Spanyolország - Costa Dorada Spanyolország

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  Costa Dorada fordításban Arany-partot jelent, Katalánia területén található a Földközi-tenger déli területén. Kedvelt és keresett hely a nyugalmat, fürdőzést és napfényt kedvelő turisták körében. Az egész terület központja a történelmi Tarragona, ahol jelentős kikötő is található. Sok antik és középkori műemléket találunk itt, de a bikaviadalokat is itt szokták megrendezni. A fő központ Salu, amely egy modern város, lüktető, életteli, sok apartman, luxusszálloda, étterem, üzlet, bár és diszkó található itt. Az itteni strandok homokosak, a vízbejutás akadálymentes. A parton kisebb, jellegzestes spanyol halászfalvak találhatóak, amelyek között újonnan kiépített rekreációs központ húzódik. A belterületeken szőlőt, olivabogyót és mandulát termesztenek.

Legújabb értékelések Spanyolország - Costa Dorada

Összesen: 9 Nagyon jól éreztük magunkat,mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szállodát, szívesen visszamennék még. Tiszta, kedves, barátságos...

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Nagyon jól éreztük magunkat,mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szállodát, szívesen visszamennék még.

Tiszta, kedves, barátságos személyzet! Teljes leírás

Elhelyezés
Szép,tiszta rendezett pici szoba.

Naponta takarítanak,törölközőt cserélnek kivéve ha a vendég nem igényli.

Ellátás
Kiváló ételek,bőséges választék volt minden étkezéskor.Naponta újabb nemzetiségi konyha is terítékre került a hagyományos ételek mellett.

Hotel szolgáltatások
Alapvetően minden rendben de az,hogy fizetni kell a hűtőszekrényért és azért,hogy lemérhessük a bőröndünket hazainduláskor az nagyon nem tetszett.Mind a recepción mind az étteremben rendkívül kedves,segítőkész személyzet volt.

Tengerpart
A parthoz lépcsőzni kell így idősebb embereknek nem ajánlanám.És igen itt is fizetni kell a napágyért ill.a napernyőért.

Napi 20 euro ( 2 ágy, 1 napernyő)

Károlyné V., 2019.09.30., Tartózkodás időpontja: 2019.09.20 - 09.27.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, : 4R Playa Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 9,8 Összességében teljesen meg voltunk elégedve a szállodával, az egyetlen kifogás ami felmerült, hogy az éjszakai szórakoztató programok...

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Összességében teljesen meg voltunk elégedve a szállodával, az egyetlen kifogás ami felmerült, hogy az éjszakai szórakoztató programok hangereje a pihenés szempontjából nagyon zavaró volt csukott ablakokkal is, szerintünk a fél hangerővel is élvezhető lett volna a résztvevők számára, és a pihenni vágyókat sem zavarta volna. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba minőségével is meg voltunk elégedve, mindennap volt takarítás, törölköző csere, fürdőszoba készlet feltöltés.

Ellátás
Finom ételek, bőséges kínálat, külön tetszettek a tematikus vacsorák (kínai, spanyol, mexikói, tenger gyümölcsei stb.), de aki nem szerette az adott téma ételeit, ő is tudott választani az általános kínálatból. Tetszett, hogy lehetett kérni korai reggelit visszautazáskor vagy korán induló kirándulás alkalmával, illetve ha délutáni/éjszakai programról nem értünk vissza időben, a vacsorát külön díj nélkül el lehetett cserélni ebédre, ja előre jeleztük.

Hotel szolgáltatások
Jók voltak a medencék és egyéb szolgáltatások, a neten keringő hírekkel szemben nem kértek külön díjat a hűtőért és a TV-ért.

Tengerpart
A szállodához közeli strand nekünk sokkal jobban tetszett, mint a település fő strandja, nem volt olyan tömeg, és minden szolgáltatás megtalálható volt (napágy, napernyő, büfé, vizibicikli/kajak kölcsönző, vizibanánozás) elfogadható áron.

Pócza Lajos, 2019.09.27., Tartózkodás időpontja: 2019.08.23 - 08.30.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, : 4R Salou Park Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,6 Minden rendben volt a nyaralásunk ideje alatt, csak ajánlani tudom.

 • 8 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Minden rendben volt a nyaralásunk ideje alatt, csak ajánlani tudom. Teljes leírás

Elhelyezés
Minden nap takarították a szobákat.

Ellátás
Bőséges választok, finom ételek.

Hotel szolgáltatások
Minden rendben volt, kivéve azt, hogy a hűtőt ki kellett bérelnünk az egész hétre..

Tengerpart
Tiszta rendezett tengerpart.

Zoltán János K., 2019.09.10., Tartózkodás időpontja: 2019.08.30 - 09.06.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, : 4R Playa Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon jól éreztük magunkat.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jól éreztük magunkat. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák tiszták voltak és a szálloda egyéb helyiségei is. Pótággyal is kényelmesen elfértünk. A fürdőszoba modern, tiszta volt.

Ellátás
Félpanziót választottunk de utólag a szállodában fizettünk elő az ebédre is. A svédasztal változatos volt, mindig friss. Gluténmentes étkezést is biztosítottak. Az allergének az ételek mellett jelölve voltak. Ízletes ételek voltak.

Hotel szolgáltatások
Folyamatos programok gyerekeknek és felnőtteknek. A bárban az árak kedvezőek voltak.

Tengerpart
Nagyon közel van a tengerpart, a szálloda előtt egy öböl található. Több úton is megközelíthető az óriási strand. A napozóágyak, napernyők ára elfogadható (5 Euro naponta), tiszta a strand, minden reggel gépekkel takarították.

Mária O. S., 2019.09.03., Tartózkodás időpontja: 2019.08.23 - 08.30.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, : 4R Salou Park Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,8 Nagyon jól éreztük magunkat a fent említett szállodában, finomak voltak az ételek, jók a szervezett programok, kirándulások.

 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Nagyon jól éreztük magunkat a fent említett szállodában, finomak voltak az ételek, jók a szervezett programok, kirándulások. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobánk nagyon szép, tiszta, tágas, erkélyes, kérésünk szerint tengerre néző volt.

Aki piheni szeretne ne kérjen tengerre nézőt, mert ebben a szállodában ezen az oldalon (a legszebb oldal) van a belső medence és a színpad is... Minden este gyerekprogram, előadások, folklór zenék, táncok stb. Nekünk az első fél órában volt érdekes a műsor, aztán már unalmassá vált. Mentünk a szobánkba pihenni, de hát... :)

A színpadi mulatság kb. éjfélig tart, azután elpakolták a székeket, asztalokat, amíg nem végzett a személyzet csend nem volt. Reggel kezdődik elölről, takarítás a medence körül, pakolják a napágyakat stb. De aki nyaralni megy az bulizzon ne aludjon, és akkor minden ok. :)

Ellátás
Svéd asztalos reggeli volt és vacsora, félpanziósak voltunk. Ebédelni lehetett 10 eur/fő-ért, ami nagyon meg éri mert szintén svédasztalos, azt és annyit ehetsz amennyit szeretnél.

Főként minden féle hal ételek voltak, tehát aki nem szereti a halat annak nem fog tetszeni. Igyekeztek csirke hússal is sertés hússal is főzni, de igazán finom a halas ételek voltak. (polip,kagyló,rákok) Volt rengeteg gyümölcs és édesség is az asztalon.

Hotel szolgáltatások
A hotel szolgáltatásait nem nagyon vettük igénybe. Egyszer egy délelőtt napoztunk a "napozó teraszon", az szép és kultúrált volt. A szállodán belül a napozó ágyak és az ernyők ingyenesen használhatók, a szállodának nincs saját tengerparti stégje/része, így a tengerparton mindenért fizetni kell.

Tengerpart
A tengerpart nagyon szép, homokos és tiszta. Minden este "porszívózzák" a tengerparton a homokot, megtisztítják a hulladéktól.

A napágyakért és a napernyőkért fizetni kell keményen, viszont így mind a két alkalommal nagyon jó helyen tudtunk feküdni piheni mert sokan inkább a törülközőt leterítik a homokba és el vannak. Ez is nagyon jó ha nem zavar, hogy mindened csupa homok és sár.

Vida Klára, 2019.08.27., Tartózkodás időpontja: 2019.08.16 - 08.23.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, : 4R Salou Park Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Spanyolország - Costa Dorada