Görögország Görögország

Hivatalos megnevezés: Görög Köztársaság
Főváros: Athén
Állami irányítás: plurális köztársaság egykamarás parlamenttel
Vallás: pravoszláv
Hivatalos nyelv: görög, megértik az angolt
Időeltérés: +1 óra Magyarországhoz képest

Görögország - már 68 334 Ft-tól

GörögországrólGörögország - a nyugati kultúra bölcsője, régesrégi mitológiai bájjal és mítosszal övezett ország, gazdag és régi történelmű hely, mely rejtegeti az emberi értelem és szépség titkát, ahol a lakosok ismertek őszinteségükről és szívélyes vendéglátásukról. Görögország elvarázsolja az ideérkezőt a káprázatos tájjal, ahol a durva táj a hegyi masszívokkal, katlanokkal, folyócskákkal átalakul gyönyörű tengerpartá és áttetsző tengerré, melyből kilátszanak a fehér sziklák.

Görögország Délkelet-Európában a Balkán-félsziget déli kiugrásán fekszik. Szárazföldi részből, több nagy szigetből, melyek 7 közigazgatási térségre osztottak, valamint sok kis szigetből áll. A görög partokat az Ión-tenger a Földközi-tenger és az Égei-tenger mossa. A főváros Athén, 2 és fél millió lakossal.

Kedveltségét a kedvező éghajlatának köszönheti, májustól október végéig állandó a meleg. Végtelen különböző tengerpart található itt. Homokos parttól a kavicsoson keresztül a sziklásig, de találhatók itt partok, ahol különböző attrakciókat próbálhatunk ki, vagy csendes elhagyatottakat.

Görögország gazdag turisztikai kínálattal rendelkezik: szálláslehetőségek hotelokban vagy turistaközpontokban, sportolási lehetőségek, számtalan bár és szórakozóhely. A görög konyha különlegességét megkóstolhatja a különleges éttermek egyikében, hogyha megszeretne látogatni egyet az ismert történelmi műemlékek közül, kirándulások széles kínálatát találja.

Görögország - már 68 334 Ft-tól

Legújabb értékelések Görögország

Összesen: 5,8 Központi helyen elterülő szálloda. A kert elég nagy. A part hosszú, sokáig végigsétálható. Ez nagyon tetszett.

 • 6 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Központi helyen elterülő szálloda. A kert elég nagy. A part hosszú, sokáig végigsétálható. Ez nagyon tetszett. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba régies, felújításra szorul.

Ellátás
Az étkezés elfogadható.

Hotel szolgáltatások
Animátorok gondoskodnak a nap eltöltéséről.

Tengerpart
A tengerpartja jó.

Névtelen, 2018.01.16.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Santa Marina Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,6 Pont amire vágytunk. Nyugodt, csendes. Közel a tenger és meseszép a tengerpart.

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Pont amire vágytunk. Nyugodt, csendes. Közel a tenger és meseszép a tengerpart. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Árának megfelelő volt nagy erkéllyel

Rada Peter, 2017.12.30., Tartózkodás dátuma: 2017.09.08 - 09.15.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Hotel: Aridas studio

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 8 A szállást illetően nem csalódtunk, gyönyörű a kilátás, bár résztengeri kilátással foglaltunk, de gyönyörű volt, főleg a naplemente. A...

 • 8,5 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
A szállást illetően nem csalódtunk, gyönyörű a kilátás, bár résztengeri kilátással foglaltunk, de gyönyörű volt, főleg a naplemente. A fürdőzést már autóbérléssel oldottuk meg, igyekeztünk bejárni Korfu szigetét, és homokos partokat kerestünk. A szállodában egyedül az étkezés okozott némi csalódottságot, emlékeim szerint csupán két alkalommal sikerült jól belaknunk. Félpanziós ellátásban részesültünk, ezért a kulináris élvezeteket ebédidőre időzítettük. Nagyon klassz, hangulatos tavernák vannak.

Összességében azoknak ajánlom a szállodát, akik szívesen bérelnek autót és bejárják az egész szigetet. Teljes értékelés megtekintése

Nagy Barbara, 2017.12.26., Tartózkodás dátuma: 2017.09.05 - 09.12.
Régió: Görögország Görögország, Korfu, Hotel: Paleo Art Nouveau (ex. Paleokastritsa)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,4 Alapvetően pihenni mentem és ez sikerült. Kb. 20 éve utazok a görög szigetekre, még soha nem fordult velem elő, hogy ugyanabba a...

 • 7,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Alapvetően pihenni mentem és ez sikerült. Kb. 20 éve utazok a görög szigetekre, még soha nem fordult velem elő, hogy ugyanabba a szállodába mentem volna, ahol már voltam, ez volt az első alkalom, tavaly is jól éreztem magam, most is. Ismerősként szeretettel fogadtak és ez nagyon kedves volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállodai szoba azt hiszem átlagos, tiszta, rendes, tavaly kellemesebb volt, mert ellenkező oldalra nézett, ez az oldal esténként, kicsit zajosabb volt, mert a közelben lévő szállodák rendezvényeit lehetett hallani. Nálunk 11 után már csönd volt. Az udvar nagy és szépen gondozott, tiszta, nagy medence, gyerek medence, kis játszó tér, rengeteg napágy, napernyő.

Ellátás
Én az ellátással elégedett voltam, az étkezés számomra különösen jó volt. Vegetáriánus vagyok és most is - mint tavaly - nagyon örültem a sok féle hús nélküli kínálatnak, a sok salátának, gyűmölcsnek és az édességeknek is. Egyik utastáram ugyan hiányolta, hogy - legalábbis azon a héten, mikor mi voltunk - nem volt valami igazi görög étel. Mindezzel együtt én örülnék, ha a szobában lenne egy gyorsforraló - tea, kávé készítéséhez.

Hotel szolgáltatások
A takarítás, ágynemű-csere, a tisztaság rendben volt. A háromszori étkezésen kívül, délelőtt 10-11-től az udvaron lévő pavilonban volt kávé, bor, sör, uzó (hogy ez milyen volt nem tudom, igen ritkán iszom alkoholt) volt még narancsital, gyümölcslé, és du. fagylalt, lehet hogy volt még más is, nem tudom... A kiszolgáló személyzet ügyes, gyors, figyelmes,.külön kéréseimet mindig kedvesen teljesítették.

Tengerpart
A tengerpart elég közel volt, kb. 10 perc, kellemes úton lehetett megközelíteni - egy csodálatos üdülő "kis-városon" át, - lényegében a jobban látogatott résznek a vége volt, sajnos a homokos része elég keskeny. Tisztasága átlagos, az emberek mindig szemetelnek. A tenger vize tiszta, kellemes.

Gálik Lászlóné, 2017.12.12., Tartózkodás dátuma: 2017.09.18 - 09.25.
Régió: Görögország Görögország, Rodosz, Hotel: Thalia

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Istenien éreztük magunkat,a hely csodálatos! A fakultatív programok felülúltak minden várakozást! Köszönjük,hogy részesei lehettünk!

 • 10 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Istenien éreztük magunkat,a hely csodálatos! A fakultatív programok felülúltak minden várakozást! Köszönjük,hogy részesei lehettünk! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta,újszerű és kényelmes bútorok...csikorgó ágy nélkül! Kifejezetten kellemes hely,minden szempontból!

Hotel szolgáltatások
Nagyon otthonos hely,és kedves házigazda,Akinek a mosoly soha el nem tűnt az arcáról. Jó volt hazatérni...sohasem kellett tartani attól,hogy esetleg melegvíz nélkül maradunk. A felszereltség elegendő volt,bár egy mikró jól jött volna,de nélküle is megoldottuk a helyzetet.

Tengerpart
Minden az ígértek szerint volt,ezért nagyon elégedettek voltunk. A tenger néhányméterre vol csupán,és tiszta környezetben. Csodálatos látványban,reggel,napközben és este.

Botka Tibor Sándorné, 2017.12.08., Tartózkodás dátuma: 2017.08.28 - 09.06.
Régió: Görögország Görögország, Olymposi Riviéra, Hotel: Villa Sunny

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Hurrá!..végre a parton 2 fénykép

összes ajánlás Görögország

Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: H-P: 9-18 I Szo: 9-14:30 06 80 100 200 +40 316 300 926