Görögország - Kefalonia Görögország

 • Repülési menetidő

  01:40

 • Leírás

  Keffalonia a legnagyobb jón sziget felettébb gazdag és lenyűgöző természeti világgal. A völgyből az Aenos csúcsig a felszínt egyedülálló keffalóniai fenyő erdők borítják. Keffalonia dombjai a bortermelésükről híresek, itt készül a robola nevű borféleség.

  A sziget nyugati partját meredek szakadékok és kavicsos strandok jellemzik. A sziget déli részének különös varázsa van, állandóan virágző kertre emlékeztet, homokos partjai ideálisak a zavartalan pihenésre. Az egyedülálló jellegzetesség, amit az ideérkező megcsodálhat, az, ahogyan a víz a a Katavothres-i tengeri malmoknál eltűnik és a sziget másik oldalán a Melissani tóban jelenik meg. A következő természeti jelenség, melyet szemügyre vehetünk a Kounopetra kolónia sziklája, amely állítások szerint mozog. Ezeken kívül a szigeten egyedülálló barlangokat, papok által lakott kolostorokat és a velencei várak maradványait találjuk.
  Keffalónia megfelelő helyszín az érintetlen terszmészetet, titokzatos és mágikus helyeket imádóknak, akik szívesen fedeznek fel új zugokat, s emellett a nyugodt tengerparti pihenést is igénylik.

Legújabb értékelések Görögország - Kefalonia

Összesen: 10 Nagyon jó hetet töltöttünk Kefalónián. Mindennel meg voltunk elégedve. Végig volt autónk, így jártuk be a szigetet. Fakultatív...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jó hetet töltöttünk Kefalónián. Mindennel meg voltunk elégedve. Végig volt autónk, így jártuk be a szigetet. Fakultatív kiránduláson nem vettünk részt főleg a 2 kis gyerek miatt /4 és 6/. Az idegenvezető nagyon kedves volt, segített leszervezni páron születésnapját a Kefalos tavernában. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba tágas, tiszta, mindkét szobából ki lehetet menni az erkélyre. Oldalsó szobát kaptunk, nem közvetlen a tengerre nézett, de ha kimentünk az erkélyre s elfordultunk lehetett látni a tengert. 2 klíma volt, mindket szobában 1-1, amit használtunk /felár ellenében 5 eur/nap/ is mert nagyon meleg volt augusztus utolsó hetében. A konyha sarok jól felszerelt. A fürdőszoba kicsi, de nem volt probléma.

Ellátás
Önellátást választottunk. A konyha jól felszerelt volt. A reggeli, vacsorán túl 3-4 nap főztünk ebédet is, volt minden amire szükségünk volt. Vágódeszkát nem találtunk, de amint jeleztük kaptunk. De több közeli szállodában, tavernában is lehetet volna reggelizni.

Hotel szolgáltatások
Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Minden másnap takarítottak, 2 napernyő be volt készítve a strandoláshoz. Az egyik egy kicsit meg volt szakadva, rögtön cserélték. Maradhattunk tovább a szobában, amíg a transzfer nem jött.

Tengerpart
A szállás közvetlen a Costa Costa beach-el szemben van, ami tökéletes 2 kis gyerekkel is. Minden este ide mentünk le naplementét nézni,fürdeni egy utolsót, pár perc mindössze.

Skara Brigitta, 2021.09.29., Tartózkodás időpontja: 2021.08.20 - 08.27.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Studia Meraki (ex. Nondas)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 10 Minden remek volt kivéve a helyi idegenvezető hozzá állása és segítőkészsége nem volt a legmegfelelőbb. Előre nem közölték, hogy...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Minden remek volt kivéve a helyi idegenvezető hozzá állása és segítőkészsége nem volt a legmegfelelőbb. Előre nem közölték, hogy fakultatív kirándulás nem lesz, nyilván másik utazási irodával mentünk volna. Teljes leírás

Elhelyezés
Remek volt! Tágas, tiszta szobát kaptunk.

Ellátás
Nem kértünk ellátást.

Hotel szolgáltatások
A szálloda előtti teraszon sok asztal, székek, innét élveztük a tenger látványát.

Tengerpart
A tengerpart tiszta, homokos sétával elérhető 2 strand is.

Rázmán László, 2021.09.22., Tartózkodás időpontja: 2021.09.10 - 09.17.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Sea Breeze

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 2.8 Először is olyan hosszú lépcsőn kellet felmenni, hogy csomagomat a szomszédom vitte fel. Szobámban nem volt olvasó lámpa. Bútor az olyan...

 • 1 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 1 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Először is olyan hosszú lépcsőn kellet felmenni, hogy csomagomat a szomszédom vitte fel. Szobámban nem volt olvasó lámpa. Bútor az olyan mint a képen van. Igen csak meggondoltam hányszor menjek le vagy fel a szobában. Az igaz hogy 50m - re van a tenger de a parton nincs nyugágy és ernyő ! Nekem kellett volna levinni a napozó ágyat én ernyőt nem láttam. A tenger erős hullámzása homokot hozz ki a partra és elég gusztustalan. Én ott 2 x szer voltam bent a tengerben. Teljes leírás

Elhelyezés
Szállásról annyit, közölték a Covid miatt nem takarítanak, az erkélyre ki van téve seprű lapát és felmosó vödör ! Nálam ágyat húztak többször és cserélték a törölközőt. Hát én lemostam a fürdőszobát, hogy tiszta legyen, még ha nem is használtam a mosogatót is mert gusztustalan koszos volt. Többször felmostam, de én nyaralni mentem nem takarítani. Itthon van takarítónőm el megyek nyaralni ott meg takarítok. Közzel félmillióért. Fel vagyok háborodva.

Ellátás
Ellátást nem kaptam, azt én külön megvettem. Az igaz, hogy a tulajdonos nagyon jól főz.

Hotel szolgáltatások
Nem kaptam semmilyen szolgáltatást !

Tengerpart
Aridas Palace előtt semmi nem volt! Én eljártam máshova napozni. Ahol fizettem 5 eurot egy napért. Ez a Palas nevet egy kicsit túlzásnak tartom.

Én nem voltam meg elégedve !!!

Holjevic Zsuzsanna, 2021.09.16., Tartózkodás időpontja: 2021.08.27 - 09.10.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Aridas studio

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (1)

Összesen: 10 Mindennel elégedettek voltunk kivéve az idegen vezetővel.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Mindennel elégedettek voltunk kivéve az idegen vezetővel. Teljes leírás

Sipos László, 2021.09.15., Tartózkodás időpontja: 2021.09.03 - 09.10.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Studia Katerina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8.4 Imádtuk a szigetet, csak ajánlani tudom! A késői időpont miatt már kevesen voltak, aminek örültünk.

 • 8.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 7 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Imádtuk a szigetet, csak ajánlani tudom! A késői időpont miatt már kevesen voltak, aminek örültünk. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba kicsit csalódás volt, de kárpótlásként a teraszról csodás volt a kilátás.

Ellátás
A reggeli és vacsora kínálat bőséges és finom volt.

Hotel szolgáltatások
Kedves személyzet, mindenben segítőkészek voltak. A takarítás a szobákban viszont nem volt mindig tökéletes.

Tengerpart
A szálláshoz közel egy elhanyagolt kis öböl található, érdemes inkább sétálni 30 percet. De még inkább javasolt autót bérelni és bejárni a szigetet.

Ingrid T., 2021.09.06., Tartózkodás időpontja: 2021.08.27 - 09.03.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Porto Skala

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

összes ajánlás Görögország - Kefalonia