Görögország - Karpathos Görögország

 • Leírás

  A második legnagyobb sziget, mely Kréta és Rhodosz közt terül el. Karpathos felszíne hegyvidéki, legmagasabb pontja 1214 m magas, természeti világa buja és sokrétű. A sziget hegyes -dombos belföldjén jellegzetes kis települések épültek, ahol a lakosok megőrizték az őseiktől örökölt szokásokat, az ünnepek idején ma is gazdagon díszített népviseletbe öltöznek. Ha meglátogatja e falvak valamelyikét, biztosan felejthetetlen élménnyel térhet majd haza. Karpathos a turistákat gyönyörű általában durvább homok vagy kavicsborította tengerpartjaival vonzza ide. A sziget déli részét a "windsurfingesek paradicsomának" is becézik.

  Karpathost a turizmus csak az utóbbi pár évben érintette meg, azért nincsenek még itt kiépített turistaközpontok és hatalmas szállodakomplexusok. A sziget alkalmas a nyugodt pihenésre, amit a jellegzetes görög kultúra megismerésével kapcsolhat össze, melyet még az idegenforgalom nem formált nyüzsgővé.

Legújabb értékelések Görögország - Karpathos

Összesen: 8,3 A szállás és a környék megfelelt várakozásunknak

 • 8,5 Szállás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
A szállás és a környék megfelelt várakozásunknak Teljes leírás

Elhelyezés
Csendes, nyugodt helyen Pigadia szélén a központtól 20 perc sétára

Tengerpart
Kb 300 m-re

Varga József, 2021.10.04., Tartózkodás időpontja: 2021.09.23 - 09.30.
Régió: Görögország Görögország, Karpathos, Szállás: Diakonis

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,4 Nagyon szép helyen van a szállás, mi a tengerre néző apartmant kaptuk, szerencsére a nap sem sütött oda csak reggel.

 • 8,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon szép helyen van a szállás, mi a tengerre néző apartmant kaptuk, szerencsére a nap sem sütött oda csak reggel. Teljes leírás

Elhelyezés
Az apartman nagyon szép tágas volt, sok helyen ennek a fele az apartman nagysága. Sajnos nem volt nyitható zsalu, vagy szúnyogháló, ezt nem a szúnyogok miatt kellett volna, hanem nagyon sok macska volt és nyitott ajtó esetén állandóan bejönnek, sajnos a nyaralók nagyon elkényeztetik őket és eléggé elszemtelenednek, sajnos ezért éjszakára be kellett csukni az ajtót,, más szellőzés nem volt, viszont a klímára nem volt szükség.

Ellátás
Mi önellátók voltunk, tányér, pohár volt, ami kellett mi vittük, szép asztal volt a teraszon, ott tudtunk étkezni, jó volt.

Hotel szolgáltatások
Mi nem vettük igénybe, de a hotel része reggelis ellátást adott, a medencénél volt evési lehetőség, és nagyon finom illatokat éreztünk, biztosan jó lehetett.

Tengerpart
Ez egy öböl, elég sok tengeri füvet hordott a partra, de mivel erős szél volt két nap múlva már tiszta lett a víz, kicsit kavicsos volt ahogy bementünk, utána homokos, de a víz tiszta volt, a part homokos, mivel mi szeptember 2-tól voltunk már nem volt nagy tömeg, nagyon jó volt hogy tusolási lehetőség volt a parton.

Névtelen, 2021.09.13., Tartózkodás időpontja: 2021.09.02 - 09.09.
Régió: Görögország Görögország, Karpathos, Szállás: Seven Stars

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 3,2 AKI ide foglal a Studióba az tudja hogy ez az igazság, amit leírtam!!!!! A szoba minősége és a személyzet hozzáállása katasztrofális volt.

 • 3 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 5 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés:
AKI ide foglal a Studióba az tudja hogy ez az igazság, amit leírtam!!!!! A szoba minősége és a személyzet hozzáállása katasztrofális volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás minősége 1 csillagos minősítést talán eléri. Állandó zaj ( csatorna lefolyás felülről, ) a szomszéd szobában a konyhás néni lakott, aki minden reggel 4 óra 45 körül bevágta nagy erővel a szobaajtaját és így ébresztett fel minket. Ja és a folyamatos pöce szag a szobában amit nehezen lehet bírni. Nem ezt ígérték a leírásban!

Ellátás
Nagyon egyszerű reggeli. Minden nap ugyan az a sajt felvágott stb. A narancslének meg a citrom lének borzasztó utóíze van!

Hotel szolgáltatások
Maga a Seven Star hotelnek a szolgáltatásai közepesnek mondható. De a STUDIÓ kriminális minőségű. Olyan érzés mintha egy garázsból vagy egy személyzet által lakott szobából lett átalakítva. Persze az ajánlatban nem ez volt lefényképezve hanem a nagyobb ablakos jobb szobák. ÜGYES!!!!

Tengerpart
Tengerpart jó, hogy valami jót is írjak!

Névtelen, 2021.08.23., Tartózkodás időpontja: 2021.08.05 - 08.12.
Régió: Görögország Görögország, Karpathos, Szállás: Seven Stars

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9 Szállás ár-érték arányban megfelelő volt. Tengerpart, boltok, éttermek közel voltak. A központ is kis sétával könnyen elérhető. Pandémia...

 • 9 Szállás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Szállás ár-érték arányban megfelelő volt. Tengerpart, boltok, éttermek közel voltak. A központ is kis sétával könnyen elérhető. Pandémia miatt sok szálloda zárva vagy fél üzemmel működött, így az egyébként nem nagy sziget egyáltalán nem volt zsúfolt. Bérelt autóval könnyen bejárható a sziget, az egy hetes nyaralás alatt. Teljes leírás

Elhelyezés
Szoba tiszta, kényelmes volt. Minden nap takarítottak. A törölközőkből csak kisebb méretűeket biztosítottak, fejenként 2 db-ot. Konyha szerényen felszerelt, de vízforralót, kávéfőzőt (amerikai), pirítós sütőt is biztosítottak. TV csak a közös helyiségben működik, a digitális átállás miatt.

Ellátás
Nem volt.

Hotel szolgáltatások
Szállodához medence tartozik, napozó ágyakkal. Medencét rendszeresen tisztították. Pandémia miatt a szálloda csak pár szobát működtetett, így nagyon kényelmes, csendes volt a pár család számára. Forgalmasabb úttól távolabb helyezkedik el, így csendesnek mondható. A homokos tengerpart, pár perc sétára található. Környékén boltok, tavernák könnyen elérhetőek. Több nagyobb szupermarket is néhány perc sétával elérhető.

Tengerpart
Könnyen megközelíthető, homokos tengerpart bérelhető napozóágyakkal, pár perc sétára. Több száz méter hosszú, így nem zsúfolt. Partján több étterem található.

Krisztina S., 2021.08.19., Tartózkodás időpontja: 2021.07.22 - 07.29.
Régió: Görögország Görögország, Karpathos, Szállás: Studia Ladis

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 10 Karpathos gyönyörű igazi vadregényes tömeg nélkül még a pandémia nélkül is csendes a sziget volt olyan part szakasz ahol ketten voltunk a...

 • 10 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Karpathos gyönyörű igazi vadregényes tömeg nélkül még a pandémia nélkül is csendes a sziget volt olyan part szakasz ahol ketten voltunk a férjemmel nagy élmény mikor csak a tied a part de azért este Pigadia nyüzsis hangulatos tele bazár tavernákkal tehát én szívből ajánlom pici sziget de érdemes valami járművet bérelni annélkül nem lehet mozogni Olympos csoda viszont nem árt tudni voltam már pár Görög szigeten de ilyen árakkal nem találkoztam nem olcsó mulatság az bíztos az egyik legdrágább hely fakultiv Saria nagyon szép érdemes megejteni Teljes leírás

Ellátás
Nem volt

Hotel szolgáltatások
A házi gazda aranyos mindenben probál segíteni kitűnően beszél Angolul a szállás rendezett tiszta csodás kilátással a tengerre mind emeleti elhelyezés nem beszélve nagyon jó helyen van távol a ricsajtól de még is közel a városhoz kb 15 perc séta

Tengerpart
Tiszta de kavicsos időnként nagy hullámmal

Sarkadi Józsefné, 2021.07.26., Tartózkodás időpontja: 2021.07.15 - 07.22.
Régió: Görögország Görögország, Karpathos, Szállás: Apartmán Sealand

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Görögország - Karpathos