Görögország - Kos Görögország

 • Leírás

  Kos szigete kisebb zöldelő sziget a török tengerpartot mélyen szétszabdaló öbölben. Területén kis településeket és strandokat találunk, melyek a tengerpart háromnegyed részét kitöltik. A sziget régre visszanyúló gazdag történelmének bizonyítékait, a számos műemléket az antik kortól napjainkig, mindenhol megtaláljuk. Az antik korban városállam volt, a görög városok közösségének fontos tagja. Később az idő múltával a területén megfordultak a rómaiak, a szaracénok, a velenceiek, Szent János lovagjai, a törökök és végül 1948-tól a sziget újra görög fennhatóság alá tartozik. Kos szigete az orvostudomány atyjának Hipokratésznak a szülőhelye.

  Kos fekvése rendkívül előnyös, lehetövé teszi az ittartózkodás alatt a környező kilenc görög sziget és az ókor két csodájának a megtekintését:
  - Rhodosz szigete a Rhodoszi lovagi rend emlékműjeivel
  - Kalymnos szigete festői városkáival és az elbűvölő tájjal
  - a zarándok sziget Patmos a világhírű János apostol kolostorával és barlangjával
  - Nissyros szigete, ahol ma is aktív vulkánra találunk

  Kos szigete ideális a nyugodt és vendégszerető helyszínt kedvelő turisták számára, ahol ezt csodálatos természet, tiszta tenger és gyönyörű tengerpart ötvöz.

Szállásértékelések - Görögország - Kos

Összesen: 7.8 Az utazás nagyon jól sikerült. Az idő jó volt. Gyönyörű kilátás. Görögország, mint mindig, most is gyönyörködik sokszínűségében. Nagyon...

 • 7 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Az utazás nagyon jól sikerült. Az idő jó volt. Gyönyörű kilátás. Görögország, mint mindig, most is gyönyörködik sokszínűségében. Nagyon kedves emberek, mindig segítőkészek és mosolygósak. Először voltam ezen a szigeten - kicsi, de gazdag mindenben, ami örömet okoz nekünk - ajánlom. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda három csillagos, így nem számoltam luxussal. Felújítatlan részen kaptunk szállást, így szabad szemmel is láthatóak voltak a hiányosságok. A szobák nagyok és kényelmesek voltak. Ágyak nagyszerű matracokkal, nagy erkélyek, kilátással a tengerre. A fürdőszobák néztek ki a legrosszabbul, szivárgó zuhanyzóval, lengő szerelvényekkel és egy viszonylag kis helyiséggel.

Ellátás
Az étel nagyon finom volt, sokféle étellel. Halat reméltünk, de sajnos nem volt.

Szállás szolgáltatások
Először is a szobákat minden nap takarították és törölközőket cseréltek. A szálloda környezete gondozott. A medencéket naponta takarítják. Animátorok vigyáztak a gyerekekre. Este 23 óráig zene felnőtteknek, így semmi sem zavarta meg az éjszakai nyugalmat.

Tengerpart
Pár méterre voltunk a tengerpartig, át kellett kelnünk az utcán. Mivel ez volt a nyaralásunk záró hete, gyakorlatilag az összes strand a rendelkezésünkre állt.

Grażyna M., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.11.01., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.21 - 10.28.
Régió: Görögország Görögország, Kos, Szállás: Niriides

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9 Semmi sem tökéletes :-) de újra elmennénk ide, és ajánlanám ismerőseinknek.

 • 9 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Semmi sem tökéletes :-) de újra elmennénk ide, és ajánlanám ismerőseinknek. Teljes leírás

Elhelyezés
Mindegyik kis földszintes sorház egy szépen gondozott kertben, van, amelyik modernebb, van, amelyik régebbi, van, amelyik közel van a főépülethez és az animációk zajától, van, amelyik csendesebb részen van, és újra sétálhat enni. ... A recepción nem okoz gondot a szoba cseréje, ha nem tetszik. Junior lakosztályunk a túra kiválasztásakor egyezett a fényképpel. A szoba mellett nagy terasz. Minden tiszta, napi takarítás, megvetettek az ágyainkat... Szappan/sampon utántöltött, törölközőcsere hetente kétszer (még két garnitúrát is hagytak nekünk, elleptek minket a törölközők... :-) A légkondi még ingyen is működött holtszezonban, de nem használtuk . A tévé nem volt behangolva, de nem törődtünk vele, a recepción felajánlották, hogy behangolják. A széfet az előző vendégek után bezárták, a recepció felhívása után azonnal jött egy üveges srác, aki kinyitotta.

Ellátás
A szezon utolsó előtti hete volt, így kicsit szűkös volt az ételválaszték, de még mindig friss volt minden, és több volt a kóstolásnál. Minden nap volt tenger gyümölcsei és hal (és több fajta). Ízleltük, amit ettünk. Ami nem tetszett, azt nem kaptuk meg (az ő változatuk a tortából Ufon stílusú, de senki nem erőlteti rád, ha sok más lehetőség közül választhatsz :-) Egy kis probléma a a poharak tisztasága :-( nincs náluk mosogatógép? De volt műanyag poharak is.. .

Szállás szolgáltatások
Nagyszerű személyzet. Mindenki barátságos és jó munkát végzett. A recepción mindent elintéztek várakozás közben. A takarítók takarítottak. Az animátorok barátságosak és elég viccesek voltak, de főleg nem tolakodóak, a gyerekek jól szórakoztak. Az étkező takarítói süketek és némák voltak, és teljesen elképesztőek voltak. Gyors kiszolgálás a bárokban.

Tengerpart
Végül a szépség egyetlen hibája számunkra a strand volt, mert egyszerűen a homokosat szeretjük jobban. Itt kavicsos, vízicipő mindenképpen kell hozzá. Ez nem kisgyermekeknek való. Nagyobb gyerekeinknek nem volt gond, de mi mindig bérelünk autót, és annyit autózunk, amennyit csak tudunk, és ebben az esetben ez az üdülőhely remek kiindulópont. A víz kristálytiszta, a strand tiszta szemét nélkül, strandszerviz térítés ellenében vehető igénybe (all inclusive??). Működik a strandbár (all inclusive).

Jana T., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.11.01., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.14 - 10.21.
Régió: Görögország Görögország, Kos, Szállás: Kipriotis Village

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Nagyon örülünk a Mitsis Ramira szállodának, és jövőre visszatérünk oda. Nagyszerű ételek, fantasztikus légkör, nagyszerű kiszolgálás -...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nagyon örülünk a Mitsis Ramira szállodának, és jövőre visszatérünk oda. Nagyszerű ételek, fantasztikus légkör, nagyszerű kiszolgálás - úgy éreztük, nagyon vigyáznak ránk, és maga Kos szigete varázslatos! Teljes leírás

Elhelyezés
Gyönyörű tágas szoba tengerre néző kilátással, nagyon nagy kényelmes ággyal.

Ellátás
Az asztalok tele voltak finom ételekkel, mindent szépen bemutattak.

Tengerpart
Gyönyörű strand a szálloda mellett, nagyon kényelmes napozóágyakkal.

Klaudia W., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.10.31., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.21 - 10.28.
Régió: Görögország Görögország, Kos, Szállás: Mitsis Ramira Beach

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

14 fénykép

Összesen: 9 Nagyon elégedettek vagyunk, szívesen visszatérünk

 • 8 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nagyon elégedettek vagyunk, szívesen visszatérünk Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák megfelelőek, a bútorokon már látszanak a kopás nyomai, de gyakorlatilag aludni megyünk, szóval elégedettség

Ellátás
Változatos étrend, friss és főtt zöldségek, rengeteg friss gyümölcs és különféle kompótok Kiváló görög joghurt, sajtok. Csirkéből, marhahúsból és halból. Kiváló desszertek, bőséges reggeli

Szállás szolgáltatások
A szálloda személyzetét, különösen az éttermet, csodáljuk türelmükért és hajlandóságukért. Sajnos néhány kliens nem tudja, hogyan kell megfelelően viselkedni étkezés közben. Enyhén szólva.

Tengerpart
A strand köves, a víz tiszta. Ragyogás

Hana B., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.27., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.15 - 10.23.
Régió: Görögország Görögország, Kos, Szállás: Kipriotis Village

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

6 fénykép

Összesen: 8.8 A szálloda elsősorban a gyermekes családokat célozza meg, akiknek sok örömet okoz. De a strand nem sok gyerekeknek való.

 • 8 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A szálloda elsősorban a gyermekes családokat célozza meg, akiknek sok örömet okoz. De a strand nem sok gyerekeknek való. Teljes leírás

Elhelyezés
Az árért, amit az utolsó pillanatban fizettünk, rendben volt. Ellenkező esetben a medencétől távolabbi szobák valószínűleg jobbak.

Ellátás
Az étel tökéletes volt

Tengerpart
Azt javaslom, hogy béreljen kerékpárt, és máshol menjen a strandra. A szálloda közelében található strand nem túl szép, és felár ellenében elérhető a menedzser irodájában. Itt nagyon fúj a szél. Csomagold be a vízicipőt, elég idegesítőek a sziklák. De a tenger színe gyönyörű és a víz meleg volt (október közepe)

Stanislava B., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.27., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.15 - 10.23.
Régió: Görögország Görögország, Kos, Szállás: Kipriotis Village

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

5 fénykép

Összes szállásértékelés Görögország - Kos