Egyiptom - Sharm El Sheikh Egyiptom

 • Utazás repülőgéppel

  04:00

 • Leírás

  A város a Sínai-félsziget déli csücskében található. Ahogyan az itteni városok többsége, úgy Sharm el Sheikh is egykor beduin halászfalucska volt. Az eredeti település az évek során pulzáló, modern kori nyaralóhellyé alakult át. A város két különálló részre osztódik, az egyik maga a város a kikötővel, a másik a néhány kilométerre távolabb eső Naama Bay öböl, amely gyönyörű partszakasszal és magas kategóriájú szállodákkal büszkélkedik, amelyek egészen biztosan nem okoznak csalódást az odaérkezőknek.

  Az átjárók és alagutak a várost könnyen megközelíthetővé teszik, például Kairóból. Közvetlenül a városban található a nemzetközi járatokat fogadó repülőtér. Szálást keresni nem tart sokáig, a város luxusszállodák, panziók és kisebb családi szállodák sokaságával büszkélkedik. A magánkempingek, valamint a Mövenpick és a Hilton szállodalánc szállodái széles árkategóriában kínálnak szálláshelyet.

  Mi mindent találunk meg Sharm el Sheikhben? Tulajdonképpen mindent. ?zleteket, bevásárló- és szórakoztatóközpontokat, kulturális létesítményeket, bárokat, partmenti sétányokat, éjjeli szórakozási lehetőségeket és természetesen műemlékeket. Ha aktívan szeretnénk tölteni a pihenést, kipróbálhatjuk a lovaglást, vagy tevehátra ülhetünk, részt vehetünk egy sivatagi szafarin, ellátogathatunk egy beduin oázisba, vagy a pirosas színben játszó robusztus hegyi maszívumhoz, amely 2000 m magas, és ahol a mai beduinok tarka sátrait csodálhatjuk meg.

  A hely zátonyokban és korallparkokban rendkívül gazdag, ezért a búvárparadicsomnak számít. A búvárkodáson kívül kipróbálhatjuk a windsurfing-et, vízisíelést, vitorlázást és egyébb tevékenységeket. A meleg szuptrópusi éghajlatnak köszönhetően, amelyre jellemzőek a száraz és forró nappalok, ez a terület a nyári hónapokat kivéve is a búvárok paradicsomának számít. Tulajdonképpen itt egész évben meleg van. A nyári hónapokban a forró délutánokat estére kellemes, hűvős idő váltja fel. Abban az esetben, ha egész napos kirándulásra indulunk, nem szabad kihagynunk Szent Katalin kolostorát, Mózes hegyét, a Színes-kanyonba tett látogatást,valamint a Ras Mohamed-re és a Titan Island-re tett hajókirándulást. Az érdeklődők felkereshetik a kénforrásokat is, amelyek a reumatikus betegségek kezelésére specializálódtak. A nyaralóhelytől nem messze található a Cápa-öböl és a Sharm el-Moiya kikötő, ahol a helyi jachtklubb székhelye található.

  Mindent összefoglalva, ez a hely relaxációra és kalandokban gazdag üdülésre egyaránt alkalmas.

Legújabb értékelések Egyiptom - Sharm El Sheikh

Összesen: 7 Az időszak utószezon. Észrevehető volt, mert többször előfordult, hogy hol kávé hol flakonos vizet nem tudtak adni a strandi lobby...

 • 6 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Az időszak utószezon. Észrevehető volt, mert többször előfordult, hogy hol kávé hol flakonos vizet nem tudtak adni a strandi lobby bar-ban. Az időjárás és a természeti szépségek azonban feledtették ezeket a kellemetlenségeket. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Érkezésünkkor egy nagyon rossz minőségű kicsi ablakos, erkély nélküli szobába csekkoltattak be. Felvettük a kapcsolatot email-ben az utazási irodával, segítséget ígértek, megkeresték a még kint lévő kitelepített idegenvezetőjüket is. Ígérték intézik, hogy megfelelő minőségű szobát kapjunk. Késő délután - mivel nem történt semmi - magunk intéztük el a szoba cserét. Az már szuper volt.

Ellátás
Több étterem szolgálja a vendégek ellátását. Mindegyik kicsit más. Észrevétel: kevés húsos étel. Hal viszont mindig, és nagyon finom. A parton lévő lobby barban nem álltak a helyzet magaslatán. Unottak és már-már pimaszok voltak a kiszolgáló fiúcskák.

Hotel szolgáltatások
A szálloda kb 6 km-re van a centrumtól. Van mód bejutni, de emlékezetem szerint az ismertetésben ingyenes beszállítást írtak. Nos ezért 4 Eu-t kell fizetni személyenként. Előre jelezni kell a szándékot a centrumba való bejutásra. Vannak a szállodában üzletek, (nem sok) aki vásárolni kíván valamit, érdemesebb a centrumban, a szállodai üzletek drágák. Vannak animátorok, aki aktív tornázhat, táncolhat, minden féle dologban részt vehet. esténként különböző helyszíneken különböző szórakoztatás.

Tengerpart
A vízbe való bejutás stégről, mivel korallos a part. A víz csodás átlátható tiszta. Már a stégről látható a sok szép színes hal. Pipás maszkban érdemes nézelődni, gyönyörűek a korallok a part mentén. A víz hőmérséklete (novemberben is) nagyon kellemes, 26-27 fok. A hőmérséklet 28-31 fok. Estére kissé lehül. Ebben az időszakban már nem volt zsúfoltság, Mindig volt üres napágy. Természetesen itt is dívik, hogy reggel korán lefoglalják a legszebb kilátású és legkedvezőbb fekvésű ágyakat. A kilátás egyébként minden részéről gyönyörű. A part nagyon rendben van, rend és tisztaság. Elérhető ára és földrajzi "közelsége" miatt szerintem a Vörös-tenger a legszuperebb. Pláne annak aki szeret nézelődni a víz alatt.

Varga Katalin, 2017.12.02., Tartózkodás dátuma: 2017.11.16 - 11.23.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,8 Ár érték arányban jó választás a szálloda, annak aki felül tud emelkedni kicsinyes hiányosságokon amik egy Egyiptomi olcsóbb szállodáknál...

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 8 Alapár

Összegzés
Ár érték arányban jó választás a szálloda, annak aki felül tud emelkedni kicsinyes hiányosságokon amik egy Egyiptomi olcsóbb szállodáknál előfordulnak (Baksis fontos). Az épület egyedi, helyi stílusban épült igazán különleges szép belső udvarokkal. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kis túlzással a standard 2 személyes szoba kiváló, nagy kényelmes ágyak normális méretü terasszal.( 6-ik alkalommal jártam kint van összehasonlítási alapom )

Ellátás
Ételek: sajnos nem az erősségük a választék, nagyjából mindennap ugyanaz, de mindig találtunk megfelelőt.

Hotel szolgáltatások
Fűthető medence szerepel a kiajánlásban, lehet, hogy van ilyen de az biztos, hogy nincs fűtve.

A legnagyobb értéke a helynek a csodálatos korallos tenger, javaslom a jobb oldali lejáratot és a jobbra levő partszakaszt a szomszéd szállodák előtt fantasztikus élővilággal.

József V., 2017.11.30., Tartózkodás dátuma: 2017.11.23 - 11.30.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Plaza

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon jo.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jo. Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2017.11.13., Tartózkodás dátuma: 2017.09.04 - 09.19.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Jaz Belvedere

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 10 Rövid volt

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Rövid volt Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szupi

Ellátás
Bőséges, fincsi

Tengerpart
Tiszta, kényelmes ágyak!

Bordás Józsefné, 2017.11.07., Tartózkodás dátuma: 2017.10.24 - 10.31.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sea Club Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 9 Csodálatos hetettöltöttünk, visszamegyünk.....

 • 10 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodálatos hetettöltöttünk, visszamegyünk..... Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szeretem ezt a szállodát.Hihetetlenul kedves személyzet.Nagyon tiszta szép szobák

Ellátás
Hagy némi kívánnivalót, de éhesek soha nem maradtunk

Tengerpart
Fantasztikus párt, csodás korallfalakkal

Sziklai Katalin, 2017.11.05., Tartózkodás dátuma: 2017.10.24 - 10.31.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Plaza

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Egyiptom - Sharm El Sheikh

Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: H-P: 9-18 06 80 100 200 +40 316 300 926

Egyszerűen átlátható kínálat:

minden költséget tartalmazó árak!