Törökország - Alanya Törökország

 • Repülési idő

  02:20

 • Leírás

  A Riviéra keleti részén található a hely, amely magát Kleopátrát is elvarázsolta. Ez Alanya, a nagy közkedveltségnek örvendő történelmi központ, amely egykor a kalózok székhelye volt, ma már az a hely, ahol olyan mértékben törődnek a turista kényelmével, mint sehol máshol. A helyenkénti durvább homok, amelyet a monda szerint egyenesen a Nílus árterületéről szállítottak ide, gondoskodik a turisták fáradt lábairól. Különösen kedvelt Kleopátra tengerpartja, amely a látogatók elégedettségének jelképeként az Európai Unió kék zászlajával büszkélkedhet. A mintegy 100 percig tartó reptéri transzfer végén pillantást vethetünk a városra, melynek látképéből már messziről kiemelkedik a hatalmas középkori erődítmény, amelynek széles bástyáiról kilátás nyílik a csodálatos Kleopátra tengerpartjára. A hat kilométer hosszan húzódó várfal főleg éjjel vonzza a tekintetet. A tiszta tengerpart, a kikötőkben zajló éjjeli élet, az előnyös vásárlás a keleti bazárokban, valamint a partmenti cseppkőbarlangokban való csónakázás, mindez választ ad arra, miért érdemes megismerni Alanyát. A reménytelenül szerelmes Antonius ezt a területet nászajándékként Kleopátrának ajándékozta. Alanyában járva sok felejthetetlen élménnyel leszünk gazdagabbak.

Szállásértékelések - Törökország - Alanya

Összesen: 10 A Destination Turkey és az AQI Pegasos Club szálloda tökéletes választás volt, egy álomnyaralás volt, ahol három szálloda látványosságait...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A Destination Turkey és az AQI Pegasos Club szálloda tökéletes választás volt, egy álomnyaralás volt, ahol három szálloda látványosságait élvezhettük: AQI Pegasos Club, Resort és Royal. Teljes leírás

Elhelyezés
Az általunk választott családi szoba két külön szoba, közös fürdőszobával és a medencére és a tengerre néző erkéllyel. Az ágyak nagyok és kényelmesek voltak.

Ellátás
Az ételek csodálatosak voltak, biztosan mindenki talál magának valót. Minden nap ki lehetett próbálni valami mást, minden friss és ízletes volt. A gyerekeknek is volt miből válogatniuk.

Szállás szolgáltatások
A szálloda személyzete nagyon kedves és segítőkész volt. Az animátorok szórakozásra buzdították az embereket, volt aerobik, röplabda és egyéb versenyek. A kevésbé aktívaknak egy sarok könyvekkel és jó kávéval :)

Tengerpart
A strand közvetlenül a szálloda mellett, tiszta, homokos, lágy hozzáférés a vízhez. Rengeteg napozóágy volt, és mindig lehetett találni egy tartalékot. Ráadásul egy elég hosszú móló.

Izabela G., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.07.17., Tartózkodás időpontja:: 2024.06.29 - 07.06.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Szállás: Pegasos Club

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 6.4 Összességében szép, de nem térnénk vissza ebbe a szállodába. A szállodának sok előnye volt (szép előcsarnok, ücsörgés, kedves...

 • 8.5 Elhelyezés
 • 3 Ellátás
 • 9 Környék
 • 5 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Összességében szép, de nem térnénk vissza ebbe a szállodába. A szállodának sok előnye volt (szép előcsarnok, ücsörgés, kedves személyzet), de a hátrányok érvényesültek - már kora reggel lehetett napozóágyat foglalni, így normális embernek esélye sem volt napágyhoz jutni. medence vagy a tenger, minden 7 órakor már foglalt volt, és persze előfordult, hogy a napozóágyakat elvették, de egész nap nem jelent meg értük senki; egy hatalmas szálloda zsúfolt kisebb ebédlőt, zsúfolt lifteket jelentett; az ágyak a legrosszabb ágyak voltak, amit valaha tapasztaltunk – nagyon össze voltunk törve és nem aludtunk jól. Teljes leírás

Ellátás
Az étel ebben a szállodában nem volt különösebben változatos, minden unalmas és íztelen volt, a desszertek ugyanolyan típusúak és ismét íztelenek.

Tengerpart
A strand gyönyörű, szép átjárón keresztül azonnal elérhető a szállodából, tiszta és fokozatos leszállással a tengerbe, gyönyörű finom homok. A vízben nem volt zsúfolt, gyönyörű környezetben.

Eliška B., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.16., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.03 - 07.13.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Szállás: NoxInn Deluxe

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7 Remek benyomások, gyönyörű kilátások, fantasztikus animációk a medencénél????De minden nagyon messze volt???? A strandtól 220 lépés volt????

 • 5 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 6 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Remek benyomások, gyönyörű kilátások, fantasztikus animációk a medencénél????De minden nagyon messze volt???? A strandtól 220 lépés volt???? Teljes leírás

Elhelyezés
Átlagos szobák, az első szobában nem működött a klíma, két nap után 10 eurót fizetve kicserélték a szobát egy olyanra ahol működött a klíma, de a gazdasági épület erkélyéről volt kilátás????

Ellátás
Az ételek frissek, ízletesek, de szinte mindig ugyanazok????

Szállás szolgáltatások
Sárga busz, ami a tengerpartra vitt - nagyszerű????

Tengerpart
Tiszta strand, nagyszerű víz, szuper barátságos személyzet a strandbárban????

Katarzyna K., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.07.16., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.06 - 07.13.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Szállás: Senza Garden Holiday Club (ex. Larissa Green Hill)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 5 nagyon közel a tengerhez.

 • 4 Elhelyezés
 • 4 Ellátás
 • 7 Környék
 • 5 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
nagyon közel a tengerhez. Teljes leírás

Elhelyezés
Nem értem, hogyan tudja valaki eladni a szobáinkat és felajánlani nekünk egy 6 fős közös szobát az első éjszakára, amikor három kétágyas szobát fizettünk több hónapig. Sok panasz után fokozatosan megkaptuk a szobáinkat több mint 24 órával a szállodába érkezés után. Ez teljesen elfogadhatatlan. A jövőben biztosan nem választom ezt a szállodát, és nem is ajánlom senkinek.

Ellátás
Ételek csekély változatossággal és többnyire félkész termékekből Italok, teák és közönséges italok az elvárásoknak megfelelően.

Tengerpart
A közeli strand tiszta volt, és rengeteg napozóágy volt. A strandon volt egy könnyű harapnivaló is, ami elég volt.

Jan D., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.16., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.06 - 07.13.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Szállás: Mesut

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 6 Az utazási iroda nagyon keveset tud a szállodáról és a további lehetőségekről. Az alkalmazott bejelentkezés előtt nem tudott...

 • 5 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 6 Környék
 • 6 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Az utazási iroda nagyon keveset tud a szállodáról és a további lehetőségekről. Az alkalmazott bejelentkezés előtt nem tudott tájékoztatást adni a szálloda használatáról, de belépéskor azonnal kaptunk egy lengyel nyelvű kártyát a szálloda személyzetétől, valamint arról, hogy óránként további 10 eurót kell fizetni, ha akarunk. hogy korábban kapjon szobát. A szoba, amit kaptunk, koszos volt, egy zokni maradt benne az előző vendégektől. A bejáratnál a recepciós felajánlotta, hogy egy nagyobb szobáért külön fizet. Először pótágyat kellett kérnünk, aztán ágyneműt, majd törölközőt. A hűtőszekrény rendetlen és üres volt. A szoba ajtaja betört. 4 alkalommal kellett közbeavatkoznunk az ajtó javításához. Csak akkor javították ki, amikor szobacserét kértünk. Amikor megkérdeztük az irodát, tudunk-e külön fizetni, ha a késő esti repülőjárat miatt hosszabb ideig maradunk a szobában, azt mondták, hogy a recepción kérdezzünk. Ezért szerintem felesleges az iroda, főleg, hogy a reptérről és a reptérre való transzfert külön kellett fizetni. Teljes leírás

Elhelyezés
Szép szálloda, meglehetősen jól karbantartott. A közös helyiségekben azonban nincs klíma. A szobák szerények, de kellemesek. Túl kevés lift, ami nagyon lassan mozgott. Magasabb emeleteket nem ajánlok. Órákkal később 9 A medence melletti nyugágyra nem számíthat, de ez a főszezon, így ez nem meglepő. Sok lengyel és orosz.

Ellátás
Az étel nagyon jó volt, de monotematikus. Szegény reggeli. Pozitívum volt, hogy volt egy csirke étterem és egy pizzéria, ahol finomak voltak az ételek. Ezen kívül finom levesek. Sok helyen további harapnivalókat kínálnak. Sajnos nincs fagylalt vagy "nulla" ital. A bárokban a kiszolgálás a csapos hangulatától függ, de előnye, hogy nem csak az étlapról szolgáltak fel italokat. Italok főleg műanyag pohárban

Szállás szolgáltatások
A facsart gyümölcslevek külön fizetnek. A szállodában külön díjat kell fizetni a SPA-ért, a Shishaért, de az árak nagyon rosszak és kevés az animáció. Ez azonban valószínűleg a versenytől függött. Ottlétünk alatt csak a reggeli tornára és a vízilabdára figyeltünk fel. Utolsó napon volt egy diszkó a medencében habbal, Zumbával, de egyébként nem túl jó. A strandtörölközőket a SPA központban lehet átvenni

Tengerpart
Szerény, enyhe lejtős strand, napozóágyak és napernyők az árban. Inkább az uszodát szeretem, így nincs sok miről írnom

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.07.16., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.06 - 07.12.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Szállás: Senza The Inn Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

2 fénykép

Összes szállásértékelés Törökország - Alanya