Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Egyiptom - Hurghada Egyiptom

 • Repülési menetidő

  04:10

 • Leírás

  Hurghada a múlt század elején, mint halászfalu lett megalapítva, ma már modern, nagystílű turistaközpont. Tulajdonképpen a Vörös-tenger partján 20 km hosszan húzódó sávban épült szállodakomplexumokról van szó. Azt a tényt tekintve, hogy a terület jelenleg a legkeresettebb tengerparti helyekhez tartozik, elmondhatjuk, hogy kissé veszített eredeti, egykori varázsából.

  A kiépített közlekedési infrastruktúra lehetővé teszi, hogy könnyűszerrel a városba, illetve onnan kijussunk. Hurghadában ajánlatos mikrobusszal, vagy taxival közlekedni. Igényeinkhez megfelelő szállást taláni ezen a helyen egyáltalán nem probléma. Megszállhatunk például a Conrad International szállodában, amelyet saját öböllel rendelkező kis villák alkotnak A Jasmin Village komfortos bungallói szintén nem elhanyagolhatóak. Szórakozásra vízi aktivitások, valamint squash közben is alkalmunk nyílik. A Magawish Village bungallói különleges szolgáltatásokat nyújtanak Közvetlenül a szállodában ingyenes gyermekfelügyeletet kérhetünk. A szálloda ezen kívül vendégeinek búvártanfolyamot is ajánl.

  Hurghadához hozzátartoznak a luxuséttermek és a tipikus kis arab kávézók, bevásárlóközpontok, piacok, klubbok, bárok és kaszinók. Kulturális szemponból a legérdekesebb városrész Dahar. A forgalmas, sátorokkal, bazárral és üzletekkel tarkított utcák szuvenírvásárlásra invitálnak, míg a mecsetek áhítatra intenek. Hurghada egyben fürdőváros is. A turisták ide nem csak ismeretterjesztés céljából, hanem gyógyulni is jönnek.A megannyi csodálatos zátonynak köszönhetően sok búvárral találkozhatunk, a kedvező széljárásnak köszönhetően egyben sok hullámlovassal, jachtingolóval és a vízi sportok egyéb kedvelőivel. A tenger élővilága után érdeklődők nem hagyhatják ki a múzeum és akvárium megtekintését, ahol a Vörös-tenger flórájának és faunájának komplett gyűjteményét láthatjuk. A Hurghada környéki tengerpart eléggé tagolt, ezért nem szabad elszalasztani a lehetőséget, hogy ellátogassunk az itt található szigetek egyikére. Ellátogathatunk Giftunra, Shadwan, Shrab Abu Shiban, valamint Shrab el-Erg szigetekre.

  Hurghada fekvése a műemlékek szempontjából stratégiainak tekinthető. A fakultatív kirándulások alkalmával ellátogathatunk Luxorba, Karnakba, Kairóba, vagy Gízába. Hurghadától mintegy 30 kilométerre északra fekszik El Gouna, a lagúnákkal övezett kis falu, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni. A helyi autóbuszjáratokkal megbízhatóan oda-illetve visszajuthatunk. El Gounában található a híres nemzetközi golfcentrum, a Steigenberger Golf Resort. Néhány kilométerrel távolabb, egy fészigeten fekszik Soma Bay. A vízisportokon kívül itt szintén hódolhatunk a golfnak is. A terület további közkedvelt nyaralóhelyei Safaga és Makadi Bay.

Legújabb értékelések Egyiptom - Hurghada

Összesen: 9 .

 • 8 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
. Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2018.07.20., Tartózkodás dátuma: 2018.06.24 - 07.01.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Hilton Long Beach Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (1)

Összesen: 4,6 Semilyen tekintetben nem 5* a szálloda!!

 • 4,5 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 5 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
Semilyen tekintetben nem 5* a szálloda!! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kissé régi a szálloda. Sok helyen festésre, felújításra szorul. A bútorok, tv, hűtőszekrény elavultak. Inkabb gyenge 4* nak felel meg.

Ellátás
Az ellátás sem 5*, de mindig van mit enni, az étterem és a bárok higiéniája viszont hagy némi kivetnivalót.

Hotel szolgáltatások
Szolgáltatás nem sok van. Nagyon hiányoztak az animációs programok, illetve az esti programok. Időnként valami fizetős programot emlegettek a szomszéd épületben, de helyben szinte semmi.

Tengerpart
A szemben lévő szálloda parkján kereszrül lehet megközelíteni, pár perc sétával. Napágy, napernyő mindig van szabadon.

Hantos Istvánné, 2018.07.20., Tartózkodás dátuma: 2018.07.10 - 07.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,6 tökéletes nyaralás mindenkinek ajánlom.

 • 10 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
tökéletes nyaralás mindenkinek ajánlom. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés

Ellátás

Hotel szolgáltatások
kiváló

Tengerpart
tiszta, meleg

Istvánov Csaba, 2018.07.20., Tartózkodás dátuma: 2018.07.11 - 07.18.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Hawaii Caesar Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (1)

Összesen: 9 Vegül a Makadi Sunwingban lettünk elszállásolva. Alapvetőren elégedettek voltunk a hotellel bár nincs viszonyítási alapunk mivel a Makadi...

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Vegül a Makadi Sunwingban lettünk elszállásolva. Alapvetőren elégedettek voltunk a hotellel bár nincs viszonyítási alapunk mivel a Makadi Palace-ban még nem jártunk. Tehát hogy most jobban jártunk e így azt nem tudjuk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Csak a Makadi Sunwingről tudok nyilatkozni mert végül ott voltunk. A szoba rendben volt a szolgáltatások szintén. Személyzet kedves és tette a dolgát.

Ellátás
Az ételek alapvetően finomak, választékosak vár a főéttermeket nem használtuk csak a tematikus éttermekben vacsoráztunk. A reggelik rendben voltak, mindúg találtunk kedvünkre valót. Az italok esetén a gyümölcs levek gyenge minőségűek voltak, sok esetben aemmi gyümölcsíze nem volt. A szénsavas üdítők rendben voltak. Sör amikor hideg volt akkor rendben volt. Koktélok futottak még kategória..

Hotel szolgáltatások
Takarítás rendben volt, személyzet, kedves segítőkész.

Tengerpart
Napernyő ágy rendben volt általában lehetett találni szabad helyet mindíg. Az élővilág a vízalatt szép, maga tengerpart nem különősebben szép.

Andventure Hungary Kft., 2018.07.19., Tartózkodás dátuma: 2018.06.23 - 06.30.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Makadi Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 2,8 Igazàból sokkal jobbra szàmítottunk. A gèp amikor mentünk kettő és fèl órát késett hazafelé 1 órát. A szoba minden volt csak nem tiszta....

 • 3 Szállás
 • 1 Ellátás típusa
 • 5 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés
Igazàból sokkal jobbra szàmítottunk. A gèp amikor mentünk kettő és fèl órát késett hazafelé 1 órát. A szoba minden volt csak nem tiszta. A kaja egész héten ugyan az volt. A strand része egész jó volt. A szervezett kiràndulásokon a magyar nyelvű idegenvezető nulla volt. Csak a pénzre hajtott és ez érezhető volt. Összességèben nem kellemes élmènyekkel tàvoztunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Koszos.

Ellátás
Szörnyű, egy hétig ugyan az volt a kaja.

Hotel szolgáltatások
Nulla, mindenért úgy kellett szólni. Wifiért, vízért és tiszta törölközőért.

Tengerpart
Ez volt a legjobb az egèszben bàr azért lehetett volna nagyobb.

Somogyi Bianka, 2018.07.19., Tartózkodás dátuma: 2018.07.09 - 07.16.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sphinx Resort Hurghada

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Egyiptom - Hurghada

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-14:30 | V: 10-15:30 +36 1 501 5600