Horvátország - Közép Dalmácia Horvátország

 • Leírás

  Nagyon közkedvelt idegenforgalmi régió, gyakran az Adria legszebb keleti területeként említik. Az északnyugaton található Rogoznicától délre terül el, déli határai Ploč városánal húzódnak. A területen eredeti kombinációját láthatjuk a buja természet és az emberi kéz alkotta építmények együttesének. A partszakaszon sok kisebb öböl található, a hullámok különböző nagyságú szigetek partjait mossák, de nem hiányozhatnak a borókaligetek sem. .Itt sok olyan település található, amely már az első világháborút követően nagy közkedveltségnek örvendett. Az idegenforgalom számára itt mindig is kedvezőek voltak a feltételek, az ipar sem szennyezte a környezetet. A szállodák legnagyobb virágzása a múlt század 60-as éveiben kezdődött, de az új szállodák és apartmanok építése ma is folyamatosan zajlik. Ennek ellenére mégsincs akkor elszállásolási kapacitása az itteni szállodáknak, mint pl. Isztrián, habár a Makarszka Riviéra nyáron hemzseg a turitáktól. Ami a strandokat illeti, Közép-Dalmáciában elsősorban a homok és kisebb kavicsok kombinációját találjuk, ami talán a legkellemesebb kombinációnak számít. Ha úgy éreznénk, hogy itt mindennél jobban érezzük magunkat, ez a zöld területeknek is köszönhető, amelyet főleg borókaligetek és mesterségesen ültetett egyéb növények alkotnak. Az aktív pihenés növekvő popularitásának köszönhetően sok sportlétesítmény és sportszerkölcsönző jött létre, hogy a látogatók tegyenek valamit egészségük érdekében.

  A terület előnyére szolgál továbbá a kiváló közlekedés és megközelítketőség. Két repülőtér, a Zágrábból érkező vonatok végállomása, komphajókikötők és egyéb kikötők találhatóak itt., de említsük meg a nemrég befejezett Zágráb-Šibenik autópályát. Az elönyös fekvés miatt sok hel re kirándulhatunk. Nézzük meg Šibenik történelmi belvárosát, a Krky folyó vízeséseit, látogassunk el a lóvásárra, vagy Sinj nevű városkába, ahol egyedülálló extrém élményben lehet részünk, szafarizhatunk kenuval vagy kajakon. A legnagyonbb vétek lenne kihagyni a különleges karsztképződményeket, a Kék- és Vörös - tavat Imotski város közelében.

Legújabb értékelések Horvátország - Közép Dalmácia

Összesen: 7,2 Visszamegyünk

 • 6 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Visszamegyünk Teljes leírás

Elhelyezés
A bungalókat minden nap takarítják, azonban egyik szobában sem működött két bungaló egyikében sem a dugalj. Az egyik ház szobájában a világítás sem. Nem volt zavaró, mert a konyhában elosztón tudtuk tölteni a ketyeréket

Ellátás
Van egész nap ingyen ital, sör, bor, gyümilevek, délután 1 órában fagyi. A reggeli minivirsli, sült kolbász, rántotta, hideg ételek, gyümölcs kb. 3 csillag nálunk. Az ebéd az leves+2-3 főfogás+gyümi, zöldségek. A vacsora szintén hasonló választékú, mindkettő kicsit egyoldalú. Sültkrumpli, tészta, sertéssült, csirke, esetleg hal, de van saláta, zöldségek.

Hotel szolgáltatások
Olvasva a korábbi értékeléseket, jót tett a szállodának a tulajdonosváltás. Ár-érték arányban kitűnő. Vannak légkondis-hűtős és nem légkondis bungalók, nyilván ezt a foglaláskor kell intézni.

Tengerpart
A strand egy része betonos, egy része kavicsos, kb 10-40 mm átmérőjű görgeteg fehér kavics. A vízben viszont a parttól már 2 méterre egyre nagyobb kövek vannak, könnyű elesni. Homokos rész nincs egyáltalán, nem értem a leírásba mi alapján, hogy került bele

Farkas István, 2019.09.03., Tartózkodás időpontja: 2019.08.24 - 08.31.
Régió: Horvátország Horvátország, Közép Dalmácia, Szállás: Komplex Oaza Sunca (ex. Resnik)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 1,6 Unalmas, az all inclusive bár nagyon nehezen megközelíthető, utolsó ott töltött napunkon, új táblákat helyeztek ki, a bár használatát...

 • 1 Szállás
 • 2 Ellátás
 • 3 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Unalmas, az all inclusive bár nagyon nehezen megközelíthető, utolsó ott töltött napunkon, új táblákat helyeztek ki, a bár használatát megtiltották fürdőruhában, biztos nem illett a másodosztály komoly arculatához. A magyarok (kizárólag a magyarok) öltözetét egy túlkoros megsavanyodott éttermi recepciós hölgy kifogásolta, délben a ruhaként funkcionáló leplet (teljesen száraz), este már a 16 éves lányom kivillanó hasa is problémát jelentett, más magyar útitársakkal közösen megállapítottuk a Recepción történt reklamálásunkkor, hogy a hölgy RASSZISTA, kizárólag Ővele volt ilyen negative tapasztalatunk, de valami nagy befolyással bírhatott, mert utolsó nap a Strand All Inclusive bár látogatását is megtiltották fürdőruhában, Gondolom valamin helyi vallási megfontolásból . Teljes leírás

Elhelyezés
Tito, korában biztos nagyon jó lehetett, most viszont csak jól fotózták, a képek és a valóság nagyon messze állnak egymástól. szép és rendezett a park, de a kerítés tövében kint hegyekben a szemét, a bungalókat szépen takarították, de a fürdők állapota egy észak koreai kórházéhoz hasonlított. Unalmas város, még központja sincs, a repülőtér közelsége zavaró.

Ellátás
közepes iskolai menza, csak ez kevésbé változatos, de nagyon tiszta étteremben, gyors és szorgalmas kiszolgáló személyzettel,

Hotel szolgáltatások
a hotel semmiféle szolgáltatással nem rendelkezik, kivéve tv-t nézhetnek a gyermekek, valamint szocreál sport pálya gyenge falusi iskolai színvonallal.

Tengerpart
part és a viz viszonylag tiszta, kisebb kerülővel megközelíthető, a WC és az All inclusive bár ua. a kisebb kerülővel érhető el, kb. 300m.

Mónika V. N., 2019.07.31., Tartózkodás időpontja: 2019.07.20 - 07.27.
Régió: Horvátország Horvátország, Közép Dalmácia, Szállás: Komplex Oaza Sunca (ex. Resnik)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 8,4 Jó volt

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Jó volt Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta kornyezet

Ellátás
Ami kell az van

Hotel szolgáltatások
Wifi hiányzik a szobakrol

Tengerpart
Gyalog 2 perc, tiszta, jo

Névtelen, 2018.08.26., Tartózkodás időpontja: 2018.08.11 - 08.18.
Régió: Horvátország Horvátország, Közép Dalmácia, Szállás: Dukic

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,8 Harmadszor voltun itt, mindig június elején. A hely minden évben fejlődött, most volt a legjobb. Földszinti elhelyezést kértem, meg is...

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Harmadszor voltun itt, mindig június elején.

A hely minden évben fejlődött, most volt a legjobb.

Földszinti elhelyezést kértem, meg is kaptam, Köszönöm. Teljes leírás

Elhelyezés
Akinek elég a 3 *, nem vágyik luxusra (engem zavarna) tökéletes hely.

Tiszta, naponta takarított, a szükséges javításokat azonnal elvégezték észrevétlenül, udvariasan.

Ellátás
Változatos, nagy választékú,bőséges étkezés.

A 3 év alatt egyetlen visszafejlődés volt, jégkrém most csak másnaponta volt.

Az étterem megfelelően klimatizált, de mivel tökéletes volt az időjárás minden étkezésünk a teraszon tórtént.

30 éve renszeresen a Horvát tengerpartra járunk, nagyon sok helyen voltunk, de ennek az éttermnek a terasza messze a legjobb az összes közül, a 240 fokos tengeri és a maradék 120 fokos hegyi panoráma verhetertlen.

Ezt csk egy két Makarskai panoráma közelíti meg.

Hotel szolgáltatások
Jó méretű szoba, fürdőszoba, tengerre néző erkély, a szükséges felszereltséggel.

Ingyen wifi, elfogadható gyorsasággal, jó lefedettséggel szállodán belül és a parton is.

Ingyenes parkolás, kíváló megközelíthetőség.

Tengerpart
Kavicsos, tiszta, kristálytiszta víz, csöndes, rengeteg árnyékos hely, de van bőven napos is.

László H., 2018.06.14., Tartózkodás időpontja: 2018.06.01 - 06.11.
Régió: Horvátország Horvátország, Közép Dalmácia, Szállás: Holiday Village Sagitta

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 5,4 A nyaralás jól telt.Igaz nem főszezonban volt,de azért a jó idő kárpótolt bennünk.A tenger vìze is nagyon kellemes volt.

 • 4,5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 3 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
A nyaralás jól telt.Igaz nem főszezonban volt,de azért a jó idő kárpótolt bennünk.A tenger vìze is nagyon kellemes volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás eléggé elavult volt.A bungalló amiben laktunk felújìtásra szorulna.Nagyon sok az üdülőelepen az elhagyott épület.Több emeletes épület is régóta üresen,tatarozatlanul ott áll.Ezek elég visszataszìtó látványt és benyomást nyújtanak.

Ellátás
Az ellátás megfelelő volt.Az étteremben mindìg bőséges volt az étel,ital. Miden étkezéshez volt friss gyümölcs,vacsorához sütemény.

Hotel szolgáltatások
A szálloda különösebb szolgáltatásokat nem nyújtott.

Tengerpart
A tengerpart kavicsos,és betonos.Cipő javasolt a vìzbemenethez.Van bőségesen hely napozáshoz.

Névtelen, 2017.09.13., Tartózkodás időpontja: 2017.09.02 - 09.09.
Régió: Horvátország Horvátország, Közép Dalmácia, Szállás: Komplex Oaza Sunca (ex. Resnik)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Horvátország - Közép Dalmácia