Montenegró - Sutomore Montenegró

 • Repülési menetidő

  05:15

 • Leírás

  Sutomore jelentős nyaralóhely, a Barska riviéra homokos strandjával, gazdag vegetációjával és állandósult időjárásával csábít. A legszebb strandok közé tartozik a Sutomorska strand , az 1250 m hosszú Aranypart, és a Vörös strand, amely az itteni homok színéről kapta a nevét. Csodás és romantikus hely, területét sűrű borókaerdő borítja. Partmenti bárok és éttermek is nagy számban találhatóak itt.

  A Barska riviéra éttermek, kávézók, diszkók, kellemes nyári atmoszféra színhelye, amihez az is hozzájárul, hogy az emberek errefelé nagyon barátságosak.
  A következő helyek, amelyeket érdemes meglátogatni:

Szállásértékelések - Montenegró - Sutomore

Összesen: 6.9 jó, 4 csillagosra kell javítani, köztársaságunkban a szállodák mind színvonalasak, jól éreztük magunkat, megyek máskor is, de nem SATo,...

 • 5.5 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 5 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
jó, 4 csillagosra kell javítani, köztársaságunkban a szállodák mind színvonalasak, jól éreztük magunkat, megyek máskor is, de nem SATo, hanem Sutomore a legjobb úti cél, közvetlenül a tenger mellett Teljes leírás

Elhelyezés
szép szálloda, nagy szoba, tiszta, TV nem működött egy egész hétig, szerelő 3x és a kábel nem ment ebben a szobában, azt mondták, már az első napon kellett volna cserét kérni, 504-es szoba, naponta jelentjük a recepción, egyébként rendben Kilátás a tengerre, 5. emelet oldalra, jobbra a tenger, balra a mag. tedd, autók és zaj egész éjjel reggelig.A medence működött,szép,az elhelyezkedés kitűnő,de már van több szálloda ami jobb,nevettünk,szórakoztunk a hiányosságokon,az új szállodavezető még elnézést is jött .

Ellátás
főtt étel, finom, száraz kenyér csak reggel, gyümölcs rendben,

Szállás szolgáltatások
Több éve ismerjük a szállodát, az ebédlőt - két részmunkaidős éppen az asztalokat takarította, nem is tudtak lépést tartani, tele volt a szálloda.Az ebédlőben nem lehetett italt venni vacsorára, nyoma sem volt annak, hogy eladtak valamit, a vezetőnk nem is tudott róla, így vacsora után közvetlenül a sétányon, nincs kiszolgálás.A 4 csillagos szálloda egyáltalán nem felel meg, a recepción egy hozzá nem értő fiatal lány dekorációnak

Tengerpart
Strand közvetlenül a hotel előtt a SATO-nak, gyönyörű napozóágyak, napernyők voltak, de erős szél fújt, így nem tudták tisztán kinyitni a tengert, strand tiszta, törölköző a bejáratnál, nagyszerű kiszolgálás, bár szeptember volt, de turisták ezrei, este csodálatos hangulat a sétányon, zene és minden amit kínálnak.A fő betekintés, a hajók kirándulásokat és úszást kínálnak, nagyon olcsó, minden nagyon megbízható. Részletesen leírtam, és néhány dologra figyelmeztetni fogom a CK-t, különben CA OK és remélem jól fogod érezni magad, üdv MH

Miluška H., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.28., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.03 - 09.10.
Régió: Montenegró Montenegró, Sutomore, Szállás: Sato

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.8 A nyaralás gyönyörű volt, az idő kellemes volt. Az ország csodálatos, az emberek barátságosak. A tenger tiszta volt, az úszózóna kijelölve.

 • 8 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 7 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A nyaralás gyönyörű volt, az idő kellemes volt. Az ország csodálatos, az emberek barátságosak. A tenger tiszta volt, az úszózóna kijelölve. Teljes leírás

Elhelyezés
A Sato az eddigi legmagasabb szálloda, nem a legújabb, helyenként már látszik is... A szobák tiszták, a kiszolgálás kiváló. A szobához tartozik egy erkély ülőalkalmatosság és a nedves ruhanemű szárítására szolgáló rúd. Törölközők cserélve. A szálloda a sétány elején található, mögötte a főút és néhány méterrel az út mögött a vasút, amelyen egész éjjel közlekednek a vonatok.

Ellátás
Félpanziót rendeltünk. Az első nap minden rendben volt, két nap egymás után úgy tűnt, hogy a szálloda nem éri el a három csillagot, vacsorára rossz volt a választás, lehetett enni, de csalódás volt. Aztán volt egy jó változás, de számolni kell azzal, hogy a vacsoraidő elején elfogy a liszt. Friss gyümölcsökből azonban gazdag volt a kínálat, ami kárpótolt. A bónusz a reggelinél a kávé volt - nem reggeli, hanem az Ön által választott, és olasz módon igazán nagyszerű. Csak az volt a baj, hogy nem volt hozzá kiskanalak, és a végén mind villával vagy késsel összekevertük... :-)

Szállás szolgáltatások
Különleges szolgáltatásokat nem kértünk, még a wellness-központot sem vettük igénybe, a tenger melletti tartózkodás vonzóbb volt. A kávézó működött, a személyzet segítőkész volt.

Tengerpart
A szálloda strandja az út túloldalán van, kavicsos, zuhanyzós. A napozóágyak és napernyők, valamint a törölközők kizárólag a szállóvendégek rendelkezésére állnak - ők ellenőrzik. A vízhez való hozzáférés fokozatos. Negatívum a kishulladék és a cigarettacsikk mennyisége és a dohányosok száma.

Tatiana Z., Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2023.09.12., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.02 - 09.09.
Régió: Montenegró Montenegró, Sutomore, Szállás: Sato

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 6.5 A nyaralás összbenyomása jó.

 • 8 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 5 Környék
 • 6 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A nyaralás összbenyomása jó. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás tiszta, törülközőt minden nap cserélnek, ágyakat vetnek, padlót mosnak, de 2 szobát kellett fizetni, mert 3 kisgyerekünk van, így osztva voltunk. A szobák zárolása elektronikusan kártyás volt, így a gyerekek kétszer is kicsúsztak.

Ellátás
Az ételek jók, nagyobb választékra számítottunk, lassabb volt az étel utántöltés, néhány pohár rosszul lett mosva, ott kellene javítani. A vacsorához folyamatosan cserélték az edényeket, így nem voltunk éhesek.

Szállás szolgáltatások
Kipróbáltuk a wellnesst is a szállodában, három szauna van, kellemes változás volt. A gyerekek szívesen játszottak a gyereksarokban, csak azt nem értettem, hogy a wellness nyitvatartási időben miért nincs nyitva, de a szülőnek be kell mennie a recepcióra kulcsot kérni. Kiváló, hogy a szálloda saját stranddal rendelkezik, de nincs elég hely és napozóágyak a vendégek számára. Aki ezen a strandon akart időt tölteni, annak reggel el kellett mennie és el kellett foglalnia a napozóágyakat. A szálloda egy olyan alkalmazást kínál, amellyel sok mindent elintézhet, beleértve a napozóágyak lefoglalását is. Sajnos a gyakorlatban nem működik.

Tengerpart
Sok ember volt a parton, ami engem zavart. További mínusz volt, hogy nem takarították ki a strandot a nyaralók által hagyott szeméttől, hanem arra hagyatkoztak, hogy az emberek két nagy kukába rakják a szemetet, de sok seregély hevert a földön.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2023.08.21., Tartózkodás időpontja:: 2023.08.11 - 08.18.
Régió: Montenegró Montenegró, Sutomore, Szállás: Sato

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.6 A nyaralás összbenyomását az árat tekintve elfogadhatónak értékelnénk.

 • 8.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 6 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A nyaralás összbenyomását az árat tekintve elfogadhatónak értékelnénk. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás kényelmes volt, a szobák tiszták, valamint a fürdőszoba tisztálkodási lehetőséggel. Ez nem luxus, de aki nem igényes, az elégedett lesz.

Ellátás
Az étel is bőven elég volt nekünk és megfelelt nekünk, finom volt, a tulajdonos (Perovićné) gondoskodott rólunk, kedvesen bánt velünk, és az otthoni főzést részesítette előnyben. A reggeli sós vagy édes volt, a kávé, tea, gyümölcslé, a vacsora pedig levesből, főételből és desszertből állt, az asztalokon pedig kancsók voltak. És itt is igaz volt, hogy aki nem igényes, az elégedett lesz. Egyébként sok étterem, bár, pizzéria van mindenhol, választhatsz, amit szeretnél.

Szállás szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásait standardnak tudjuk minősíteni.

Tengerpart
A strandok ápolatlanok… elég koszosak. De volt egy privát strand is, tiszta és kellemes.

Ludmila K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.08.20., Tartózkodás időpontja:: 2023.08.05 - 08.12.
Régió: Montenegró Montenegró, Sutomore, Szállás: Vila Perovič Club

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 A Hotel Sato-ban való tartózkodás teljes mértékben megfelelt az elvárásainknak. Szép szoba,nagyszerű kaja,tiszta tenger.Sajnos a sétányon...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A Hotel Sato-ban való tartózkodás teljes mértékben megfelelt az elvárásainknak. Szép szoba,nagyszerű kaja,tiszta tenger.Sajnos a sétányon nem lehetett sétálni,egyrészt megint át kell nyomulni a tömegen,nem romantikus séták,de ideális szórakozáshoz a bárokban egy baráti társasággal. A Sutomore azoknak a fiataloknak alkalmas, akik minden estét diszkóban szeretnének tölteni, az árak nagyon kedvezőek, és néhány koronáért enni és berúgni lehet. Teljes leírás

Elhelyezés
Kiváló szállás, klíma alapfelszereltség.Szobák szépen berendezettek, tágasak.

Ellátás
Reggeli és vacsora - bőséges büfé, változatos, kitűnő ételek, rengeteg gyümölcs és zöldség.Italok a reggelinél - széles választék.

Szállás szolgáltatások
Abszolút elégedettség.

Tengerpart
Ez egy tengerparti szálloda, és a napozóágyak és napernyők a szálloda strandján benne vannak a tartózkodás árában. Mindig volt szabad hely, még szezonban is.

Alexandr K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.08.16., Tartózkodás időpontja:: 2023.08.06 - 08.13.
Régió: Montenegró Montenegró, Sutomore, Szállás: Sato

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Montenegró - Sutomore