Egyiptom - Sharm El Sheikh Egyiptom

 • Repülési idő

  04:00

 • Leírás

  A város a Sínai-félsziget déli csücskében található. Ahogyan az itteni városok többsége, úgy Sharm el Sheikh is egykor beduin halászfalucska volt. Az eredeti település az évek során pulzáló, modern kori nyaralóhellyé alakult át. A város két különálló részre osztódik, az egyik maga a város a kikötővel, a másik a néhány kilométerre távolabb eső Naama Bay öböl, amely gyönyörű partszakasszal és magas kategóriájú szállodákkal büszkélkedik, amelyek egészen biztosan nem okoznak csalódást az odaérkezőknek.

  Az átjárók és alagutak a várost könnyen megközelíthetővé teszik, például Kairóból. Közvetlenül a városban található a nemzetközi járatokat fogadó repülőtér. Szálást keresni nem tart sokáig, a város luxusszállodák, panziók és kisebb családi szállodák sokaságával büszkélkedik. A magánkempingek, valamint a Mövenpick és a Hilton szállodalánc szállodái széles árkategóriában kínálnak szálláshelyet.

  Mi mindent találunk meg Sharm el Sheikhben? Tulajdonképpen mindent. ?zleteket, bevásárló- és szórakoztatóközpontokat, kulturális létesítményeket, bárokat, partmenti sétányokat, éjjeli szórakozási lehetőségeket és természetesen műemlékeket. Ha aktívan szeretnénk tölteni a pihenést, kipróbálhatjuk a lovaglást, vagy tevehátra ülhetünk, részt vehetünk egy sivatagi szafarin, ellátogathatunk egy beduin oázisba, vagy a pirosas színben játszó robusztus hegyi maszívumhoz, amely 2000 m magas, és ahol a mai beduinok tarka sátrait csodálhatjuk meg.

  A hely zátonyokban és korallparkokban rendkívül gazdag, ezért a búvárparadicsomnak számít. A búvárkodáson kívül kipróbálhatjuk a windsurfing-et, vízisíelést, vitorlázást és egyébb tevékenységeket. A meleg szuptrópusi éghajlatnak köszönhetően, amelyre jellemzőek a száraz és forró nappalok, ez a terület a nyári hónapokat kivéve is a búvárok paradicsomának számít. Tulajdonképpen itt egész évben meleg van. A nyári hónapokban a forró délutánokat estére kellemes, hűvős idő váltja fel. Abban az esetben, ha egész napos kirándulásra indulunk, nem szabad kihagynunk Szent Katalin kolostorát, Mózes hegyét, a Színes-kanyonba tett látogatást,valamint a Ras Mohamed-re és a Titan Island-re tett hajókirándulást. Az érdeklődők felkereshetik a kénforrásokat is, amelyek a reumatikus betegségek kezelésére specializálódtak. A nyaralóhelytől nem messze található a Cápa-öböl és a Sharm el-Moiya kikötő, ahol a helyi jachtklubb székhelye található.

  Mindent összefoglalva, ez a hely relaxációra és kalandokban gazdag üdülésre egyaránt alkalmas.

Szállásértékelések - Egyiptom - Sharm El Sheikh

Összesen: 8.5 A szálloda nagy benyomást tett ránk érkezéskor, nagyon tiszta és rendezett, vigyáznak a rendre, itt egy rossz szót sem lehet mondani, de...

 • 7 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A szálloda nagy benyomást tett ránk érkezéskor, nagyon tiszta és rendezett, vigyáznak a rendre, itt egy rossz szót sem lehet mondani, de ami eléggé meglepett, hogy amikor elhagytuk a szobát a erkélyről volt kilátás a hátsó részre... minden nap volt kamion, zaj, valami furcsa építkezés, és vasárnap 5.30-kor érkezett egy teherautó, aki téglákat rakott ki... általában nagyon pozitív benyomást keltett a szálloda, ott gond van néhány pincérrel a főétteremben, a legtöbbet egyszerűen nem érdekli, és nehéz kérni valamit, de minden más rendben van, ami a gyerekeknek szóló animációkat illeti, elég unalmas, monoton és csak oroszul, a medence melletti zene is orosz... összességében pozitív benyomás, de ne várj csodákat Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta szobák, kényelmes ágyak, kiváló légkondi, semmi panaszra

Ellátás
Sajátos konyha, mint az ilyen vidékekre jellemző, de mindenki talál benne valamit

Tengerpart
Nagyszerű ereszkedés, gyönyörű kilátás

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.07.11., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.01 - 07.08.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Golf Beach Resort (ex. Jolie Ville Golf)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.4 Szép szálloda, szállás is, szállodai szolgáltatások szinten.

 • 8.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 5 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Szép szálloda, szállás is, szállodai szolgáltatások szinten. Teljes leírás

Elhelyezés
A medencére néző szobáért külön fizettünk, a földszinten voltunk terasszal és a tengert is láthattuk. Tiszta szoba, napi üveg víz személyenként, vízforraló, tea és kávé áll rendelkezésre.

Ellátás
Az étrend alapvetően ugyanaz – minden nap választható rizs, tészta, burgonya különböző módokon, valamint hal, marha vagy csirke. Ha nem teszel fel mindent a tányérodra minden nap, akkor többféleképpen kombinálható, így soha nem ugyanaz. Inkább a halat szeretem, ott meg tudják csinálni. Naponta édesség és gyümölcs.

Szállás szolgáltatások
A szolgáltatások színvonalasak, de tényleg várni kell a szállásra - az csak ebéd után. A korai érkezés miatt karszalagot és reggelit kap, de ezért induláskor nincs reggeli csomag. Úgy oldottuk meg, hogy az utolsó vacsoránál vettünk fel reggelire péksüteményeket. Reggel indulás előtt szerettünk volna meginni egy kávét a bárban, ami állítólag 24 órában működik, de ott takarítók voltak, így a bár nem működött (szándékosan?)

Tengerpart
A "fokozatos tengerbelépés" leírása, amit minden szállodaajánlat emleget, nem igaz - apálykor az ember bokáig ér vízzel felsétál a zátonyra, dagálykor pedig térdig ér. Úszni csak a mólótól lehet. Az értékelésekből és a fotókból tudtam, hogy mibe keveredtem, de sokan csalódtak. Egyébként a strand tiszta, naponta hengerelt.

Miroslava K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.09., Tartózkodás időpontja:: 2024.06.27 - 07.04.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Amwaj Oyoun & Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 1 Drámai szálloda. Kosz, bűz és szegénység. Az első éjszaka után a lakónak külön kellett fizetnie, hogy a szállodát másikra cserélje. Egy...

 • 1 Elhelyezés
 • 1 Ellátás
 • 1 Környék
 • 1 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Drámai szálloda. Kosz, bűz és szegénység. Az első éjszaka után a lakónak külön kellett fizetnie, hogy a szállodát másikra cserélje. Egy Nader nevű lakost nem érdekli semmiféle segítség... Túl sok negatív szót lehetne írni az utazási irodáról... fotók a hotel kínálatáról 15 évvel ezelőttről, amikor a szálloda fénykorát élte. Még az egyiptomi körút is elhagyta a szállodát az első éjszaka után, és Szervezőjük hívta a rendőrséget, hogy a szálloda bezárását követelje... Teljes leírás

Elhelyezés
Dráma, fél csillagot sem ér

Ellátás
Lidércnyomás. Nem étvágygerjesztő "pép" és nem volt ital a bár nyitása után fél órával

Szállás szolgáltatások
Nehéz szolgáltatásnak nevezni

Paweł W., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.07.08., Tartózkodás időpontja:: 2024.06.27 - 07.04.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Sharm Cliff Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

10 fénykép

Összesen: 10 Remek nyaralás

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Remek nyaralás Teljes leírás

Elhelyezés
Teljesen tökéletes

Ellátás
Nagyon jó

Szállás szolgáltatások
Tökéletes

Tengerpart
A szálloda jó és átfogó szolgáltatásai a tengerparton

Barbora M., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.08., Tartózkodás időpontja:: 2024.06.27 - 07.04.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Sierra

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.9 elégedettség

 • 8.5 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
elégedettség Teljes leírás

Elhelyezés
standard szállás, a szoba tiszta, a fürdőszoba felújítást érdemel

Ellátás
változatos ételek

Szállás szolgáltatások
a felszolgáló személyzet üdvözölte, mosolygott. takarítás jó, vizet naponta pótolnak.

Tengerpart
kb 150 lépés a strandig, kombinálható kisbusszal. a strand tiszta, napozóágyak bőven, a tenger tiszta, a strandról búvárkodni is lehet, a mólóról jobb minőség, pontonból van a móló - rosszabb járás. gyönyörű korallok, sok hal, még muréna és siba is

Marie M., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.05., Tartózkodás időpontja:: 2024.06.25 - 07.02.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Reef Oasis Beach Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Egyiptom - Sharm El Sheikh