Egyiptom - Sharm El Sheikh Egyiptom

 • Repülési menetidő

  04:00

 • Leírás

  A város a Sínai-félsziget déli csücskében található. Ahogyan az itteni városok többsége, úgy Sharm el Sheikh is egykor beduin halászfalucska volt. Az eredeti település az évek során pulzáló, modern kori nyaralóhellyé alakult át. A város két különálló részre osztódik, az egyik maga a város a kikötővel, a másik a néhány kilométerre távolabb eső Naama Bay öböl, amely gyönyörű partszakasszal és magas kategóriájú szállodákkal büszkélkedik, amelyek egészen biztosan nem okoznak csalódást az odaérkezőknek.

  Az átjárók és alagutak a várost könnyen megközelíthetővé teszik, például Kairóból. Közvetlenül a városban található a nemzetközi járatokat fogadó repülőtér. Szálást keresni nem tart sokáig, a város luxusszállodák, panziók és kisebb családi szállodák sokaságával büszkélkedik. A magánkempingek, valamint a Mövenpick és a Hilton szállodalánc szállodái széles árkategóriában kínálnak szálláshelyet.

  Mi mindent találunk meg Sharm el Sheikhben? Tulajdonképpen mindent. ?zleteket, bevásárló- és szórakoztatóközpontokat, kulturális létesítményeket, bárokat, partmenti sétányokat, éjjeli szórakozási lehetőségeket és természetesen műemlékeket. Ha aktívan szeretnénk tölteni a pihenést, kipróbálhatjuk a lovaglást, vagy tevehátra ülhetünk, részt vehetünk egy sivatagi szafarin, ellátogathatunk egy beduin oázisba, vagy a pirosas színben játszó robusztus hegyi maszívumhoz, amely 2000 m magas, és ahol a mai beduinok tarka sátrait csodálhatjuk meg.

  A hely zátonyokban és korallparkokban rendkívül gazdag, ezért a búvárparadicsomnak számít. A búvárkodáson kívül kipróbálhatjuk a windsurfing-et, vízisíelést, vitorlázást és egyébb tevékenységeket. A meleg szuptrópusi éghajlatnak köszönhetően, amelyre jellemzőek a száraz és forró nappalok, ez a terület a nyári hónapokat kivéve is a búvárok paradicsomának számít. Tulajdonképpen itt egész évben meleg van. A nyári hónapokban a forró délutánokat estére kellemes, hűvős idő váltja fel. Abban az esetben, ha egész napos kirándulásra indulunk, nem szabad kihagynunk Szent Katalin kolostorát, Mózes hegyét, a Színes-kanyonba tett látogatást,valamint a Ras Mohamed-re és a Titan Island-re tett hajókirándulást. Az érdeklődők felkereshetik a kénforrásokat is, amelyek a reumatikus betegségek kezelésére specializálódtak. A nyaralóhelytől nem messze található a Cápa-öböl és a Sharm el-Moiya kikötő, ahol a helyi jachtklubb székhelye található.

  Mindent összefoglalva, ez a hely relaxációra és kalandokban gazdag üdülésre egyaránt alkalmas.

Legújabb értékelések Egyiptom - Sharm El Sheikh

Összesen: 10 Nagyon szuper volt a hotel, a tenger élővilága csodálatos ezen a parton, összességében szuper volt minden.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon szuper volt a hotel, a tenger élővilága csodálatos ezen a parton, összességében szuper volt minden. Teljes leírás

Elhelyezés
Minden igényt kielégítő, gyönyörű szálloda, nagy és maximálisan felszerelt szoba, tisztaság és elegancia mindenütt.

Ellátás
Finom ételek, italok, és végtelenül kedves, figyelmes személyzet.

Hotel szolgáltatások
Mindenre volt lehetőség, számos program.

Tengerpart
Tökéletes. Hihetetlen élővilág, gyönyörű korallok, nagyon sok hal. Stégről és partról menve is lehet látni. Tengerparton mindig volt hely, kényelmes napágyak, bár, programok, és még hűsítő kendőt is hoztak időnként.

Sebők Katalin, 2022.09.21., Tartózkodás időpontja: 2022.08.30 - 09.13.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Baron Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 7.2 Az utazás jol szervezett volt.

 • 7 Elhelyezés
 • 4 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Az utazás jol szervezett volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda elhelyezkedése kiváló

Ellátás
Az ellátás az előző évekhez képest lényegesen gyengébb minóségü lett. A kiszolgáló személyzet kivéve Olasz étterem nagyon jó végtelenül udvarias mindenki. .

Hotel szolgáltatások
Sajnos az egy hét alatt többszöri kérésre sem sikerült friss törölközöt kapni takaritást is csak utazás utolsó napján sikerült kiharcolni. sokat voltunk itt lényegesen romlott a szolgáltatás. Nagyon szerettünk itt lenni az évek alatt rengetegett romlott azt gondolom többet ide nem megyünk.

Tengerpart
A tenger csodálatos egy stégről lehet megközeliteni. Kijönni életveszélyes szinte alá van csuszva a létra a stég alá. rengeteg a korall és a halak gyönyörüek. a víz nagyon tiszta. A törölközöt itt tudtuk mindig cserélni . Rengeteg napágy nem kellett vadászni volt mindig szabad hely .itt a személyzet is nagyon kedves volt

Szikora Andrea, 2022.09.19., Tartózkodás időpontja: 2022.09.08 - 09.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Sharm Plaza

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8.2 Az utazás, a transzfer rendben zajlott, a szálloda fekvése számomra tökéletes volt, a testvér szállodán keresztül cca 3-400 méterre volt...

 • 7 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Az utazás, a transzfer rendben zajlott, a szálloda fekvése számomra tökéletes volt, a testvér szállodán keresztül cca 3-400 méterre volt a tenger. A város teljes felújítás alatt áll, a főút, a városi főutca teljesen feltúrva, szétverve! Erről előzetesen nem tudtunk, erről az utazási iroda tájékoztathatott volna! Állítólag november elejére végeznek a felújítással! Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda belső területe nagyon szép, pálmafák, medencék és kis fahidak. A szobák tágasak, rendezettek. A fürdőszobák jól felszereltek, de a vízzel a szokásos zürzavarok vannak, hol van, hol csak alig! A tisztaság rendben van, a személyzet nagyon kedves.

Ellátás
A szálloda kevés vendéggel üzemelt, ezért a konyha is kicsit szegényes volt!

Hotel szolgáltatások
Különböző, jó fakultatív programokat szerveztek, többön is résztvettünk!

Tengerpart
A tengerpart tiszta, ebben az időszakban kb félházzal üzemelt. A vízhőfok 30 fok köröl, majdnem meleg, amúgy agyon jó!

Péter N., 2022.09.19., Tartózkodás időpontja: 2022.09.01 - 09.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Ghazala Gardens

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 2.6 Ha a hiányosságokat problémákat félre tesszük, a programoknak köszönhetően csodálatos nyaraláson vettünk részt amit a Vörösnek...

 • 2 Elhelyezés
 • 4 Ellátás
 • 4 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Ha a hiányosságokat problémákat félre tesszük, a programoknak köszönhetően csodálatos nyaraláson vettünk részt amit a Vörösnek köszönhetünk.

Ebbe a szállodában bőven van mit javítani, érezni a Covid súlytotta károkat, illetve NAGYON FONTOS TUDNI, hogy rengeteg lépcső van, nekünk a szobától 200 lépcső volt fölfelé a recepció és főétterem (reggeli csak itt volt). Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák nagyon piszkosak, a tusolóban és mosdókagylóban a tetőről potyogó galambürülékkel találkoztunk folyamatosan, amikor szóltunk a válasz a szállodai dolgozótól az volt, hogy ez normal.A tusoló felett nem volt zárt emiatt tudott minden leesni, a mosdókagyló felett a spotlámpa ki volt szakadva ennek köszönhettük ezt.Az asztal egyik lába kitörve, a teraszon a fotel bele ültél szétesett.

Ellátás
Az ételek egyhangúak, szinte csak zöldség volt. A sütemények átlagosak, hiányoltuk a húst.Nagyon észrevehető, hogy kevesebb vendég van, többször a megmaradt étel lett újra kirakva.

Hotel szolgáltatások
Mivel kevés vendég van nagyon érezni lehetett, hogy sok minden csökkentett üzemmódban van.

Tengerpart
Lépcsőkön kell megközelíteni, kis partja van.Sziklás part, azonnal mélyvízzel, csak nagyon jól úszó embereknek ajánlanánk.

Balog Annamária, 2022.09.19., Tartózkodás időpontja: 2022.09.08 - 09.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: The Grand

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9.4 Mindennel nagyon elégedettek vagyunk! A szállodai dolgozók, a kertésztől, a pincérekig, mindenki nagyon kedves volt és tisztelettudó!...

 • 9.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Mindennel nagyon elégedettek vagyunk! A szállodai dolgozók, a kertésztől, a pincérekig, mindenki nagyon kedves volt és tisztelettudó! Leginkább csak angolul és oroszul beszélnek. Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta szoba, tiszta wc-k, mosdók. Patika tisztaságú étterem.

Ellátás
All Inclusive ellátás volt. Finom ételek. Szinte minden benne volt ebben az ellátásban, kicsit furcsa volt, hogy az étterembe a kávé(ami ilyen amerikai típusú hosszú kávé) benne volt az ellátásban, de ha a recepciónál egy jó presszót,vagy kapucchinot akar inni az ember, azt már fizetni kell!

Hotel szolgáltatások
mindenféle programokat lehet választani, a búvárkodástól, a maszázsig...kicsit "nyomulósak" a masszázs ajánással érkező kollégák sajnos...3 nap alatt 6x próbáltak meggyőzni róla,hogy vegyük igénybe, pedig 5x köszöntük meg,hogy köszönjük nem szeretnénk...

Tengerpart
A szálloda tengerpartja MESÉS! 4 stranddal rendelkezik, ebből 2 a snorkelingesek kánaánja! rengeteg gyönyörű hal, rája...kristáytiszta víz!

Zoltán S., 2022.09.19., Tartózkodás időpontja: 2022.09.08 - 09.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Movenpick Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Egyiptom - Sharm El Sheikh