Görögország - Limnos Görögország

Legújabb értékelések Görögország - Limnos

Összesen: 6,6 Gyönyörű, nyugodt sziget, ahol sok a látnivaló. www.limnos.cz A szálloda lakályos, nem fog csalódást okozni. A strand és a tenger...

  • 6,6 Szállás
  • 5,6 Ellátás
  • 8,5 Környék
  • 1 Alapár

Bevezetés
Gyönyörű, nyugodt sziget, ahol sok a látnivaló. www.limnos.cz

A szálloda lakályos, nem fog csalódást okozni. A strand és a tenger romantikus - hacsak nem kedveli a nagy hullámokat. Ajánlom az egyénileg megtehető kirándulásokat, olcsóbban is lehet szkútert bérelni, mint az idegenvezető által ajánlott áron. Teljes leírás

Elhelyezés
Egy 2. emeleti, lakályos, gyönyörű tengerre néző kilátással rendelkező , teraszos szobánk volt. Állítólag az első emeleten a folyosókról minden behallatszik a szobára, ott viszont a szobákban új a bútor és újabbak a fürdőszobák.

Ellátás
Mindig tudtunk választani és mindig jóllaktunk. Főleg a saláták voltak nagyon jók. A reggeli naponta egyforma - péksütemény, szalámi, sajt, lekvár, méz, üzleti kalács, tea, kávé, és kb. 55%-os dzsúsz. A vacsora svédasztalos volt - 2 féle salátát, gyümölcsöt, süteményt, burgonyát, rizst, tésztafélét és 2-3 féle főfogást kínáltak.

Hotel szolgáltatások
A nyaralás alatt nem volt semmi gond. A szálloda környéke tiszta. Az idegenvezető készséges, de a kirándulásokon felkészültebb is lehetett volna - összefüggéstelenül beszélt.

Tengerpart
Hosszú, homokos a strand, a vízbe jutás akadálymentes, a víz áttetsző, hullámok nem voltak. A nyugágyak ingyenesek, volt belőlük elég, de ajánlatos a bárban valami italt rendelni. Néha erősebb volt a szél, de így jobban kibírható volt a nagy hőség.

Összegzés
Az elképzeléseinknek pontosan megfelelt. Mi nagyon elégedettek voltunk. Bárcsak minden nyaralásunk ilyen sikeres lenne.

Hajný Michal, 2008.09.06., Tartózkodás időpontja: 2008.08.21 - 09.01.
Régió: Görögország Görögország, Limnos, Szállás: Plati Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (10) Nem (0)

összes ajánlás Görögország - Limnos