Egyiptom - Hurghada Egyiptom

 • Utazás repülőgéppel

  04:10

 • Leírás

  Hurghada a múlt század elején, mint halászfalu lett megalapítva, ma már modern, nagystílű turistaközpont. Tulajdonképpen a Vörös-tenger partján 20 km hosszan húzódó sávban épült szállodakomplexumokról van szó. Azt a tényt tekintve, hogy a terület jelenleg a legkeresettebb tengerparti helyekhez tartozik, elmondhatjuk, hogy kissé veszített eredeti, egykori varázsából.

  A kiépített közlekedési infrastruktúra lehetővé teszi, hogy könnyűszerrel a városba, illetve onnan kijussunk. Hurghadában ajánlatos mikrobusszal, vagy taxival közlekedni. Igényeinkhez megfelelő szállást taláni ezen a helyen egyáltalán nem probléma. Megszállhatunk például a Conrad International szállodában, amelyet saját öböllel rendelkező kis villák alkotnak A Jasmin Village komfortos bungallói szintén nem elhanyagolhatóak. Szórakozásra vízi aktivitások, valamint squash közben is alkalmunk nyílik. A Magawish Village bungallói különleges szolgáltatásokat nyújtanak Közvetlenül a szállodában ingyenes gyermekfelügyeletet kérhetünk. A szálloda ezen kívül vendégeinek búvártanfolyamot is ajánl.

  Hurghadához hozzátartoznak a luxuséttermek és a tipikus kis arab kávézók, bevásárlóközpontok, piacok, klubbok, bárok és kaszinók. Kulturális szemponból a legérdekesebb városrész Dahar. A forgalmas, sátorokkal, bazárral és üzletekkel tarkított utcák szuvenírvásárlásra invitálnak, míg a mecsetek áhítatra intenek. Hurghada egyben fürdőváros is. A turisták ide nem csak ismeretterjesztés céljából, hanem gyógyulni is jönnek.A megannyi csodálatos zátonynak köszönhetően sok búvárral találkozhatunk, a kedvező széljárásnak köszönhetően egyben sok hullámlovassal, jachtingolóval és a vízi sportok egyéb kedvelőivel. A tenger élővilága után érdeklődők nem hagyhatják ki a múzeum és akvárium megtekintését, ahol a Vörös-tenger flórájának és faunájának komplett gyűjteményét láthatjuk. A Hurghada környéki tengerpart eléggé tagolt, ezért nem szabad elszalasztani a lehetőséget, hogy ellátogassunk az itt található szigetek egyikére. Ellátogathatunk Giftunra, Shadwan, Shrab Abu Shiban, valamint Shrab el-Erg szigetekre.

  Hurghada fekvése a műemlékek szempontjából stratégiainak tekinthető. A fakultatív kirándulások alkalmával ellátogathatunk Luxorba, Karnakba, Kairóba, vagy Gízába. Hurghadától mintegy 30 kilométerre északra fekszik El Gouna, a lagúnákkal övezett kis falu, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni. A helyi autóbuszjáratokkal megbízhatóan oda-illetve visszajuthatunk. El Gounában található a híres nemzetközi golfcentrum, a Steigenberger Golf Resort. Néhány kilométerrel távolabb, egy fészigeten fekszik Soma Bay. A vízisportokon kívül itt szintén hódolhatunk a golfnak is. A terület további közkedvelt nyaralóhelyei Safaga és Makadi Bay.

Legújabb értékelések Egyiptom - Hurghada

Összesen: 6,4 Komoly harcot kellett vívni egy normális szobáért,a recepció nem állt a feladata magaslatán.

 • 6 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Komoly harcot kellett vívni egy normális szobáért,a recepció nem állt a feladata magaslatán. Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2017.07.25., Tartózkodás dátuma: 2017.07.08 - 07.22.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Le Pacha Resort, Hurghada, Egyiptom Névtelen 2017-07-25 6.4 1 10 Le Pacha

Összesen: 10 Csodás 1 hetet töltöttünk ebben a szállodában. Csodás helyen, csodálatos tengerrel, szuper medencékkel.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodás 1 hetet töltöttünk ebben a szállodában. Csodás helyen, csodálatos tengerrel, szuper medencékkel. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Teljesen megfelelt, szép, tágas szoba, fürdő.

Ellátás
Az ellátás is teljesen megfelelő volt.

Hotel szolgáltatások
Sziuper kiszolgálás, odafigyelés az éttermekben, a medencéknél.

Tengerpart
Tökéletes kisgyermekes családoknak, homokos part, szép korallok, halak tömkelege. szuper.

Zoltán János V., 2017.07.25., Tartózkodás dátuma: 2017.07.15 - 07.22.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Sunwing Waterworld Makadi, Hurghada, Egyiptom Zoltán János V. 2017-07-25 10 1 10 Sunwing Waterworld Makadi

Összesen: 7,8 Várakozáson felüli volt! Nagyon jól éreztük magunkat!

 • 6 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Várakozáson felüli volt! Nagyon jól éreztük magunkat! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás kb 3*. Először egy vizes dohos szobát kaptunk, majd reklamálásra adtak egy megfelelő szobát, amit minden nap takarítottak, és tiszta és tágas volt.

Ellátás
nagy választék volt és ízletes volt minden!! Nagyon jó volt.

Hotel szolgáltatások
A Wifi nagyon gyenge és csak a recepción lehet használni.

Tengerpart
Gyönyörű, és a korallzátony a szállodánál szintén gyönyörű!!!

Névtelen, 2017.07.25., Tartózkodás dátuma: 2017.07.15 - 07.22.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Serenity Fun City & Aqua Park

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Serenity Fun City & Aqua Park, Hurghada, Egyiptom Névtelen 2017-07-25 7.8 1 10 SERENITY FUN CITY

Összesen: 8 Egyiptomtól sokkal kevesebbet vártunk,bármikor szívesen visszatérnék ide.Az emberek tényleg barátságosak,és a szállodák környékén lévő...

 • 8,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Egyiptomtól sokkal kevesebbet vártunk,bármikor szívesen visszatérnék ide.Az emberek tényleg barátságosak,és a szállodák környékén lévő üzletekben egyáltalán nem erőszakosak.A szálloda bár csak 4 csillagos volt,a kertje gyönyörű,medencéi tiszták,a személyzet nagyon figyelmes.Egyetlen negatív tapasztalatom volt csak,Hurghada repterén a NEGRONI üzletben senki ne vásároljon semmit,mert Tőlünk 4 db. fél literes kóláért 25 eurót kértek,letettem a pénzt a pultra magam elé,hogy visszatoljam a kólákat,hogy nem kérem,erre az eladó elkapta előlem egy pillanat alatt a pénzt,és nem volt hajlandó visszaadni,hiába mondtuk Neki angolul,hogy nem kérjük,előadta,hogy nem érti mit mondunk,holott előtte angolul mondta az összeget.Ha ez nem hajnalban lett volna,biztos nem hagytuk volna annyiban. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk az első emeleten volt,a légkondi nagyon jól működött,naponta szépen takarították,viszont a lépcsőház takarítás általában kimaradt.Főépületi szobát szerettünk volna,ezért próbáltam adni bejelentkezéskor 50 eurót,de mivel ott nem volt már hely,egy centet sem fogadtak el.Korrektek voltak.Hajnali 5-re értünk a szállodába,és 6 után már meg is kaptuk a szobakulcsot.A szobánk az 1061-es volt,ami igen messze volt az éttermektől,de legalább lemozogtunk egy kicsit a sok sütiből.Bogarak ebben a melegben nincsenek,de esténként az épületek falán voltak gyíkok.

Ellátás
Sok zöldség-gyümölcs,rizs,csirke néha marhahús.A reggeli nagyon jó volt,az ebéd és a vacsora kicsit egyhangú,de mindig találtunk olyan ételt ami a fogunk alá való volt,A sütik finomak,főleg a mézes golyó.A tengerparti beach bárban a sült krumpli finom,mi volt,hogy ott ebédeltünk.Az tagadhatatlan,hogy nem egy Törökországi az ellátás,de a személyzet annyira figyelmes és kedves,hogy ilyet még sehol nem tapasztaltam.Oroszok egyáltalán nincsenek,csak nagyon kevés Ukrán,de Velük semmi gond nem volt.Sok helyi lakos is megszállt a szállodában,de teljesen normálisak voltak.A személyzet arra kínosan ügyelt,hogy ne állhassanak az éttermekben és a bárokban senki elé a gyerekek,hanem mindenki sorban álljon.A sorok(ha voltak) nagyon gyorsan haladtak.

Hotel szolgáltatások
A medencék sokkal jobbak mint amire számítottunk.A tengerparton a napágyak megszámlálhatatlanul álltak üresen,pedig sokan voltunk a szállodában,a medencéknél is mindig találtunk üreseket,pedig hatan voltunk.Van szabadtéri jakuzzi is,de Mi nem használtuk.Wifi csak a hallban volt,de nagyon-nagyon lassú.Érdemes a repülőtéren venni Wifi kártyát,mert a szálloda környékén lévő üzletekben sokkal drágább.

Tengerpart
A part nagyon széles,tisztán tartják.A tengerben van egy korallzátony az maga a csoda.A víz kristálytiszta,és apálykor szó szerint meleg.Voltunk qvad túrán a sivatagban,a fiaim élvezték,de júliusban a sivatag időjárása nehezen leírható.A Giftun-szigeti hajókirándulás gyönyörű,ott lehet búvárkodni,viszont a szigeten szó szerint nincs árnyék.

Fruzsina P., 2017.07.25., Tartózkodás dátuma: 2017.07.11 - 07.18.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Hilton Hurghada Long Beach Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Hilton Hurghada Long Beach Resort, Hurghada, Egyiptom Fruzsina P. 2017-07-25 8 1 10 Hilton Long Beach

Összesen: 9,4 Nagyon jól szervezett, tartalmas, élménydús nyaralás volt. Fantasztikus idegenvezetőkkel.

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól szervezett, tartalmas, élménydús nyaralás volt. Fantasztikus idegenvezetőkkel. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba kényelmes, szép, tiszta, a közös terek már nem annyira, a poharak pedig még annyira se, de mindig volt műanyag vagy papírpohár, választási lehetőségnek.

Ellátás
A szálloda személyzete jó kedélyű, kedves, segítőkész, az ellátás megfelelő.

Hotel szolgáltatások
A konyha kiváló, az ételek változatosak, sokszínűek és bőségesek. Egyéb szolgáltatásokat országnéző programok miatt nem próbáltuk.

Tengerpart
A tengerpart a medence és az apartmanok felől könnyen megközelíthető, szép, homokos, szellős, elegendő mennyiségű napernyővel. A tenger kellemes meleg, sekély, gyerekes családok számára tökéletes.

Névtelen, 2017.07.24., Tartózkodás dátuma: 2017.07.11 - 07.18.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Grand Seas Hostmark Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Grand Seas Hostmark Resort, Hurghada, Egyiptom Névtelen 2017-07-24 9.4 1 10 Grand Seas Hostmark - Hurghadai üdülés

összes ajánlás Egyiptom - Hurghada

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-18 | V: 10-18 06 80 100 200 +40 316 300 926