Egyiptom - Hurghada Egyiptom

 • Repülési menetidő

  04:10

 • Leírás

  Hurghada a múlt század elején, mint halászfalu lett megalapítva, ma már modern, nagystílű turistaközpont. Tulajdonképpen a Vörös-tenger partján 20 km hosszan húzódó sávban épült szállodakomplexumokról van szó. Azt a tényt tekintve, hogy a terület jelenleg a legkeresettebb tengerparti helyekhez tartozik, elmondhatjuk, hogy kissé veszített eredeti, egykori varázsából.

  A kiépített közlekedési infrastruktúra lehetővé teszi, hogy könnyűszerrel a városba, illetve onnan kijussunk. Hurghadában ajánlatos mikrobusszal, vagy taxival közlekedni. Igényeinkhez megfelelő szállást taláni ezen a helyen egyáltalán nem probléma. Megszállhatunk például a Conrad International szállodában, amelyet saját öböllel rendelkező kis villák alkotnak A Jasmin Village komfortos bungallói szintén nem elhanyagolhatóak. Szórakozásra vízi aktivitások, valamint squash közben is alkalmunk nyílik. A Magawish Village bungallói különleges szolgáltatásokat nyújtanak Közvetlenül a szállodában ingyenes gyermekfelügyeletet kérhetünk. A szálloda ezen kívül vendégeinek búvártanfolyamot is ajánl.

  Hurghadához hozzátartoznak a luxuséttermek és a tipikus kis arab kávézók, bevásárlóközpontok, piacok, klubbok, bárok és kaszinók. Kulturális szemponból a legérdekesebb városrész Dahar. A forgalmas, sátorokkal, bazárral és üzletekkel tarkított utcák szuvenírvásárlásra invitálnak, míg a mecsetek áhítatra intenek. Hurghada egyben fürdőváros is. A turisták ide nem csak ismeretterjesztés céljából, hanem gyógyulni is jönnek.A megannyi csodálatos zátonynak köszönhetően sok búvárral találkozhatunk, a kedvező széljárásnak köszönhetően egyben sok hullámlovassal, jachtingolóval és a vízi sportok egyéb kedvelőivel. A tenger élővilága után érdeklődők nem hagyhatják ki a múzeum és akvárium megtekintését, ahol a Vörös-tenger flórájának és faunájának komplett gyűjteményét láthatjuk. A Hurghada környéki tengerpart eléggé tagolt, ezért nem szabad elszalasztani a lehetőséget, hogy ellátogassunk az itt található szigetek egyikére. Ellátogathatunk Giftunra, Shadwan, Shrab Abu Shiban, valamint Shrab el-Erg szigetekre.

  Hurghada fekvése a műemlékek szempontjából stratégiainak tekinthető. A fakultatív kirándulások alkalmával ellátogathatunk Luxorba, Karnakba, Kairóba, vagy Gízába. Hurghadától mintegy 30 kilométerre északra fekszik El Gouna, a lagúnákkal övezett kis falu, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni. A helyi autóbuszjáratokkal megbízhatóan oda-illetve visszajuthatunk. El Gounában található a híres nemzetközi golfcentrum, a Steigenberger Golf Resort. Néhány kilométerrel távolabb, egy fészigeten fekszik Soma Bay. A vízisportokon kívül itt szintén hódolhatunk a golfnak is. A terület további közkedvelt nyaralóhelyei Safaga és Makadi Bay.

Szállásértékelések - Egyiptom - Hurghada

Összesen: 10 Mindenkinek ajánlom ezt a szállodát.Barátommal nagyon élveztük a nyaralást.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Mindenkinek ajánlom ezt a szállodát.Barátommal nagyon élveztük a nyaralást. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba szép, tiszta, új berendezés.

Ellátás
Finom ételek, nagy választék.

Szállás szolgáltatások
Nem panaszkodhatunk semmire. A szállodai szolgáltatások magas színvonalúak. A személyzet csodálatos, nagyon segítőkész.

Andrea H., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.02.22., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.12 - 02.19.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Szállás: Palm Beach Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

4 fénykép

Összesen: 10 Igazán szép és hibátlan ünnep. Én válogatós vagyok, és általában megelégszem a legjobbal. ajánlani tudom.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Igazán szép és hibátlan ünnep. Én válogatós vagyok, és általában megelégszem a legjobbal. ajánlani tudom. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba szép, nagy, nagyon kényelmes és nagy ágyak. Tisztaság. Napi takarítás.

Ellátás
Kiváló ételek, csodálatos kínálat. Sok zöldség, gyümölcs.

Tengerpart
Gyönyörű strand, rengeteg napozóágy. Víz tiszta, tiszta és hideg???? Ideális sznorkelezéshez, gyönyörű víz alatti világ, rövid távolságra a tengertől.

Dana D., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.02.22., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.14 - 02.19.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Szállás: Fort Arabesque Resort Spa & Villas

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.5 A nyaralás remekül telt, nagyra értékelem a szálloda tisztaságát, kedves embereket, viszonylag rövid közlekedést a repülőtérről. Mivel...

 • 10 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A nyaralás remekül telt, nagyra értékelem a szálloda tisztaságát, kedves embereket, viszonylag rövid közlekedést a repülőtérről. Mivel február első felében voltunk, nagyon kevés turista volt, ami tökéletes volt, el sem tudok képzelni egy ilyen hatalmas komplexumot, tele emberekkel nyáron. Szívesen visszatérünk. Teljes leírás

Elhelyezés
A felszerelés és a bútorzat valószínűleg nem elég az öt csillaghoz, de tiszta volt, napi takarítás, tiszta törölköző, szappan, ivóvíz...

Ellátás
Más célpontokhoz képest gyengébbnek látom a kaját, nagyon kevés a gyümölcs, a postmixből származó gyümölcslevek, a reggeli minden nap pontosan ugyanaz. Viszont pékáruk, rengeteg zöldség és luxus desszertek bőséges a választék.

Tengerpart
A strandon durva homok volt, nagy pluszként látom a szél ellen képernyőket. Tiszta törölközők minden nap rendelkezésre állnak. A tenger bejárata kevésbé volt kényelmes. A parttól kb 100 méterre nem volt víz, csak napi három órára jelent meg kb 30-50 cm magasra. Végig kellett menni a hosszú mólón odáig, ahol a sekély véget ért, és onnan következett az a mélység, amelybe a mólóról lépcsőn bejutott.

Luděk L., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.02.21., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.07 - 02.14.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Szállás: Stella Beach Resort & Spa Makadi Bay

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.3 A nyaralás remekül telt, a repülőre szállástól a szállodai transzferig, szállásig, strandolásig és szolgáltatásokig.

 • 8 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A nyaralás remekül telt, a repülőre szállástól a szállodai transzferig, szállásig, strandolásig és szolgáltatásokig. Teljes leírás

Elhelyezés
Az utalványon egy bungalóban volt szállásunk, de egy szállodai szobában adtak szobát. A repülőtérről történő transzfer során a küldött azt mondta, hogy ha jobb szállást akarunk, hagyjunk egy kis pénzt az útlevelünkben. Mi nem ezt tettük, így egy kicsit régebbi, kopott szobát kaptunk. De aludni teljesen rendben volt, az ágyak nem ereszkedtek meg, a meleg víz folyt, a hajszárító és a széf működött.

Ellátás
Az étel nagyon jó volt, jól fűszerezett és rengeteg volt. A reggeli és a vacsora a főépület éttermében, az ebéd pedig a tengerparti étteremben volt. A környéken volt még étkezési lehetőség, pizza, hot dog, hamburger, sült csirkeszárny a medence mellett, a főépületben pedig délután többféle fagylalt, desszert közül lehetett válogatni, volt szendvics és zöldség is. A parton vizeshordók és műanyag poharak voltak. A mólón lévő étteremben lehetett vacsorát rendelni, ázsiai ételeket kaptunk. Figyelem, ha vacsorát rendel, ha italt palackban rendel, azaz bort vagy sört, azt távozáskor a recepción kell kifizetni. Egy üveg Stella sör három euróba került. A környéken 5 bár működött, ahol alkoholos és alkoholmentes italokat, valamint kiváló kávét kínáltak.

Szállás szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásai rendben voltak, a pincérek, a szakácsok és a többi személyzet mosolygós volt, és mindig szívesen segítettek. Csak a recepción voltak kicsit visszahúzódóbbak, de ők is mindig segítettek.

Tengerpart
A strand elég nagy volt, homokos, fokozatos bejárattal a tengerbe. Sok napozóágy volt, és mindegyiknek saját napernyője volt. A legtöbben szélfogó is volt. Apálykor a tenger meglehetősen sekély volt, de dagálykor jó volt körbeúszni az oldalakat. Nem kellett vízicipő, homokos volt az alja.

Jitka K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.02.21., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.10 - 02.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Szállás: Siva Grand Beach

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

39 fénykép

Összesen: 9.4 Ennyiért megfelelő túra, kedvesek voltak a pincérek, használtam a gyógyfürdőt is, plusz a fűtött medencét és csúszdákat. Régebbi...

 • 9.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Ennyiért megfelelő túra, kedvesek voltak a pincérek, használtam a gyógyfürdőt is, plusz a fűtött medencét és csúszdákat. Régebbi szálloda, de megpróbálták, minden tiszta. Fáraót egy luxusszállodában fogtam, nem itt. Higiénikusabbnak találtam. A központba taxibusszal 7 egyiptomi fontért, ne tévesszen meg a taxisofőr, max egy taxi ára 1 dollár a Sheratonba, ha többet akarnak, kapsz másikat. Teljes leírás

Elhelyezés
Szállás szép 118-as szoba a legnagyobb terasszal az egész szállodában és az első emeleten olyan nagyszerű.

Ellátás
Mindenki talál kedvére valót, a halászlé csodálatos volt, a birkasaláták kiválóak, a fagylalt.

Szállás szolgáltatások
Határozottan visszatérnék ebbe a szállodába.

Tengerpart
A strand kicsi, de van egy korallzátony, sok hal. Februárban elég volt a szálloda kapacitásához, nyáron még rosszabb.

Jaroslav M., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.02.21., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.08 - 02.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Szállás: King Tut Aqua Park Beach Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Egyiptom - Hurghada