repülési menetidő

    07:00

  • Leírás

    Fujairah arab emirátus fontos idegenforgalmi uticél, amely Omán határához fekszik közel. Az Arab Emírségek nyugati területének nagy részét elfoglalja, Nyugati partnak is nevezik. Éppen ez a nyugati part az Emírségek egyik gyöngyszeme.

    Fujairah hosszú homokos partszakaszt, átlátszóan tiszta vizet, tökéletes búvárkodási feltételeket , sziklákat és gazdag víz alatti világot kínál.Khor Fakkanu környéke igazi búvárparadicsom, amit érdemes felkeresni.A színes trópusi halakon, barrakudákon és korallokon kívül tengeri teknősöket is láthatunk itt. A bátrabb búvárok biztosan díjazzák, ha cápával találkoznak.Korallcápa, leopárdcápa és óriáscápa is él itt.

    Fujairah emirátus különlegessége, hogy a hét emirátus közül az egyetlen, ahol nem találhatók kőolajlelőhelyek. Bevétele így főként az idegenforgalomból származik. A főváros megannyi történelmi műemléket kínál, erődítmények, régészeti lelőhelyek csalogatják a turistákat. Érdemes ellátogatni Bithnah falvacskába, amely régészeti lelőhelyet rejt, vagy Dibbajaand Fujairah faluba, ahol a régi Necropolis áll.

Legújabb értékelések Egyesült Arab Emírségek - Fujairah

Összesen: Gyönyörű szálloda, csak az animációs programok hiányoztak. A közelben csak hegyek vannak, üzletek nincsenek, este nincs hová menni.

Bevezetés
Gyönyörű szálloda, csak az animációs programok hiányoztak. A közelben csak hegyek vannak, üzletek nincsenek, este nincs hová menni. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás nagyon színvonalas, naponta 2x takarítanak.

Ellátás
Kitűnő‼

Összegzés
Gyönyörű nyaralás volt‼

Kuhnová Věra, 2008.10.22., Tartózkodás időpontja: 2008.10.01 - 10.09.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Fujairah, Szállás: Fujairah Rotana Resort and Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (1)

összes ajánlás Egyesült Arab Emírségek - Fujairah