Egyiptom - Ain El Soukhna Egyiptom

  • Repülési menetidő

    04:10

  • Leírás

    Ain Soukhna a Vörös-tenger partján, a Szuezi-csatornánál terül el. Az elnevezés a Gebal Ataqua nevű hegyben, a Keleti-sivatag hegyében található kéntartalmú forrás nevéből származik. Ain Soukhna Kairó közelében található terület, Szuez déli részétől további 60 km hosszan húzódik. Főleg kikötőkből, szállodakomplexumokból, éttermekből és egyéb vendéglátóipari egységekből áll, amelyek a part mentén húzódó autóút közelében szétszórtan helyezkednek el. A terület a helyi lakosok nyári üdülőhelyeként szolgált, csupán az utóbbi években tett szert nemzetközi hírnévre. Manapság folyamatos internacionalizáción megy át, újabb és újabb épületeket emelnek a turisták számára, ezen kívül kibővítik a Kairóba vezető autópályahálózatot is. Szállást keresve fizethetünk egy szállodai szobáért, de egy időre akár magánvillát is bérelhetünk, ahol minden szükséges felszerelés rendelkezésünkre áll.

    Mivel tölthetjük az időt Al Soukhnában? A gyönyörű tengerpartokon és híres fürdőkön, valamint a kulturális központokon kívül kiélvezhetjük a vízi sportágakat és a golfot is. Kirándulásképpen megmászhatjuk a Sínai-hegyet, ellátogathatunk a Szent Katalin kolostorba, vagy a Szuezi-csatornához.

Szállásértékelések - Egyiptom - Ain El Soukhna

Összesen: Tökéletes, tágas szobánk volt, nagy háló, nagy ágy, TV, megfelelő nagyságú fürdőszoba, 2 mosdó, zuhanysarok, WC, bidet, hajszárító, egy...

Elhelyezés
Tökéletes, tágas szobánk volt, nagy háló, nagy ágy, TV, megfelelő nagyságú fürdőszoba, 2 mosdó, zuhanysarok, WC, bidet, hajszárító, egy kisebb erkély, de ez nem számított... Teljes leírás

Ellátás
Tökéletes‼ Volt néhányféle zöldség, párolt és nyers is, rizs, néhányféle burgonya, mús, hal, tésztafélék, kitűnő tenger gyümölcsei...finom sütemények, torták, gyümölcs - alma, körte, szőlő, banán, exotikus gyümölcsök, dinnye...Reggelire sonka, tojás, néhányféle sajt, péksüteményből szintén nagy volt a választék, édes péksütemények, joghurtok...
Innivaló: víz,sör, Cola, Fanta, dzsúsz, bor, minden ingyenes‼
Az étkezés kitűnő volt és főleg nem volt emésztési problémánk.

Szállás szolgáltatások
Sajnos cseh idegenvezetőnk nem volt, de angolul értekezhet...

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta volt a strand, voltak napernyők, tiszta törölkzők , a bárban kínáltak italokat, csak a tenger nagyon sekély, de gyermekes családoknak ideális.

Szállás általános értékelése
Szuper‼ Volt egy kifogástalan teaház, ahol finom teát, kávét kínáltak és sisa - vízipipa is volt.

Týčová Nikola, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2007.10.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Ain El Soukhna, Szállás: Stella Di Mare Sea Club

Összesen: A szálloda megfelelő színvonalú. Semmi sem hiányzott.

Bevezetés
A szálloda megfelelő színvonalú. Semmi sem hiányzott. Teljes leírás

Ellátás
Legjobbak a sütemények. Hiányzott a hentesáru, lehetett volna több hús.

Szállás szolgáltatások
A legnagyobb gondot az okozta, hogy nem volt cseh idegenvezető, az arab vezetőt nem is láttuk - de úgysem tudtunk volna beszélni vele. Egyetlen személy segített a kommunikációban, Lukás Zdársky, az animátor. A repülőtérről a szállodába vezető út teljes mértékben csődött mondott, ő segített a repülőtérre való utat is megszervezni. Nagyon köszönjük.

Tengerpart
A tenger nagyon sekély, főleg apály alkalmával. Az ajánlatban erre fel kéne hívni a figyelmet, mert ez nem mindenkinek felel meg. A strandon volt elég frissítő. A személyzet készséges.

Rajdlová Naděžda, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2006.07.20., Tartózkodás időpontja:: 2006.06.23 - 07.01.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Ain El Soukhna, Szállás: Stella Di Mare Sea Club

Összesen: Szép, tiszta szálloda.

Bevezetés
Szép, tiszta szálloda. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák tágasak, mindenütt biztosított a magánszféra, de az ajánlatban szereplő teraszok inkább csak kis erkélyek 2 székkel. A fürdőszobák szépek, tágasak. Az ágyak kellemesek és szélesek. A szállás az ajánlatnak megfelelő. Volt hajszárító, hűtőszekrény, TV, csak az elektromos csatlakozókkal volt gond.

Ellátás
Az étel megfelelő. Felvágottból viszont nem volt választék, csak egyféle szalámi. Volt azonban rengeteg zöldség, kitűnő sütemények, de minimális mennyiségű a gyümölcs.

Szállás szolgáltatások
Szolgáltatást nem nagyon vettünk igénybe. Az animációs csoport a várakozásnak nem felelt meg. Vannak jobb tapasztalataim is. Észre sem vettük, hogy történne valami. Pontosan kellett az egyes helyeken megjelenni. Talán szezon idején jobb a helyzet. Nem találtuk a teniszpályákat.

Tengerpart
A strand gyönyörű, a strandon és a medence mellett is kaptunk törölközőt, ez nagyon kellemes volt. Minden nap tiszták voltak. Volt elég nyugágy és nagy napernyők, hamutálcák, szemétkosár a napernyők mellett. Minden tiszta volt, a személyzet folyamatosan takarított. Összeszedték a homokból a köveket. Szuper volt. Volt egy hiba is. A parttól néhány 100 m-re is sekély a víz, a tenger olyan ,mint a Balaton. Apály alkalmával nem is látszik a tenger - lásd a fotót. Úszásra alkalmatlan hely. Csak kisgyerekeknek való. Délután volt az apály. Olyankor kicsit mélyebb helyeket kerestünk, hogy legalább a vízbe mártózhassunk. Ahol reggel még tenger volt, délután már csak kis szigeteket láttunk. A tenger beljebb van. Erről tájékoztatni kéne a klienseket.

Szállás általános értékelése
A szálloda jó benyomást keltett, csak hétvégén megjelentek a helybeliek és szokásuk szerint ruhástól fürödtek a medencében is. Ez nem tetszett. Olyan volt, mint egy nagy mosoda. A személyzet néhány tagja azt gondolta, ha rövid pólóban és szoknyában járunk, könnyű nők vagyunk. Ez kellemetlen volt. Kipihentem magam, de oda többé nem mennék. Mivel nem beszélem a nyelvet, ezért az utazási irodával nyaralok és számítok az idegenvezetőre. Nem volt ott senki, aki a helyi szokásokat ecsetelte volna, nem tudtunk kirándulást sem rendelni. Semmit sem láttam Egyitpomból. A faliújságon az állt, hogy az információs találkák időpontja hétfő, szerda és péntek, 20.30 és 21 óra között. 2x ott várakoztunk, de nem jött senki. Legalább kifüggeszthették volna, hogy nincs idegenvezető.

Koubová Kateřina, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2006.05.16., Tartózkodás időpontja:: 2006.05.07 - 05.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Ain El Soukhna, Szállás: Stella Di Mare Sea Club

5 fénykép

Összesen: Nagyon szép szálloda, de a jelzett kategóriának nem felel meg.

Bevezetés
Nagyon szép szálloda, de a jelzett kategóriának nem felel meg. Teljes leírás

Elhelyezés
Rendben, A szobán volt TV, de a SAT program rosszul fogható, volt hűtőszekrény, széf, WC, fürdőszoba és hajszárító. A földszinti szobákról a kertbe és a tavacskához juthat.

Ellátás
Nagyon egyhangú, csak kétféle gyümölcsöt - narancsot és banánt, néha dinnyét - kínáltak. Mindig volt egyféle hal - gyakran sülve - és 1-2 fajta hús - gyakran kínáltak vagdalthúst. Ebédre és vacsora az AI keretén belül csak vizet és sört kaptunk, más mindenért fizetni kellett.

Szállás szolgáltatások
A szmélyzet nagyon udvarias, az egész szállodakomplexum nagyon tiszta.

Tengerpart
A tenger inkább kisgyerekeknek való.

Szállás általános értékelése
Kellemes, nagyon tiszta szálloda, de az étel túl egyhangú. A Time Travel utazási iroda idegenvezetője egyszer sem jelent meg a szállodában, az információs találkákra sem jött el.

Švecová Milada, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2006.04.21.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Ain El Soukhna, Szállás: Stella Di Mare Sea Club

Összesen: A szálloda magas színvonalú volt, de a csillagok száma nem felelt meg a kategóriának.

Bevezetés
A szálloda magas színvonalú volt, de a csillagok száma nem felelt meg a kategóriának. Teljes leírás

Krejčí David, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2005.11.22., Tartózkodás időpontja:: 2005.11.16 - 11.21.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Ain El Soukhna, Szállás: Stella Di Mare Sea Club

Összes szállásértékelés Egyiptom - Ain El Soukhna