Horvátország - Vodice Horvátország

 • Leírás

  Ez a festői, nem túlságosan nagy, 5000 lelket számláló város Šibeniktől 11 km-re észanyugatra, az adriai magisztrála mentén fekszik. Jellegzetességei a pálmafák, amiket a helyi lakosok ültetnek a település szépítésére.

  Vodiceban két fő szállodaközpontot találunk. Az egyik a Punta-félszigeten fekszik, a másik pedig az Imperial és Olympia szállodák közelében. Ezt a várost a törököknek sem sikerült meghódítaniuk, ami a masszív városfalaknak köszönhető. Ma már csak maradványai láthatóak, viszont éppségben maradt a 16.századból származó Caricov-torony, amely nem messze fekszik a központban található Szent Kereszt templomtól.

  Élvezzük ki az apró kavicsos strandon való fürdőzést,főleg a Kék-parton, amely az Olympia és Imperial szállodák környékén tobogánnyal és sportpályákkal van kibővítve. Árnyékot a hely jellegzetes fái, a píniák adnak.Ahogy más helyen ,i tt is kedveltek a vízi sportok, mint pl. windsurfing, jachting ,vízisí. Szép sportteljesítmény az Okit hegyre tartó kerékpártúra, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környékre. A hegycsúcs közelében található a Rašina bunja, egy olyan építmény, ami az illír őslakosok építményeihez hasonlít. Régészeti szempontból nagyon jelentős a Prižba régió, ahol két 6.században épült bazilika található.

  Este szintén nem fogunk unatkozni. A zene, a színes fények és a baráti légkör diszkóba, bárba, és kaszinóba csábítanak. A leghíresebb klubb a Hacienda, ahol mindig sokszínű program várja az odaérkezőket.

Legújabb értékelések Horvátország - Vodice

Összesen: 7 A szállásadó figyelmes és rendkívül szolgálatkész volt. bolt , vendéglátó egységek a közelben elérhetőek.

 • 8 Elhelyezés
 • 6 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
A szállásadó figyelmes és rendkívül szolgálatkész volt. bolt , vendéglátó egységek a közelben elérhetőek. Teljes leírás

Elhelyezés
Megfelelő, tiszta, mikrohullámú sütő nem volt.

Ellátás
önellátó

Hotel szolgáltatások
apartman

Tengerpart
Nagyon zsúfolt, gyalogos megközelítésre van csak mód / kb. 10 perc/ , mert parkolási lehetőség nem vagy csak telefonos fizetési lehetőséggel oldható meg, úgy is nehezen.

Névtelen, 2016.10.18., Tartózkodás időpontja: 2016.08.05 - 08.12.
Régió: Horvátország Horvátország, Vodice, Szállás: Apartmány Ferara

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8.8 Remek volt, minden tervünket sikerült megvalósítani. Jól éreztük magunkat. A szállásadók nagyon kedvesek, figyelmesek és segítőkészek...

 • 8.5 Elhelyezés
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Remek volt, minden tervünket sikerült megvalósítani. Jól éreztük magunkat. A szállásadók nagyon kedvesek, figyelmesek és segítőkészek voltak. Teljes leírás

Elhelyezés
Az apartman felszereltsége nagyon jó. A tisztaság elsőrangú. Az ágyak kényelmetlensége miatt az éjszakai pihenésünk nem volt teljes.

Hotel szolgáltatások
Tökéletesen felszerelt konyha, fürdőszoba. Kellemes terasz. Kerékpár használata.

Tengerpart
Könnyen megközelíthető gyalogosan is. Néhány perces sétával homokkal feltöltött strand található, ami tiszta, rendben tartott, kellemes. Minden igényt kielégítő háttérszolgáltatások vannak.

Papp Gyuláné, 2016.09.13., Tartózkodás időpontja: 2016.09.02 - 09.09.
Régió: Horvátország Horvátország, Vodice, Szállás: BOŽO 3

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9 Nagyszerű egy hetet töltöttünk el.

 • 9 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Nagyszerű egy hetet töltöttünk el. Teljes leírás

Elhelyezés
Az apartman tiszta volt és jól felszerelt, sokkal jobb volt mint amire számítottam.

Tengerpart
A tengerpart kavicsos és gyorsan mélyülő volt mindenhol, a víz kellemes és tiszta.

Varga Tibor, 2016.07.12., Tartózkodás időpontja: 2016.07.01 - 07.08.
Régió: Horvátország Horvátország, Vodice, Szállás: Apartmány Marin

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9.8 Nagyon jól éreztük magunkat. Tiszta a környezet, kedves a személyzet, Most ingyenes volt a parkolás, a tenger 2 perces séta ha nagyon...

 • 9.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jól éreztük magunkat. Tiszta a környezet, kedves a személyzet, Most ingyenes volt a parkolás, a tenger 2 perces séta ha nagyon andalogva megy a vendég. A strand kavicsos, de ez az Adria jellemzője. Fürdőcipő kötelező, kivéve a fakíroknak. :-) Strandi napozóágy 25Kuna/nap, van olcsóbban is a szomszédos strandon... (15 kuna naponta)

Reggeli bőséges és ízletes, nekem a vacsoráig kitartott, pedig jó étvágyam van. Hideg és meleg étel lehetőség a svédasztalról. Kávé, tea, tej, gyümölcslé (3 féle), A vacsora szintén változatos és finom volt, bármiből annyit ehettünk amennyit szerettünk volna.

A személyzet diszkréten és gyorsan tüntette el a kiürült tányérokat. Teljes leírás

Elhelyezés
Kényelmes, világos szoba. A leírás nem tartalmazta a szobában a hűtőt, mi örültünk neki. Televízió (5 horvát és két német nyelvű csatornával), telefon a szobában, a recepciónál az előtérben kényelmes ülőalkalmatosságok ahol a szálloda Wifi hálózatát lehet korlátozás nélkül használni.

Ellátás
Egy háromcsillagos szállodához képest nagyon megfelelő, nem okoztak csalódást!

Hotel szolgáltatások
Parkoló, saját medence (kül és beltérben), teniszpálya, kerékpárkölcsönzés, konditerem, kávézó-bár, lift, manikűr-pedikűr, teraszos étteremrész, erkély,csend,

Tengerpart
A part a szállodától 30 méter, a víz minősége kiváló,a halak a lábunk mellett úsztak.Tiszta a strand és mindig találtunk helyet a napozó matracok leterítéséhez. A legmesszebb 3 méterre volt.

Jancsó Györgyi, 2015.09.19., Tartózkodás időpontja: 2015.09.10 - 09.14.
Régió: Horvátország Horvátország, Vodice, Szállás: Depandance hotelu Imperial

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (2)

A strand 4 fénykép

Összesen: 7.2 Sajnos nem a Villa Marioban voltunk,hanem egy helyette felajánlott apatmanban a Mara apartmanban Pirovacon

 • 8 Elhelyezés
 • 6 Ellátás
 • 6 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Sajnos nem a Villa Marioban voltunk,hanem egy helyette felajánlott apatmanban a Mara apartmanban Pirovacon Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás tiszta,rendes nagyon jól felszerelt konyhával rendelkezett. A házigazda nagyon kedves volt, annak ellenére,hogy nem tudtunk nagyon kommunikálni,mert ő csak horvátul beszélt.

Ellátás
Ellátásunk nem volt.

Tengerpart
A part közel volt,de nagyon kavicsos és nagyon zsúfolt is.A víz viszont gyönyörű tiszta volt.

Tóthné Nagy Ibolya, 2013.08.29., Tartózkodás időpontja: 2013.08.16 - 08.23.
Régió: Horvátország Horvátország, Vodice, Szállás: VILLA MARIJO 4 16837

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

összes ajánlás Horvátország - Vodice