Montenegró - Tivat Montenegró

 • Repülési menetidő

  05:15

 • Leírás

  Tivat kellemes hangulatú, viszonylag forgalmas nyaralóhely, amely a Kotorska-öböl Tivat nevű öblében fekszik a Vrmac hegység lábánál. Partszakasza nagyon tagolt. Tivat híres csodás parkjáról, ahol sok szubtrópusi és exotikus növény található.

  Fürdés és szórakozás

  Tivatban mintegy 10 karbantartott strand található, ilyen Belane és Župa. Mindkettőt ciprus és borókaliget övezi. Tivattól kb.1 km távolságra északnyugati irányban egészen a Seljan fokig húzódik egy hosszú strand, amely helyenként homokos, helyenként apró kavicsos, sziklás részekkel tűzdelve, ennek folytatása a Donja Lastva, mólókkal, kisebb részekre tagolva a partot, amely homokos és sziklás. Tivattól délre a virágok szigetének szomszédságában fekszik a homokos Kalardovo strand, 250 m hosszan. Ennek szomszédságában sportpályák, vendéglátóipari egységek, és parkolók találhatók. Kalardovo elnyerte a Kék zászló elismerést. Ezen kívül jó fürdési lehetőség nyílik a Bigovo-öbölben, Tivattól délre, ahol a stand sziklás jelleggel rendelkezik. A tengerbe lépésnél iszapot találunk, melynek gyógyító hatása van. Szórakozásban, éttermekben és kulturális programokban sincs hiány.

  Színházi előadást tartanak a szabadban , de fellépnek itt énekkarok is.

Szállásértékelések - Montenegró - Tivat

Összesen: Jó benyomást keltett, de pár hiányossággal is találkoztam.

Bevezetés
Jó benyomást keltett, de pár hiányossággal is találkoztam. Teljes leírás

Elhelyezés
A recenziók elolvasása után valami borzalmasra számítottam, de szerencsére nem így volt. A szobák szerénnyebben berendezettek, 3 nap nem volt hűtőszekrényünk, különben jó, tisztaság van, takarítottak.

Ellátás
Ez szuper volt, csak zavart a sokféleképpen elkészített rengeteg hús, tésztafélét, rizs nem kínáltak.

Szállás szolgáltatások
Kicsit gyengébb, de ha valamire szükségünk volt, elintézték.

Tengerpart
Azt hittük, hogy ha ez egy szállodai strand, nem kell fizetni a nyugágyért, napernyőért, de 2 euróba került, ez 7 napra...A 2 éves kisfiunkkal nyaraltunk, gyerekek számára nincs szórakozási lehetőség, csak a város közepén fekvő játszótér.

Szállás általános értékelése
Jó benyomást keltett, pár hiányosság is előfordult, én újra elmennék oda, de a férjem hallani sem akar róla, hosszú az út.

Fečová Marcela, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2009.06.02., Tartózkodás időpontja:: 2008.06.27 - 07.06.
Régió: Montenegró Montenegró, Tivat, Szállás: Palma

Összesen: A barátommal voltam Montenegróban, Tivatban, a Palma szállodában. Szerintem egy elég sikeres nyaralás volt, de Tivatba többé nem mennék....

Bevezetés
A barátommal voltam Montenegróban, Tivatban, a Palma szállodában. Szerintem egy elég sikeres nyaralás volt, de Tivatba többé nem mennék. A városban van egy kis kikötő, ami elég ahhoz, hogy beszennyezze a tengert, én búvárkodni is szerettem volna...A városban nincs éjszakai élet, ez is hiányzott, mert esténként unatkoztunk. Az időjárás nagyon jó volt, nem esett, de elviselhetetlen hőség sem volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Nem tudom...3 csillagosnak nevezhető-e ez a szálloda, különben alvásra megfelel. Az ágyak eléggé nyikorgósak, de aludni lehetett rajtuk. A fürdőszoba tiszta volt, de a zuhany nagyon kicsi, én 160 cm magas és 47 kilós vagyok és alig tudtam benne megmozdulni. Kaptunk toalettpapírt, szappant, sampont, cseréltek törölközőt és fürdőlepedőt, de azt hiszem ,csak a saját belátásuk szerint. Egy elég kicsi, de erkélyes szobánk volt, északi fekvésű szoba volt, nem volt túl meleg és szép, tengerre néző volt a kilátás, leláttunk a kikötőre és a városra is. Volt a szobán egy kis TV, furcsa antennával.

Ellátás
Az ételre igazán nem lehetett panasz. Félpanziónk volt, szuper volt. Minden nap nagy választék volt a reggelinél és a vacsoránál is. Nagyon jól főztek, mindketten felsezdtünk pár kilót a nyaralás alatt. Este vegetariánus ételt is kínáltak, de volt min. 3 féle hús, friss zöldség, gyümölcs is. Az étkezés kifogástalan volt.

Szállás szolgáltatások
A szállodában volt egy PC internettel, de nehéz volt hozzáférni, mert kisgyerekek ültek előtte, játszottak rajta. A földszinten és az 1. emeleten volt WIFI is. A társalgóban van egy LCD TV. Volt ott egy koncerencia terem is, azt hiszem, masszázsok is voltak...A szálloda nyugágyakat is kölcsönözött. Sokféle kirándulást ajánlottak. Voltunk egy egésznapos hajókiránduláson, ami csodálatos volt. Láttuk Montenegró egy részét.

Tengerpart
A strand nekem nagy salódást okozott, mert le volt betonozva és a parton nagy kövek voltak. A szállodai strandon nincsenek zuhanyok és a tenger sem tiszta. Párszor elmentünk autóbusszal Budvába - a buszok mint egy rossz álom. Szép volt a Tivattól pár km-re fekvő óváros, ott gyönyörű, tiszta a tenger, csak az apró halak csípnek a vízben. Még most is kellemetlen érzésem van ha rágondolok, mert nagyon megijedtem tőlük. Budvában vannak üzletek, piacok, ahol ajándékokat vásárolhattunk.

Szállás általános értékelése
Tivatba többé nem mennék, de egy olcsó nyaralás volt. Náhány dolog ott olcsóbb mint nálunk, van ami kicsit drágább. Mi szezon idején nyaraltunk és az idegenvezető szerint, szeptemberben az árak sokkal alacsonyabbak ott.

Jurigova Sona, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2008.11.05., Tartózkodás időpontja:: 2008.08.22 - 09.01.
Régió: Montenegró Montenegró, Tivat, Szállás: Palma

1 fénykép

Összesen: 3.1 Montenegróba többé nem mennék, mert az országhatáron is sokat kellett várakozni, ahogy a kompnál is.

 • 3 Elhelyezés
 • 6.3 Ellátás
 • 2 Környék
 • 1 Részvételi díj

Bevezetés
Montenegróba többé nem mennék, mert az országhatáron is sokat kellett várakozni, ahogy a kompnál is. Teljes leírás

Elhelyezés
Kicsi szállásunk volt, de tisztaság volt.

Ellátás
A kínálat ismétlődött, de az étel jó minőségű volt, csak minden hideg volt.

Szállás szolgáltatások
Színvonalas.

Tengerpart
Ez okozta a legnagyobb csalódást, csak lebetonozott strandok vannak - talán homokos-köves strandok, ahogy a katalógus állítja, Montenegróban nincsenek.

Szállás általános értékelése
Mivel a szállásunk is a repülőtér közelében volt, lebetonozottak a strandok és nagyon messze van tőlünk, többé oda nem mennék.

Krausová Iva, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.08.18., Tartózkodás időpontja:: 2008.08.09 - 08.16.
Régió: Montenegró Montenegró, Tivat, Szállás: Palma

Összesen: Miután elolvastuk a recenziókat felszerelkedtünk Repelenttel és tartottunk a nyaralástól... Felesleges volt. A Kaméliában úgy fogadtak...

Bevezetés
Miután elolvastuk a recenziókat felszerelkedtünk Repelenttel és tartottunk a nyaralástól... Felesleges volt. A Kaméliában úgy fogadtak bennünket, mintha haza mentünk volna, annak ellenére, hogy ez csak egy 2 csillagos szálloda, kitűnő. Teljes leírás

Elhelyezés
Kitűnő szállásunk volt, minden működött, a személyzet előzékeny és készséges. A szálloda frissen volt festve, tisztaság volt.

Ellátás
Fantasztikus volt az étel, svédasztalos volt az étkezés és nagyszerű volt a választék, finoman és változatosan főznek. És a sütemények...?

Szállás szolgáltatások
Minden nagyszerűen működött.

Tengerpart
Nemcsak a szálloda előtti strand kitűnő, ahol zuhanyok, WC-k vannak, hanem minden strand ilyen. A víz tiszta, a medencében tengervíz volt, amit naponta tisztítottak és cseréltek.

Szállás általános értékelése
Egy csendes környezetben eltöltött, fantasztikus nyaralás volt, főleg gyermekes családoknak és idősebbeknek ajánlom, akik szeretik a természetet. Nagyszerűek az emberek, kitűnően ellátottak az üzletek, Montenegróba el kell menni?

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2007.09.11.
Régió: Montenegró Montenegró, Tivat, Szállás: Kamelija

Összesen: 8.3 A nyaralás jól szervezett volt, az esetleges hiányosságokat az utazási iroda vezetője megoldotta. Nagyon jó kirándulásokat ajánlottak? A...

 • 6.7 Elhelyezés
 • 9.6 Ellátás
 • 7 Környék
 • 10 Részvételi díj

Bevezetés
A nyaralás jól szervezett volt, az esetleges hiányosságokat az utazási iroda vezetője megoldotta. Nagyon jó kirándulásokat ajánlottak? A szállás az árnak megfelelő volt, de a szobák tisztasága nem éppen tökéletes. A Tivat-öböl és a strandok piszkosak, elhanyagoltak. Tele volt cigarettacsikkel. Teljes leírás

Elhelyezés
A Palma szállodábn különböző kategóriájú szobák vannak. A standard színvonalú szobák szerények, nincs légkondícionálás. A szociális helyiség szép - a zuhanysarok azonban túl kicsi?

Ellátás
Az étkezés kitűnő.

Szállás szolgáltatások
A szállodai személyzet kellemes, készséges.
A szálloda standard , a 3 csillagos kategóriának megfelelő szolgáltatásokat nyújt.

Tengerpart
A strand közvetlenül a szállodánál van. Nagyon kicsi és piszkos. Az öböl sem a legtisztább.

Szállás általános értékelése
Tivatban egy átlagos nyaralásunk volt, de a természet és a nevezetességek csodálatosak - van miben gyönyörködni. Crna Gora gyönyörű, látogasson el oda.

Schwabová Lenka, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2007.08.24., Tartózkodás időpontja:: 2007.08.18 - 08.11.
Régió: Montenegró Montenegró, Tivat, Szállás: Palma

Összes szállásértékelés Montenegró - Tivat