Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Egyiptom - Hurghada Egyiptom

 • Repülési menetidő

  04:10

 • Leírás

  Hurghada a múlt század elején, mint halászfalu lett megalapítva, ma már modern, nagystílű turistaközpont. Tulajdonképpen a Vörös-tenger partján 20 km hosszan húzódó sávban épült szállodakomplexumokról van szó. Azt a tényt tekintve, hogy a terület jelenleg a legkeresettebb tengerparti helyekhez tartozik, elmondhatjuk, hogy kissé veszített eredeti, egykori varázsából.

  A kiépített közlekedési infrastruktúra lehetővé teszi, hogy könnyűszerrel a városba, illetve onnan kijussunk. Hurghadában ajánlatos mikrobusszal, vagy taxival közlekedni. Igényeinkhez megfelelő szállást taláni ezen a helyen egyáltalán nem probléma. Megszállhatunk például a Conrad International szállodában, amelyet saját öböllel rendelkező kis villák alkotnak A Jasmin Village komfortos bungallói szintén nem elhanyagolhatóak. Szórakozásra vízi aktivitások, valamint squash közben is alkalmunk nyílik. A Magawish Village bungallói különleges szolgáltatásokat nyújtanak Közvetlenül a szállodában ingyenes gyermekfelügyeletet kérhetünk. A szálloda ezen kívül vendégeinek búvártanfolyamot is ajánl.

  Hurghadához hozzátartoznak a luxuséttermek és a tipikus kis arab kávézók, bevásárlóközpontok, piacok, klubbok, bárok és kaszinók. Kulturális szemponból a legérdekesebb városrész Dahar. A forgalmas, sátorokkal, bazárral és üzletekkel tarkított utcák szuvenírvásárlásra invitálnak, míg a mecsetek áhítatra intenek. Hurghada egyben fürdőváros is. A turisták ide nem csak ismeretterjesztés céljából, hanem gyógyulni is jönnek.A megannyi csodálatos zátonynak köszönhetően sok búvárral találkozhatunk, a kedvező széljárásnak köszönhetően egyben sok hullámlovassal, jachtingolóval és a vízi sportok egyéb kedvelőivel. A tenger élővilága után érdeklődők nem hagyhatják ki a múzeum és akvárium megtekintését, ahol a Vörös-tenger flórájának és faunájának komplett gyűjteményét láthatjuk. A Hurghada környéki tengerpart eléggé tagolt, ezért nem szabad elszalasztani a lehetőséget, hogy ellátogassunk az itt található szigetek egyikére. Ellátogathatunk Giftunra, Shadwan, Shrab Abu Shiban, valamint Shrab el-Erg szigetekre.

  Hurghada fekvése a műemlékek szempontjából stratégiainak tekinthető. A fakultatív kirándulások alkalmával ellátogathatunk Luxorba, Karnakba, Kairóba, vagy Gízába. Hurghadától mintegy 30 kilométerre északra fekszik El Gouna, a lagúnákkal övezett kis falu, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni. A helyi autóbuszjáratokkal megbízhatóan oda-illetve visszajuthatunk. El Gounában található a híres nemzetközi golfcentrum, a Steigenberger Golf Resort. Néhány kilométerrel távolabb, egy fészigeten fekszik Soma Bay. A vízisportokon kívül itt szintén hódolhatunk a golfnak is. A terület további közkedvelt nyaralóhelyei Safaga és Makadi Bay.

Legújabb értékelések Egyiptom - Hurghada

Összesen: 10 Tetszett , szívesen visszamennénk máskor is.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Tetszett , szívesen visszamennénk máskor is. Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2018.09.24., Tartózkodás dátuma: 2018.09.12 - 09.19.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Makadi Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5,8 A hotel elhelyezkedése, a park, nagyon szép, gondozott.

 • 5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
A hotel elhelyezkedése, a park, nagyon szép, gondozott. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák lelakottak, a ****- ot messze nem éri el, az első szoba kb. **-nak megfelelő volt. A csere szoba már elérte a ***-s szintet, ami az idegenvezető szerint megfelelő minőség. Itt is voltak hiányosságok (nem lehetett a fürdőszoba ajtaját kilincsre zárni, a víztartály 3 nap után nem működött). A személyzet egyébként udvarias, és segítőkész.

Ellátás
A hotelben három étterem működött, mi kettőben étkeztünk. A nagy étterem választéka változatos, de leginkább arab ízvilágot tükrözött, holott 90 %-ban európai vendégek voltak. Legalább az ételféleségek 40 %-át ehhez a vendégkörhöz kellene igazítani.

Hotel szolgáltatások
Mi all inclusive ellátásban részesültünk, amit az utazási iroda és prospektus hirdetett, azt a szolgáltatást megkaptuk. Az étel-ital fogyasztás a hirdetésnek megfelelő volt. Minden nap takarítottak.

Tengerpart
A tengerpart közvetlen a szálloda mellett volt, nagy területen helyezkedett el, nem kellett a napozó ágyakért küzdeni, mint sok helyen általában

Kiss László Barna, 2018.09.23., Tartózkodás dátuma: 2018.09.11 - 09.18.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 4,2 Egy 4*-os szállodától többet vártunk. Ez max. 3* alulról. Kritikán aluli étkezés.

 • 4 Szállás
 • 2 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
Egy 4*-os szállodától többet vártunk. Ez max. 3* alulról. Kritikán aluli étkezés. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nem zárható ajtó, nem működő TV, 2x vízzel elárasztott fürdőszoba. Mindez egy "Villa" besorolású szobánál, a medence szint alatt kilátással a medence gépészetére. (Hangjára)

Ellátás
Semmit mondó, unalmas, az előző napi étel átvariálva újra tálalva. A "hideg" szót nem ismerik. (meleg sör. brrrrrr...).

Hotel szolgáltatások
Inkább hagyjuk. 5 órakor bezár a medence???????

Tengerpart
Az egyetlen igazából jó. Tiszta csodálatos tenger. Erről nem a szálloda tehet. (mondjuk többnyire koszos napozóágyak)

Szecsődi László Károly, 2018.09.23., Tartózkodás dátuma: 2018.09.10 - 09.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sphinx Resort Hurghada

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 10 Megérkezéskor a reptéren a képviselők tereltek a vizum fizetéshez. Dollárt nem fogadták el, csak az eurot. A vizumon rajta van 25...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Megérkezéskor a reptéren a képviselők tereltek a vizum fizetéshez. Dollárt nem fogadták el, csak az eurot. A vizumon rajta van 25 dollár.Ehelyett 28.50 eurót kértek.Nyilvános rablásnak vélem. Minden más csodálatos volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kifogástalan

Ellátás
tökéletes

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan

Tengerpart
Gyönyörű

Vincze Attila, 2018.09.21., Tartózkodás dátuma: 2018.08.31 - 09.14.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Siva Grand Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,4 Összességében jónak mondhatom.

 • 7 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Összességében jónak mondhatom. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállásunk összességében jó volt. Egy francia ágyat kaptunk ami megfelelő, kényelmes volt. a bútorok egy kicsit kopottak voltak és a szoba elég egyhangú volt (egy kép a falon nem lett volna rossz) A fal egy helyen koszos volt. De volt klíma a szobába és működött. Nem vagyunk nagy igényűek, és mivel igazából csak aludni mentünk a szobába így nem okozott gondot.

Ellátás
Az ellátás megfelelő volt, ami számomra problémát jelentette, hogy csak naponta 3 db fél literes vizet kaptunk (2 felnőtt és egy gyerek) tehát személyenként napi fél liter járt és ebből kellett gazdálkodni fogat mosni és este inni. (mivel a csap víz nem volt iható) ezt egy kicsit keveseltem.

Hotel szolgáltatások
A szálloda medencéje jó nagy volt , tágas így sok ember eloszlott benne tehát nem volt tömeg ez nagyon tetszett mindenki kényelmesen elfért. Viszont egy felújítás ráférne (leesett csempe stb. ) A víz hőmérséklete egy kicsit hideg volt (főleg a gyereknek) de ez nem mondanám problémának.

Tengerpart
a tengerpartra egy kikövezett út vezetett a szállodából, könnyen volt megközelíthető. a part tiszta volt és a víz is. a tengerparton napágyak voltak amit ha reggel 08.ig nem foglaltál le akkor már utána nem volt helyed. Talán ez az egy hibája volt (több napágy kellene). a tenger csodaszép volt és tiszta. Hibátlan!!

Kelemen Bernadett, 2018.09.21., Tartózkodás dátuma: 2018.09.03 - 09.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Egyiptom - Hurghada

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600