Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Egyiptom Egyiptom

 • Növényvilág

  Ha Egyiptomban az eredeti növényzet után kutatunk , nem érdemes a Nílus mentén keresni , mert az intenzív népesedés miatt csak elszórtan lelhetőek fel az eredeti növényfajok. A Nílus völgyében főleg pálmák nőnek , legtöbbjük datolyapálma , amelyeket az élet fájának is neveznek , mert évente akár 100 kg-os is lehet a terméshozamuk.

  A datolyapálmán kívül itt a füge és az eukaliptusz is megterem. Ami a pálma felhasználását illeti , a helyiek különféle tárgyakat fonnak , polcokat , kerítéseket készítenek belőle.

  A termőföld nagy ritkaságnak számít , ezért minden apró darabja értékes és mezőgazdasági terménnyel van beülteteve , mint pl. búza , árpa , köles , rizs , kukorica , len és cukornád.
  A sivatagi oázisokban és a Nílus deltájában gyümölcsfákat termesztenek , banánfákat , olajbogyót , néhány helyen szőlőt , sőt dohányt is .
  Egyiptomban gyönyörű ibiszkuszok nőnek. Ez a növény az összes déli államban honos ,itt a virágjából frissítő italt , karkádét készítenek.

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600