Montenegró - Bečiči Montenegró

 • Repülési menetidő

  05:15

 • Leírás

  Bečiči nyaralóhely, amely tulajdonképpen Budva folytatása. Az utóbbi években nagy közkedveltségnek örvendhetett, főként csodás strandja miatt., amely 1800 m hosszú, és melyet durvább homok borít, valamint nem utolsó szempont az akadálymentes vízbejutás sem. Kék zászló minősítést kapott, a Tanga Beach és a Queen of Montenegro strandok közelében fekszik.

  Itt a kedves vendég biztosan nem fog unatkozni, ugyanis pezsgő éjszakai élet zajlik itt, a szállodák pedig animációs programokat szerveznek vendégeik számára.

Legújabb értékelések Montenegró - Bečiči

Összesen: 9 Montenegro csodálatos uticél. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. A gyönyörű hegyek és a kellemesen meleg tenger igazán pihentető.

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Montenegro csodálatos uticél. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. A gyönyörű hegyek és a kellemesen meleg tenger igazán pihentető. Teljes leírás

Elhelyezés
A Sentido Tara nagyon kellemes szállás lehetőség. Modern, tiszta, igazán figyelnek a rendre. Esténként kellemes zene mellet, színvonalas műsorral kapcsolódtunk ki. A személyzet segítőkész, az étteremben minden igényt kielégítő a választék. A szálloda nagyon közel van a tengerparthoz, egy pici sétával megközelíthető.

Jó lenne, ha lehetőség lenne választani tengeri kilátás és egyéb közt.

Ellátás
Minden igényt kielégítő.

Tengerpart
A tengerpart kb 80 m-re van a szállodától, jól megközelíthető. Saját bár áll a vendégek rendelkezésére. A tengerpart tiszta, kényelmes a napozó ágyak igénybevételével. A víz tiszta és nagyon kellemes hőmérsékletű kb 26 C.

Pihentető part jó szívvel ajánlom.

Kovács Mária, 2016.08.23., Tartózkodás időpontja: 2016.08.13 - 08.20.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Tara

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (2)

Összesen: 9.6 Szezonvégi ár. Kiemelkedő szolgáltatás, európai 4*+ ,minden szempontból.

 • 9.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Szezonvégi ár. Kiemelkedő szolgáltatás, európai 4*+ ,minden szempontból. Teljes leírás

Elhelyezés
Kifogástalan. (terasse épület)

Ellátás
All inclusive étkezést vásároltunk. A 4* -nak megfelelő volt a szolgáltatás az étkezés vonatkozásában.

Hotel szolgáltatások
Udvarias személyzet, előzékeny és figyelmes kiszolgálás. Internet fizetős, 7euró/nap alapdíjjal.

A parton lévő bár korlátozott az allinc. vendégek részére (pl. rövid ital fizetős), a napozó ágy dijköteles 4euró/fő/nap.

Szemlélyes: Az internet ázsiában a metrón is alap, a napozóágy költségét pedig beépíthetnék az árba. Ezért ezt kicsinyesnek éreztem.

Természetesen összességében belefért, mert ezen kívül -számomra- nem volt kifogásolható dolog.

Tengerpart
A tengerpart közvetlenül kapcsolódik a szállodához. A part tiszta, a tenger gyorsan mélyül. A víz közepesen tiszta, 10pontból 6. (snorkellezni nem érdemes, fürdésre úszásra alkalmas)

Dobó Peter, 2015.09.29., Tartózkodás időpontja: 2015.09.20 - 09.23.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Iberostar Bellevue

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (5)

Összesen: 10 Szerencsére (nem úgy mint az elmúlt évben) gyönyörű időt fogtunk ki, így a napozásra és a fürdésre is alkalmas volt az idén a szeptember...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Szerencsére (nem úgy mint az elmúlt évben) gyönyörű időt fogtunk ki, így a napozásra és a fürdésre is alkalmas volt az idén a szeptember eleje. A tengervíz 25-27 fokos volt. Minden nap kiírták a strandon a tengervíz hőmérsékletét. Igaz, hogy itthon félpanziós ellátást rendeltünk meg, de a recepciós kedves rábeszélésére (és természetesen a különbözet megfizetésével) all inclusive ellátást kaptunk. Nagyon megérte mert hihetetlenül bő választék és nagyon változatos és ízteles ellátásban volt részünk. A személyzet kedves, előzékeny és nagyon barátságosak. Sem a szoba sem a közös helyiségek tisztaságával nem volt problémánk. Gyönyörű a környezet, ápolt a szálloda parkja és a strand valamint a medencék környezete is. Pihenésre, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szállodát. Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta, minden nap takarítottak, törülközőt 2 naponta cseréltek, bútorokon nem érződött, hogy elhasznált állapotba lennének.

Ellátás
Mind három (vagy aki akart öt) étkezés svédasztalos rendszerben, három különböző helyen lévő étteremben zajlott.

Bőséges és ízletes volt a választék. Bár mind három épületben volt ahol a helyi italok mellett a közismert külföldi italokat is lehetett kérni (korlátlanul !!!).

Hotel szolgáltatások
Minden este animációs programon voltak, külön a gyerekeknek, külön a felnőtteknek (későbbi időponttal). A programon színvonalát nem minősítem, de szerintem nem is ez a lényeg, a vendégek ne unatkozzanak. Napközben az édesvízű medencéknél is volt lehetőség szervezett sportolásra (aerobic, vízilabda, ügyességi versenyek stb.)

Tengerpart
A tengerpart nagyon tiszta, rendezett, apró kavicsos, megközelítésére deszka járdát építettek. A napozóágyakért a tengerparton külön kell fizetni (10-20 euró). A biztonságos fürdési zónát bólyákkal jelölik. A strandon is van bár.

Csizi Barnabás Csaba, 2015.09.11., Tartózkodás időpontja: 2015.08.30 - 09.06.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Iberostar Bellevue

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (5)

Összesen: 8.6 Általában véve elégedettek voltunk.

 • 7.5 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Általában véve elégedettek voltunk. Teljes leírás

Elhelyezés
Apróbb hibáktól eltekintve (a melegvíz nagyon nehezen érkezett meg kb. 5 percnyi folyatás után; a zuhanycső folyatott ott ahol nem kellet volna ezért a kád alól folyott ki a felesleges víz; a klíma nem igazán bírta a nagy terhelést) megfelelő volt , bár a szoba lehetne egy kicsit "tágasabb"

Ellátás
Az étkezésre panasz egyáltalán nem lehet

Hotel szolgáltatások
Wellnes részleg nekünk megfelelt

Tengerpart
A tenger gyalog közelíthető meg nem nagy távolságra, a tisztasága tökéletes, nem zsúfolt, a víz tisztasága is megfelelő kivéve a viharos éjszakát követő napot.

Hedvig S. S., 2014.09.30., Tartózkodás időpontja: 2014.07.03 - 07.10.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Mediteran

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (8)

Összesen: 9.8 Azt kaptuk amit vártunk. Szép kilátás a tengerre és a csodálatosan gondozott és karbantartott belső parkra.

 • 9.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Azt kaptuk amit vártunk. Szép kilátás a tengerre és a csodálatosan gondozott és karbantartott belső parkra. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba mérete tökéletesen megfelelő 3 fő részére is,még úgy is,hogy kerekes székes családtaggal nyaraltunk.

Ellátás
Az ellátásról csak annyit,hogy bőséges és változatos, mindenki megtalálja a számára megfelelőt még ha vegetáriánus is

Hotel szolgáltatások
A személyzet mindent megtesz azért,hogy a vendég jól érezze magát az érkezéstől a távozásig udvarias és kedves hozzá állás tapasztaltunk, köszönöm.

Tengerpart
A tengerpart megközelítése jó kivéve KEREKESSZÉKKEL, a szálloda jól akadálymentesített a tengerparthoz lejutáson javítani érdemes. A tisztasággal nem volt gond a vihar után is gyorsan megtisztítottak mindent.

Kecskeméti Győző, 2014.09.30., Tartózkodás időpontja: 2014.09.20 - 09.27.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Iberostar Bellevue

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (5)

1 fénykép

összes ajánlás Montenegró - Bečiči