Görögország Görögország

Hivatalos megnevezés: Görög Köztársaság
Főváros: Athén
Állami irányítás: plurális köztársaság egykamarás parlamenttel
Vallás: pravoszláv
Hivatalos nyelv: görög, megértik az angolt
Időeltérés: +1 óra Magyarországhoz képest

Görögország - már 36 900 Ft-tól

GörögországrólGörögország - a nyugati kultúra bölcsője, régesrégi mitológiai bájjal és mítosszal övezett ország, gazdag és régi történelmű hely, mely rejtegeti az emberi értelem és szépség titkát, ahol a lakosok ismertek őszinteségükről és szívélyes vendéglátásukról. Görögország elvarázsolja az ideérkezőt a káprázatos tájjal, ahol a durva táj a hegyi masszívokkal, katlanokkal, folyócskákkal átalakul gyönyörű tengerpartá és áttetsző tengerré, melyből kilátszanak a fehér sziklák.

Görögország Délkelet-Európában a Balkán-félsziget déli kiugrásán fekszik. Szárazföldi részből, több nagy szigetből, melyek 7 közigazgatási térségre osztottak, valamint sok kis szigetből áll. A görög partokat az Ión-tenger a Földközi-tenger és az Égei-tenger mossa. A főváros Athén, 2 és fél millió lakossal.

Kedveltségét a kedvező éghajlatának köszönheti, májustól október végéig állandó a meleg. Végtelen különböző tengerpart található itt. Homokos parttól a kavicsoson keresztül a sziklásig, de találhatók itt partok, ahol különböző attrakciókat próbálhatunk ki, vagy csendes elhagyatottakat.

Görögország gazdag turisztikai kínálattal rendelkezik: szálláslehetőségek hotelokban vagy turistaközpontokban, sportolási lehetőségek, számtalan bár és szórakozóhely. A görög konyha különlegességét megkóstolhatja a különleges éttermek egyikében, hogyha megszeretne látogatni egyet az ismert történelmi műemlékek közül, kirándulások széles kínálatát találja.

Görögország - már 36 900 Ft-tól

Legújabb értékelések Görögország

Összesen: 5 A szállás maga jó, felszereltség megfelelő, közel a tengerpart, de a szálloda tulajdonos gyűlöli a gyerekeket. A fűre nem lehet lépni,...

 • 2,5 Szállás
 • 8 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
A szállás maga jó, felszereltség megfelelő, közel a tengerpart, de a szálloda tulajdonos gyűlöli a gyerekeket. A fűre nem lehet lépni, játszani a kertben nem lehet. Sok gyerek volt, barátkoztak, játszottak a tulajdonos felemelt kézzel fenyegette őket. A szállás nem gyermekbarát. Teljes értékelés megtekintése

Tengerpart
Közel a part, tiszta, gyorsan mélyük és apró kavicsos. Sajnos Wc és zuhany nincs a partszakaszon. Távolabb a focipálya után finom csillogó homok van és sekély.

Árnicsné Pálos Andrea, 2017.07.26., Tartózkodás dátuma: 2017.07.14 - 07.21.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Asteras (Sarti)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5,2 Összességében a szálloda számunkra a 60/70-as évek SZOT üdülőire hasonlított. Úgy láttuk, hogy a szállás különböző részei...

 • 5 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Összességében a szálloda számunkra a 60/70-as évek SZOT üdülőire hasonlított. Úgy láttuk, hogy a szállás különböző részei összehangolatlanul kerülnek felújításra, pontosabban toldozgatásra, foltozgatásra. Az igényesség, ami egy4 csillagos helyhez tartozna, igazából nem volt látható.

Ami megragadott bennünket, az a gondozott, szép kert volt tele leánderekkel, gránátalmával, stb.

A recepciósok segítőkészek és udvariasak voltak. Ugyanez mondható el a pool báros fiatalemberről is. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk valószínűleg nem rég került felújításra, de igényesség nélkül. (kapcsolók külünböző szintmagasságban, vezetékek helyére rávakolva és csiszolás nélkül, kidomborodással lefestve. A medence környékén a csatornatetők erősen rozsdásak voltak. A medence aljáról a csempe vált fel.) A TV ősrégi volt, kb. 4 csatornával, görög nélkül, így az időjárást sem tudtuk megnézni rajta, pedig a napokig tartó erős szél miatt elég kardinális lett volna. Az ágy zsíros fejtámlája kissé gusztustalan volt. A takarítással egy alkalom kivételével meg voltunk elégedve.

Ellátás
Az étterem berendezése szintén összevisszaságot tükrözött. (Bőr és szövetszékek különböző formában és méretben. Ez utóbbi elég foltos is volt.) A személyzet itt teljesített a leggyengébben! A munka szervezetlen volt és néha iszonyatosan lassú. Két nap még sorba is kellett állnunk az étterem előtt, bebocsájtásra várakozva, mert nem vették fel a kellő tempót. Az asztalok letakarítása és megterítése botrányos volt. A vendégek sokszor maguknak rendezték el a terítéket. A padlózat étkezés közbeni feltakarításáról már nem is szólva! Az étteremben elég sok légy repkedett!!! A reggeli számunkra viszonylag egyhangú volt. Szerintünk a vacsora volt a legváltozatosabb és legízletesebb.

Hotel szolgáltatások
A medencét és környékét minden nap becsületesen takarították. A napágyakkal és napernyőkkel semmi gondunk nem volt. A törölközőket időben cserélték. A kisboltban készségesek voltak az eladók.

Az azonos tulajdonos hátterrel rendelkező szomszédos szállás snack bárjáról és gyerekmedencéjéről több családdal együtt csak az utolsó nap szereztünk tudomást!! (Korábban igénybevettük volna!)

Tengerpart
A tengerpart könnyen megközelíthető. Szélvédőket is kihelyeztek. Lifeguardot itt egyszer sem láttunk, pedig szinte végig piros zászló volt felhúzva a nyaralásunk alatt. A medencénél viszont ezt biztosította a szálloda. A tenger tiszta, de gyorsan mélyülő. Én nem ajánlanám kisgyermekes családoknak és úszni kevésbé tudóknak. A kilátás a partról a hegyekre gyönyörű.

Tibor János F., 2017.07.26., Tartózkodás dátuma: 2017.07.15 - 07.23.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Almyra Hotel & Village

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,5 Zakynthos csodaszép,szuper volt a nyaralás!

 • 7 Szállás
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Zakynthos csodaszép,szuper volt a nyaralás! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás egyszerű volt és kényelmes.A konyha nem alkalmas főzésre.

Ellátás
Önellátásos volt a nyaralás,a helyi üzletekben és tavernákban étkeztünk,ahol nagy választék és kedvező árak voltak.

Tengerpart
A tengerpart tiszta,tele teknős fészkekkel. A víz 27-29 fokos volt, kellemesen meleg!

Csilla G., 2017.07.26., Tartózkodás dátuma: 2017.07.10 - 07.17.
Régió: Görögország Görögország, Zakynthos, Hotel: Babis Vila

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,4 Iroda szupet. Szállás szuper

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Iroda szupet. Szállás szuper Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szuper

Ellátás
Szuper

Hotel szolgáltatások
Szupet

Tengerpart
Szuper

Bán Viktor, 2017.07.26., Tartózkodás dátuma: 2017.07.15 - 07.23.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Sunshine Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,8 Jól éreztük magunkat, nagyon szép hely Tolo és sok a fakultatív kirándulási lehetőség

 • 6 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Jól éreztük magunkat, nagyon szép hely Tolo és sok a fakultatív kirándulási lehetőség Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Átlagos apartman, tetszett, hogy minden nap ürítették a kukákat és a héten egyszer volt törölközőcsere. Másik apartmanban ezt nem tudták elmondani az utasok.

Ellátás
Az ellátás önellátó volt, így nem is volt mit várni, viszont kevés volt a konyhai felszerelés.

Hotel szolgáltatások
Átlagos apartman

Tengerpart
A tengerpart viszonylag széles és homokos része kicsit messze volt a szállástól, de megérte odáig elmenni. Lassan mélyülő, tiszta volt a víz.

Hári Réka, 2017.07.25., Tartózkodás dátuma: 2017.07.13 - 07.22.
Régió: Görögország Görögország, Peloponészosz, Hotel: Demos

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Görögország

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-18 | V: 10-18 06 80 100 200 +40 316 300 926