Kenya - Diani Beach Kenya

 • Repülési idő

  13:50

 • Leírás

  Diani Beach Kenya legismertebb és leglátogatottabb strandja, Mombasától délre található és a legszebb üdülőhelyek közé tartozik. Diani Beach 17 km hosszú , csodás fehér homok borítja, a tenger türkizkék és a közelben egy csodás korallzátony is található. A központ az éjjeli élet kedvelői, de a pihenést kereső turisták igényeit is kielégíti. Relaxálni a strand déli részén és a Tiwi folyó parján lehet, ahol sok madárfajt is láthatunk. Diani Beach a déli part legkiépültebb része. Színvonalas szállodák, üzletek, szupermarketek és szórakozási lehetőségek hosszú sora található itt.

Szállásértékelések - Kenya - Diani Beach

Összesen: 8.5 A hely mindenkinek szól, aki a trópusi nyaralás és a szokatlan élmények kombinációját keresi, főleg a szafarihoz köthető. Kenya és ez az...

 • 8 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A hely mindenkinek szól, aki a trópusi nyaralás és a szokatlan élmények kombinációját keresi, főleg a szafarihoz köthető. Kenya és ez az üdülőhely sem hiányozhat az utazási listáról :-) Teljes leírás

Elhelyezés
A jó szolgáltatások és az afrikai hagyományok kombinációja egyszerre teljesített mindent. Homokos strandok, nagyon érdekes árapályokkal. Rengeteg szolgáltatás, mind a strandon, mind a medencénél.

Ellátás
Változatos étrend, beleértve a helyi ételeket is. Abszolút elégedettség, friss ételek, steakek és grillen készült hús egyenesen a tányérra.

Jiří J., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.04.16., Tartózkodás időpontja:: 2024.03.30 - 04.13.
Régió: Kenya Kenya, Diani Beach, Szállás: Diamonds Leisure Beach & Golf Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.9 Az utazás rendben ment,...a reptéri csatlakozásokkal kapcsolatban semmi említésre méltó nem történt ,...pontosan érkeztünk a mombasai...

 • 8.5 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Az utazás rendben ment,...a reptéri csatlakozásokkal kapcsolatban semmi említésre méltó nem történt ,...pontosan érkeztünk a mombasai reptérre,ahol a szállodai transzfer már várt minket, Egyedüli negatívum,hogy a kisbuszban nem működött a klíma. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás alapvetően megfelelő,de összehasonlítva más szállodákkal a szálloda jelenlegi állapotát tekintve a 4csillagot már nem adtam volna meg.Egyszerűen azért mert nagyon ráférne egy alapos felújítás az egész komplexumra. Ugyanez vonatkozik a kertre is,ami valaha szebb időket láthatott,mostanra viszont el van kissé hanyagolva. Ennek ellenére nincs különösebb panaszunk a szállásra,mert jóformán csak aludni jártunk a szobába.

Földszinti szobánkból remek kilátás nyílt a pálmafák által szegélyezett szabadtéri medencére,ami mellett kisebb étterem és bár található. Óriási baobab fák magasodnak a bár mögött, emelvén a fekete afrikai feelinget. Az óceán felé inkább már csak kókuszpálmák magasodnak és adnak árnyékot a tűző nap ellen. A tengerpart finom homokos,olykor némi tengeri fűvel borított,de ezt reggelre eltakarítják,tehát nem okoz problémát. Az óceán víze inkább meleg,mint hűs.

A parton el kell viselni az árusokat,akik előbb ismerkednek,aztán,ha nem vigyáz az ember,akkor rögtön rásóznak jó párat az általuk kínált portékákból. Viszont ha határozottan leépítjük őket,akkor már békén hagynak,sőt pár nap után már nem is zaklatnak ,hogy vásároljunk a kacatjaikból,.......szóval ne legyünk balekok,alkudjunk negyedárra,akkor vagy adják a portékát,vagy leépülnek az árusok, és békén hagynak . A szálloda parkját reggel és estefelé meglepik a majmok, 3féle majom jön gyakorlatilag egyszerre és minden ehetőt megdézsmálnak. A kávéhoz kitett cukor különösen a kedvencük,...szó szerint dugni kell előlük....

Ellátás
All inklusiv ellátást ajánlok mindenkinek,mert napközben 40 fokos hőségben életmentő bármilyen folyadékhoz hozzájutni.Az étel kínálatra nem lehet semmilyen kritika. Levestől a desszertig bármiből választhatunk,.Hal, strucc is szerepel az étlapon.A bort nem hűtötték,így szinte melegen szolgálták fel,de a sör és üdítő az jéghidegen került az asztalra.

Szállás szolgáltatások
Sok értékelésben többen is kritizálják a WIFI gyengeségét,...én ilyet nem tapasztaltam,...a szálloda területén bárhol jött a WIFI.

A recepció mellett pénzváltó működik szinte egész nap.

A személyzet kedves és segítőkész

Tengerpart
A víz 28-29fokos.A part finom homokos,olykor némi tengeri fűvet mos ki az óceán.El lehet viselni ,mert vagy visszamossa az apály,ha maradna,akkor meg egyszerűen elhordják.

A víz fokozatosan mélyül,...korallok nincsenek,csak homokon járhatunk.

Az árusok nagyon rámenősek,mindent ránk sóznának,...de ne legyünk balekok,bátran alkudjunk negyedárra,....garantálom,hogy sok esetben sikerül bagóért is hozzájutni a portékához,...pár nap után már nem is szólítgatnak le lépten nyomon

Mária Erzsébet S., Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2024.04.13., Tartózkodás időpontja:: 2024.03.06 - 03.19.
Régió: Kenya Kenya, Diani Beach, Szállás: Diani Sea Resort

2 fénykép

Összesen: 8.8 Érdekes ország, nagy választék. Nagyobb városok dolgozhatnának a hulladék újrahasznosításán, ami rengetegen hever, és annál...

 • 9 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 7 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Érdekes ország, nagy választék. Nagyobb városok dolgozhatnának a hulladék újrahasznosításán, ami rengetegen hever, és annál nevetségesebb, amikor az információ szerint tilos a nejlonzacskót behozni :-) Ennek ellenére remek ünnep. Teljes leírás

Elhelyezés
Szép üdülőhely afrikai stílusú előcsarnokkal. A helyiség megfelelő felszereltsége és tisztasága.

Ellátás
Elég, ha azt mondom - nagyszerű konyha és változatos menü.

Szállás szolgáltatások
Nagyra értékeltük a szálloda őrzött strandjait, szállodai biztonsággal, mert a helyi strandárusok egy idő után kicsit idegesítenek.

Tengerpart
Nagyon jó lenne sétálni, de varázsát elrontotta a nagy mennyiségű felmosott és senki által meg nem takarított tengeri fű és a mindenütt jelenlévő helyi árusok, akik nem engedik élvezni a hangulatot.

Pavla P., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.04.02., Tartózkodás időpontja:: 2024.03.20 - 03.28.
Régió: Kenya Kenya, Diani Beach, Szállás: Leopard Beach Resort & Spa

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Az összbenyomás nagyon jó, a szálloda magas színvonalú

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Az összbenyomás nagyon jó, a szálloda magas színvonalú Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák nagyon funkcionálisan berendezettek, minden funkcionális, széf, hűtőszekrény, klíma. 4 szobás és nagyon szép "házakban" szálltunk meg.

Ellátás
Változatos ételek, indiai, olasz, néhány étel közvetlenül előtted főzve, palacsinta, rántotta, tenger gyümölcsei, bárány, sok csirke, 3 étterem közül lehet választani, egyik sem légkondicionált. Napi 2 krutonos leves van, húsleves és krémleves, kiváló. Szerintem ez mindenkinek a dolga. Örültünk az ételnek.

Szállás szolgáltatások
Csalódottak voltunk a szállodában, mivel 10:00-kor kipakolták Önt, és étel és ital nélkül a recepción maradtak, és megvárták, amíg a gépe felszáll. 18.40-kor indultunk. A reptéren sem tudsz várni mert ott nincs semmi és ott várj fél napot??? Nincs légkondicionáló. Lehetővé teszi étel + szállás vásárlását az indulásig. De véleményem szerint ennek szabványnak kell lennie egy ilyen drága szállodában. A Zöld-foki-szigeteken voltunk, és automata volt ott a szállodában. Ezen még dolgoznia kellene a szállodának, nagy hiányosságnak látom. De egyébként minden OK, luxus hotel, 3 medence, 5 bár. a medencékben meleg a víz, mint a fürdőben, ugyanaz az óceánban, a zuhany még csak nem is hideg, mint nálunk, de a kenyai levegő hőmérsékletét tekintve ez nem meglepő. Annak ellenére, hogy sokan voltak ott, a szálloda olyan hatalmas, hogy az emberek szétszélednek, és nem érzi magát zsúfolt szállodának. Evéskor látszik leginkább, nappal viszont csend és nyugalom.

Tengerpart
A strand széles, szép fehér homokkal. Az óceán dagálykor hínárt fog hozni, amit senki sem takar ki, néhol rengeteg van belőle. Csak abban reménykedem, hogy a következő dagály megint elviszi őket egy kicsit, de ez így is nagyon szép. a strandon nincsenek napozóágyak, csak a szállodában fekszel. De valószínűleg jobb, mert olyan sok bosszantó eladó van a szálloda körül, hogy még az óceánig sem jut el. Főleg az újonnan érkezők szerencsétlenek, ők már tartózkodásuk végén feladták. Sajnálod őket, de ami túl sok, az túl sok, nagyon idegesítenek. De utánad nem tudnak bemenni a szállodába, minden bejáratnál van egy biztonsági őr, és éjszaka zárva vannak a kapuk, és a biztonsági őrök még éjszaka is ott vannak. Mivel feketék, nem látszanak és gyakran megijedsz tőlük :-) de egyébként remek, mennék máskor is :-)

Renata P., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.03.28., Tartózkodás időpontja:: 2024.03.15 - 03.22.
Régió: Kenya Kenya, Diani Beach, Szállás: Baobab Beach Resort & SPA

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 A vakáció csodálatos volt. Gyönyörű szálloda, tiszta strand, kiváló ételek, majmok ????, remek program, csodálatos idő.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A vakáció csodálatos volt. Gyönyörű szálloda, tiszta strand, kiváló ételek, majmok ????, remek program, csodálatos idő. Teljes leírás

Elhelyezés
Szoba nagy tiszta

Ellátás
Az étrend változatos

Tengerpart
Homokos tengerpart, kirakott, törölköző kész, napozóágyak. Tiszta tenger.

Martina K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.03.26., Tartózkodás időpontja:: 2024.03.13 - 03.21.
Régió: Kenya Kenya, Diani Beach, Szállás: Diamonds Leisure Beach & Golf Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

2 fénykép

Összes szállásértékelés Kenya - Diani Beach