Görögország Görögország

Hivatalos megnevezés: Görög Köztársaság
Főváros: Athén
Állami irányítás: plurális köztársaság egykamarás parlamenttel
Vallás: pravoszláv
Hivatalos nyelv: görög, megértik az angolt
Időeltérés: +1 óra Magyarországhoz képest

Görögország - már 101 137 Ft-tól

GörögországrólGörögország - a nyugati kultúra bölcsője, régesrégi mitológiai bájjal és mítosszal övezett ország, gazdag és régi történelmű hely, mely rejtegeti az emberi értelem és szépség titkát, ahol a lakosok ismertek őszinteségükről és szívélyes vendéglátásukról. Görögország elvarázsolja az ideérkezőt a káprázatos tájjal, ahol a durva táj a hegyi masszívokkal, katlanokkal, folyócskákkal átalakul gyönyörű tengerpartá és áttetsző tengerré, melyből kilátszanak a fehér sziklák.

Görögország Délkelet-Európában a Balkán-félsziget déli kiugrásán fekszik. Szárazföldi részből, több nagy szigetből, melyek 7 közigazgatási térségre osztottak, valamint sok kis szigetből áll. A görög partokat az Ión-tenger a Földközi-tenger és az Égei-tenger mossa. A főváros Athén, 2 és fél millió lakossal.

Kedveltségét a kedvező éghajlatának köszönheti, májustól október végéig állandó a meleg. Végtelen különböző tengerpart található itt. Homokos parttól a kavicsoson keresztül a sziklásig, de találhatók itt partok, ahol különböző attrakciókat próbálhatunk ki, vagy csendes elhagyatottakat.

Görögország gazdag turisztikai kínálattal rendelkezik: szálláslehetőségek hotelokban vagy turistaközpontokban, sportolási lehetőségek, számtalan bár és szórakozóhely. A görög konyha különlegességét megkóstolhatja a különleges éttermek egyikében, hogyha megszeretne látogatni egyet az ismert történelmi műemlékek közül, kirándulások széles kínálatát találja.

Görögország - már 101 137 Ft-tól

Legújabb értékelések Görögország

Összesen: 10 Tiszta szállás, finom ételek, csendes környék, csodálatos tengerpart, barátságos házigazdák. Az eddigi utazásaink közül a legjobb...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Tiszta szállás, finom ételek, csendes környék, csodálatos tengerpart, barátságos házigazdák. Az eddigi utazásaink közül a legjobb idegenvezetés. Jól megszervezett fakultatív programok. Teljes leírás

Elhelyezés
Nem a legmodernebb, de tiszta volt, ami számunkra a legfontosabb. A takarítók minden nap feltakarítottak.

Ellátás
A legjobb étterem. Hatalmas adagok, finom ételek, kedves kiszolgálás.

Tengerpart
Szuper tengerpart, sok napernyővel és tavernával, a szállástól kb. 150 méterre. Szeptember közepén is meleg volt a tenger, sekély a víz, gyerekekkel is kiváló.

Dorottya D., 2022.09.21., Tartózkodás időpontja: 2022.09.10 - 09.17.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Szállás: Mithos Apartman

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6.3 A fogadtatas a repteren tragikus.

 • 9.5 Elhelyezés
 • 1 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
A fogadtatas a repteren tragikus. Teljes leírás

Elhelyezés
A szallas tiszta rendezett a tulajdonos es a szemelyzet kivalo mindenben segitokeszek

Ellátás
Nem volt ellatas

Hotel szolgáltatások
A tavernaja remek

Tengerpart
Ot perces seta a szallastol

Eleg zsufolt de kicsit tovabb menve talalhato nyugodtabb resz

Jakab István, 2022.09.21., Tartózkodás időpontja: 2022.09.03 - 09.17.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Szállás: Dimitra

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5.4 A Chania repterén jobban kellett volna azonosítani azt aki, várt minket, hogy felismerjük. Nem volt egyszerű megtalálni a hölgyet, aki...

 • 4.5 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 7 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés:
A Chania repterén jobban kellett volna azonosítani azt aki, várt minket, hogy felismerjük. Nem volt egyszerű megtalálni a hölgyet, aki osztotta a borítékokat, a tájékoztatókat. Teljes leírás

Elhelyezés
A bejárati ajtó nehezen záródott, a teraszajtón rossz volt a zár a WC alól folyt a víz, időnként kisebb volt a víznyomás. Ablakok nem voltak nyithatóak. A villanytűzhely levágta a biztosítékot. Viszont volt mindig takarítás, törölköző csere, ágyneműhuzat csere. Ez jó volt.

Ellátás
Nem releváns

Hotel szolgáltatások
Nem releváns

Tengerpart
A part tiszta volt, könnyen megközelíthető, rendezett volt, a víz tiszta volt.

Kovács Zoltán, 2022.09.21., Tartózkodás időpontja: 2022.09.10 - 09.17.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Szállás: Apartmány Ekavi

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Minden nagyon jó és nagyon szép volt, csak rövid.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Minden nagyon jó és nagyon szép volt, csak rövid. Teljes leírás

Elhelyezés
Kiváló

Ellátás
Kiváló

Hotel szolgáltatások
Nagyon jó

Tengerpart
Kiváló

Osváth István Péter, 2022.09.21., Tartózkodás időpontja: 2022.09.09 - 09.16.
Régió: Görögország Görögország, Zakynthos, Szállás: Ionis Art

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Minden szempontból a reményeink szerint alakult az utazás. Két kicsi gyerekkel vágtunk útnak, és az ő igényeik voltak számunkra az elsők...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Minden szempontból a reményeink szerint alakult az utazás. Két kicsi gyerekkel vágtunk útnak, és az ő igényeik voltak számunkra az elsők azzal, hogy lássunk kicsit Korfuból, tengerből. Ez maximálisan teljesült. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás szép, két gyermekkel minden igényt kiszolgál. Mindig kérdés ki mit keres. Nagy területen, szép környezetben tudtak a gyerekek játszani, több korosztálynak (kicsi, és kisebb) játszótér, Gyermek medence , csúszda áll rendelkezésre, animátorok, gyerek sarok, ahol lego-zhatnak, festhetnek. A szobák megfelelőek voltak, a személyzet kedves, segítőkész. Mi nagyon jól éreztük magunkat.

Ellátás
Az étteremben sok választék volt mindig, persze görög ízek, de ez természetes. Az all inclusive ellátás is jó volt. Az étkezési idők is megfelelőek.

Hotel szolgáltatások
Több medence áll rendelkezésre kicsiknek, nagyobbaknak, felnőtteknek, sőt van külön felnőtt részleg. Külön csúszdák nagyobbaknak kicsiknek. Gyereksarok több játékkal, animátorral, gyerekfelügyelet. Este műsorok, zenés programok. Napközben, zumba, jóga, egyéb választék. Minigolf, pingpong, billiárd. A hotelből van szervezett transzfer Korfura. Sok szervezett program indul közvetlenül a hoteltől, akár buszos, akár hajós.

Tengerpart
A tengerpart közvetlenül a szállodából megközelíthető. Keskeny hosszú partszakasz, ami már magántulajdonok előtt van, így sok taverna található. Napágyak, napernyők bérelhetőek. Mi két pici gyerekkel kicsit szűkösnek találtuk, féltve mások nyugalmát, de megtalátuk a magunk helyét. A tenger apró kavicsos, lassan mélyülő. Fürdő cipő tanácsos. Gyönyörű látvány. Gyerekek is élvezték a fürdést is és a homokvár építést, kavicsozást.

Adrienn G., 2022.09.21., Tartózkodás időpontja: 2022.09.05 - 09.12.
Régió: Görögország Görögország, Korfu, Szállás: Apollo Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Görögország