Görögország - Skiathos Görögország

 • Leírás

  Az egész világon ismert sziget 60 strandjáról és éjszakai életéről. A ?fiatalság? szigetének is becézik. A festői főváros két hatalmas sziklára épült, két oldalról kis öblök veszik körül. A jellegzetes piros tetejű fénylő fehér házakat nyakatekert utcácskák kötik össze számtalan étteremmel, bárral és tavernákkal. A sziget növényzetéről ás arany partjairól ismert.

Legújabb értékelések Görögország - Skiathos

Összesen: 7.2 Összességében egy megfelelő ár-érték aránnyal rendelkező foglalás volt! A szálloda Zakynthos szigetéhez képest és a sok bulizó angolhoz...

 • 6 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Összességében egy megfelelő ár-érték aránnyal rendelkező foglalás volt! A szálloda Zakynthos szigetéhez képest és a sok bulizó angolhoz képest nagyon nyugodt településen található és a fekvése is nagyon szép. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda egyszerű, klasszikus stílusú. Az elhelyezkedése tökéletes, aki strandközelit szeretne, közvetlenül a parton van. A sélálóutca és az éttermek nagyon közel vannak, a buszmegálló pedig közvetlenül a bejárattal szemben található. A szálláson nagyon kedvesek voltak, kivéve egy hölgyet, akire többen is panaszkodtak. A stílusa hagy némi kivetnivalót maga után.

Ellátás
A reggeli megfelelő volt, minden nap volt tojás valamilyen formában és kolbász, sajt, gyümölcsök! A kolbászt nem nevezném kolbásznak. A gyümölcs hamar elfogyott, viszont mindig elérhető volt az angolok kedvére kihelyezett babkonzerv. Kv volt és tea

Hotel szolgáltatások
A szállodának nincs medencéje, internet az előtérben elérhető (wifi) illetve két kihelyezett számítógépen lehet internetezni térítés ellenében (1EUR/óra)

Tengerpart
A tengerpart a szálloda előtt kezdődik. A szálloda mellett közvetlenül van sajnos egy beton stég, de a kilátást nem zavarja szerencsére túlzottan. A stég végén akár hajóra is lehet szállni egy kis kirándulásra. A szálloda strandja nagyon kicsi, de a közelben több jó strand is található, ahol 5EUR/nap-ért 2nyugágy+napernyőt lehet bérelni. Homokos és kavicsos partszakaszokat is lehet találni. Érdemes autót bérelni és elmenni bejárni a szigetet.

Edit M., 2013.09.25., Tartózkodás időpontja: 2013.09.13 - 09.20.
Régió: Görögország Görögország, Skiathos, Szállás: Astoria

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: Ősszel a festői Skiathoson nyaraltunk . A nyaralás gyönyörű volt, csak az időjárás nem volt ideális. A szép környezet azonban mindenért...

Bevezetés
Ősszel a festői Skiathoson nyaraltunk . A nyaralás gyönyörű volt, csak az időjárás nem volt ideális. A szép környezet azonban mindenért kárpótolt, talán 40 fokos hőségben észre sem vettük volna azt a sok szépséget. Skiathos fővárosából gyakran jár egy autóbusz és 1,80 euróért eljuthat Koukounariesba és vissza. Lehet autót ill. szkútert is bérelni. Ajánlom a sziget körüli hajókirándulást és a Lalaria strand meglátogatását - érdemes. Teljes leírás

Elhelyezés
A várakozásnak megfelelő. Berendezett, erkélyes szobánk volt, egy kis hűtőszekrénnyel, légkondícionálóval ellátva. Naponta takarítottak.

Ellátás
Félpanzió. Reggeli: svédasztalos, mindenből volt valami, talán csak a gyümölcs hiányzott, csak kompótot kínáltak, de azt hiszem, mindenki ízlésének megfelelően választhatott. A helyi tavernákban vacsoráztunk, ahol étlapról választottunk ételt magunknak, ami cseh nyelvre is le volt fordítva: 3 féle leves, 10 féle saláta, 16 féle főfogás, egy pohár bor. A személyzet készséges, mosolygós. Különben vannak üzletek és tavernák, pizzériák és éttermek is.

Hotel szolgáltatások
A szállodakomplexum kék-fehér házikókból áll, melyek egy enyhe domboldalon terülnek el ,egy citruszkertben. Volt medence, ingyenes nyugágyak, napernyők és bár is.

Tengerpart
Nagyon sokféle strand van, romantikus strandok, ahol az ember egyedül lehet, de olyanok is vannak, ahol a mellette fekvőt csak tízegynéhány cm választja el öntől. A tenger gyönyörű, tiszta.

Összegzés
12 napos pihenés volt, sok szép élménnyel, új barátokra tettünk szert, dícséretet érdemel az idegenvezetőnk Martin is, aki októberben tért velünk haza és remélem a májustól tartó görögországi ottlét után végre élvezhette az otthoni knédlit és káposztát. Martin, üdvözletünket küldjük...talán legközelebb találkozunk... i

Névtelen, 2008.10.11., Tartózkodás időpontja: 2008.09.24 - 10.05.
Régió: Görögország Görögország, Skiathos, Szállás: Muses

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 6.7 A strand elég jól elérhető, közel van az üzlet, az autóbusz megálló. Az autóbusz 20 percenként közlekedik és 1,40 euróba kerül, hosszabb...

 • 6.3 Szállás
 • 6.4 Ellátás
 • 7.3 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
A strand elég jól elérhető, közel van az üzlet, az autóbusz megálló. Az autóbusz 20 percenként közlekedik és 1,40 euróba kerül, hosszabb utakra 1,80 euró. Napi 12 euróért bérelhető szkúter. Teljes leírás

Elhelyezés
Ha nem az útra, hanem a tengerre néz a kilátás, egy nyugodt szállás. Ha viszont az útra , medencére és a bárra néz a kilátás, a helyzet dramatikusan megváltozik. Az én esetem is ez volt, ami nagyon kellemetlenül érintett...Vigyen magával valamit szúnyogok ellen is, nem tudom milyen a helyzet július, augusztusban, de szeptemberben sok volt .

Ellátás
Helyben étkeztünk, ahol kitűnő görög salátát készítenek 5 euróért. Különben az étterem a villa közelében fekszik, de jobb és olcsóbb ,ha a városba megy étkezni.

Hotel szolgáltatások
A recepciós, egy idősebb görög, jól beszél angolul, mindig készségesen megjavított bármit, egy nagyon kellemes ember. Örülök , hogy megismertem.

Tengerpart
A strand a szálloda mellett van, elég szép és elég sokan járnak oda, de kibírható volt. Különben a szigeten 60 strand található, mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt, ahol többen vannak, vagy egy kellemesebb helyet.

Összegzés
A benyomásom pozitív, kipihentem magam és ami a legfontosabb, energiát gyűjtöttem , ez volt a nyaralás célja.

Bílý Kamil, 2008.09.18., Tartózkodás időpontja: 2008.09.05 - 09.16.
Régió: Görögország Görögország, Skiathos, Szállás: Apartmány Aggelos

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 8.3 Gyönyörű hely, színvonalasak a szolgáltatások, szezon idején elég sokan vannak, de szeptemberben a központi strandot kivéve, nyugalom van.

 • 8.9 Szállás
 • 8.2 Ellátás
 • 7.8 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Gyönyörű hely, színvonalasak a szolgáltatások, szezon idején elég sokan vannak, de szeptemberben a központi strandot kivéve, nyugalom van. Teljes leírás

Elhelyezés
Ez egy régebbi szálloda, ami a szobákon és a folyosón is látszik, de az ebédlő és főleg a terasz, valamint a medence nagyon szép, gyönyörű onnan a kilátás. A tengerhez dombról lefelé vezet az út, de járt oda egy kisbusz is.

Ellátás
Kitűnő, változatos, sok volt a gyümölcs és a zöldség.

Hotel szolgáltatások
Színvonalas.

Tengerpart
Gyönyörű, finomszemcsés rajta a homok és tiszta a víz. Legszebb reggel, amikor üres, mivel napközben sok turistát hoznak a kiránduló hajók. Ajánlom a Mandraki strandot, ami kb. fél órányira van a cédruserdőn keresztül.

Összegzés
Elégedett voltam.

Slezáková Gabriela, 2008.09.15., Tartózkodás időpontja: 2008.09.03 - 09.13.
Régió: Görögország Görögország, Skiathos, Szállás: Skiathos Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (1)

Összesen: Skiathos igazán szép hely, a sziget gyönyörű, zöld és tiszta ott a tenger.

Bevezetés
Skiathos igazán szép hely, a sziget gyönyörű, zöld és tiszta ott a tenger. Teljes leírás

Elhelyezés
Szép, tiszta szállás...a stúdiók a görög standardnak megfelelőek...ágyak, éjjeliszekrények, toalettasztalka, hűtőszekrény, alapvető edények, gyorsforraló, főzőlap, az erkélyen asztalka székekkel.

Ellátás
Étkezést nem rendeltünk.

Hotel szolgáltatások
A szálloda területén van egy medence...a délelőtti órákban szinte egyedül voltunk ott.

Tengerpart
A strand távolsága a katalógus szerint 300 m...talán légvonalban. Az út dombról lefelé vezet és ha visszafelé , fáradtan dombra felfelé kell kapaszkodnia, ez elég kimerítő. Különben a legközelebbi strand, a Vassiliki igazán szép, idén kék zászlót kapott. A tenger gyönyörű, tiszta, a strand homokos , itt-ott apró kövekkel. Ajánlom, béreljen valami közlekedési eszközt, mi kvadot béreltünk és bejártuk a szigetet...Nekünk leginkább az Agistros strand tetszett.

Összegzés
Nagyon szép sziget, érdemes oda ellátogatni. Katsarou városkában laktunk, ahol a strandon fekvő pár tavernán kívül volt kb. 2 üzlet, más semmi. A főváros viszont csak pár km-re fekszik, ajánlom, látogasson el oda...vagy a bérelt közlekedési eszközzel vagy autóbusszal. Kb. 20 percenként közlekedik és kb. 1,5 euróba kerül személyenként a jegy. Hajóval is mehet, ez személyenként 2 euró és kb .óránként közlekedik. Ajánlom, menjen el a fővárosban fekvő 2 áruházba, erre az idegenvezető is felhívta a figyelmet, ott sokkal alacsonyabbak az árak mint a környező üzletekben. Arra is készüljön fel, hogy csehekkel nem nagyon fog találkozni, mert a nyaralók 95 %-a angol.

Névtelen, 2008.09.12., Tartózkodás időpontja: 2008.08.26 - 09.05.
Régió: Görögország Görögország, Skiathos, Szállás: Studia Eleni

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

összes ajánlás Görögország - Skiathos