Egyiptom - Dahab Egyiptom

 • Repülési menetidő

  09:45

 • Leírás

  Dahab egy kisváros a Sínai-félsziget délkeleti partján, nem messze Sharm el-Sheikhtől. Egy egykori beduin falucskáról van szó. Jelenleg a város természetesen nagyobb kiterjedésű és más arculatú. Két részből áll, amelyek közül az elsőben, Assalahuban- az eredeti beduin közösség is megtalálható vándorokkal és kalandorokal együtt.

  A város déli része, Mashraba, modern szállodakomplexumokkal teli hely. Szállást itt minden árkategóriában találhatunk, a luxusszállodáktól kezdve egészen az ifjúsági szállókig. Általánosan érvényes, hogy Dahabban a szállás viszonylag egyszerű és jól megfizethető.

  A legközelebbi nemzetközi repülőtér Sharm el-Sheikh-ben található, ahonnan helyi járatok segítségével juthatunk Dahabba.

  Manapság Dahab a világ több pontjáról érkező búvárok célállomása. Közkedvelt helynek számítanak a könnyűbúvárkodásra alkalmas Dahabs Blue Hole meredek sziklafalai. A hely a többi vízi tevékenységre is alklamas. A megbízható széljárásnak köszönhetően kedvező feltételek alakultak ki a windsurfingezéshez és jachtingoláshoz. Dahab egyedülálló különlegességei a tengerparti éttermek, amelyek eredeti hippie és beduin tálalással kedveskednek a vendégeknek. A tengerhez közel helyezkednek el, itt a hagyományos székek helyett tarka párnákra ülhetünk és alacsony asztalokról ehetünk. Az ételek kitűnőek és megfizethetőek. Klasszikus fogásnak számítanak a halak, valamint a tenger gyümölcsei, amelyeket individuálisan, a vevő kívánsága szerint készítenek el.

  A környéken sok szafari található, ezeket tevén, lovon, vagy akár négy keréken is abszolválhatjuk. A várostól nagyjából két órányira található a Sínai-hegy, valamint a Szent Katalin kolostor, ahová egész napos kirándulást szervezhetünk

Szállásértékelések - Egyiptom - Dahab

Összesen: 9.4 nagyszerű, mint mindig - már 23 után.

 • 9.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
nagyszerű, mint mindig - már 23 után. Teljes leírás

Elhelyezés
tiszta, szerény, tágas

Ellátás
kiváló, változatos, nincs bélprobléma

Szállás szolgáltatások
Napi 3 alkalommal ingyenes szállodai minibusz, nagyon barátságos személyzet

Tengerpart
szuper búvárhelyek a közelben, új esernyők

Vlasta J., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.11.28., Tartózkodás időpontja:: 2023.11.18 - 11.25.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Dahab, Szállás: Happy Life Village

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 5 A nyaralásunknak voltak előnyei és hátrányai. Pozitívan értékeljük a nagyszerű ételeket, a tökéletes személyzetet az étkezőben és a...

 • 3 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 3 Környék
 • 4 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A nyaralásunknak voltak előnyei és hátrányai. Pozitívan értékeljük a nagyszerű ételeket, a tökéletes személyzetet az étkezőben és a bárokban, a kellemes sznorkelezést, a szép parkot a szálloda közepén és a gyönyörű hegyeket. Több a negatívum, nincs lámpa a lépcsők felett - nagyon veszélyes, a függönyöket, a függönyöket és a szőnyegeket évek óta nem mosták ki - van kedve hozzájuk nyúlni, szörnyű rozsdás fürdőkád és szemét, szörnyű és veszélyes konnektorok hullanak ki a falakból vezetékekkel . A legnagyobb mínusz a bárok közelében és a szálloda területén szabadon szaladgáló kóbor kutyák száma, akik szabadon hevernek a medencék melletti napozóágyakon. Az ágyak koszosak, szakadtak, a faszerkezetekről csavarok, szögek hullanak. A strand elhanyagolt, rosszul karbantartott, gusztustalan letaposott móló, veszélyes lépcsők a vízbe, a móló kivételével nincs szabad kijárat a tengerre - gyerekeknek alkalmatlan, köves strand téglákkal, ürülékkel -vonuló tevék a szomszédos beduin faluból. Teljes leírás

Elhelyezés
nem világítanak a lépcsők feletti lámpák - nagyon veszélyes, a függönyöket, a függönyöket és a szőnyegeket évek óta nem mosták ki - van kedve belenyúlni, borzalmas rozsdás fürdőkád és hulladék, szörnyű és veszélyes konnektorok, amelyek kihullanak a falakból vezetékekkel.

Ellátás
Pozitívan értékeljük a nagyszerű ételeket, tökéletes személyzetet az étkezőben és a bárokban, az étkező rendezett és nagyon tiszta.

Szállás szolgáltatások
A szolgáltatások meghiúsultak - az utolsó napon nem kaptunk reggelit induláskor, azt mondták, hogy nem rendelték meg és nem is javították. Masszázst, pedikűrt továbbra is kínálnak, a férjemnek a pedikűrös vizit után is elakad a lábujja - teljesen szakszerűtlen - nem ajánljuk.

Tengerpart
Az ágyak koszosak, szakadtak, a faszerkezetekről csavarok, szögek hullanak. A strand elhanyagolt, rosszul karbantartott, gusztustalan letaposott móló, veszélyes lépések a vízbe, a móló kivételével nincs szabad kijárat a tengerbe - gyerekeknek, mozgássérülteknek és időseknek alkalmatlan, a strand köves téglákkal és a szomszédos beduin falu folyton menetelő tevék ürülékével.

Lenka K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.11.07., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.23 - 11.02.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Dahab, Szállás: Happy Life Village

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

9 fénykép

Összesen: 8.5 Pihentető nyaralás, bomba lazítás

 • 8 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Pihentető nyaralás, bomba lazítás Teljes leírás

Roman D., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.25., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.02 - 10.12.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Dahab, Szállás: Happy Life Village

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 5.5 Egész tartózkodásunkat a csodálatos tenger mentette meg, gyönyörű víz alatti világgal és rengeteg napozóággyal a tengerparton.

 • 5 Elhelyezés
 • 3 Ellátás
 • 10 Környék
 • 4 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Egész tartózkodásunkat a csodálatos tenger mentette meg, gyönyörű víz alatti világgal és rengeteg napozóággyal a tengerparton. Teljes leírás

Elhelyezés
Nem vagyunk igényesek és nem toleráljuk a luxusszállodákat, de itt elég rossz volt. Régi repedezett ágyak, éjjeliszekrénylel elválasztva, a férjemmel össze akartuk tolni az ágyakat, de sajnos az asztal a falhoz volt rögzítve és nem volt elég hely, hogy az ágyak elférjenek egymás mellett. Csak olyan lepedő vagy takaró letakarására, amely kellemetlenül harapott. A fürdőszobában egy kis kád, ami zuhanyozásnak is elég lett volna, de volt egy elég masszív fogantyú és egy kerámia polc, ami nem engedett megfordulni a kádban, nemhogy meghajolni, hogy habzsolódjak. A zuhany szilárd, és amikor be van kapcsolva, a víz kifröccsen. A fürdőkád előtti hulladékból állandó szag áradt, fel kellett önteni vízzel. Meg kell dicsérnem a klímát, ami nem zúgott és tökéletesen működött. A szoba elég volt egy éjszakára. Volt egy lakásunk a földszinten, bejárattal egy nyitott teraszra.

Ellátás
Az étrend ismétlődő volt, és egyáltalán nem változatos. Ismétlem, nem vagyunk válogatósak, és valahányszor olyan véleményeket olvasok, hogy valaki nem eszik valahol, mindig azt gondolom, hogy egy elkényeztetett nemzet vagyunk :-) Rizs, chips, vegán zöldségek, csirke és néha marhahús, mindig valami zöldséggel. Gyümölcs szinte nincs - savanyú narancs, íztelen sárga dinnye, a gránátalmával elégedett voltam. A desszertek jók, de ha a krémeshez szokott, akkor itt nem. A levesek mentették meg, mindig kettő közül lehetett választani. Az utolsó napon pizzát készítettek, és nagyon luxus volt :-)

Szállás szolgáltatások
Első osztályú szobatakarítás, víz és törölközők pótlása minden nap. Nagyon kedves személyzet, akik mindig szép meglepetéseket készítettek nekünk törölközőből, elefántból, hattyúból, szívekből stb. Az ebédlőben kedves, mosolygós a személyzet, a cseh turisták nagy száma miatt még csehül is igyekeznek. Volt egy nagyon kedves pincér az étteremben kint a teraszon, csak egy kedvesem :-)

Tengerpart
A strand tiszta (kivéve a vajgls-t, de ezt az ügyfelek maguk csinálják) A napozóágyak és a napernyők nagyon régiek, felújításra vagy cserére szorulnának. A tengerbe a mólón keresztül lehet bejutni, de a strandról is sétálhatunk a korallok között. A tenger teljesen fényűző, és az összbenyomást fokozzák a tenger mellett húzódó hegyek és a szálloda.

Jana B., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.23., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.09 - 10.19.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Dahab, Szállás: Happy Life Village

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.3 Szuper nyaralás!!!

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 7 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Szuper nyaralás!!! Teljes leírás

Elhelyezés
Szoba a medencék és a strand közelében

Ellátás
A legjobb szakács Egyiptomban !!

Szállás szolgáltatások
Nagyszerű masszázsok. A recepció személyzete nagyon kedves és segítőkész.

Tengerpart
A strand közel van. Lehet, hogy nincs eléggé tisztítva. A nyugágyak kicsit régiek, de rendben vannak.A móló megfelel az elvárásoknak. Gyönyörű a zátony!!

Grażyna F., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.10.23., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.13 - 10.20.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Dahab, Szállás: Happy Life Village

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Egyiptom - Dahab