Görögország - Kefalonia Görögország

 • Repülési menetidő

  01:40

 • Leírás

  Keffalonia a legnagyobb jón sziget felettébb gazdag és lenyűgöző természeti világgal. A völgyből az Aenos csúcsig a felszínt egyedülálló keffalóniai fenyő erdők borítják. Keffalonia dombjai a bortermelésükről híresek, itt készül a robola nevű borféleség.

  A sziget nyugati partját meredek szakadékok és kavicsos strandok jellemzik. A sziget déli részének különös varázsa van, állandóan virágző kertre emlékeztet, homokos partjai ideálisak a zavartalan pihenésre. Az egyedülálló jellegzetesség, amit az ideérkező megcsodálhat, az, ahogyan a víz a a Katavothres-i tengeri malmoknál eltűnik és a sziget másik oldalán a Melissani tóban jelenik meg. A következő természeti jelenség, melyet szemügyre vehetünk a Kounopetra kolónia sziklája, amely állítások szerint mozog. Ezeken kívül a szigeten egyedülálló barlangokat, papok által lakott kolostorokat és a velencei várak maradványait találjuk.
  Keffalónia megfelelő helyszín az érintetlen terszmészetet, titokzatos és mágikus helyeket imádóknak, akik szívesen fedeznek fel új zugokat, s emellett a nyugodt tengerparti pihenést is igénylik.

Legújabb értékelések Görögország - Kefalonia

Összesen: 9.6 Jó hely, finom ételek.

 • 9 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Jó hely, finom ételek. Teljes leírás

Elhelyezés
Csodás kilátás.

Ellátás
Tradicionális ételek.

Hotel szolgáltatások
Minden pénzbe kerül. 4 évvel ez előtt voltak ingyenes szolgáltatások.

Tengerpart
Sziklás, nomád.

Szűcs László, 2022.09.12., Tartózkodás időpontja: 2022.09.01 - 09.08.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Porto Skala

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 2.3 Az utazás rendben volt. Szívesen maradtunk volna még, csak más szálláson.

 • 2 Elhelyezés
 • 4 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Az utazás rendben volt. Szívesen maradtunk volna még, csak más szálláson. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás szörnyű volt. Az apartmanok mindegyikével bajok voltak. A miénk a 3-as volt, a fürdőben örökké állt a víz, folyamatos feltörlés ellenére. Valahonnan mindig folyt az utánpótlás. A WC ülőke teteje mindig a hátunknak csapódott, férjem valahogy kirögzítette egy csipesz és egy véletlenül nálunk lévő kábelkötegelő segítségével. A fürdőszoba szekrény állapota borzalmas, nem is raktunk bele semmit. A szobában csak sötétítő függöny van, ha azt elhúztuk, úgy éltünk, mintha egy kommuna lakói lettünk volna. Kint a teraszon semmi privát szféra. A tengert nem látni, hiába fizettünk érte felárat. A szoba sötét, a klímát inkább nem használtuk, nem kaptunk infót arról, hogy volt-e valaha tisztítva egyáltalán. Egy pici rozettás ablak van oldalt, ami használhatatlan, mert a szomszéd terasz székének hátára nyílik. A konyha a szokásos görög alapfelszereltségű, viszont van vízforraló és szendvicssütő! A házinéni 84 éves, angolul nem nagyon beszél. Ellenben egész nap hallható, ahogy kiabál a telefonba vagy a kutyájával. /A kutyus Lucky viszont űbercuki!/ A szálláshoz egy emelkedőn keresztül lehet eljutni, ami a nagy melegben megerőltethető lehet.

Ellátás
Önellátó a szállás. Jól be kell vásárolni a parton lévő boltokban, mert az apartmanban nincs étel/ital vásárlási lehetőség, poolbár.

Hotel szolgáltatások
Tengerre néző stúdiót kértünk és fizettünk, ez nem valósult meg. A magyar turistáknak a földszinten lévő apartmanok közül adják ki mindig ugyanazt a hármat. Egyikből sem látható a tenger, a teraszukról sem. Rajtunk kívül egy másik magyar pár is fizetett érte.... A szállás medencéje szuperjó, gyönyörű tiszta. Onnan látni a tengert is. A környezet csodálatos, egy nagy rózsakert az egész! Aki nem bírja a nagy rovarokat, annak nem ajánlom. Sok kabóca, imádkozó sáska és hangya van a sok zöld miatt, és hatalmas méretűek... és sok a darázs is.

Tengerpart
Gyönyörű a tengerpart, a strand. Imádtuk. A víz tiszta, a parton semmilyen szemét, mindenki figyel a tisztaságra. A vízben nem találkoztunk medúzával, süncipő viszont erősen ajánlott! Sok-sok taverna várja a vendégeket. Kettő bolt is van a környéken.

Buresch József Lászlóné, 2022.09.07., Tartózkodás időpontja: 2022.08.25 - 09.01.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Villa Eliza

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

9 fénykép

Összesen: 5.3 A fürdőszoba lepukkant, koszos wc. A zuhanykabinban egy férfi nem fér el, csak ha nyitva hagyja az ajtót. Tisztító eszközök nincsenek....

 • 3 Elhelyezés
 • 10 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
A fürdőszoba lepukkant, koszos wc. A zuhanykabinban egy férfi nem fér el, csak ha nyitva hagyja az ajtót. Tisztító eszközök nincsenek. Fürdés után az egész fürdőszoba úszott, de nem volt mivel összetakarítani.

Az utolsó napon a tulajdonos hölgy kopogás nélkül bejött, majd kinyitotta a hűtőt és kikapcsolta. A hazaindulásig ki voltunk lökve az utcára. Teljes leírás

Névtelen, 2022.09.07., Tartózkodás időpontja: 2022.08.25 - 09.03.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Anna Apartman

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5.8 Nem volt egy nagy durranás, a fürdőszoba kicsi volt, nem is volt szép, konyha rész, igen használtas, rezsó igen régi és lassú

 • 5.5 Elhelyezés
 • 5 Ellátás
 • 10 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés:
Nem volt egy nagy durranás, a fürdőszoba kicsi volt, nem is volt szép, konyha rész, igen használtas, rezsó igen régi és lassú Teljes leírás

Tengerpart
A közeli tengerpart igen szuper volt

Biró Péter, 2022.08.30., Tartózkodás időpontja: 2022.08.18 - 08.25.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szállás: Apartmán Evans

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Görögország - Kefalonia