Franciaország - Francia Alpok Franciaország

  • Leírás

    A Francia Alpokat elsősorban a sípályáiról ismerni a világ. A hegység arculata nyáron azonban megváltozik és keresett nyaralóhelye lesz az aktív pihenést kedvelőknek, melyek kirándulásukat hegyi turizmussal, biciklis turizmussal, vízi és szárazföldi sportok széles sorával kapcsolhatják össze.

  • Közlekedés autóbusszal

    12 órák

Legújabb értékelések Franciaország - Francia Alpok

Összesen: Kitűnő pályarendszert síelhetünk be. (Paradski:425km ) Ebből La Plagne 225km, itt lightosabb pályák vannak mint a Les Arcs-i részen.

Bevezetés
Kitűnő pályarendszert síelhetünk be. (Paradski:425km ) Ebből La Plagne 225km, itt lightosabb pályák vannak mint a Les Arcs-i részen. Teljes leírás

Elhelyezés
Pályarendszerhez méltó szállást sikerült választanunk, amellyel tökéletesen elégedettek voltunk. Szálláshoz közel van a jó minőségű, gyors felvonó. Szuper!

Ellátás
Önállató. De nagyon finom croissant lehet venni a közeli supermarketben.

Hotel szolgáltatások
Wellness része jó kialakítású, biztosított a tökéletes ellazulás:-) A medence lehetne egy kicsit nagyobb, vagy a gyerekek részére még egy plusz medence.

Pályák
A fekete pályák nincsenek jól karbantartva. Mega buckás :-)

Összegzés
Mindenkinek ajánlani tudom ezt a pályarendszert és szállást.

Dévai Dóra, 2010.11.04., Tartózkodás időpontja: 2010.01.16 - 01.23.
Régió: Franciaország Franciaország, Francia Alpok, Szállás: Les Hauts Bois

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: A szerződésben nem volt a szállás konkretizálva. Az egész szerződés szövege érthetetlen volt, pl. a közlekedés saját autóbusszal...

Bevezetés
A szerződésben nem volt a szállás konkretizálva. Az egész szerződés szövege érthetetlen volt, pl. a közlekedés saját autóbusszal... Teljes leírás

Elhelyezés
Ez volt az eddigi legrosszabb szállás, amivel Franciaországban találkoztunk. A szoba nagyon kicsi volt, az előszobában volt 2 széthúzható ágy, ha azonban széthúztuk, nem lehetett eljutni a WC-re. Ráadásul az egyik ágy szét volt törve, így aztán 4 személy részére 3 ágy maradt. Nem volt helyiség a sífelszerelés számára, a síleceket a fürdőszobába tettük.
Borzalmas volt ez a szállás.

Ellátás
Egyénileg étkeztünk, így elégedettek vagyunk.

Havlínová Petra, 2006.03.21., Tartózkodás időpontja: 2006.03.10 - 03.19.
Régió: Franciaország Franciaország, Francia Alpok, Szállás: Residence

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

összes ajánlás Franciaország - Francia Alpok