Kenya Kenya

 • Fakultatív programok és szórakozási lehetőségek

  Ideje összefoglalni a Kenyában lehetséges szabadidőprogramokat. Kenya figyelemre méltó ország, amely sok szépséget kínál. A lakosok is nagyban különböznek az európaiaktól, ezért a kirándulásról sokkal többet viszünk haza, mint csupán szuveníreket és fényképeket. Kenya emléke egy életre szól.

  A tenger és a nap szerelmesei a Diani Beach, Watamu és Malindi üdülőhelyeken pihenhetnek. Az itteni szállodák, az elsőosztályú szolgáltatások biztosítják, hogy semmire ne legyen gondunk, csak hagyjuk, hogy a napsugár simogasson. Pihenhetünk a bárnál, koktélozhatunk, vagy szuvenírvásárlással múlathatjuk az időt. Még éjjel is csak úgy pezseg az élet, elmehetünk a diszkóba, bárokba, éttermekbe, vagy kimehetünk a partra.
  Ha egy kis kalandra vágyunk, részt vehetünk szafarin, vagy látogassunk el a nemzeti parkokba, ahol egyedülálló élményben lehet részünk, láthatjuk a vad oroszlánokat, leopárdokat, zsiráfokat és zebrákat. Egy kis szerencsével láthatjuk a hím zsiráfok párbaját a nőstényért, vagy szemtől szembe találkozhatunk majmokkal, akik a terepjáró tetején is teljes nyugalommal táboroznak. A szafari egy kenyai kirándulás automatikus velejárója. Aki nem volt szafarin, mintha nem is lett volna Kenyában. Nem fogják megbánni, ilyen egyedülálló élményben csak Kenyában lehet részük.

  Az építészet csodálói és mindenki, aki szereti a város forgatagát, látogasson el Nairobiba, vagy Mombasába. Egyedülálló élményben lehet részünk, hiszen a kenyai város arculata egészen más, mint azt megszokhattuk. Itt zsivaly, hangzavar uralkodik, az emberek kiabálnak egymásra, az utcai árusok is a hangjukkal vonják magukra a figyelmet., szinte mindent árulnak, víztől egészen a faragott dobokig. Nairobi központja modern arculatával és luxusüzletek, éttermek, bankok és kongresszusközpontok sokaságával nyűgözi le a turistákat. A városban kulturális programok, fesztiválok, luxuséttermek várják a vendégeket.

  Ahogy látjuk, a lehetőségek sora szinte végtelen. Kenya minden turistát lenyűgöz., ezért ne habozzanak felkeresni egy utazási irodát.