Montenegró - Sveti Stefan Montenegró

 • Repülési menetidő

  05:15

 • Leírás

  Sveti Stefan is egy igen ismert hely egy kellemes nyári vakáció eltöltéséhez. Budvától mintegy 8 km-re fekszik. Az eredeti halászházak luxusaparatmanokra lettek átalakítva, a főként tehetősebb turisták számára.Található itt bevásárlóközpont, kaszinó, étterem, úszómedence és játszótér. Sveti Stefan egy nagy szállodakomplexum, ha nem itt vagyunk elszállásolva, akkor a szálloda strandjára belépőt kell fizetni.

  Fürdés

  A legkellemesebb hely a fürdésre a homokos földsáv, amely összeköti a szárazföldet a félszigettel. Sveti Stefan és Petrovac között csodás strandok találhatóak, festői és romantikus öblökkel, amelyek csak csónakkal közelíthetőek meg. A legismertebb a 250 m hosszú Drobný písek nevű strand, ahol sárgás édesvízi forrás található. A buja trópusi vegetáció az őserdő hangulatát idézi.

Szállásértékelések - Montenegró - Sveti Stefan

Összesen: 4.4 Crna Gorát - legalábbis azt a helyet, ahol mi voltunk - nem érdemes meglátogatni. Készüljön fel rá, hogy az érdekes helyek csak a VIP...

 • 6.7 Elhelyezés
 • 5 Ellátás
 • 4.7 Környék
 • 1 Részvételi díj

Bevezetés
Crna Gorát - legalábbis azt a helyet, ahol mi voltunk - nem érdemes meglátogatni. Készüljön fel rá, hogy az érdekes helyek csak a VIP vendégek részére fenntartottak és zártak. Annak ellenére, hogy közben mindenütt rendetlenség és szemét van. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás színvonalas volt. Tengerre néző kilátást még hozzáfizetéssel sem kaptunk. A tenger ugyan látszott, de 70 %-ban eltakarta a szomszéd épület tetőrésze. A szobánk mellett volt a központi légkondícionálás 2 hatalmas ventillátora - egész éjszaka 10 percenkét akkora volt a zaj, mintha a szomszédban egy mosógép centrifugája működött volna.

Ellátás
A reggeli elég egyhangú volt. A kávé gyenge, a tea felismerhetetlen, zavaros víz. Naponta más-más módon elkészített tojás, vaj és lekvár. Az éttermek drágák, talán még Londonban is olcsóbbak. A kiszolgálás többnyire kellemetlen.

Szállás szolgáltatások
Csak takarítottak, de az kitűnő volt. Meg kell szokni, hogy reggel, a takarítónőn kívül nem üdvözli senki - még a utlajdonosnő sem, talán ez számukra szokatlan.

Tengerpart
A helyi strand kicsi, tele van a nyugággyal, ami 6-9 euróba kerül és az ott közlekedő hajók között kell fürödni. A szállodai strandról elküldtek bennünket. 2 km-re volt egy széles, köves strand, ahol a fürdőlepedőjének is talál helyet és napernyőt is bérelhet. A Királynő strandja csak a VIP vendégek számára fenntartott. A Milozer strandra 25 euró a belépő, de ott nyugalom van, zuhanyok is voltak, a tenger azonban piszkos. A homokban aszfaltoöak lettünk, amit nem lehetett lemosni. A Sveti Stefan strandon 15 euró a belépő, hasonló mint Milozer.

Szállás általános értékelése
Pihenésre alkalmatlan hely, ha naponta személyenként 40-80 eurót nem akar elkölteni, itt nem fog pihenni, de ha még elköltené is, akkor sem egy nagyszerű hely‼ Ne utazzon autóval, a max. megengedett sebesség 50 km, a határon átnézték a csomagtartót, hatalms dugók vannak, mindenütt rendőrök, az autóbuszban legalább aludhat az ember. Jobban megéri repülőgéppel utazni.
Aki költekezni akar a nyaralás alatt, szeretne valamit megismerni, annak talán ajánlanám, volt pár érdekes hely a szárazföld belsejében is, de jobb ha más-más helyeken száll meg, nem egy szállodában, ez azonban időigényes. Még valami - 18 óra után a helybeliek elözönlik az utakat - mégha háromkerekűvel is - nem ajánlatos az utakon tartózkodni. Ha útközben van, az utat 22-23 óra után folytathatja.

Kubáč David, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2007.09.01., Tartózkodás időpontja:: 2007.08.25 - 08.18.
Régió: Montenegró Montenegró, Sveti Stefan, Szállás: Vila Katarina

Összes szállásértékelés Montenegró - Sveti Stefan