Spanyolország - La Manga del Mar Menor Spanyolország

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  A Costa Cálida keleti részén található rekreációs központ a vízisportok paradicsoma. A búvárkodást kedvelők számára fontos megemlíteni az itt található tengeri rezervátumot. La Mangát a Földközi-tengertől egy keskeny földsáv választja el, ezért a területet La Manga del Mar Menor-nak nevezik, ami fordításban „Két tenger közötti paradicsom“-ot jelent. A történelem és a műemlékek után érdeklődők ellátogathatnak Cartagena városába, ahol megtekinthetik a Városi Archeológiai Múzeumot, a római amfiteátrumot és a színházat. La Mangában található a Salinas de San Pedro regionális park, valamint a Calblangue Nemzeti Park, ahol csodás természeti képződményeket láthatunk.

Szállásértékelések - Spanyolország - La Manga del Mar Menor

Összesen: 8.4 Nagyon tetszett a nyaralás. A Központi Bizottság delegáltja a repülőtéren volt és segített az útbaigazításban és az elszállításban a...

 • 9.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Nagyon tetszett a nyaralás. A Központi Bizottság delegáltja a repülőtéren volt és segített az útbaigazításban és az elszállításban a Traina szállodába.Cseh állampolgár voltam, aki ebben a szállodában szállt meg, így nem volt szükség további részvételére. Valószínűleg semmire sem lenne szükségem. A szállodában vártak és kedvesek voltak, elmondták, amit tudnom kell, vagy tanácsot adtak. Az utazás vége felé aggódtam az alicantei reptérre való indulás miatt, a CK megkérdezésével üzenetet küldtek a szállodából a reptérre való indulás időpontjáról. Továbbá köszönjük, hogy lefoglalta a CK és az Invia indulását. Az időjárás összességében kellemes volt, mindössze 2 napig volt felhős, és egyszer 15 percig erősen esett az eső. 11 körül sütött a nap és 30 C körül volt a hőmérséklet. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba hangulatos volt és minden szükséges volt a szállásomhoz.A szobát rendszeresen és tisztán takarították, a törölközőket pedig minden nap cserélték.

Ellátás
Az étrend változatos volt Étkezések válogatása büfé formájában napi 3 alkalommal Választási lehetőség. Ami a desszerteket illeti, azokat többnyire vették.Gondolom nem volt cukrász szakorvosuk. Az italautomata különféle kávéfajtákat kínált. Ami a teát illeti, a kávésbögrébe folyt a víz a gépből. Szeretném, ha lenne lehetőség a tea szerelmeseinek forró vizet önteni egy nagyobb fazékba. Ebédre és vacsorára különféle italokat lehetett rendelni. Gyümölcs egész nap volt a kínálatban.

Szállás szolgáltatások
Meg volt elégedve a szálloda szolgáltatásával.A recepción elmondták mire van szükségem.Használtam a hotel medencéjét is a szálloda tetején. Nem rendelkezik nagy méretekkel

Tengerpart
A strand 800 m-re volt a szállodától, de nem mentem oda, mert nagy volt a forgalom.Elmentem a szállodától kicsit távolabbi helyre, kb 1,5 km-re, és ott volt a lehetőség, a egyrészt ebben az öbölben úszni - ez Európa legnagyobb sós öblője tiszta látás és sekély mélység.Amikor 10 méter után átkeltem az ösvényen, volt egy gyógyiszapos tó.

Jiří S., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.09.13., Tartózkodás időpontja:: 2023.08.31 - 09.10.
Régió: Spanyolország Spanyolország, La Manga del Mar Menor, Szállás: Traiña

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9 nagyon jó benyomás

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
nagyon jó benyomás Teljes leírás

Elhelyezés
a szoba szerény, de nem kell több

Ellátás
étel kiváló

Szállás szolgáltatások
nagyszerű kerékpárkölcsönző, a recepciósok nagyon készségesen segítettek, térképet adtak nekünk, kinyomtatták a busz menetrendjét

Tengerpart
kb 10, zuhanyzóval és WC-vel

Suchánková Hana, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2022.06.27., Tartózkodás időpontja:: 2022.06.16 - 06.23.
Régió: Spanyolország Spanyolország, La Manga del Mar Menor, Szállás: Traiña

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.4 Az utóbbi évek legjobban sikerült nyaralása volt. Ár-minőség szempontból a legjobb választás volt. Az apartman közvetlen közelében minden...

 • 9.5 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Az utóbbi évek legjobban sikerült nyaralása volt. Ár-minőség szempontból a legjobb választás volt. Az apartman közvetlen közelében minden fontos üzlet- élelmiszerbolt, pékség, éttermek- megtalálható. A helyi busz megállója is az apartman előtti parkolónál van. Teljes leírás

Elhelyezés
Az apartman jól felszerelt, nagyon tiszta és jó elhelyezkedésű.

Ellátás
Nem volt ellátás.

Szállás szolgáltatások
Mivel apartman volt, nem voltak szolgáltatások.

Tengerpart
A tengerpart kb. 15 méterre van az apartman bejáratától. Nem volt nagyon zsúfolt, és minden reggel takarították. A víz is tiszta volt és kellemes hőmérsékletű(26-27 fok).

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2016.09.05., Tartózkodás időpontja:: 2016.08.23 - 08.30.
Régió: Spanyolország Spanyolország, La Manga del Mar Menor, Szállás: Apartmán Hawaii

Összesen: Ez egy nagyon érdekes része Spanyolországnak, amit a csehek még eddig nem fedeztek fel.

Bevezetés
Ez egy nagyon érdekes része Spanyolországnak, amit a csehek még eddig nem fedeztek fel. Teljes leírás

Elhelyezés
A házakban különálló szobák voltak. Egy két hálószobával, nappalival és egy berendezett konyhasarokkal ellátott lakásunk volt. Volt egy nagy fürdőszobánk, káddal, WC-vel és bidet-vel, egy további WC és erkély.

Ellátás
Egyénileg étkeztünk , de jól elérhetők az üzletek és az éttermek. A konyhában egy kerámiatűzhely volt sütővel, mikrohullámú sütő, nagy hűtőszekrény fagyasztóval. Volt eléd edény is. Szórakoztató volt az élelmiszer- és zöldségervásárlás és a főzés.

Szállás szolgáltatások
Fürdőlepedők, törölközők, toalaettpapír és a végén a takarítás. A fürdőszoba mosdóján és a WC-n figyelmességként volt egy kis üveg tusfürdő, sampon, fésű és varróeszköz.

Tengerpart
Választhattunk, melyik tengerhez járunk. A Földközi-tenger strandján világos színű, finomszemcsés a homok, tiszta, karbantartott volt. Hínár nem volt. A vízbe jutás akadálymentes, a víz kellemes meleg és tiszta. Néha hullámok is voltak, máskor a tenger nyugodt volt. A Tesa II-től kb. 100 m-re terült el. A hely különlegessége, hogy volt ott egy kis tenger is , a Mar Menor, ahol a víz hihetetlenül meleg, ásványokat és sókat tartalmaz. Allergiásoknak nagyon jó. A gyerekeket és az úszni nem tudókat a víz a felszínén tartotta. Legkellemesebb volt a fürdés a késő délutáni órákban egészen napnyugtáig. A tenger közvetlenül a házunk mögött volt. Mindkét strandon lezuhanyozhattuk a lábunkat. A Tesy II területéhez egy medence is tartozott, amit nem használtunk, csak az ott lévő zuhanyokat, mielőtt a szobára mentünk. Különben minden tele volt homokkal.

Szállás általános értékelése
A sok AIl Inclusive-os nyaralás után ez egy nagy változást jelentett. A 3 unokánk is velünk nyaralt és a számukra ennél jobbat nem is választhattunk volna. Mindkét tengerben csodálatos a fürdés, alig jöttek ki a vízből. Hamar hozzászoktunk a spanyol életstílushoz, mivel csehekkel egyáltalán nem találkoztunk. A nyaralás a turizmus kedvelőinek is megfelel, saját kocsival is elérhető, de az Invián keresztül nem gond repülőjegyet rendelni és a nyaralás idejre bérelhet autót, közvetlenül a repülőtéren. Az autópályán keresztül érhető el, ahol az egyik részért fizetni kell - 6 euróba kerül. Az autó előnye, hogy rövid kirándulások is tehetők La Manzában, bevásárolhat és Cartagenába is kirándultunk. Elégedettek voltunk és biztosan elmegyünk még oda.

Benešová Alena, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.08.06., Tartózkodás időpontja:: 2008.07.22 - 07.29.
Régió: Spanyolország Spanyolország, La Manga del Mar Menor, Szállás: Tesy II

8 fénykép

Összesen: A La Manga Del Mar Menor nem a legismertebb nyaralóhely Costa Calidában. Ez egy 18 km hosszú és max. 500 m széles földnyúlvány, ami Mar...

Bevezetés
A La Manga Del Mar Menor nem a legismertebb nyaralóhely Costa Calidában. Ez egy 18 km hosszú és max. 500 m széles földnyúlvány, ami Mar Menort elválasztja a Földközi-tengertől. Gyógyiszapja van, világhírű golfpályája és egy futballpályája komplexuma van. Teljes leírás

Elhelyezés
A Las Gondola a főépületből és néhány kisebb házból álló házsorból, valamint 3 kisebb épületből áll. Nagyon sok a zöldnövény és tisztaság van. Az apartmanokban volt hűtőszekrény és megfelelő mennyiségű edény.

Ellátás
A nyaralás étkezés nélküli volt, de nem gond a főépület éttermében ill. a másik épületben étkezni. Kb. 500 m-re északra, van egy nagyszerű halételeket kínáló étterem . Sok -sok gyorsbüfé van, ahol paellát, stb. árulnak.

Szállás szolgáltatások
Mindent inkább a nagyon készséges vezető segítségével oldjon meg ‼

Tengerpart
Lehet választani: az 1. strand a Földközi-tenger partján van, 100 m távolságra. A homok itt szürke, finomszemcsés, hullámok is vannak. A tenger tiszta, sokféle színes hal látható a vízben.
A 2. strand Mar Menor partjainál van és 50 m-re fekszik a szállodától. A homok aranyszínú, finomszemcsés, a víz nagyon meleg és tiszta, sok ásványi anyagot tartalmaz. Itt a tenger sekély, hullámok nincsenek, kisgyerekeknek is alkalmas. Néha a vízben barna medúzák is előfordultak, de ezek ártalmatlanok. Különben a fürdőmester azonnal eltávolította őket. Kerékpárt, kenut és szörföt is kölcsönöznek.

Szállás általános értékelése
Nagyon tetszett. 2003 augusztusában nyaraltunk ott. Ma a szálloda környékén egy apartmankomplexum épül, ezért napközben nagy a zaj, ami azonban kibírható. A gyönyörű fürdési lehetőség, és a különleges hely mindenért kárpótolni fogja.

Sova Zbyněk, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2006.04.09.
Régió: Spanyolország Spanyolország, La Manga del Mar Menor, Szállás: Las Gondolas

Összes szállásértékelés Spanyolország - La Manga del Mar Menor