Egyiptom - Hurghada Egyiptom

 • Utazás repülőgéppel

  04:10

 • Leírás

  Hurghada a múlt század elején, mint halászfalu lett megalapítva, ma már modern, nagystílű turistaközpont. Tulajdonképpen a Vörös-tenger partján 20 km hosszan húzódó sávban épült szállodakomplexumokról van szó. Azt a tényt tekintve, hogy a terület jelenleg a legkeresettebb tengerparti helyekhez tartozik, elmondhatjuk, hogy kissé veszített eredeti, egykori varázsából.

  A kiépített közlekedési infrastruktúra lehetővé teszi, hogy könnyűszerrel a városba, illetve onnan kijussunk. Hurghadában ajánlatos mikrobusszal, vagy taxival közlekedni. Igényeinkhez megfelelő szállást taláni ezen a helyen egyáltalán nem probléma. Megszállhatunk például a Conrad International szállodában, amelyet saját öböllel rendelkező kis villák alkotnak A Jasmin Village komfortos bungallói szintén nem elhanyagolhatóak. Szórakozásra vízi aktivitások, valamint squash közben is alkalmunk nyílik. A Magawish Village bungallói különleges szolgáltatásokat nyújtanak Közvetlenül a szállodában ingyenes gyermekfelügyeletet kérhetünk. A szálloda ezen kívül vendégeinek búvártanfolyamot is ajánl.

  Hurghadához hozzátartoznak a luxuséttermek és a tipikus kis arab kávézók, bevásárlóközpontok, piacok, klubbok, bárok és kaszinók. Kulturális szemponból a legérdekesebb városrész Dahar. A forgalmas, sátorokkal, bazárral és üzletekkel tarkított utcák szuvenírvásárlásra invitálnak, míg a mecsetek áhítatra intenek. Hurghada egyben fürdőváros is. A turisták ide nem csak ismeretterjesztés céljából, hanem gyógyulni is jönnek.A megannyi csodálatos zátonynak köszönhetően sok búvárral találkozhatunk, a kedvező széljárásnak köszönhetően egyben sok hullámlovassal, jachtingolóval és a vízi sportok egyéb kedvelőivel. A tenger élővilága után érdeklődők nem hagyhatják ki a múzeum és akvárium megtekintését, ahol a Vörös-tenger flórájának és faunájának komplett gyűjteményét láthatjuk. A Hurghada környéki tengerpart eléggé tagolt, ezért nem szabad elszalasztani a lehetőséget, hogy ellátogassunk az itt található szigetek egyikére. Ellátogathatunk Giftunra, Shadwan, Shrab Abu Shiban, valamint Shrab el-Erg szigetekre.

  Hurghada fekvése a műemlékek szempontjából stratégiainak tekinthető. A fakultatív kirándulások alkalmával ellátogathatunk Luxorba, Karnakba, Kairóba, vagy Gízába. Hurghadától mintegy 30 kilométerre északra fekszik El Gouna, a lagúnákkal övezett kis falu, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni. A helyi autóbuszjáratokkal megbízhatóan oda-illetve visszajuthatunk. El Gounában található a híres nemzetközi golfcentrum, a Steigenberger Golf Resort. Néhány kilométerrel távolabb, egy fészigeten fekszik Soma Bay. A vízisportokon kívül itt szintén hódolhatunk a golfnak is. A terület további közkedvelt nyaralóhelyei Safaga és Makadi Bay.

Legújabb értékelések Egyiptom - Hurghada

Összesen: 7,4 Hurghadai összehasonlításban átlagosan jó.

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Hurghadai összehasonlításban átlagosan jó. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Jó, de kifejezetten szeles helyen van a szálloda. Minden rendben volt.

Ellátás
Ok

Hotel szolgáltatások
Ok

Tengerpart
Úszóknak élvezetes.

Mária T., 2017.11.14., Tartózkodás dátuma: 2017.11.04 - 11.11.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sunny Days El Palacio Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,6 A szálloda fekvése, épitészeti megoldása, a tisztasága, a közösségi helységek felszerelése a várakozásunknak mindenben megfelelt. A...

 • 4,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
A szálloda fekvése, épitészeti megoldása, a tisztasága, a közösségi helységek felszerelése a várakozásunknak mindenben megfelelt. A személyzet nagy átlagban kedves és próbálnak minden kényelemről gondoskodni, az étkezés változatos és valódi kulináris élvezetet adott. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák tiszták voltak. A berendezés kényelmes volt, néhány berendezési tárgyon már erősen látszott az "idő".

Ellátás
Mind az éttermekben, mind a bárokban megvoltunk az ellátással elégedve

Hotel szolgáltatások
Kissé zavaró volt számunkra, hogy megérkezésunkkor a recepción dolgozó közölte, hogy a számunkra lefoglalt szobánál, tud magasabb minőségüt biztosítani. szerettünk volna először megnézni, mi az ami számunkra foglalt volt és eldönteni akarunk e más elhelyezést. mivel kitartóan állították, hogy az űltaluk felkinált szoba jobb, elfogadtuk és nem feledkeztünk meg a szolgáltatás jutalmazásáról sem. szerettük volna igénybe venni a többi felkinált étterem szolgáltatásait is, de nem tudtuk, hogy ezt azonnal az első nap kell foglalni, így nem kaptunk helyet.

Tengerpart
A tengerpart jól megközelíthető( ajánlott cipő használata!). A part tiszta, nem volt zsufolt, minden alakalommal kaptunk napozó ágyat.

Dr. Klitzsch Günter Hansné, 2017.11.08., Tartózkodás dátuma: 2017.10.28 - 11.04.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Makadi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,2 gyerekeknek!!!!!!

 • 8 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
gyerekeknek!!!!!! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
szuper volt wc kefe nélkül...

Ellátás
a kaja elfogadható, de ezt egy másik Sharm El Sheik szállodával összevetve nézem. Ott kiváló volt.

Hotel szolgáltatások
gyerekeknek!!!

Tengerpart
kiváló volt, zárás elött elhúzó személyzettel, délutáni napozóány pakolással, nem várták meg hogy hazamenjen a nép, még javában ment az élet a parton de ők már elkezdték az ágyakat pakolni

Tölgyesi Poós Anna, 2017.11.07., Tartózkodás dátuma: 2017.10.28 - 11.04.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,4 Kicsik és nagyok is remekül érezték magukat!

 • 7 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Kicsik és nagyok is remekül érezték magukat! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Többször jártunk már arab országokban. Épp olyan volt, mint mindig. Épp azokra az apróságokra nem figyelnek túlságosan, amitől igazán kiválóak lehetnének a szobáik, épületeik, mosdóik, fürdőik. Ha ezen képes valaki felülemelkedni és a szép dolgokat meglátni, akkor a különleges megoldásokra fog figyelni.

Ellátás
Az alap étkezés nem igazán változatos, helyi ízekkel ismerkedhetünk meg. Ez nem okoz problémát, mivel lehetősége van a vendégnek kb.8-10 különféle étteremben ebédelni és vacsorázni az all inclusive keretein belül. Max az italért kell fizetni. Be kell jelentkezni vacsorára bármelyik nap, akárhányszor az éttermekbe pl olasz, német, kínai, oriental, indiai, kebab, stb. Tehát senki sem halhat éhen.

Van hajnali reggeli lehetőség 5-7 között, van éjjeli vacsi lehetőség 22-24 között, napközben gofri, palacsinta, italok stb.

Hotel szolgáltatások
Talán az animáció, itt is az esti műsorok a leggyengébb pontja a szállodának.

Kritikán aluli, minősíthetetlenül ócska, 25 perces előadásocskák vannak. Érdemesebb sétálni helyette.

A kicsi gyerekek a minidisco-t imádták.

A csúszdák csodásak, izgalmasak, jól szervezetten működnek. A gyerek csúszdarész egy igazi izgalmas élménybomba.

Tengerpart
A legszebb partja ennek a hotelnek van.

Közvetlenül a partnál (annak 50 méteres sugarában) több korallsziget is található, melyeket megjelöltek, hogy könnyebb legyen megfigyelni a flórát s faunát. Elég ha beledugjuk a fejünket a vízbe és máris csodavilágba érkeztünk.

Judit H., 2017.11.07., Tartózkodás dátuma: 2017.10.28 - 11.04.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 4 A szállodával viszont sajnos nagyon mellé lőttünk: bár a nevéhez híven rengeteg gondozott pálmafa mindenhol és kertje ill. medencéi...

 • 3,5 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 4 Környék
 • 2 Alapár

Elhelyezés
A szállodával viszont sajnos nagyon mellé lőttünk: bár a nevéhez híven rengeteg gondozott pálmafa mindenhol és kertje ill. medencéi ápolt, rendezett környezetet sugalltak, a szobánk mérhetetlenül igénytelen, lepukkant, koszos volt - ahogy a szálloda lobbyja is. A személyzet gépiesen mosolygott, de leginkább unottan álltak a javarészt alsó középosztálybeli német vendégek rendelkezésére. A recepciósokat viszont nehezen lehetne minősíteni. Őket kifejezetten zavarta az a sok európai, akik náluk szálltak meg. Mindent összevetve nagy jóindulattal egy gyenge háromcsillagos szálloda a Palm Beach Resort - természetesen figyelembe véve, hogy az afrikai kontinensről beszélünk, tehát ahol a csillagoknak csak jelzésértéke van. Teljes értékelés megtekintése

Ellátás
A konyha változatos, kifejezetten finomak és fantáziadúsak voltak az ételek. Az egyiptomi, és az európai konyha izléses kombóját sikerült összehozniuk.

Hotel szolgáltatások
A személyzet komoly nyelvi hiányokkal küszködik ti. gyakorlatilag az alapvető konyhanyelvet sem beszélik, viszont próbálják az angolt és a németet keverni teljesen sikertelenül.

Tengerpart
A hotelnak van egy kicsiny partszakasza, ahol a snorkelezésnek nincs igazán értelme.

Ildikó K., 2017.11.06., Tartózkodás dátuma: 2017.10.27 - 11.03.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Palm Beach Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

összes ajánlás Egyiptom - Hurghada

Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: H-P: 9-18 I Szo: 9-14:30 06 80 100 200 +40 316 300 926

Egyszerűen átlátható kínálat:

minden költséget tartalmazó árak!