Görögország - Kalymnos Görögország

 • Leírás

  Kalymnos, a Dodekanes szigetvilág egyik legszebb, legfestőibb szigete, Kos és Leros szigetek közt található. Eme sziget nem mindennapi szépségével és kristálytiszta tengerével igazi búvóhely a pihenni vágyóknak. A sziget hegyvidéki tájait a termőföld váltja fel oliva és citrom ligetekkel. Mükéné kori sírokat, kolostorokat, római vagy bizánc kori romokat találunk itt. Nem érdemes kihagyni a középkori kolostor látogatását, melyet Pothia város felett találunk. Kalymnos lehetőséget nyújt, hogy a sziget igazi görög arcát ismerje meg. A Massouri és Myrties üdülőközpontok a nyugodtabb üdülésre vágyók igényeinek tesznek eleget. A felhevült homokos és kavicsos partok ideális helyet nyújtanak a lustálkodásra nap közben, míg este a part menti kisvárosok titokzatos sikátorai hívnak sétára, ahol számos boltot, kocsmát és bárt talál, ahol az éjjeli élet csak több órával éjfél után ér véget.

Legújabb értékelések Görögország - Kalymnos

Összesen: 7.9 Aki tökéletes nyugalomra vágyik, annak ez egy gyönyörű nyaralás lehet, üres volt a strand és gyönyörű a tenger.

 • 7.5 Szállás
 • 9.6 Ellátás
 • 7 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Aki tökéletes nyugalomra vágyik, annak ez egy gyönyörű nyaralás lehet, üres volt a strand és gyönyörű a tenger. Teljes leírás

Elhelyezés
A stúdiók standard színvonalon berendezettek, talán ahogy általában Görögországban.
Negatívumot csak a hangyák és este a szúnyogok jelentettek. A hangyák azonban békén hagytak bennünket, a szúnyogok ellen pedig hatásos volt a Repelent.

Ellátás
Az étterem jó volt, a választék is megfelelt, ha megegyezik a tulajsdonossal, tetszés szerinti ételt készít. Az árak elfogadhatóak.

Hotel szolgáltatások
A takarítás rendben volt, a személyzet nagyon készséges és barátságos.

Tengerpart
Köves-homokos, tiszta és szinte üres.
A strand éttermében még a szezon végén is jó volt az étel- és italválaszték.
A tenger gyönyörű tiszta és meleg volt.

Összegzés
Gyönyörű , tökéletes nyaralás volt ‼ Nyugalom volt, az emberek kellemesek, tengerre nézett a kilátás, a szúnyogokat leszámítva, egyszerűen szuper volt ‼

Kostková Lenka, 2007.10.19., Tartózkodás időpontja: 2007.10.04 - 09.27.
Régió: Görögország Görögország, Kalymnos, Szállás: Apartmány Muselis

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: 8.8 Kalymnos, Musellis 2007 8.2.-8.9. Prágából repültünk. Ideiglenesen Kos szigetén szállásoltak el bennünket, ahonnan egy komp közlekedik,...

 • 8.2 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8.5 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Kalymnos, Musellis 2007 8.2.-8.9. Prágából repültünk. Ideiglenesen Kos szigetén szállásoltak el bennünket, ahonnan egy komp közlekedik, de éjszaka nem jár, ezt az információk nem említik ‼
Arról sem volt szó, hogy a jegyet mi fogjuk fizetni, mivel az idegenvezető cserbenhagyott bennünket. Teljes leírás

Elhelyezés
Egy gyönyörű, fehér, több részből álló épület. A stúdiók egyszerűen, de praktikusan berendezettek, nagyon kellemes benyomást keltett. A WC és a fürdőszoba nem szellőztethető. Érdekes, hogy a csapból kicsit sós víz folyik. Állítólag iható, de nem az. Főzésre, a kávén kívül, alkalmas.
Gyönyörű volt a kilátás, szebb, mint ahogy a katalógus ismerteti. Nyugodt, csendes hely.

Ellátás
Félpanziót vásároltunk, az étel gazdag, kitűnő volt. Voltak helyi ételkülönlegességek és klasszikus ételek is. A kiszolgálás gyors, szlovák lányok dolgoztak - lrgalább nem volt komminukációs problémánk. Készségesek voltak.

Hotel szolgáltatások
Kitűnő, pótolták az idegenvezető szolgáltatásait. Ha valamire szükségünk volt, nagyon készségesen teljesítették. A többi szolgáltatás - takarítás, stb. is rendben volt.

Tengerpart
Kb. 100 m-re volt egy lejtős, aszfaltos úton. A strand homokos, köves. Voltak nyugágyak, napernyők, zuhanyok, WC, beachbar, öltözők. A strandon sok volt a száraz hínár, nagy hullámok esetén, a vízben is sok volt . A víz azonban tiszta, gyönyörű.

Összegzés
Nagyon jó volt. Ez egy nyugodt, kevésbé látogatott hely, a személyzet nagyon kellemes, készséges. Semmi sem hiányzott.
A Musellis szálloda nyugodt helyen fekszik , a domb túloldalán vannak a tavernák, de este sötét volt. Különben nyugalom van, csak a tenger moraja hallatszik. Csodálatos.

Hrbáčová Hana, 2007.08.30., Tartózkodás időpontja: 2007.08.09 - 08.02.
Régió: Görögország Görögország, Kalymnos, Szállás: Musselis

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

8 fénykép

Összesen: 8.5 A szállás a kategóriának megfelelő volt. A tulajdonosok nagyon kedvesek, készségesek. A vendégeknek be is vásároltak, nem kellett...

 • 8.8 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 7 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
A szállás a kategóriának megfelelő volt. A tulajdonosok nagyon kedvesek, készségesek. A vendégeknek be is vásároltak, nem kellett cipekednünk. A szállodában csehül is beszélnek. A szálloda a turistaközponton kívül fekszik. Teljes leírás

Elhelyezés
Az utazási iroda ajánlatának megfelelő.

Ellátás
A környék egyetlen étterme, ami fél órányira volt, ezen a nyralóhelyen van. A konyhájuk nagyon finom és elfogadhatóak az árak is. Szlovákul is volt étlap, amit az ismeretlen ételeknél nagyon értékeltünk.

Hotel szolgáltatások
Elégedettek voltunk.

Tengerpart
Nagyon szép , fekete rajta a homok, apró köves és csodálatosan tiszta a víz.

Összegzés
Ajánlom, de csak azoknak, akik egy nyugodt nyaralásra vágynak. Lehet autót, stb. bérelni, nagyok a távolságok, a vidék dombos és nagy a hőség.

Dufková Lucie, 2007.08.28., Tartózkodás időpontja: 2007.08.23 - 08.16.
Régió: Görögország Görögország, Kalymnos, Szállás: Apartmány Muselis

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

6 fénykép

Összesen: 8.5 Egyénileg étkeztem,a helybeli éttermekben,ahol az étel mindig finom és megfizethető volt - még nyugdíjasoknak is.

 • 6.8 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék

Ellátás
Egyénileg étkeztem,a helybeli éttermekben,ahol az étel mindig finom és megfizethető volt - még nyugdíjasoknak is. Teljes leírás

Tengerpart
Az 5 éves unokámmal nyaraltam és a strand gyerekeknek is ideális.A tengerbe jutás akadálymentes és a strand szép,homokos.

Összegzés
Nagyon sikeres nyaralás volt.

Soukupová Karla, 2006.11.03., Tartózkodás időpontja: 2006.08.25 - 08.15.
Régió: Görögország Görögország, Kalymnos, Szállás: Anna

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

összes ajánlás Görögország - Kalymnos