Egyiptom - Marsa Alam Egyiptom

 • Repülési idő

  04:10

 • Leírás

  Marsa Alam eredetileg halászfalu volt, amely az utóbbi időben keresett tursitaközponttá nőtte ki magát. Egyiptom keleti részén terül el, a Vörös-tenger nyugati partján. A helyet a nyugalom és a relaxáció uralja. Viszonylag távol esik a zajos turistaközpontoktól, tehát ideális hely a pihenésre, főleg az idősebb generáció, valamint a kisgyermekes családok számára.

  2001-ben lett befejezve az itteni nemzetközi repülőtér építése. Ettől kezdve nem probléma eljutni Marsa Alamba, ellenkezőleg, nagyon gyorsan és egyszerűen juthatunk ide. Az utóbbi években a nyaralóhely egyre inkább terjeszkedik, az ok a befektetések növekvő száma, főleg az idegenforgalom területén. További szállodák és velük együtt különböző kulturális és sportközpontok épülnek. A helybe már első pillantásra bele lehet szeretni. A napos tengerpartot pálmafák szegélyezik, partjait azúrkék tenger mossa és sok korallsziget is található itt. A leglátogatottabb a Samadai zátony, amelyet a Delfinek Hazájának neveznek Egészben véve a hely a szörfösök, jachtingolók és búvárok paradicsoma.

Szállásértékelések - Egyiptom - Marsa Alam

Összesen: 9.8 Nyugodt nyaralás egy ellenőrzött szállodában

 • 9 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nyugodt nyaralás egy ellenőrzött szállodában Teljes leírás

Radek P., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.16., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.04 - 07.13.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szállás: Gorgonia Beach Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Kiváló nyaralás, mindenkinek csak ajánlani tudom a tartózkodást ebben az üdülőhelyen. Minden korosztály. Mindenki a magáéhoz jön.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Kiváló nyaralás, mindenkinek csak ajánlani tudom a tartózkodást ebben az üdülőhelyen. Minden korosztály. Mindenki a magáéhoz jön. Teljes leírás

Elhelyezés
Szobák, mindig takarítva, tiszta törölközők cseréje, ágyak megvetése, az ágyon lévő törölközőkről különféle állatok eltávolítása, pl. mackó, hattyú, szív, elefánt. (én mindig hagytam 1-2 dollárt a takarítónak, mert tudom, hogy ott vannak szegények).

Ellátás
Változatos, mindenki választja a magáét. Húsból, zöldségekből, süteményekből, köretekből, italokból. Még a tenger gyümölcsei is hetente egyszer. Max.elégedettség.

Szállás szolgáltatások
Kiváló, rendkívül készséges, befogadó, felelősségteljes, gondoskodó. Én pedig 14 éves nő voltam, gyerekkel ebben az országban. Az egész nagy üdülőhelyen sehol nem volt problémám.

Tengerpart
Rengeteg napozóágy főszezonban is, kiváló strand snorkelezési lehetőséggel a lagúnában, a 20-50 m-es zátony mólójáról való leereszkedés után snorkelezési lehetőséggel. Sokszínűség a tengerben élő hal- és állatfajok megtekintéséhez. Szépség. Minden este animátorok programja, latin, spanyol, egyiptomi táncok műsora, hastáncos, kígyóshow, éjszakai úszás a hullámmedencében és vízrepülés előadás a medencében.

Tatiana R., Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2024.07.16., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.03 - 07.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szállás: Akassia Swiss Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8 Leírás szerinti szálloda. Nagy terület, sok zöld Marsa Alam, különböző mélységű úszómedencék, így kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A...

 • 8 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Leírás szerinti szálloda. Nagy terület, sok zöld Marsa Alam, különböző mélységű úszómedencék, így kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A szobák tágasak, bár a fürdőszobák állapota lehetne jobb. Napközben néhány tevékenység, animáció, de az esti repertoár elég szegényes, nem köti le a vendégeket. A borotvált szálloda jó egyiptomi színvonal. Teljes leírás

Paweł P., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.07.16., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.02 - 07.13.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szállás: Jaz Grand Marsa (ex. Grand Resta)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Minden szuper kedves személyzet volt, az étel kiváló volt

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Minden szuper kedves személyzet volt, az étel kiváló volt Teljes leírás

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2024.07.16., Tartózkodás időpontja:: 2024.06.26 - 07.03.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szállás: Concorde Moreen Beach & SPA

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 2.8 Helló reggel 7 óra körül megérkeztünk, 3 órát kellett várnunk a szobára. Sokkban voltunk a fiókokban, por a szekrényben, koszos ágynemű...

 • 2 Elhelyezés
 • 5 Ellátás
 • 3 Környék
 • 1 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Helló reggel 7 óra körül megérkeztünk, 3 órát kellett várnunk a szobára. Sokkban voltunk a fiókokban, por a szekrényben, koszos ágynemű itt-ott koszos falak, nem működő zuhanyozó, régi deszkából szegezett ágyak Nincsenek kikényszerített hálapénz, ha nem nyújtanak szolgáltatást, és összesen 40 dollárt adtam el dollárban, mivel. Egyiptomban szokás. A CK-n keresztüli szafari út abszolút kudarc és csalódás volt. A CK arab delegáltja agresszív volt, idegesítő és félresikerült. az autóból soha életemben nem aggódtam ennyire a családomért, volt velem két nővér és egy feleségem. Egyiptom soha többé. Kmec.G Děčín Teljes leírás

Elhelyezés
Katasztrófa, tudok képet küldeni

Ellátás
Normál

Szállás szolgáltatások
Borravaló nélkül semmi

Tengerpart
A parton egy tönkrement szálloda volt, bennszülöttekkel, a szálloda személyzete szerint veszélyes emberekkel, ezért 18.00-kor el kell hagyni a strandot.

Gejza K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.16., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.03 - 07.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szállás: Blend El Phistone Beach Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Egyiptom - Marsa Alam