Görögország - Kefalonia Görögország

 • Repülési menetidő

  01:40

 • Leírás

  Keffalonia a legnagyobb jón sziget felettébb gazdag és lenyűgöző természeti világgal. A völgyből az Aenos csúcsig a felszínt egyedülálló keffalóniai fenyő erdők borítják. Keffalonia dombjai a bortermelésükről híresek, itt készül a robola nevű borféleség.

  A sziget nyugati partját meredek szakadékok és kavicsos strandok jellemzik. A sziget déli részének különös varázsa van, állandóan virágző kertre emlékeztet, homokos partjai ideálisak a zavartalan pihenésre. Az egyedülálló jellegzetesség, amit az ideérkező megcsodálhat, az, ahogyan a víz a a Katavothres-i tengeri malmoknál eltűnik és a sziget másik oldalán a Melissani tóban jelenik meg. A következő természeti jelenség, melyet szemügyre vehetünk a Kounopetra kolónia sziklája, amely állítások szerint mozog. Ezeken kívül a szigeten egyedülálló barlangokat, papok által lakott kolostorokat és a velencei várak maradványait találjuk.
  Keffalónia megfelelő helyszín az érintetlen terszmészetet, titokzatos és mágikus helyeket imádóknak, akik szívesen fedeznek fel új zugokat, s emellett a nyugodt tengerparti pihenést is igénylik.

Szállásértékelések - Görögország - Kefalonia

Összesen: 7.3 Általános benyomások a nyaralásról hazatérve – eltérő tapasztalataink vannak az "all inclusive" opcióval kapcsolatban....

 • 8 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 7 Környék
 • 7 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Általános benyomások a nyaralásról hazatérve – eltérő tapasztalataink vannak az "all inclusive" opcióval kapcsolatban. Ez magában foglalja a fizetős napozóágyakat a strandon, vagy az étkezésre belépők regisztrációját - ellenőrzés a bejáratnál (szobaszám megadásával), fizetős bár az Aquaparkban. Néhány részlet, de legközelebb meggondolnám, hogy ezt a szállodát válasszam. Autóbérlés nélkül ne menjen a közelbe, mert nincs semmi, ami érdekelné a szemet. Általánosságban elmondható, hogy a személyzet nagyon barátságos és kommunikatív, a játszótér jól felszerelt, hogy minden gyermek találjon magának valami érdekeset. Uszodák és itt még egy fejlesztés, alaposabb takarítás, mert voltak olyan helyzetek, amikor például egy fagylaltos pohár több napig az asztalnál maradhatott, amíg mi magunk takarítottuk le - ez nem túl kényelmes helyzet a vendég számára, mert végül is csak azért megyünk nyaralni, hogy kikapcsolódjunk és fizessünk a kényelemért. A szálloda előnye az esték lebonyolítása - minden nap 20 órától minidiszkó gyerekeknek, este 20:30-tól felnőtteknek akár táncbemutató, zenekari fellépés, vetélkedő Görögországról, vagy csak közös esténk. egy ital mellett a Grecos zene ritmusára. A gyerekeknek szóló miniklub délelőtt 10 órától tart nyitva - és mindig vannak gyerekeknek elfoglaltságok. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobákat minden nap takarították, törülközőt rendszeresen cseréltek, a szoba tisztaságát e tekintetben biztosították. A szobában légkondi is volt, csak a kártya leolvasóba helyezésekor.A szoba elhagyása és a kártya kivétele után a légkondi leállt, de éjszaka működött és a hőmérséklet jelentősen megkönnyítette az elalvást.

Ellátás
Ami az ízlelőbimbókat illeti, nem mondhatom, hogy mindenki talál magának valót, nem volt nagy a választék, de néhány tészta, néhány húsfajta, desszertek sütemény formájában, gyümölcssaláták - te nem megy éhesen. Az egyetlen kérdés, ami változtatást igényelne, mindenekelőtt a változatosság, pl. gyümölcs formájában, a héten mindig egy és ugyanaz a választék, akár gyümölcssaláta, akár sima dinnyedarabok - ez tényleg unalmas. Egy másik probléma az italokkal volt kapcsolatos, ha szó szerint 15 perccel az étkezés vége, mondjuk a vacsora előtt érkezik meg, ami délután 3 órakor ér véget, akkor is tud enni, de az italokat ugyanabban az órában kikapcsolták, így ha ne öntsd magad többet, később nem iszol, maradsz A medence melletti bárt is kaphatsz, mert az Aquapark melletti - figyelem - fizetős. Ezekkel az italokkal elég kellemetlen a helyzet a vendégek számára - mondjuk 10 percig maradsz, hogy befejezd az étkezést, aztán elmész gyümölcslevet venni, de sajnos minden zárva van, és nem fogod tudni használni. már értem, ha a vendégek elmennek, de nem, amikor még a szobában vannak.

Szállás szolgáltatások
A szállodai szolgáltatásokról, például masszázsokról vagy egyéb szépségápolási kezelésekről nem tudok nyilatkozni, mert ezeket nem vettük igénybe, és nem tudom, hogy a szálloda kínál-e ilyeneket.

Tengerpart
A strand nem volt messze a szállodától, de maga a partra ereszkedés meredek volt, így egy fárasztó úszás, napozás, vagy a homokban való játék után visszatérni nagyon fárasztó volt a gyerekeknek, és még babakocsival is kihívás volt. a merész :D tisztaság ereszkedésnél nem feltétlen látszott, mert sok volt a szalmaernyők kiömlése, de távolabb, ahol nem volt esernyő, rendben volt a tisztaság. Az egyetlen abszurdum, ami látszott, a fizetős napágyak voltak, úgy tűnhet, hogy az "all inclusive" árban minden benne van - de ebben az esetben nem, ha a tengerparton akarsz feküdni és pihenni, akkor vagy fizetsz egy napozóágybérlésért, vagy hozd magaddal felszerelésedet..

Karolina T., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.12.28., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.14 - 09.21.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Ionian Sea hotel & villas Aqua Park

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

7 fénykép

Összesen: 7.9 A szálloda Kefalonia szigetén, Katelios csendes és békés falujában található. Kiváló kiindulópont a sziget déli és központi részének...

 • 8.5 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A szálloda Kefalonia szigetén, Katelios csendes és békés falujában található. Kiváló kiindulópont a sziget déli és központi részének felfedezéséhez. Pár perc sétára a strandtól. A faluban van néhány üzlet és számos étterem. Szeptember végén, a szezon legvégén való tartózkodás minden bizonnyal befolyásolja a nyugalom és a nyugalom érzését. Ha valaki keresi, ebben az időszakban biztosan megtalálja. A szállodában három medence található, soha nem voltak zsúfoltak. Túl sok napozóágy van a medence mellett. A szobákat minden nap takarították. Plusz a kávézás, nem csak a bárban/étteremben, hanem a szálloda halljában is. Komolyabb fizikai aktivitásra (tornaterem) nem volt hely. A változatosság kedvéért plusznak láttam az animátorok hiányát. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba nagy volt és tágas, rengeteg hely volt, annak ellenére, hogy a bőröndök nyitva voltak és a földön feküdtek. A fürdőszobában is sok hely található, beleértve a hidromasszázs kádat. Az erkélyről csak egy ruhaszárító hiányzott.

Ellátás
Az ételek egyszerűen szilárdak voltak, és a választékuk szerény volt. Nem voltak túl divatosak vagy extravagánsak, de nem is kellett a szállodán kívül vacsorázni. Az íze kifogástalan. Általában ebből a szempontból a szálloda 3 csillagot érdemel, és véleményem szerint ez a leggyengébb területe.

Szállás szolgáltatások
A kiszolgálás kedves és udvarias volt. Kifogástalan.

Tengerpart
A kateliosi strandot nem használtam, de a közeli Moundához képest olyan, mint ég és föld. Csak egy közönséges homokcsík kövekkel. Ennek ellenére néhányan a szezon vége ellenére használták.

Piotr R., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.10.10., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.21 - 10.05.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Utopia

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.4 A strand nem karbantartott, mint máshol Görögországban, napozóágy a strandon 4 EUR. Viszont a tenger tiszta, átlátszó, egyszerűen...

 • 9.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 7 Környék
 • 7 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A strand nem karbantartott, mint máshol Görögországban, napozóágy a strandon 4 EUR. Viszont a tenger tiszta, átlátszó, egyszerűen nagyszerű. Egy jó kávéért érdemes volt elmenni a pool bárba, az egy szelet. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás remek volt, a szobák kellemesek, tiszták, a szobalányokkal, akik (elég feleslegesen) cserélték egymásnak az ágyneműt, könnyű volt angolul kommunikálni.

Ellátás
Abszolút klasszikus - reggel és este büfé, délben pedig választható az étlapról. Ajánlom, remek görög konyha!

Szállás szolgáltatások
Ha valaki az emberektől távol, a város zaja nélkül szeretne pihenni, annak mindenképp ajánlom!

Tengerpart
Homokos strand, könnyen megközelíthető. A tenger szélén felhalmozott és gereblyézetlen hínár. Kavicsos hozzáférés a tengerhez, nincs probléma. A tenger tiszta, csodálatos, egyszerűen nagyszerű!

Jitka Z., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.04., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.20 - 09.27.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Remetzo Village

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.1 Összességében a nyaralás nagyon jól sikerült. A szálloda rendben van, a sziget nagyon szép, az irodai szolgáltatás magas szintű.

 • 6.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 6 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Összességében a nyaralás nagyon jól sikerült. A szálloda rendben van, a sziget nagyon szép, az irodai szolgáltatás magas szintű. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda 40 percre van busszal a repülőtértől, és nagyon szép. A bejáratnál nem volt nagy a tisztaság, de nem történt tragédia. Az ágyak elég kemények, de ez csak a mi ízlésünk. A szobák hangszigetelése rendben van, a klíma nagyon hatékony.

Ellátás
Mérsékelten változatos, de minden étkezéshez lehetett választani valami különlegesen finomat, szóval ez a szálloda erőssége.

Szállás szolgáltatások
Nem használtunk semmi különlegeset. Sajnos a strandtörölközőket nem cserélték ki a tartózkodás alatt.

Tengerpart
A strand 7 percre érhető el a 4-es úton vagy úton. A strand homokos, sziklás, tiszta, enyhe ereszkedéssel a tengerbe. Nagyon ajánlom.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.10.04., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.21 - 09.28.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Utopia

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9 A fiammal nagyon meg voltunk elégedve ezzel a nyaralással, a szobákat minden nap takarították, az ételek kiválóak, a személyzet kedves,...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 6 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A fiammal nagyon meg voltunk elégedve ezzel a nyaralással, a szobákat minden nap takarították, az ételek kiválóak, a személyzet kedves, csak a strand az elején a bejáratnál volt elég koszos, tele algákkal, szép volt a strand és tiszta Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon elégedettek voltunk a szállással,

Ellátás
Az ételek változatosak és nagyon jók voltak, amikor kiválasztottuk, amit akarunk, inkább mindegyikből vettünk egy keveset, hogy minden alkalommal mindent megkóstolhassunk

Szállás szolgáltatások
Elégedettség, szépen karbantartott környezet a szálloda körül, sok hibiszkusz virágzik mindenhol

Tengerpart
Mire megérkeztünk a szállodába, szeptember végén a strand bejárata elég koszos/alga volt/elég sokat kellett gyalogolni, de ez cseppet sem zavart

Alena L., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.03., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.20 - 09.27.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Ionian Sea hotel & villas Aqua Park

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

11 fénykép

Összes szállásértékelés Görögország - Kefalonia