Görögország - Peloponészosz Görögország

 • Leírás

  A görög szárazföld legdélibb területe, a Peloponészosz-félsziget az ókorban Pelop misztikus királyról kapta a nevét, akit saját apja táplálékként az isteneknek dobott. A nagyrészt hegyvidéki félsziget számos műemléket rejt, többek közt említésre méltó: az ókori Korintosz, Tirynsz, Mykéne, Epidaurusz, Spárta, Olymposz, a bizánci Mystra és a középkori templomok Monemvassi-ban. Keleten a Krétai-tenger, nyugaton a Jón-tenger mossa partjait. A tájat erdőkkel borított hegyhátak és tengerpartok alkotják, melyeket homokborította strandok öveznek. A festői tájat a narancs és citrusz ligetek, a fügék, ciprusok, eukaliptuszok, olivák és a buja növényzet többi része emelik ki. Kedvező fekvésének és kiáló klímájának köszönhetően a nyári szezon a Peloponészoszon áprilistól októberig tart.

Legújabb értékelések Görögország - Peloponészosz

Összesen: 10 Minden nagyon jó volt és kellemes, csak a megérkezés utáni döntés, hogy hazaérve karanténba kerülünk kicsit rányomta a nyaralásra a...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Minden nagyon jó volt és kellemes, csak a megérkezés utáni döntés, hogy hazaérve karanténba kerülünk kicsit rányomta a nyaralásra a bélyegét. Főleg, hogy senki semmit nem tudott, hogy hogy kell a teszteteket inténzni, mi vár ránk otthon. így a fele nyaralás ennek intézésével telt telefonon és interneten. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás rendben volt, a szoba lehetett volna picit nagyobb, de mivel úgyis csak aludni mentünk oda, így ez sem volt gond.

Ellátás
A Covid miatt azt mondták nem lesz sem klíma, sem törölköző csere. De volt klíma is, takarítás is és csere is minden nap, nagyszerűek voltak.

Hotel szolgáltatások
Mi csak reggelit kaptunk, de jó választék volt, a Covid miatt magunk nem szedhettünk az ételekből, mondtuk mit kérünk és ők szedték a tányérra és a tálcára, de kedvesen és bőségesen megoldották, minden rendben volt. A személyzet nagyon kedves volt, nagyon vigyáztak a bizonságra, maszk, kézfertőtlenítő stb.. Nagyon kellemes volt az időtöltés itt, mindenkinek ajánlom!

Tengerpart
A tengerpart tökéletes 26-28 fokos víz, homokos tengerpart, a tavernák előtt fekvőhelyekkel, napernyővel amiért nem kell külön fizetni, hanem az adott tavernában kellett 8 Euroért fogyasztani. Délelőtt tükör sima víz, délután kis enyhe szellő egy kis gyenge hullámmal, ami lássuk be 35- 37 foknál szeptember első hetében nem is olyan rossz!

Junger Judit Ibolya, 2020.09.07., Tartózkodás időpontja: 2020.08.27 - 09.03.
Régió: Görögország Görögország, Peloponészosz, Szállás: Apollon

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 1.4 Ha a szállással nem lett volna problémánk, és nem kellett volna helyette egy másikat bérelni, az utazás/nyaralás tökéletes lett volna.

 • 1 Elhelyezés
 • 1 Ellátás
 • 3 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Ha a szállással nem lett volna problémánk, és nem kellett volna helyette egy másikat bérelni, az utazás/nyaralás tökéletes lett volna. Teljes leírás

Elhelyezés
Szörnyen lelakott, igénytelen apartman, zajos főúton. Pihenésre alkalmatlan. Takarítás gyakorlatilag nulla, az előző lakó fogkréme volt a csempén , az általa lemosott homok/piszok a zuhanytálcán. A WC tartály rossz volt, többször szerelték ott tartózkodásunk alatt. De annak ellenére zubogott ki belőle a víz, nem állt el. A terasz bútorai szakadtak piszkosak voltak. A légkondi hangja a traktoréval vetekedett. A nyílászárók nem zártak abszolút, így az utca zaja a szobában teljesen behallatszott. Polcos rész a szekrényben nem volt, 5 vállfának kellett volna befogadni 2 személy ruhatárát. Nem tudtunk hová kipakolni a bőröndből.

Ellátás
Önellátós

Tengerpart
A tengerpart és a víz tiszta, de mivel a szálláshoz közeli part keskeny, ezért zsúfolt.

Gabriella T., 2020.08.24., Tartózkodás időpontja: 2020.08.13 - 08.20.
Régió: Görögország Görögország, Peloponészosz, Szállás: Effie

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9 2.alkalommal mentünk Tolora. Gyönyörű 2hèt volt visszatérünk még.

 • 9.5 Elhelyezés
 • 6 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
2.alkalommal mentünk Tolora. Gyönyörű 2hèt volt visszatérünk még. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba rendezett volt,tiszta,naponta takarítottak.

A mi szobánkba lèvő hűtő elég kicsi volt, másé nagyobb. Nem is az volt a gond, de meglepetésünkre volt fagyasztója.Viszont hajszárító nem volt. Pont fordítva volt, ami a szállás ismertetőbe olvastunk. Összességében megvagyunk elégedve.

Ellátás
A reggeli elég egyhangú volt. 2hèten keresztül csak sonka más felvágott nem volt. Viszont napokig nem volt zöldség se. Később már alakult. (Paprika, paradicsom,uborka, saláta)

Hotel szolgáltatások
Mosoda, hajszárító fel volt tüntetve, hogy van de nincs. 1 utcával arrébb található egy mosoda. Közel voltunk a parthoz, utcára néző szobánk volt. Aki utcára néző szobát kapott annak a kukás kocsi viszont nagyon zajos reggel 6-7:15 között

Tengerpart
A part 1perc sincs gyalog, szabadstrand van végig. Napernyő és napágy változó, valahol fogyasztás vagy napi 8euroèrt használható. A víz kristály tiszta lassan mélyülő gyerekeseknek is ideális. Halak úszkálnak az ember lábainál. Gyönyörű

Ildikó S., 2019.10.17., Tartózkodás időpontja: 2019.09.22 - 10.08.
Régió: Görögország Görögország, Peloponészosz, Szállás: Elektra

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 1 A település egyetle Discója fölött volt este 10-töl hajnali 2-ig teljes hangerővel

 • 1 Elhelyezés
 • 1 Környék
 • 1 Alapár

Elhelyezés
A település egyetle Discója fölött volt este 10-töl hajnali 2-ig teljes hangerővel Teljes leírás

Ellátás
szerencsére önellátó voltam

Hotel szolgáltatások
még recepció se! a szoba kulcsát vinni kellett a strandra!!!!

Tengerpart
Szűk, drága maga a tenger kristálytiszta, de pl. tengeri sünök, medúzák lehetnek benne....

Éva N. B., 2019.10.02., Tartózkodás időpontja: 2019.09.19 - 09.26.
Régió: Görögország Görögország, Peloponészosz, Szállás: Effie

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 8.3 Nagyon jó,tiszta,szép kilátás

 • 9 Elhelyezés
 • 6 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Nagyon jó,tiszta,szép kilátás Teljes leírás

Tengerpart
Tiszta víz

Ildiko Hegedűs-Serflek, 2019.10.01., Tartózkodás időpontja: 2019.09.19 - 09.26.
Régió: Görögország Görögország, Peloponészosz, Szállás: Apartmán Polydor

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

összes ajánlás Görögország - Peloponészosz