Spanyolország - Costa Dorada Spanyolország

 • dopravaletecky

  02:20

 • Leírás

  Costa Dorada fordításban Arany-partot jelent, Katalánia területén található a Földközi-tenger déli területén. Kedvelt és keresett hely a nyugalmat, fürdőzést és napfényt kedvelő turisták körében. Az egész terület központja a történelmi Tarragona, ahol jelentős kikötő is található. Sok antik és középkori műemléket találunk itt, de a bikaviadalokat is itt szokták megrendezni. A fő központ Salu, amely egy modern város, lüktető, életteli, sok apartman, luxusszálloda, étterem, üzlet, bár és diszkó található itt. Az itteni strandok homokosak, a vízbejutás akadálymentes. A parton kisebb, jellegzestes spanyol halászfalvak találhatóak, amelyek között újonnan kiépített rekreációs központ húzódik. A belterületeken szőlőt, olivabogyót és mandulát termesztenek.

Szállásértékelések - Spanyolország - Costa Dorada

Összesen: 9.9 Egy szálloda, ami nem egy behemót. Pálmafákkal körülvéve, közel a tengerhez!

 • 9.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Egy szálloda, ami nem egy behemót. Pálmafákkal körülvéve, közel a tengerhez! Teljes leírás

Elhelyezés
Megfelelő körülmények között pihenhet. Tiszta, nagyon jó színvonal!

Ellátás
Kedvére ehet! Pezsgő reggelire, miért ne :)

Szállás szolgáltatások
A medence vize lehetne melegebb...

Tengerpart
A szálloda nagyon közel van a tengerhez, a strand rendben van, emellett érdemes hozzátenni, hogy a tenger mellett van egy remek útvonal, ahol gyerekekkel is lehet menni (néha kicsit izgalmas, mert pont a sziklák fölött van), és a a kilátások csodálatosak!

Magdalena, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.11.07., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.28 - 11.01.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szállás: Acqua

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.6 Nagy

 • 9.5 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nagy Teljes leírás

Elhelyezés
Elégedett

Ellátás
Kiváló

Szállás szolgáltatások
Nos, több mint fél órát kellett várnom a bejelentkezésre

Tengerpart
Gyönyörű finom homokos strand, és ami a legfontosabb, hogy széles

Naji A., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.11.06., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.25 - 11.01.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szállás: Gran Palas Conventions Spa & Wellness (La Pineda de Salou)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.3 Nyaralás október közepén a Costa Doradán – megfizethetetlen. Az időjárás nem tartogat meglepetéseket – tökéletes 27 fokos hőmérséklet,...

 • 8 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nyaralás október közepén a Costa Doradán – megfizethetetlen. Az időjárás nem tartogat meglepetéseket – tökéletes 27 fokos hőmérséklet, rövidebb nappalok, de ilyen az évszak. Gyönyörű homokos strandok, biztonságos belépés a tengerbe, sekély, kövek nélkül és tiszta, a tenger hőmérséklete tökéletes az úszáshoz. Salou városa tiszta volt, idősek számára felszerelt létesítményekkel, és elsöprő benyomásom volt, hogy Londonhoz hasonlít. Körülbelül 20 perc a vonatig, ami a tengerparton vezet Barcelonába - 1,5 óra, hetes tartózkodásunk alatt többször is vonatoztunk - kétszer Barcelonába és egyszer a közeli Tarragonába - nagyon ajánlom. Októberben főleg idősek, nyugalom és nyugalom. Sok brit, spanyol és francia, lengyelekkel nem találkoztunk túl sok. Nagyon ajánlom a Spanyol partvidéket - ez egy felfedezés volt számomra a spanyol szigeteken tett sok utazás után. Sok zöld - nagyon gondozott. Az őrület szerelmeseinek egy vidámpark található a közelben. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás rendben volt - tiszta, viszonylag csendes, annak ellenére, hogy szállodák és utcák veszik körül a szálloda minden oldaláról. Alapvetően csak éjszakákat töltöttünk itt. Talán kétszer használtuk a medencét, és a strandot választottuk.

Ellátás
A félpanziós ellátást választottuk, az étel jó volt, nem volt sok választás, de nem tudok rosszat mondani, minden nap más, hogy ne kelljen ugyanazt az étkezést megismételni tartózkodása 6 napja alatt. A vacsora – sok zöldség – ami számomra fontos. Fontos, hogy volt szójatej – intoleranciában szenvedőknek vagy vegánoknak, ami nem mindig elérhető.

Szállás szolgáltatások
Az uszodán kívül más szolgáltatást nem vettem igénybe. Októberi uszoda rendben volt, szezont nem tudok - két kis medence össze van kötve - kicsi és közepes gyerekeknek jónak tűnik

Tengerpart
A strand remek, hosszú, tiszta, homokos, a napozóágyak külön fizetendők - szerintem kb 5 euró -, de nem használtam. A legtöbb ember a saját takaróján. Érdemes a városon kívül más strandokat is ellátogatni - de a városi is nagyszerű. Gyönyörű öblök a környéken - ahol lehet merülni.

Magdalena K., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.10.18., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.08 - 10.15.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szállás: California Garden

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 2.6 a szálloda nagyon piszkos volt, és a szolgáltatás kellemetlen volt.

 • 2.5 Elhelyezés
 • 2 Ellátás
 • 2 Környék
 • 4 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
a szálloda nagyon piszkos volt, és a szolgáltatás kellemetlen volt. Teljes leírás

Ellátás
szörnyű, íztelen étel

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.10.11., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.01 - 10.08.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szállás: Best Cap Salou

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.5 Maga a szálloda és a város tipikus üdülőhely volt, ahol nem lehetett átélni a közös spanyolországi életet és Katalónia varázsát. ÍGY ha...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Maga a szálloda és a város tipikus üdülőhely volt, ahol nem lehetett átélni a közös spanyolországi életet és Katalónia varázsát. ÍGY ha csak a tengeren vagy a medence mellett szeretné eltölteni nyaralását, kiváló ételekkel, az tökéletes választás. A szomszédságban egy másik szálloda vagy lakás található, és attól függ, hogyan viselkednek a minőségi alvás érdekében. Szeptember végén a látogatók életkora ~75-80 év körüli volt, így éjszaka nem volt nagy buli, a medencék szinte üresek voltak, csak a nyugágyak voltak elfoglalva. A legközelebbi autóbérlési terület Salouban található (séta ~4 km). Ez a hivatalos FCBarcelona bolt :) Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda nagyon szép volt, tiszta, a főút mellett, így az utca közelében meglehetősen zajos volt, amit az ugyanazon az oldalon található medence is támogat. a legfelső emeletről látni a tengert. Alulról, talán nem. Az emeleten nehéz lehet nyugodtan eltölteni a nyaralást, mert van egy bár, amely este 7 órától tart nyitva, és egész anime program zajlik. (tánc, zene, bingó stb.) A szobában volt ingyenes kis hűtőszekrény. A bútor nem volt szuper új, de minden jól működött. Saroklakást kaptunk, ami a LEGJOBB volt, mert mindkét oldalon erkély volt, így kevesebb volt a csend és még látni is lehetett. Az ágyak kényelmesek voltak, a takarítás jó volt, nem volt panasz.

Ellátás
Az étel teljesen a legjobb volt, amit valaha ettünk. Nagyon változatos, sok étel tenger, naponta cserélik néhány új típusú ételre. Naponta ugyanazok voltak a jellemzők, mint a frissen grillezett hot dog, hamburger, pizza, néhány múlt, majd ~ 10 különböző étkezés. Naponta 2 különlegességet grilleztek (az egyik általában hal volt), csak a csúcsidőben sorban álltak. A zöldségek jók voltak, sokféle saláta, néhány előétel, hideg levesek, friss gyümölcsök. Laktózmentes tej, lisztes tej, allergiás ételek.

Szállás szolgáltatások
Nem használtunk semmit, de volt lehetőség kerékpárt (nagyon jó megoldás a környezők megtekintéséhez) vagy mozgássérült kocsit bérelni. Az anime program elég gyenge volt (néhány kártya, nyilak) és csak vízből. este általában valami táncos esemény vagy bingó volt.

Tengerpart
A strand körülbelül 100 méterre volt az utca túloldalán. Nagyon könnyű menni. Néhány cucc a strandröplabdához is. Néhány gyerek kis játszótér. Kicsit közelebb Salouhoz, rengeteg volt belőle. Nagyon jó sétány a napi futáshoz, sok kilométer mindkét oldalon :)

Šárka B., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.10.10., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.24 - 10.04.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szállás: Best Cambrils

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

12 fénykép

Összes szállásértékelés Spanyolország - Costa Dorada