Görögország - Peloponészosz Görögország

 • Leírás

  A görög szárazföld legdélibb területe, a Peloponészosz-félsziget az ókorban Pelop misztikus királyról kapta a nevét, akit saját apja táplálékként az isteneknek dobott. A nagyrészt hegyvidéki félsziget számos műemléket rejt, többek közt említésre méltó: az ókori Korintosz, Tirynsz, Mykéne, Epidaurusz, Spárta, Olymposz, a bizánci Mystra és a középkori templomok Monemvassi-ban. Keleten a Krétai-tenger, nyugaton a Jón-tenger mossa partjait. A tájat erdőkkel borított hegyhátak és tengerpartok alkotják, melyeket homokborította strandok öveznek. A festői tájat a narancs és citrusz ligetek, a fügék, ciprusok, eukaliptuszok, olivák és a buja növényzet többi része emelik ki. Kedvező fekvésének és kiáló klímájának köszönhetően a nyári szezon a Peloponészoszon áprilistól októberig tart.

Szállásértékelések - Görögország - Peloponészosz

Összesen: 9 A szálloda megfelelt az elvárásaimnak, a szálloda személyzete nagyon segítőkész volt, a környezet is remek volt. Nincs kifogásom.

 • 10 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A szálloda megfelelt az elvárásaimnak, a szálloda személyzete nagyon segítőkész volt, a környezet is remek volt. Nincs kifogásom. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba kicsi volt, de elegendő, minden szükséges volt. Hasznos lenne egy hajszárító.

Ellátás
Az étel jó volt, változatos.

Szállás szolgáltatások
Szállodai szolgáltatások megfelelő szinten.

Tengerpart
Lehet, hogy a strand kissé szűk, de ez a terület domborzatának volt köszönhető.

Halina K., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.10.06., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.26 - 10.03.
Régió: Görögország Görögország, Peloponészosz, Szállás: Pavlina

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9 Kiváló nyaralás.

 • 9 Elhelyezés
 • 8 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Kiváló nyaralás. Teljes leírás

Elhelyezés
Szállás a létesítmény hátsó részében, a 2. emeleten lift nélkül. Gyönyörű kilátás a tengerre, hajnal előtt ébredtem, az erkélyen élveztem a tengeri levegőt és a hajnal szépségét a tenger fényváltozásaival. A szoba tágas volt, hűtőszekrénnyel, kétkerekű tűzhellyel és vízforralóval felszerelt konyhabútorral, valamint alapvető edényekkel. A szobaár tartalmazza a légkondicionálást. A helyiséget hatékonyan el lehetne védeni a tűző napfénytől. A berendezés egyszerű és a tartózkodási idő szempontjából kielégítő. A szállás egyetlen hibája a tökéletlen zuhany volt - egy kis, sekély kád, és főleg két oldalon volt fal és csak egy függöny. Így az egyik oldal teljesen szabaddá vált, így minden fürdés után lebegett a fürdőszoba. De ez csak egy kis kényelmetlenséget okozott a lakhatással kapcsolatos általános elégedettségben.

Ellátás
Étkezés nélkül csak tartózkodásunk volt, részben saját import élelmiszerekből főztünk a szobában. Közvetlenül az utcai kijárat mellett az egyik oldalon volt az Angelo taverna, azt mondják, hogy reggelente kiváló és híres bagetteket fogyasztanak. Nem kóstoltuk, de ott ebédeltem, ami finom volt. A kijárat másik oldalán egy pékség található, nagyon változatos menüvel, szenzációs fagylalttal. Közvetlenül a pékség mellett található egy élelmiszerbolt bővült választékkal. Helyi tavernákban vacsoráztam, amelyekből Tolban nagy a választék. A tenger feletti terasszal rendelkezőket választottuk, egyszer még volt asztalunk a mólón, körülvéve a tengerrel. Gyönyörű élmény. Görögországban kiváló ételekre és italokra, valamint többnyire barátságos kiszolgálásra számíthat.

Szállás szolgáltatások
A szolgáltatások jól működtek. Napi alaptakarítás, ágynemű- és törölközőcsere háromszor. A recepcióval a kommunikáció problémamentes volt, ha a hölgy nem volt a recepción, akkor az Angelo tavernában vett részt a munkában, ahová a nyitott ajtó a recepcióról vezetett. Egy nap szélviharban kirepült a ruhám az erkélyről, nem volt sehol. Már elköszöntem tőlük, de indulásunk előtt a személyzet a nyomukra bukkant.

Tengerpart
Strand kb 50 m-re a szállodától a parti úton keresztül. Gyönyörű homok a szárazföldön és a vízben, nincs szükség vízicipőre. Alja lapos, kövek nélkül, enyhén lejtős. Kiváló gyerekeknek és időseknek, mint én. A víz gyönyörűen tiszta. Valamivel rosszabb volt a homok tisztaságának minősége. Egyes vendégek, különösen a dohányzó vendégek, csak disznók, és kidobják a csikkeket. Az a férfi, aki a strandon szedte be a díjakat és este takarította a strandot, csak a nagyobb szemetet szedte össze, a vajglikat pedig lapátokkal temette a homok alá. De a strandról alkotott összbenyomás továbbra is nagyon pozitív számomra, mint idős polgár, és azon gondolkodom, hogyan vigyem oda a lányomat és a kis unokáimat.

Karla M., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.05., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.19 - 09.30.
Régió: Görögország Görögország, Peloponészosz, Szállás: Studia Angelo

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 6.3 Látható volt, hogy már szezonon kívül van, főleg az ételek minősége nem felelt meg annak, amit a nyári értékelésekben olvastam....

 • 7 Elhelyezés
 • 4 Ellátás
 • 8 Környék
 • 6 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Látható volt, hogy már szezonon kívül van, főleg az ételek minősége nem felelt meg annak, amit a nyári értékelésekben olvastam. élelmiszer minőség Teljes leírás

Elhelyezés
Kezdetben nagy csalódás volt, mert egy nem vonzó kinézetű szomszédos épületben kaptunk szállást, amiről korábban sehol nem olvastam. Csak mi és egy másik cseh család voltunk, míg magában a szállodában csak németek voltak. Biztos vagyok benne, hogy a szálloda tulajdonosa soha nem engedné meg a szállásukat ebben az épületben. Miután ragaszkodtam a szálláshoz közvetlenül a szállodában, két éjszaka után a megfelelő szobába költöztünk, miután fizettünk egy díjat a kilátásért.

Ellátás
A reggeli mindig ugyanaz – tojás, sajt, szalámi, csak egyféle kenyér, ugyanaz a joghurt, általában nincs gyümölcs, és csak zöldségből paradicsom. kávé csak szűrve. Az ebéd és a vacsora az egyetlen ételfajta, az esetek legfeljebb felében élveztük.

Tengerpart
A strand fekvése pont a szálloda előtt remek volt, csak oda kb 15 órától nem sütött a nap. De ez megtörténhetett velem rendeléskor, nem hibáztatom a szállodát.

Alena B., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.03., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.24 - 09.30.
Régió: Görögország Görögország, Peloponészosz, Szállás: Aris

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 6.1 Szuper volt a környék, a tenger és a szállodai szolgáltatások... A szobák nem egyeztek 5*

 • 4.5 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 9 Környék
 • 4 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Szuper volt a környék, a tenger és a szállodai szolgáltatások... A szobák nem egyeztek 5* Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák megérdemelnének egy megfelelő felújítást

Ellátás
A diéta nagyon jó, még ha pár nap múlva zun is lett...

Szállás szolgáltatások
Hajlandóság és barátságosság mosollyal az arcán

Tengerpart
Nagyon szép strand rengeteg napozóággyal, tiszta környezettel és tiszta vízzel.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2023.10.01., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.02 - 09.09.
Régió: Görögország Görögország, Peloponészosz, Szállás: Aldemar Olympian Village

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

6 fénykép

Összesen: 9.5 Ajánlom, fantasztikus nyaralás????

 • 9 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Ajánlom, fantasztikus nyaralás???? Teljes leírás

Elhelyezés
Egy bungalóban laktunk. Tiszta modern élet.

Ellátás
Ízlés szerint Kiváló.

Szállás szolgáltatások
Nem szálltunk meg a szállodában. Nem tudom megítélni. De a recepción igénybe vett szolgáltatások elégedettek voltak. Horváthová Annamária küldöttünk munkáját szeretném kiemelni, aki, úgy gondolom, a feladatkörén túl végezte a munkáját. Orvoshoz kellett fordulnom, bár volt más munkatevékenysége is, személyesen jött el hozzám a klinikára, hogy közvetítse a kommunikációt köztem és az orvos között. Nagyon kedves, barátságos és profi volt. Ő igazán biztonságban érezte magát ott. Nagyon szépen köszönjük.

Tengerpart
Szuper.

Ingrid, Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2023.09.25., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.13 - 09.20.
Régió: Görögország Görögország, Peloponészosz, Szállás: Aldemar Olympian Village

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Görögország - Peloponészosz