Görögország - Karpathos Görögország

 • Leírás

  A második legnagyobb sziget, mely Kréta és Rhodosz közt terül el. Karpathos felszíne hegyvidéki, legmagasabb pontja 1214 m magas, természeti világa buja és sokrétű. A sziget hegyes -dombos belföldjén jellegzetes kis települések épültek, ahol a lakosok megőrizték az őseiktől örökölt szokásokat, az ünnepek idején ma is gazdagon díszített népviseletbe öltöznek. Ha meglátogatja e falvak valamelyikét, biztosan felejthetetlen élménnyel térhet majd haza. Karpathos a turistákat gyönyörű általában durvább homok vagy kavicsborította tengerpartjaival vonzza ide. A sziget déli részét a "windsurfingesek paradicsomának" is becézik.

  Karpathost a turizmus csak az utóbbi pár évben érintette meg, azért nincsenek még itt kiépített turistaközpontok és hatalmas szállodakomplexusok. A sziget alkalmas a nyugodt pihenésre, amit a jellegzetes görög kultúra megismerésével kapcsolhat össze, melyet még az idegenforgalom nem formált nyüzsgővé.

Legújabb értékelések Görögország - Karpathos

Összesen: 10 Az utazás során nem tapasztaltam semmi rosszat. Minden rendben volt.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Az utazás során nem tapasztaltam semmi rosszat. Minden rendben volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A Hotel a város felett van. Tenger kb 5 perc séta. A központ ès èttermek az 10 perc. A Hotel kicsit meredek emelkedőn közelíthető meg. De a látvány ès a csend kárpótol.

Ellátás
Az ellátás általános kontinentális reggeli. Kávé,tea,vaj,pirítós,sajt,felvágott, müzli,tej, pékáru,gyümölcs.stb.

Hotel szolgáltatások
Medence napagy naponta szoba takarítás törölköző csere. Tisztaság.

Tengerpart
Nem lehet eltevezteni csak egyenesen le kell jönni a Hotel ből. Tiszta tengerpart rendezett napozó ágyak. A szèl miatt csak azon èrdemes feküdni. A víz tiszta lassan mélyülő.

Gál Tünde, 2022.07.13., Tartózkodás időpontja: 2022.06.30 - 07.07.
Régió: Görögország Görögország, Karpathos, Szállás: Seven Stars

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Egy egyszerű szép és tiszta apartman ahol minden nap takarítottak és ágyneműt, valamint törölközőket cseréltek. A nyugodt, békés pihenés,...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Egy egyszerű szép és tiszta apartman ahol minden nap takarítottak és ágyneműt, valamint törölközőket cseréltek. A nyugodt, békés pihenés, illetve alvás biztosított volt. Kényelmes ágyak. Szuper volt minden! Teljes leírás

Elhelyezés
Egyszerű szoba, amely nagyon tiszta volt. Minden nap takarítottak, ágyneműt és törölközőket cserélték,ami igen ritka, de itt volt.

Ellátás
Nem kértünk ellátást

Névtelen, 2022.07.11., Tartózkodás időpontja: 2022.06.30 - 07.07.
Régió: Görögország Görögország, Karpathos, Szállás: Apartmán Petra

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8.3 A szállás és a környék megfelelt várakozásunknak

 • 8.5 Szállás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
A szállás és a környék megfelelt várakozásunknak Teljes leírás

Elhelyezés
Csendes, nyugodt helyen Pigadia szélén a központtól 20 perc sétára

Tengerpart
Kb 300 m-re

Varga József, 2021.10.04., Tartózkodás időpontja: 2021.09.23 - 09.30.
Régió: Görögország Görögország, Karpathos, Szállás: Diakonis

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9.4 Nagyon szép helyen van a szállás, mi a tengerre néző apartmant kaptuk, szerencsére a nap sem sütött oda csak reggel.

 • 8.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon szép helyen van a szállás, mi a tengerre néző apartmant kaptuk, szerencsére a nap sem sütött oda csak reggel. Teljes leírás

Elhelyezés
Az apartman nagyon szép tágas volt, sok helyen ennek a fele az apartman nagysága. Sajnos nem volt nyitható zsalu, vagy szúnyogháló, ezt nem a szúnyogok miatt kellett volna, hanem nagyon sok macska volt és nyitott ajtó esetén állandóan bejönnek, sajnos a nyaralók nagyon elkényeztetik őket és eléggé elszemtelenednek, sajnos ezért éjszakára be kellett csukni az ajtót,, más szellőzés nem volt, viszont a klímára nem volt szükség.

Ellátás
Mi önellátók voltunk, tányér, pohár volt, ami kellett mi vittük, szép asztal volt a teraszon, ott tudtunk étkezni, jó volt.

Hotel szolgáltatások
Mi nem vettük igénybe, de a hotel része reggelis ellátást adott, a medencénél volt evési lehetőség, és nagyon finom illatokat éreztünk, biztosan jó lehetett.

Tengerpart
Ez egy öböl, elég sok tengeri füvet hordott a partra, de mivel erős szél volt két nap múlva már tiszta lett a víz, kicsit kavicsos volt ahogy bementünk, utána homokos, de a víz tiszta volt, a part homokos, mivel mi szeptember 2-tól voltunk már nem volt nagy tömeg, nagyon jó volt hogy tusolási lehetőség volt a parton.

Névtelen, 2021.09.13., Tartózkodás időpontja: 2021.09.02 - 09.09.
Régió: Görögország Görögország, Karpathos, Szállás: Seven Stars

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 3.2 AKI ide foglal a Studióba az tudja hogy ez az igazság, amit leírtam!!!!! A szoba minősége és a személyzet hozzáállása katasztrofális volt.

 • 3 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 5 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés:
AKI ide foglal a Studióba az tudja hogy ez az igazság, amit leírtam!!!!! A szoba minősége és a személyzet hozzáállása katasztrofális volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás minősége 1 csillagos minősítést talán eléri. Állandó zaj ( csatorna lefolyás felülről, ) a szomszéd szobában a konyhás néni lakott, aki minden reggel 4 óra 45 körül bevágta nagy erővel a szobaajtaját és így ébresztett fel minket. Ja és a folyamatos pöce szag a szobában amit nehezen lehet bírni. Nem ezt ígérték a leírásban!

Ellátás
Nagyon egyszerű reggeli. Minden nap ugyan az a sajt felvágott stb. A narancslének meg a citrom lének borzasztó utóíze van!

Hotel szolgáltatások
Maga a Seven Star hotelnek a szolgáltatásai közepesnek mondható. De a STUDIÓ kriminális minőségű. Olyan érzés mintha egy garázsból vagy egy személyzet által lakott szobából lett átalakítva. Persze az ajánlatban nem ez volt lefényképezve hanem a nagyobb ablakos jobb szobák. ÜGYES!!!!

Tengerpart
Tengerpart jó, hogy valami jót is írjak!

Névtelen, 2021.08.23., Tartózkodás időpontja: 2021.08.05 - 08.12.
Régió: Görögország Görögország, Karpathos, Szállás: Seven Stars

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Görögország - Karpathos