Mit csinál egy felelős és megbízható iroda?

Keresési feltételek alapján 0 szállás érhető el

Gondoskodik a gondtalan nyaralásról - évek óta.

Amikor nyaralni indulunk, általában gondoskodunk előzetesen valutáról, biztosításról, oltásokról, ha szükséges, ellenőrizzük az úti okmányaink érvényességét, és bízunk abban, hogy minden készen áll a fentiek maradéktalan élvezetéhez…ami szerencsére a legtöbb esetben így is történik. Az elmúlt napok eseményeinek tükrében azonban érdemes lehet az álmaink nyaralására való felkészülést még egy lépéssel korábban kezdeni: a megfelelő utaztató partner kiválasztásával.

Sokan reagáltak úgy a Green Holiday csődjének hírére, hogy „na, ezért nem szabad utazási irodával utazni”, de ez olyan, mint ha egyszer, egy moziban megnézett rossz film után örökké inkább a laptopunk kicsi kijelzőjét és zörgő hangszóróit választanánk a kényelmes fotelek, a 3D-élmény és a dolby surround helyett. A komoly utazási irodák sok éves tapasztalatuk, az általuk nyújtott, egyedülállóan széles kínálat, annak könnyű összehasonlíthatósága, valamint az utazásokhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatások értékesítése révén időt, energiát és pénzt spórolnak az őket választó utasoknak. Szakértelmük és az érkezéstől indulásig megszervezett és előkészített utak, a magyar nyelvű asszisztencia, a fakultatív programok, a transzferek jellemzően még mindig kisebb értéket képviselnek forintban, mint hozzáadott értékben, így nyert szabadidőben és kényelemben.

Egyértelmű, hogy minél régebben van egy szereplő a piacon, annál valószínűbb, hogy ha az elmúlt szezonokat „túlélte”, akkor a jövőben is számíthatunk a jelenlétére. Ennek feltétele, hogy okos pénzügyi döntéseket hozzon, vagyis ha azt látjuk, hogy ezekben az években szépen, kiegyensúlyozottan növekedett, nyugodtabban szavazhatunk bizalmat neki. Ha viszont e mögött még valamilyen nemzetközi, befektetői csoport is áll, vagy a választott iroda egy több országban működő cégcsoport magyarországi képviselete, mint az Invia.hu, akkor már szinte elhanyagolható annak az esélye, hogy egyik napról a másikra, következmények nélkül tűnjön el a magyar piacról.

Az Invia.hu Kft mögött Közép-Európa legnagyobb online közvetítő hálózata, valamint egy erős és megbízható befektetői alap áll (ha szeretne, itt megismerkedhet vele részletesebben is. Egy stabil és erős, 2002. óta létező nemzetközi cégcsoport 2008. óta működő magyarországi tagjaként határozottan hosszú távra tervezünk, a kiegyensúlyozott növekedésben és a folyamatos fejlődésben hiszünk. A velünk együttműködésben álló partnereink kiválasztása során fontos szempont számunkra, hogy egyetértenek-e velünk ezekben az alapelvekben, illetve abban, hogy mit tekintünk minőségi szolgáltatásnak, így ezeket is rendszeresen felülvizsgáljuk, illetve igyekszünk optimalizálni.

Mindebben óriási segítség számunkra utasaink visszajelzése, mind az általunk nyújtott szolgáltatások, mind az értékesített utazások tekintetében.

Az alábbiakban kiemelt, évek óta megbízhatóan működő partnereink legjobb ajánlatait gyűjtöttük össze Önöknek, de ha akár azok, akár a fentiek kapcsán kérdésük lenne, szokás szerint örömmel állunk rendelkezésükre - kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal a 06 80 100 200, ingyenesen hívható telefonszámon, vagy az info@invia.hu email címen keresztül.

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése