Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Horvátország Horvátország

Hivatalos megnevezés: Horvát Köztársaság /Republika Hrvatska/
Főváros: Zágráb
Állami irányítás: Horvátország többpártrendszerű, parlamentáris köztársaság
Vallás: római katolikus 77%, protestáns 0%, pravoszláv 11%
Hivatalos nyelv: szerb-horvát
Időeltérés: GMT +1 óra

Horvátország - már 7 558 Ft-tól

HORVÁTORSZÁGRÓLHorvátország, hivatalos nevén Rebublika Hrvatska, 56.542 km2-nyi területen fekszik a Földközi-tenger partvidékén, Közép és Délkelet-Európa határán. Az ország mintegy 4,5 millió lakossal rendelkezik, a hivatalos nyelv a horvát.

Horvátország főleg a cseh turisták kedvelt úticélja, akik nem csak a kedvező árak, a viszonylag barátságos távolság és a nyelvi korlátok hiánya miatt látogatnak ide. Nem meglepő, hogy Horvátországban jelentős nagyságú cseh kisebbség él. Ez a kisebbség főleg Daruvar város környékén összpontosul.

Horvátország területileg 21 részre oszlik, amelyek a župy nevet viselik. A felosztás a mi kerületeinkhez hasonló régiókból áll, ezek további járáshoz hasonló kisebb régiókra oszlanak. A horvát tengerpart hossza mintegy 5.835 km-ennek nagy részét a kis szigetek partszakaszai alkotják.

Horvátország fővárosa Zágráb. Ez az életteli metropolisz az ország északnyugati részén található. A következő nagyváros Dubrovník, amely néhány éve az UNESCO világörökség részét képezi és egyike a környék leglátogatottabb városainak. Az egész adriai partvidék a szigetekkel együtt nagyon csábító a turisták számára- érdemes ellátogatni Rijekába, megnézni Splitet, Zadart, Makarskat stb. A belterületen található a külföldi turisták közkedvelt helye, a Plitvicei tavak, a mészkőszikákkal övezett gyönyörű tavak együttese.

A terület, ahol a hazai lakosok nagy része a turizmusból él, nemcsak a cseh, de a német turisták által is nagyon kedvelt. Azon gondolkodva, hová is menjünk kirándulni, ajánlatos kipróbálni az alábbi üdülőhelyeket: Poreč, Split, Makarska, vagy Dubrovník. Szintén kitűnő úticélpontnak számít Brač, Hvar, Korčula, Kornati, Pag vagy Rab. Itt mindig sok a felfedeznivaló.

Horvátország - már 7 558 Ft-tól

Legújabb értékelések Horvátország

Összesen: 10 -

  • 10 Szállás
  • 10 Ellátás típusa
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Összegzés
- Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2018.10.12., Tartózkodás dátuma: 2018.09.01 - 09.08.
Régió: Horvátország Horvátország, Umag, Hotel: Moj Mir

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,6 Érkezéskor meglepő a beton mindenség. Napok múltával kiderül: a tengeri levegőt és az időjárást évtizedeken keresztül a vasbeton bírja a...

  • 8,5 Szállás
  • 7 Ellátás típusa
  • 10 Környék
  • 9 Alapár

Összegzés
Érkezéskor meglepő a beton mindenség. Napok múltával kiderül: a tengeri levegőt és az időjárást évtizedeken keresztül a vasbeton bírja a legjobban. Találtunk 1931-ben öntött felületet.

Scott úr elképzelése a fásításról paradicsomi hangulatot eredményez. Környéken minden kopár szikla, a szálloda domb oldala fás, zöld egyedül. Sétáltunk a domb oldalon és találtunk csodaszép színű, kövek között növekvő virágokat.

Szeptember közepén a tenger 25-26 fok, a levegő 29-31. Az accuweather időjárás előrejelzését figyeltük. Előző hetekben, akkor és utána is valós lett 5-6 napos jóslatuk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kéréseinket teljesítették! Két szobát kaptunk egymás mellett. Számunkra előny volt a szobákat összekötő kétszárnyas faajtó, amit kérésünkre kinyitottak. (Ha idegenek, külföldiek lakták volna a szomszéd szobát, akkor azt hiszem kéretlen nyelvleckéket hallgathattunk volna és viszont.)

A vasbeton jól vezeti a hangot. Szerencsénk volt a szeptemberi idő választással, 2-3 szobára volt a legközelebbi vendég (szálloda recepciósai figyeltek).

Ellátás
Svédasztalos reggeli és vacsora bőséges.

Vacsorával voltak meglepetéseink a 3. naptól: ugyanaz a menü. hatodik este szomorúan érzékeltem: a tegnapi rántott halat újra melegítették és feltálalták. Desszert hat este gyümölcs "bólé" volt. Lehetett választani: kérem / nem kérem.

Hotel szolgáltatások
Szobák: szezon végén tiszták, lakhatók. 5 ágyunkból az egyik rugós matraca nagypapám korában kezdhette a szolgálatot: kicsi mozgásra hangosan recsegett, többiek felébredtek.

Parkolók: elfértünk a szálloda komplexum 10%-os foglaltsága mellett.

Személyzet: segítőkész! Utolsó reggel valaki begyűjtötte a tengerpartról papucsainkat és egy 70.000 Ft-os szemüveget. Szóltunk, személyzet kereste, 3 órán belül megtalálták szemetes edény mellett lerakva.

Tengerpart
Tengerpart: sétáltunk a környéken és szembesültünk a földrajzi adottságokkal: szikla szikla hátán, meredek partszakaszok, ami a vízszintnél is folytatódnak lefelé. Sok munkával kiépített tengerparti sétány és beton napozó felületek kényelmesek voltak a 30-40 vendég számára. Mi lehet itt főszezonban?

Kerekes Péter, 2018.10.02., Tartózkodás dátuma: 2018.09.15 - 09.21.
Régió: Horvátország Horvátország, Kvarner-öböl, Hotel: Uvala Scott

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5 A helyi idegenvezetők kedvesek, segítőkészek voltak. Szerettünk volna kerékpár bérelni, de utolsó turnus lévén már nem volt nyitva a...

  • 4 Szállás
  • 7 Környék
  • 5 Alapár

Összegzés
A helyi idegenvezetők kedvesek, segítőkészek voltak. Szerettünk volna kerékpár bérelni, de utolsó turnus lévén már nem volt nyitva a kölcsönző. A medencét nem lehetett használni a Lanternás vendégeknek. Érkezéskor kaptunk 1 guriga wc papírt és pénteken még egyet. Szobaasszonyt az apartman közelében csak érkezéskor és távozáskor láttunk. Jó lett volna legalább 1 asztalterítő, fürdőbe illatosító, pót szemeteszsák. A szekrények büdösek voltak.

Szerencsénkre jó idő volt és szinte az egész napot a tengerparton töltöttünk Az viszont szuper volt.Napozóágyakért fizetni kellett. (Ezt tudtuk).

A szervezett utak közül kettőre elmentünk Isztriai kirándulás és hajókirándulás. A hajós út szuper volt.Jó hangulat, jó társaság, személyzet kifogástalan. Buszos túra fárasztó volt, gyors tempót sokan nehezen bírták.

Ha valaki ide megy feltétlenül vigyen: wc papír, szemetes zacsi, hosszabbító, asztalterítő, légfrissítő, konyharuha, mosogatószivacs, mosogatószer, kicsivel több pénzt, mint tervezte :-) Egész húzos árak vannak a telepen. Tommy élelmiszerbolt kb 4 km-re. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Apartman tiszta volt,(ruhásszekrény nagyon büdös, dohos volt) konyhai edények elegendőek. Egyéb felszereltség nulla.(TV, mikró,vízforraló,kvfőző,...) Semmi.

Rossz idő esetén semmittevésre tökéletes.

Ellátás
Ellátást nem vettünk igénybe

Hotel szolgáltatások
Utolsó turnus lévén nem volt lehetőség kerékpárbérlésre. A képen lévő medencét a Lanternás vendégek nem használhatták. Wifi a recepciónál.

Tengerpart
A tengerpart nagyon jó volt. Igazából ezért is mentünk. Végig szuper idő volt.

Kovács Éva, 2018.09.27., Tartózkodás dátuma: 2018.09.10 - 09.19.
Régió: Horvátország Horvátország, Poreč, Hotel: Lanterna Apartments

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,2 Ár-érték arány szempontjából kiváló ajánlat volt.

  • 9 Szállás
  • 8 Ellátás típusa
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Összegzés
Ár-érték arány szempontjából kiváló ajánlat volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda felújítása tervben van. A szobák már felújítottak, az étterem és folyosók még felújításra várnak, de ezzel együtt is kellemes a szálloda légköre.

Ellátás
Az ellátás bőséges volt, az ételek ízletesek volt.

Hotel szolgáltatások
Használható a szálloda belső medencéje, és szaunája, van bár, gyerekeknek játszótér. Elérhetőek különböző gyógykezelések is.

A parkolóhelyek száma és elérhetősége még fejleszthető lenne...

Tengerpart
A tengerpart gyönyörű. Szezon végén is sokan vannak, de található kényelmes hely mindenki számára.

Nagy Barbara, 2018.09.25., Tartózkodás dátuma: 2018.09.15 - 09.22.
Régió: Horvátország Horvátország, Makarskai riviéra, Hotel: Biokovka

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9,4 Minden tutti jó volt... maximálisan gyerekbarát!

  • 9 Szállás
  • 10 Ellátás típusa
  • 10 Környék
  • 9 Alapár

Összegzés
Minden tutti jó volt... maximálisan gyerekbarát! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Új, igényesen berendezett tiszta szoba

Ellátás
Minőségi étkezés, maximális választék

Hotel szolgáltatások
gyerekfelügyelet, gyerekprogramok +sportolási lehetőségek

Tengerpart
max 100méterre a tenger ahol kristálytiszta a víz

Krisztián K., 2018.09.24., Tartózkodás dátuma: 2018.09.15 - 09.21.
Régió: Horvátország Horvátország, Lošinj, Hotel: Family Hotel Vespera

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

2 fénykép

összes ajánlás Horvátország

Az Ön értékesítője:

Sze-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600