Egyiptom - Hurghada Egyiptom

 • Repülési menetidő

  04:10

 • Leírás

  Hurghada a múlt század elején, mint halászfalu lett megalapítva, ma már modern, nagystílű turistaközpont. Tulajdonképpen a Vörös-tenger partján 20 km hosszan húzódó sávban épült szállodakomplexumokról van szó. Azt a tényt tekintve, hogy a terület jelenleg a legkeresettebb tengerparti helyekhez tartozik, elmondhatjuk, hogy kissé veszített eredeti, egykori varázsából.

  A kiépített közlekedési infrastruktúra lehetővé teszi, hogy könnyűszerrel a városba, illetve onnan kijussunk. Hurghadában ajánlatos mikrobusszal, vagy taxival közlekedni. Igényeinkhez megfelelő szállást taláni ezen a helyen egyáltalán nem probléma. Megszállhatunk például a Conrad International szállodában, amelyet saját öböllel rendelkező kis villák alkotnak A Jasmin Village komfortos bungallói szintén nem elhanyagolhatóak. Szórakozásra vízi aktivitások, valamint squash közben is alkalmunk nyílik. A Magawish Village bungallói különleges szolgáltatásokat nyújtanak Közvetlenül a szállodában ingyenes gyermekfelügyeletet kérhetünk. A szálloda ezen kívül vendégeinek búvártanfolyamot is ajánl.

  Hurghadához hozzátartoznak a luxuséttermek és a tipikus kis arab kávézók, bevásárlóközpontok, piacok, klubbok, bárok és kaszinók. Kulturális szemponból a legérdekesebb városrész Dahar. A forgalmas, sátorokkal, bazárral és üzletekkel tarkított utcák szuvenírvásárlásra invitálnak, míg a mecsetek áhítatra intenek. Hurghada egyben fürdőváros is. A turisták ide nem csak ismeretterjesztés céljából, hanem gyógyulni is jönnek.A megannyi csodálatos zátonynak köszönhetően sok búvárral találkozhatunk, a kedvező széljárásnak köszönhetően egyben sok hullámlovassal, jachtingolóval és a vízi sportok egyéb kedvelőivel. A tenger élővilága után érdeklődők nem hagyhatják ki a múzeum és akvárium megtekintését, ahol a Vörös-tenger flórájának és faunájának komplett gyűjteményét láthatjuk. A Hurghada környéki tengerpart eléggé tagolt, ezért nem szabad elszalasztani a lehetőséget, hogy ellátogassunk az itt található szigetek egyikére. Ellátogathatunk Giftunra, Shadwan, Shrab Abu Shiban, valamint Shrab el-Erg szigetekre.

  Hurghada fekvése a műemlékek szempontjából stratégiainak tekinthető. A fakultatív kirándulások alkalmával ellátogathatunk Luxorba, Karnakba, Kairóba, vagy Gízába. Hurghadától mintegy 30 kilométerre északra fekszik El Gouna, a lagúnákkal övezett kis falu, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni. A helyi autóbuszjáratokkal megbízhatóan oda-illetve visszajuthatunk. El Gounában található a híres nemzetközi golfcentrum, a Steigenberger Golf Resort. Néhány kilométerrel távolabb, egy fészigeten fekszik Soma Bay. A vízisportokon kívül itt szintén hódolhatunk a golfnak is. A terület további közkedvelt nyaralóhelyei Safaga és Makadi Bay.

Legújabb értékelések Egyiptom - Hurghada

Összesen: 7 Nem volt rossz

 • 7 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Nem volt rossz Teljes leírás

Ellátás
Kaják azok nem voltak igazán jók

Karol N., 2021.07.29., Tartózkodás időpontja: 2021.07.14 - 07.21.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Szállás: The Grand Hotel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6 A szálloda nagyon szép, elhelyezkedése kiváló. A szobák tágasak, kényelmesek. Egyes pincérek s a takarítónk nagyon kedvesek voltak, de...

 • 5,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 10 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés:
A szálloda nagyon szép, elhelyezkedése kiváló. A szobák tágasak, kényelmesek. Egyes pincérek s a takarítónk nagyon kedvesek voltak, de voltak sajnos olyanok, akiken látszott, hogy nem szeretik a munkájukat. Sajnos a szállodában is érezhető volt a Covid helyzet, emiatt kevesebb volt a személyzet, így a szálloda élményelemeit (szörf, hullámmedence, gyermek vizivilág, csúszdapark) csak időszakosan, pár órára használhattuk naponta. Sajnos a menüválaszték is átlagon aluli volt, naponta szinte ugyanaz és jóval szerényebb, mint az előző években. A fakultatív programok is zsúfoltak, bizonyosak lerövidítettek voltak, s nem volt elég idő kiélvezni azokat, mondván, hogy sok csoport van. A szálloda tiszta, szépen takarítottak, mindennap tiszta törölköző, hajtogatás az ágyon. Viszont egyes bárokban, a parton nem mindig voltak tiszták a poharak, azokat elmosás nélkül visszaforgatták tisztának állítva. A látvány, a tengerpart, maga a trópusi pihenés viszont kárpótolja az embert. Megéri odautazni! Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás szép volt, tágas szobák, szép szálloda. Közel a tenger, sokféle medence élményelemekkel, mely a gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt önfeledt kilapcsolódást és élményt nyújt.

Ellátás
Az ellátáson érezhető a Covid utóhatása. A választék naponta szinte ugyanaz, az előző évekhez képest annak

Kb 1/5-de. A kinti grillteraszok sem működnek napközben. Az előző évek tapasztalatához képest most sajnos az elvártnál jóval alacsonyabb volt.

Hotel szolgáltatások
A fentiekben leírva idén átlagon aluli volt. Voltak olyan pincérek, akik kedvesek, segítőkészek voltak, még virágot is tettek az asztalunkra, de voltak, akiknek többször kellett szólni, húzták a szájukat és akkor voltak hajlandóak munkájukat végezni, ha előre már a dollárt lobogtattuk.

Tengerpart
A legjobb! A gyerekeknek a fokozatosan mélyülő, homokos partja miatt kiváló, emellett vannak kisebb-nagyobb korallzátonyos részek is benne, mely odavonzza a csodálatos halakat, így csodálatos víz alatti világ tárul a szemünk elé. Közel a part a szállodához. Minden tekintetben csodás.

Fellnerné Hrna Ildikó, 2021.07.29., Tartózkodás időpontja: 2021.07.07 - 07.21.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Szállás: Grand Waterworld Makadi (ex. Sunwing Waterworld)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,2 Szuper 1 hét volt! Ez egy 5*-os szálloda 6*-os szolgáltatásokkal.

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Szuper 1 hét volt! Ez egy 5*-os szálloda 6*-os szolgáltatásokkal. Teljes leírás

Elhelyezés
Szoba rendben,az ajtó nyitó kártyák viszont nem igazán működtek,végül már 6 db sem volt jó,állandóan a recepcióra kellett visszasétálni és a PC-n aktiváltatni.Nagyon kellemetlen volt,hogy többször nem tudtunk a szobába egyszerűen bemenni! Ez a momemtum volt amit kifogásolni tudnék!

Ellátás
Első osztályú!

Hotel szolgáltatások
Első osztályú!

Tengerpart
Pocsék! Ezt a szállodát,ha ilyen kiemelkedő,nem ide kellett volna építeni! Megérdemelt volna egy kiváló korallmezővel teli partszakaszt! Apálykor az öböl teljesen kiszárad.szinte hihetetlen ronda! Érdemes lenne a szálloda részéről kimélyíteni ami még a korall padot nem érintené és komoly kotrással szuper is lehetne.

Németh Csaba, 2021.07.28., Tartózkodás időpontja: 2021.07.18 - 07.25.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Szállás: Jaz Aquamarine Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

4 fénykép

Összesen: 9,8 nagyon jó

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
nagyon jó Teljes leírás

Elhelyezés

Ellátás
Nagyon jó

Hotel szolgáltatások
kiváló

Tengerpart

Kraft Attila, 2021.07.28., Tartózkodás időpontja: 2021.07.14 - 07.25.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Szállás: Steigenberger Aqua Magic

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 1,2 Soha többè mert szörnyű volt.

 • 1 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 2 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Soha többè mert szörnyű volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobában talàlható volt az elöző utas ,tobb holmija.A furdöben folyamatosan csak szakadt és foltos törülköző volt minden nap hiába volt takaritás. Paplanhuzat szakadt volt,a lepedő foltos.A teraszon minden ülőhely foltos volt,székek párnája és napozò ágy párnája ugyszintén.

Ellátás
A reggeli 1 héten keresztül ugyan az volt.Vacsora büfé nagyon kevés változással de szinten majdnem minden nap egyforma.

Hotel szolgáltatások
A medencèböl több helyen hiányzott a kis csempe darabok.A délutáni snackek nem voltak hütöbe sütötte a nap(sajt,szalámi).Az itallok a leggyengébb minöség.

Tengerpart
Nagyon rossz,kiszáradt hegyes korallok,uszó cipönélkül szétroncsolja,vágja a talpot.Kb 1 km be kell menni de akkor is csak korall,viszont akkor már van rendes vizmélység. 18 € kerül a nagyobb napozoágyak ami ugyszintén koszosak/foltosak meg a fém keretek rozsdások ,de már elkezdték festeni.

Károly N., 2021.07.28., Tartózkodás időpontja: 2021.07.11 - 07.18.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Szállás: Makadi Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Egyiptom - Hurghada