Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Egyiptom Egyiptom

  • Elektromos hálózat tulajdonságai

    Egyiptomban használt elektromos áram 220V feszültségű, szinte minden szállodában használható a magyar szabvány szerinti dugós csatlakozó, néhány esetben azonban adapter szükséges, amely a helyi üzletekben könnyen beszerezhető. Ségítségünkre lehet a zseblámpa áramkimaradás esetén, templomnézéskor vagy olcsóbb hotelokban (néha gyengébb a világítás). Kisfogyasztókhoz ajánlott feszültségkiegyenlítőt magunkal vinni.

  • Következő figyelmeztetés

    Az arab országokban a szolgáltatásokért szokás borravalót ún. baksist adni. Egyiptom iratlan és egyben elengedhetetlen szabályai közé tartozik.

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600